eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-08-14

Rzeszów: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.
Numer ogłoszenia: 301208 - 2012; data zamieszczenia: 14.08.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 153858 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rzeszowie, ul. Załęska 76, 35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8580700, faks 0-17 8535420.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do magazynu Zamawiającego w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 i nr 2 do SIWZ. PAKIET I - dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin. Lp. Asortyment, Kod CPV, Jed. miary, Ilość, 1. Mięso wołowe gulaszowe II, 15111000-9, kg 3 350; 2. Mięso wieprzowe gulaszowe II a (80% mięsa, 20% tłuszczu), 15113000-3, kg 9 310; 3. Karkówka wieprzowa bez kości, 15113000-3, kg 860; 4. Polędwica sopocka, 15131100-6, kg 570; 5. Salceson włoski, 15131120-2, kg 2 370; 6. Pasztetowa wieprzowa,15131310-1, kg 3 450; 7. Pieczeń rzymska, 15131120-2, kg 4 050; 8. Parówki wieprzowe cienkie, 15131100-6, kg 2 800; 9. Kiełbasa toruńska, 15131120-2, kg 3 300; 10. Kiełbasa parówkowa,15131100-6, kg 3 900; 11. Kiełbasa krakowska parzona, 15131120-2, kg 830; 12. Kaszanka, 15131134-3, kg 4 200; 13. Kiełbasa zwyczajna ,15131130-5, kg 7 300; 14. Kiełbasa szynkowa, 15131130-5, kg 650; 15. Luncheon meat prasowany (wędlina), 15131130-5, kg 3 450; 16. Mortadela, 15131130-5, kg 2 200; 17. Szynka gotowana wieprzowa, 15131410-2, kg 650; 18. Mielonka wieprzowa prasowana, 15131130-5, kg 3 800; 19. Golonka konserwowa prasowana, 15131130-5, kg 1 750; 20. Schab bez kości, 15113000-3, kg 860; PAKIET II - dostawy mięsa i wędlin drobiowych. Lp. Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Wątroba z kurczaka, 15112300-9, kg 2 060; 2. Żołądki z kurczaka, 15114000-0, kg 1 600; 3. Ćwiartka z kurczaka (nogi), 15112000-6, kg 7 320; 4. Filet z kurczaka, 15112000-6, kg 2 400; 5. Parówki drobiowe cienkie, 15131135-0, kg 3 300; 6. Szynka drobiowa, 15131135-0, kg 600; 7. Polędwica drobiowa, 15131135-0, kg 550;.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.14.10 - Szynka 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin).

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO, SZYNK - POL Mastej S. J., 39 - 200 Dębica, ul. Krakowska 92c, 39-200 Dębica, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 433187,70 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 450157,05

  • Oferta z najniższą ceną: 450157,05 / Oferta z najwyższą ceną: 765102,87

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa i wędlin drobiowych).

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁADY MIĘSNE, Wiesław Leśniak, 33 - 300 Nowy Sącz, ul. Axentowicza 20 a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 129984,80 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 132385,05

  • Oferta z najniższą ceną: 132385,05 / Oferta z najwyższą ceną: 166095,93

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.