eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sztum › Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-11-12

Sztum: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego.
Numer ogłoszenia: 309663 - 2008; data zamieszczenia: 12.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie , ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2672800, faks 0-55 2672820.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Cześć I Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego 1.mięso gulaszowe wieprzowe w ilości 4800 kg CPV 15113000-3 2.mięso gulaszowe wołowe w ilości 8100 kg CPV 15111190-7 3.antrykot bez kości w ilości 220 kg CPV 15111000-9 4.szponder z kością w ilości 2500 kg CPV 15111000-9 5.karkówka bez kości w ilości 240 kg CPV 15113000-3 6.żeberka paski w ilości 250 kg CPV 15113000-3 7.kości schabowe w ilości 4770 kg CPV 15113000-3 8.łój wołowy w ilości 270 kg CPV 15412100-0 9.słonina surowa w ilości 1600 kg CPV 15412100-0; 10.wątroba wieprzowa w ilości 8500 kg CPV 15113000-3 Część II Dostawa mięsa drobiowego. 1.kurczak świeży w ilości 7700 kg CPV 15112210-1 PN-A-86524 2.udziec z kurczaka świeży w ilości 1600 kg CPV 15112210-1 PN-A-86524 3.żołądki drobiowe świeże w ilości 1890 kg CPV 15112300-1 PN-A-86524 4.filet z piersi kurczaka świeży w ilości 810 kg CPV 15112220-4 PN-A-86524 5.skrzydełka drobiowe świeże w ilości 1220 kg CPV 15112210-1 PN-A-86524 6.wątróbka drobiowa mrożona w ilości 7550 kg CPV 15112310-9 PN-A-86524.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.20.00 - Drób 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie zostali wykluczeni na podstawie art. 24, spełniają wymogi określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2004 r. nr 19 poz. 177 z późn.zm.) oraz spełniają wymagania zawarte w specyfikacji istotnych warunków zamówienia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a)Oświadczenie wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych - załącznik nr 2 b)Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Sztumie Ul. Nowowiejskiego 14 82-400 Sztum.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.11.2008 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Sztumie ul. Nowowiejskiego 14.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.mięso gulaszowe wieprzowe w ilości 4800 kg CPV 15113000-3 2.mięso gulaszowe wołowe w ilości 8100 kg CPV 15111190-7 3.antrykot bez kości w ilości 220 kg CPV 15111000-9 4.szponder z kością w ilości 2500 kg CPV 15111000-9 5.karkówka bez kości w ilości 240 kg CPV 15113000-3 6.żeberka paski w ilości 250 kg CPV 15113000-3 7.kości schabowe w ilości 4770 kg CPV 15113000-3 8.łój wołowy w ilości 270 kg CPV 15412100-0 9.słonina surowa w ilości 1600 kg CPV 15412100-0; 10.wątroba wieprzowa w ilości 8500 kg CPV 15113000-3.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.41.21.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa mięsa drobiowego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.kurczak świeży w ilości 7700 kg CPV 15112210-1 PN-A-86524 2.udziec z kurczaka świeży w ilości 1600 kg CPV 15112210-1 PN-A-86524 3.żołądki drobiowe świeże w ilości 1890 kg CPV 15112300-1 PN-A-86524 4.filet z piersi kurczaka świeży w ilości 810 kg CPV 15112220-4 PN-A-86524 5.skrzydełka drobiowe świeże w ilości 1220 kg CPV 15112210-1 PN-A-86524 6.wątróbka drobiowa mrożona w ilości 7550 kg CPV 15112310-9 PN-A-86524.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.