eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Włocławek › Dostawy różnych artykułów spożywczych dla Gospodarstwa Pomocniczego przy MOPR we Włocławku (nr. GP.3431-17/2008)

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-11-20

Włocławek: Dostawy różnych artykułów spożywczych dla Gospodarstwa Pomocniczego przy MOPR we Włocławku (nr. GP.3431-17/2008)
Numer ogłoszenia: 325233 - 2008; data zamieszczenia: 20.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gospodarstwo Pomocnicze przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku , ul. Św. Antoniego 11, 87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 054 4110380, faks 054 4110380.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jadlodajniawloclawek.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy różnych artykułów spożywczych dla Gospodarstwa Pomocniczego przy MOPR we Włocławku (nr. GP.3431-17/2008).

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy niżej wymienionych artykułów dla Gospodarstwa Pomocniczego przy MOPR: I część zamówienia (różne artykuły spożywcze): a) Syrop, owocowy o smaku malinowym, wiśniowym, truskawkowym lub pomarańczowym, słodzony cukrem (bez substancji słodzących), o stopniu rozcieńczenia 1:10, w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 0,4 litra do 1,0 litra, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 100l, b) Ziele angielskie, czarne, całe ziarenka, w opakowaniu do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 4 kilogramy, c) Ryż, biały, w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 1000kg, d) Kasza manna, w opakowaniu papierowym od 0,4 kg do 5,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 30kg, e) Mąka pszenna typu 500, w opakowaniu papierowym do 25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 1000kg, f) Mąka pszenna ekstra - tortowa, I klasa jakości, w opakowaniu papierowym do 5,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 100kg, g) Kasza gryczana, w opakowaniu papierowym, od 0,4 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 400kg, h) Olej roślinny, rafinowany, rzepakowy 100%, z pierwszego tłoczenia w opakowaniu plastikowym od 0,5 litra do 1,0 litra, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 100l, i) Olej roślinny, rafinowany, rzepakowy 100%, z pierwszego tłoczenia w opakowaniu plastikowym od 3,0 litra do 10 litrów, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 500l, j) Majonez, wysokotłuszczowy, o minimalnej zawartości tłuszczu 63%, w opakowaniu od 0,3 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 100kg, k) Makaron świderki, niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 5000kg, l) Kawa zbożowa, typu Inka, sypana, rozpuszczalna, bezkofeinowa w opakowaniu od 100g do 150g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 13kg, m) Zupa pieczarkowa, w proszku, o minimalnej zawartości suszonych pieczarek 6%, w opakowaniu od 35 g do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 60kg, n) Makaron spaghetti, długi, zawierający pszenicę durum lub mąkę pszenną - semolinę, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 100kg, o) Sos grzybowy, w proszku, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 20kg, p) Przyprawa do potraw chińskich typu FIX, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiąc od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 10kg, q) Przyprawa w płynie, typu Magii, w opakowaniu do 1 litra, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 600l, r) Kwasek cytrynowy, biały, kryształ, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiąc od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 25kg, s) Cukier waniliowy, biały, w opakowaniu do 0,25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 1kg, t) Papryka słodka, mielona, sproszkowana, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 10kg, u) Cukier biały, sypki, z buraków cukrowych, kryształ, w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 600kg, v) Czosnek granulowany, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 10kg, w) Majeranek, suszony, rozkruszony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 10kg, x) Przyprawa typu Jarzynka, sypka, w opakowaniu do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 600kg, y) Kostka rosołowa, przyprawa do potraw, o pojemności opakowania od 10 szt. do 20 szt. kostek, w opakowaniu do 200 g z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 6kg, z) Żurek kujawski, w płynie, w butelkach plastikowych od 0,4 l do 1,0 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 200l, aa) Herbata liściasta, czarna, w opakowaniu od 80 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 10kg, bb) Herbata mięta, w torebkach pakowanych po 20 szt., opakowanie minimum 30 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 20kg, cc) Pieprz czarny, mielony, w opakowaniu do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 30kg, dd) Sól spożywcza, jodowana, warzona, w opakowaniu do 25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 1000kg, ee) Musztarda stołowa, w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 20kg, ff) Ocet spożywczy, spirytusowy, w opakowaniu plastikowym lub szklanym 0,5l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 100l. II część zamówienia (puree ziemniaczane): a) Puree ziemniaczane, w płatkach ziemniaczanych lub w proszku. Minimalny przyrost produktu w stosunku do masy puree 6-krotny, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 2500 kg . Jakość wymienionego asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 2. Wykonawca zapewnia transport RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH do siedziby zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu. 3. Transport RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 4. Miejscem dostaw jest Jadłodajnia przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 5. Ilość ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, o których mowa w pkt 1 może ulec zmianie ilościowo o minus 10%. 6. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 7. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego, dwa razy w tygodniu każdorazowo do godz. 10:00. 8. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne 15.85.11.00 - Makaron niegotowany 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty 15.87.11.10 - Ocet lub produkty równoważne 15.87.12.50 - Musztarda 15.87.12.70 - Mieszanki przypraw 15.87.12.73 - Majonez 15.87.20.00 - Zioła i przyprawy korzenne 15.87.24.00 - Sól 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.61.21.00 - Mąka pszenna 15.61.31.00 - Produkty przemiału owsa 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.41.12.00 - Olej spożywczy 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 4.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocenę spełniania warunków udziału w postępowaniu przeprowadzi komisja przetargowa po otwarciu ofert, zgodnie z formułą (spełnia-nie spełnia), w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach zamieszczonych w ofercie..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Wykonawcy występujący wspólnie składają takie oświadczenia, każdy osobno. 2. Odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji gospodarczej wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert, w celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania działalności objętej zamówieniem. Wykonawcy występujący wspólnie składają odpowiedni dokument, każdy osobno. 3. Wykaz wykonanych (minimum jednej), a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia. (Przez odpowiednią wartość rozumie się dostawy o wartości co najmniej 50% ceny brutto oferty składanej w niniejszym postępowaniu). 4. Dokumenty potwierdzające, że dostawy zostały wykonane należycie (referencje). 5. Wykaz samochodów dostawczych (minimum jeden), jakimi dysponuje lub będzie dysponował wykonawca do realizacji zamówienia. (Jeżeli wykonawca wskazał w wykazie wyłącznie samochody, którymi będzie dysponował, zobowiązany jest przedstawić pisemne zobowiązanie innych podmiotów do ich udostępnienia.) 6. W przypadku wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia publicznego, do oferty musi być załączony dokument ustanawiający pełnomocnika wykonawców występujących wspólnie do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Przyjmuje się, że pełnomocnictwo do podpisania oferty obejmuje pełnomocnictwo do poświadczenia za zgodność z oryginałem wszystkich kopii. 7. Jeśli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt 2 składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości. Dokumenty te powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w niniejszym punkcie, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. 8. Dokumenty mogą być przedstawione w formie oryginału lub kopii poświadczonych na każdej ze stron za zgodność z oryginałem przez wykonawcę (przez wykonawcę należy rozumieć osobę uprawnioną do reprezentowania wykonawcy na zewnątrz, bądź pełnomocnika)..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jadlodajniawloclawek.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Gospodarstwo Pomocnicze przy MOPR ul. Św. Antoniego 11 87-800 Włocławek BIURO I piętro..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.12.2008 godzina 15:30, miejsce: Gospodarstwo Pomocnicze przy MOPR ul. Św. Antoniego 11 87-800 Włocławek BIURO I piętro..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Wykonawca składający ofertę dostarczy dokumenty potwierdzające, że wskazane w ofercie samochody dostawcze spełniają normy sanitarno - epidemiologiczne (zezwolenie, decyzja, Państwowej Inspekcji Sanitarnej, Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej, itp. na dany samochód lub dokument równoważny wydawany przez podmiot uprawniony do kontroli sanitarno - epidemiologicznej w zakresie, w którym wykonawca składa ofertę)..

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Różne artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: a) Syrop, owocowy o smaku malinowym, wiśniowym, truskawkowym lub pomarańczowym, słodzony cukrem (bez substancji słodzących), o stopniu rozcieńczenia 1:10, w opakowaniu szklanym lub plastikowym od 0,4 litra do 1,0 litra, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 100l, b) Ziele angielskie, czarne, całe ziarenka, w opakowaniu do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 4 kilogramy, c) Ryż, biały, w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 1000kg, d) Kasza manna, w opakowaniu papierowym od 0,4 kg do 5,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 30kg, e) Mąka pszenna typu 500, w opakowaniu papierowym do 25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 1000kg, f) Mąka pszenna ekstra - tortowa, I klasa jakości, w opakowaniu papierowym do 5,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 100kg, g) Kasza gryczana, w opakowaniu papierowym, od 0,4 kg do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 400kg, h) Olej roślinny, rafinowany, rzepakowy 100%, z pierwszego tłoczenia w opakowaniu plastikowym od 0,5 litra do 1,0 litra, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 100l, i) Olej roślinny, rafinowany, rzepakowy 100%, z pierwszego tłoczenia w opakowaniu plastikowym od 3,0 litra do 10 litrów, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 500l, j) Majonez, wysokotłuszczowy, o minimalnej zawartości tłuszczu 63%, w opakowaniu od 0,3 kg do 0,5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 100kg, k) Makaron świderki, niegotowany, w opakowaniu od 0,4 kg do 10 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 5000kg, l) Kawa zbożowa, typu Inka, sypana, rozpuszczalna, bezkofeinowa w opakowaniu od 100g do 150g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 13kg, m) Zupa pieczarkowa, w proszku, o minimalnej zawartości suszonych pieczarek 6%, w opakowaniu od 35 g do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 60kg, n) Makaron spaghetti, długi, zawierający pszenicę durum lub mąkę pszenną - semolinę, w opakowaniu od 0,4 kg do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 100kg, o)Sos grzybowy, w proszku, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 20kg, p) Przyprawa do potraw chińskich typu FIX, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiąc od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 10kg, q) Przyprawa w płynie, typu Magii, w opakowaniu do 1 litra, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 600l, r) Kwasek cytrynowy, biały, kryształ, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiąc od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 25kg, s) Cukier waniliowy, biały, w opakowaniu do 0,25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 1kg, t) Papryka słodka, mielona, sproszkowana, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 10kg, u) Cukier biały, sypki, z buraków cukrowych, kryształ, w opakowaniu papierowym od 0,5 kg do 25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 600kg, v) Czosnek granulowany, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 10kg, w) Majeranek, suszony, rozkruszony, w opakowaniu do 1 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 10kg, x) Przyprawa typu Jarzynka, sypka, w opakowaniu do 5 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 600kg, y) Kostka rosołowa, przyprawa do potraw, o pojemności opakowania od 10 szt. do 20 szt. kostek, w opakowaniu do 200 g z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 6kg, z) Żurek kujawski, w płynie, w butelkach plastikowych od 0,4 l do 1,0 l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 200l, aa) Herbata liściasta, czarna, w opakowaniu od 80 g do 100 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 10kg, bb) Herbata mięta, w torebkach pakowanych po 20 szt., opakowanie minimum 30 g, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 20kg, cc) Pieprz czarny, mielony, w opakowaniu do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 30kg, dd) Sól spożywcza, jodowana, warzona, w opakowaniu do 25 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 1000kg, ee) Musztarda stołowa, w opakowaniu szklanym lub plastikowym do 1,0 kg, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 20kg, ff) Ocet spożywczy, spirytusowy, w opakowaniu plastikowym lub szklanym 0,5l, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary litr, ilość 100l..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.83.00.00-5, 15.85.11.00-9, 15.86.00.00-4, 15.87.11.10-8, 15.87.12.50-1, 15.87.12.70-7, 15.87.12.73-8, 15.87.20.00-1, 15.87.24.00-5, 15.60.00.00-4, 15.61.21.00-2, 15.61.31.00-9, 15.40.00.00-2, 15.41.12.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Puree ziemniaczane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: a)Puree ziemniaczane, w płatkach ziemniaczanych lub w proszku. Minimalny przyrost produktu w stosunku do masy puree 6-krotny, z minimalnym terminem przydatności do spożycia 3 miesiące od daty zakupu, jednostka miary kilogram, ilość 2500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.