eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Włodawa › Dostawa Warzyw i Owoców do Zakładu Karnego we Włodawie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-09-11

Włodawa: Dostawa Warzyw i Owoców do Zakładu Karnego we Włodawie
Numer ogłoszenia: 302788 - 2014; data zamieszczenia: 11.09.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny we Włodawie , ul. Żołnierzy WiN 19, 22-200 Włodawa, woj. lubelskie, tel. 0-82 5726810, 5726824, faks 0-82 5726866.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa Warzyw i Owoców do Zakładu Karnego we Włodawie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I zamówienia: 1. Buraki czerwone w ilości 8000 kg, kod CPV 03221111-7 2 .Cebula w ilości 5000 kg, kod CPV 03221113-1 3 Marchew w ilości 13000 kg, kod CPV 03221112-4 4. Por w ilości 2000 kg, kod CPV 03221100-7 5. Pietruszka w ilości 3000 kg, kod CPV 03221100-7 6. Seler w ilości 3500 kg, kod CPV 03221100-7 7. Kapusta czerwona w ilości 3500 kg, kod CPV 03221410-3 8. Jabłka w ilości 7000 kg, kod CPV 03222320-2 Część II zamówienia: 1. Kapusta biała w ilości 8500 kg, kod CPV 03221410-3 Część III zamówienia: 1. Papryka świeża w ilości 200 kg, kod CPV03221230-7 2. Rzodkiewka, w ilości 400 kg, kod CPV03221110-0 3. Kapusta pekińska w ilości 900 kg, kod CPV 03221410-3 4. Szczypior w ilości 500 kg, , kod CPV 03221113-1 5. Sałata w ilości 500 kg, kod CPV 03221310-2 6. Pomidor w ilości 500 kg, kod CPV 03221240-0 7. Ogórek świeży w ilości 400 kg, kod CPV 03221270-9 8. Pieczarki w ilości 500 kg, kod CPV 03221260-6 Część IV zamówienia: 1. Fasola w ilości 1800 kg, kod CPV 03212200-2 2. Groch w ilości 1000 kg, kod CPV 03212200-2 Część V zamówienia: 1. Ziemniaki w ilości 70000 kg , kod CPV 03212100-1.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.11-7, 03.22.11.13-1, 03.22.23.20-2, 03.22.14.10-3, 03.22.12.70-9, 03.22.12.40-0, 03.22.14.10-3, 03.21.22.00-2, 03.21.21.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2015.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny we Włodawa, ul.Żołnierzy W i N 19, 22-200 Włodawa - dział kwatermistrzowski.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.09.2014 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny we Włodawa, ul.Żołnierzy W i N 19, 22-200 Włodawa - sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Część I.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Buraki czerwone w ilości 8000 kg, kod CPV 03221111-7 2 .Cebula w ilości 5000 kg, kod CPV 03221113-1 3 Marchew w ilości 13000 kg, kod CPV 03221112-4 4. Por w ilości 2000 kg, kod CPV 03221100-7 5. Pietruszka w ilości 3000 kg, kod CPV 03221100-7 6. Seler w ilości 3500 kg, kod CPV 03221100-7 7. Kapusta czerwona w ilości 3500 kg, kod CPV 03221410-3 8. Jabłka w ilości 7000 kg, kod CPV 03222320-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.11-7, 03.22.23.20-2, 03.22.11.13-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kapusta biała w ilości 8500 kg, kod CPV 03221410-3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.14.10-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część III.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Papryka świeża w ilości 200 kg, kod CPV 03221230-7 2. Rzodkiewka, w ilości 400 kg, kod CPV 03221110-0 3. Kapusta pekińska w ilości 900 kg, kod CPV 03221410-3 4. Szczypior w ilości 500 kg, , kod CPV 03221113-1 5. Sałata w ilości 500 kg, kod CPV 03221310-2 6. Pomidor w ilości 500 kg, kod CPV 03221240-0 7. Ogórek świeży w ilości 400 kg, kod CPV 03221270-9 8. Pieczarki w ilości 500 kg, kod CPV 03221260-6.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.70-9, 03.22.12.40-0, 03.22.12.30-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Część IV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Fasola w ilości 1800 kg, kod CPV 03212200-2 2. Groch w ilości 1000 kg, kod CPV 03212200-2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.22.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Część V.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki w ilości 70000 kg , kod CPV 03212100-1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.