eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Opole › Świadczenie usługi restauracyjnej, cateringowej i hotelarskiej dla jednostek Uniwersytetu Opolskiego

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-09-15

Opole: Świadczenie usługi restauracyjnej, cateringowej i hotelarskiej dla jednostek Uniwersytetu Opolskiego
Numer ogłoszenia: 306642 - 2014; data zamieszczenia: 15.09.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 254720 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Opolski, Pl. Kopernika 11A, 45-040 Opole, woj. opolskie, tel. 077 5 415977, faks 077 5415930.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi restauracyjnej, cateringowej i hotelarskiej dla jednostek Uniwersytetu Opolskiego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Świadczenie usługi restauracyjnej, cateringowej i hotelarskiej dla jednostek Uniwersytetu Opolskiego z podziałem na 7 części: Część nr 1: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas konferencji naukowej pt. Oświata etniczna w Europie organizowanej przez Instytut Nauk Pedagogicznych, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1A do SIWZ, Część nr 2: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas roboczego spotkania uczestników projektu naukowego pt. Uniwersytety na rzecz pogranicza organizowanego przez Instytut Filologii Wschodniosłowiańskiej, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1B do SIWZ, Część nr 3: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. Różnorodność kulturowa a styl organizowanej przez Instytut Polonistyki i Kulturoznawstwa, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1C do SIWZ, Część nr 4: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. Autonomia i zróżnicowanie Uniwersytetów organizowanej przez Instytut Nauk Pedagogicznych, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1D do SIWZ, Część nr 5: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji naukowej pt. Słowianie na emigracji organizowanej przez Instytut Filologii Wschodniosłowiańskiej, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1E do SIWZ, Część nr 6: Świadczenie usługi restauracyjnej podczas konferencji naukowej pt. Słowianie na emigracji organizowanej przez Instytut Filologii Wschodniosłowiańskiej, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1F do SIWZ, Część nr 7: Świadczenie usługi restauracyjnej i cateringowej podczas międzynarodowej konferencji pt. American and European Values X: Philosophy In the Time of Economic Crisis organizowanej przez Instytut Filozofii, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1G do SIWZ.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.12.00.00 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Część nr 1: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas konferencji naukowej pt. Oświata etniczna w Europie organizowanej przez Instytut Nauk Pedagogicznych, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1A do SIWZ

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy SUCHY BÓR, Pawlety 26, 46-053 Suchy Bór, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11382,11 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 12970,00

  • Oferta z najniższą ceną: 12970,00 / Oferta z najwyższą ceną: 13500,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Część nr 4: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. Autonomia i zróżnicowanie Uniwersytetów organizowanej przez Instytut Nauk Pedagogicznych, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1D do SIWZ

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.H.U. ANFRA s.c. Anna Olak, Franciszek Flak, ul. Oświęcimska 136, 45-641 Opole, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4878,05 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5080,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5080,00 / Oferta z najwyższą ceną: 5980,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Część nr 5: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji naukowej pt. Słowianie na emigracji organizowanej przez Instytut Filologii Wschodniosłowiańskiej, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1E do SIWZ

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.08.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MP INVESTA s.c. Michał Komorowski, Przemysław Chwaliński, ul. Kościuszki 3, 45-063 Opole, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2439,02 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2370,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2370,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2507,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Część nr 6: Świadczenie usługi restauracyjnej podczas konferencji naukowej pt. Słowianie na emigracji organizowanej przez Instytut Filologii Wschodniosłowiańskiej, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1F do SIWZ

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Orbis S.A. Oddział Mercure Opole, ul. Krakowska 57-59, 45-018 Opole, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7317,07 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5475,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2940,00 / Oferta z najwyższą ceną: 5475,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.