eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tomaszów Lubelski › Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-07-31

Tomaszów Lubelski: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5
Numer ogłoszenia: 279092 - 2012; data zamieszczenia: 31.07.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół nr 3 im. Macieja Rataja , ul. Hallera 5, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 084 6650505, faks 084 6650505.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsnr3.tk
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Internacie Zespołu Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu Szkół nr 3 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Hallera 5. Przedmiot zamówienia został podzielony na 13 CZĘŚCI od nr I do XIII . Wspólny słownik kodów CPV: 15000000-8 CZĘŚĆ I PIECZYWO Kod CPV 15612500-6 CZĘŚĆ II MLEKO I JEGO PRZETWORY kod CPV 15500000-3 CZĘŚĆ III MIĘSO JADALNE I wyroby wędliniarskie Kod CPV 15100000-9,15131120-2 CZĘŚĆ IV RÓŻNE PRODUKTY SPOZYWCZE Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ V RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE Kod CPV 15200000-0 CZĘŚĆ VI DRÓB Kod CPV 15112000- 6 CZĘŚĆ VII MROŻONKI Kod CPV 15331100-8 CZĘŚĆ VIII OWOCE ŚWIEŻE Kod CPV 03121000-5 CZĘŚĆ IX WARZYWA Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ X JAJA KURZE Kod CPV 03142500-3 CZĘŚĆ XI PRODUKTY MĄCZNE GOTOWE Kod CPV 15851000-8 CZĘŚĆ XII MAKARONY Kod CPV 15850000-1 CZĘŚC XIII ZIEMNIAKI Kod CPV 03212100-1 Szczegółowy opis każdej części zawierają Arkusze kalkulacyjne oferty jako wykazy asortymentowo - ilościowe na poszczególne części , które stanowią załączniki niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia od nr 2.1. do 2.13. W przypadku towarów posiadających nazwy towarowe ma zastosowanie zapis lub równoważny zgodnie z art. 29 ust. 3 Pzp w przypadku, gdy przedmiotu zamówienia nie można opisać za pomocą dostatecznie dokładnych określeń. Zamawiający może w opisie przedmiotu zamówienia zastosować znaki towarowe wraz z zapisem lub równoważne. Artykuły spożywcze mają być wysokiej jakości pod względem właściwości organoleptycznych wygląd, smak, zapach i odżywczych oraz posiadać maksymalny okres przydatności do spożycia przewidziany dla danego artykułu. Produkty spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w arkuszach kalkulacyjnych w opakowaniach o gramaturze, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. Zamawiający nie dopuszcza dostaw luzem w opakowaniach zbiorczych. Artykuły muszą być dostarczone w oryginalnych opakowaniach producenta, które muszą mieć określoną metkę zawierającą informację o produkcie, jego skład i datę ważności. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmian ilościowych poszczególnych towarów w ramach maksymalnej kwoty określonej na realizację zadań. Podane ilości przedmiotu zamówienia są wielkościami szacunkowymi , w związku z powyższym mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Ustalenia organizacyjne związane z wykonaniem zamówienia: Dostawy będą realizowane na zasadzie sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu Szkół Nr 3 , w oparciu o bieżące potrzeby Zamawiającego na podstawie szczegółowego zamówienia złożonego telefonicznie lub faxem przez Zamawiającego z dziennym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowiązany jest rozładować towar w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Dostawy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lub. zapewnia Wykonawca, ponosząc koszty i ryzyko transportu. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć towar środkiem transportu, którego warunki techniczne oraz stan sanitarny zgodne są z normami sanitarnymi obowiązującymi dla tego rodzaju transportu. Zamawiający zapewnia sprawdzenie jakości oraz zgodności dostarczonego asortymentu i jego ilości ze złożonym zamówieniem bezpośrednio przy odbiorze.Potwierdzeniem odbioru ilościowego będzie podpisanie dokumentu dostawy. W przypadku późniejszego (np: po otwarciu opakowań) zakwestionowanie asortymentu Zamawiający telefonicznie zgłosi Wykonawca konieczność wymiany towarów. Wykonawca wymieni zakwestionowany asortyment na koszt własny w ciągu 12 godzin. Zamawiający nie odpowiada za straty poniesione przez Wykonawcę z tytułu zwrotu kwestionowanej partii towaru. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części ( rodzajów części ) . Każda część oceniana będzie odrębnie. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych w obrąbie danej części..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.33.11.00-8, 03.12.10.00-5, 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3, 15.85.10.00-8, 03.21.21.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 13.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny przy składaniu oferty.Ocena spełnienia przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie na podstawie przedłożonych przez Wykonawcę dokumentów i oświadczeń (pkt.6 SIWZ) potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu według formuły spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny przy składaniu oferty.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny przy składaniu oferty.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny przy składaniu oferty.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny przy składaniu oferty.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

17.2. Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień umowy (art.144 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych) i określa warunki tej zmiany w zakresie: 1) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, 2) zmiany stawek VAT na artykuły wymienione w załączniku do umowy, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto wynikającej ze wzrostu urzędowej stawki podatku VAT , cena netto pozostanie bez zmian. Zmiany te następują z mocy prawa i obowiązują od dnia obowiązywania odpowiednich przepisów. 3) każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, jednak Zamawiający nie dopuszcza zmiany ceny netto na wyższą od oferowanej. 4)terminu zakończenia (przedłużenia) obowiązywania niniejszej umowy,

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zsnr3.tk/index.php?option=com_content&view=category&id=21&Itemid=20
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim , ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.08.2012 godzina 12:00, miejsce: Zespół Szkół Nr 3 w Tomaszowie Lubelskim , ul. Hallera 5 , 22-600 Tomaszów Lubelski sekretariat szkoły pokój nr 40 , parter budynku.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb zwykły krojony waga nie mniej jak 500g szt. 15000 2 Chleb razowy mieszany waga nie mniej jak 500g szt. 1000 3 Bułka zwykła waga nie mniej jak 50 g Szt. 14500 4 Bułka tarta kg 200 5 Placek cebularz 100 g szt. 1400 6 Drożdżówka 100 g szt. 1000 7 Rogal 100 g szt. 1500 8 Krokiet /pasztecik / waga nie mniej jak 120 g szt. 500 9 Pączek waga nie mniej jak 60 g szt. 350 10 Makowiec 500 g szt. 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MLEKO I JEGO PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mleko spożywcze zaw.2% tł. w opak. 1 l.litr 4500 2 Śmietana zaw. 18 % tł. litr 450 3 Śmietana Kubek op.450 ml zaw.18% tł. szt. 150 3 Masło ex .zawartość tł. 82,5% op. 0.200 g kg 180 4 Twaróg półtłusty Kg. 450 5 Ser topiony 100 g Szt. 2500 6 Ser zółty tłusty SALAMIX kg. 100 7 Ser żółty półtłusty EDAMSKI kg 150 8 Jogurt kubek op. 150 ml. Szt. 2000 9 Serek homogenizowany smakowy op.125 g Szt. 1000 10 Serek wiejski Bieluch lub inny równoważny op.nie mniej jak125 g szt 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: - MIĘSO i WYROBY WĘDLINIRSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mięso mielone wieprzowo-wołowe kg. 550 2 Mięso wieprzowe gulaszowe II kl. kg. 400 3 Karkówka wieprzowa z kością kg. 150 4 Karkówka wieprzowa b/k kg 70 5 Schab wieprzowy z kością kg. 450 6 Schab wieprzowy b/k kg 100 7 Wątroba wieprzowa kg. 60 8 Żeberka wieprzowe(Paski) kg. 150 9 Smalec wieprzowy kg 10 10 Boczek wędzony parzony kg. 50 11 Baleron kg. 75 12 Kiełbasa krakowska kg. 250 13 Mielonka wieprzowa Smaczek kg. 100 14 Kiełbasa zwyczajna kg. 80 15 Kiełbasa łopatkowa kg. 100 16 Kiełbasa wiejska kg. 190 17 Kiełbasa szynkowa z kminkiem kg 320 18 Pieczeń chlebowa Kg 150 19 Polędwica sopocka Kg 300 20 Ogonówka kg 400 21 Paróweczki delikatesowe kg. 120 22 Szynka parzona kg 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Cukier biały kryształ- paczkowany op.1kg 1300 Kg 2.Chrzan tarty w słoiku op. Nie mniej jak 160 g 80 Szt 3.Kakao ciemne holenderskie sypkie op. Nie mniej jak 100g 80 Szt 4.Dżem wiśniowy op. nie mniej jak 280g 200 Szt 5.Dżem truskawkowy , op. nie mniej jak 280 g 500 Szt 6.Dżem śliwkowy - nie mniej jak 280g 500 Szt 7.Fasolka konserwowa czerwona op.nie mniejsze jak 400g 35 szt 8.Fasolka konserwowa biała op. 400 g 35 Szt 9.Groszek konserwowy op. nie mniej jak 400 g 160 Szt 10.Gałka muszkatołowa mielona 20 g 10 Szt 11.Herbata granulowana 100 g 150 Szt 12.Herbata ekspresowa op. zaw. 100 saszetek 10 Op 13.Kawa inka op. nie mniejsze jak 150 g 65 Szt 14.Keczup PIKANTNY op. nie mniej jak 500 g 250 Szt 15.Koncentrat pomidorowy 30 % op. Nie mniej jak 200g 230 Szt 16.Kukurydza konserwowa słodka -op. nie mniejsze jak 400 g 180 Szt 17.Kwasek cytrynowy op. Nie mniej jak 20g 95 Szt 18.Majonez dekoracyjny nie mniej jak 700 g Firmy Winiary lub inny równoważny 145 Szt 19.Musztarda delikatesowa op. nie mniej 180g 160 Szt 20.Majeranek torebka op. 20g 90 Szt 21.Miód naturalny wielokwiatowy op. słoik 1300 kg 10 Szt 22.Ocet spirytusowy 10 % op. 05 l. 15 Szt 23.Przyprawa do zup w płynie op. - 1 l Firmy Winiar lub inny równoważny 120 Szt 24.Pieprz naturalny czarny mielony Op. nie mniej jak 20g 300 Szt 25.Pieprz ziołowy torebka op. 20 g 70 Szt 26.Papryka w proszku słodka mielona Op. nie mniej jak 20 g 200 Szt 27.Pietruszka susz- natka op nie mniej jak 20g 190 Szt 28.Koper susz nać op. nie mniej jak 20 g 130 Szt 29.Przyprawa do potraw typu Vegeta lub inny równoważny op.200 g 180 Szt 30.Ryż biały op. 1 kg 160 Kg 31.Rosołki drobiowe /op. 180 g Firmy Winiar lub inny równoważny 220 Op 32.Sól kuchenna spożywcza 160 Kg 33.Ziele angielskie torebka 15g 25 Szt 34.Liść laurowy torebka 15 g 20 Szt 35.Mąka ziemniaczana op. 1000 g 30 Kg 36.Mąka pszenna luksusowa typ 550 390 Kg 37.Olej jadalny uniwersalny op. 1 litr 450 Szt 38.Margaryna śniadaniowa z zaw. Olejów roślinnych op. 500 g 1100 Szt 39.kasza jęczmienna wiejska op.1000g 50 Kg 40.Kasza gryczana op. 1000 g 120 Kg 41.Płatki kukurydziane zwykłe op. Nie mniej jak 425 g 120 Szt. 42.Ogórek konserwowy poj. 0.9 l 260 Szt 43.Papryka konserwowa poj. 0,9 l 200 Szt 44.Serek top. Krążki op. 140 g 800 szt 45.Serek top. plastry op. 150g 1000 Szt 46.Konserwa turystyczna nie mniej jak op. 135g 1500 Szt 47.Pasztet drobiowy nie mniej jak op.135g 1500 Szt 48.Delikat do mięs op. 700 g 15 Szt 49.Delikat do ryb op. 700g 3 Szt 50.Delikat do drobiu op. 700 g 13 Szt 51.Sos sałatkowy ogrodowy op.700 g 18 Szt 52.Baton Snikers lub inny równoważny op. nie mniejsze jak 50 g 1000 Szt 53.Ciastka delicje op. nie mniej jak 140 g 360 Op 54.Ciastka pierniczki luz 20 Kg 55.Cukierki czekoladowe Wedell luz lub inny równoważny 20 Kg 58.Czekolada wedell lub inny równoważny op. 100 g 800 Szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1Filet z ryby mrożony morszczuk SHP Kg 180 2.Filet śledziowy b/skóry w oleju kg 120 3.Makrela wędzona na ciepło Kg 80 4.Konserwa rybna szprot w oleju op. nie mniej jak 170 g Szt 230 5.Konserwa rybna szprot w pomidorach op. nie mniej jak 170 g Szt 400 6.Paprykarz szczeciński op. 300 g szt 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: DRÓB.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Filet drobiowy mrożony Kg 350 2.Porcje rosołowe Kg 180 3.Mięso drobiowo - gulaszowe Kg 180 4.Ćwiartka z kurczaka mrożona Kg 750.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Mieszanka mrożona Wielo- warzywna 7 składnikowa Op.2,5 kg Op 50 2.Kalafior mrożony Op. 2.50 kg Op. 15 3.Szpinak mrożony op. 2,5kg op 40 4.Pyzy ziemniaczane mrożone op. Nie mniej jak 500g op 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: OWOCE ŚWIEŻE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Jabłka gat. I kg 1500 2 Gruszka kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.12.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: WARZYWA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Burak ćwikła kg. 450 2 Cebula biała kg. 400 3 marchew kg. 750 4 seler (korzeń ) kg. 30 5 por kg. 50 6 Pietruszka korzeń kg. 15 7 Kapusta czerwona kg. 85 8 Kapusta biała kg. 750 9 Kapusta włoska kg. 100 10 Kapusta pekińska kg. 300 11 Kapusta kiszona kg. 200 12 Ogórek kwaszony kg. 170 13 Fasola biała kg. 100 14 Groch łupany kg. 40 15 Czosnek kg. 20 16 Pieczarka kg. 80 17 Papryka świeża kg 50 18 Kalafior świeży szt 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: JAJA KURZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze świeże kl. I Szt. 9000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: WYROBY MĄCZNE GOTOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Pierogi ruskie domowe Kg. 500 kg 2 Pierogi z kapustą i pieczarkami kg. 80 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: MAKARON.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Makaron świderki op. 1 KG szt 250 2 Makaron wstążka op. 1 kg Szt 50 3 Makaron spaghetti op. 400 g szt 250 4 makaron nitki cienki op. 400 g Szt 220 5 Makaron łazanki op. 500g Szt 60 6 Makaron rurki op. 1 kg Szt 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: ZIEMNIAKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki jadalne późne op. worek nie mniej jak 30 kg - 8000 kg Polska Norma - PN-75-R-744 530.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.