eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Obsługa gastronomiczna cyklu szkoleń organizowanych na terenie województwa małopolskiego przez Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-10-06

Kraków: Obsługa gastronomiczna cyklu szkoleń organizowanych na terenie województwa małopolskiego przez Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego
Numer ogłoszenia: 276717 - 2010; data zamieszczenia: 06.10.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego , ul. Czysta 21 pok. 124, 31-121 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 662 43 28, 662 43 41, faks 12 633 15 61.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.msdr.edu.pl.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Stowarzyszenie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Obsługa gastronomiczna cyklu szkoleń organizowanych na terenie województwa małopolskiego przez Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych zgodnie z podanym niżej podziałem na 19 zadań (powiatów): Zadanie nr 1. Powiat bocheński; Zadanie nr 2. Powiat brzeski; Zadanie nr 3. Powiat chrzanowski; Zadanie nr 4. Powiat dąbrowski; Zadanie nr 5. Powiat gorlicki; Zadanie nr 6. Powiat krakowski; Zadanie nr 7. Powiat limanowski; Zadanie nr 8. Powiat miechowski; Zadanie nr 9. Powiat myślenicki; Zadanie nr 10. Powiat nowosądecki; Zadanie nr 11. Powiat nowotarski; Zadanie nr 12. Powiat olkuski; Zadanie nr 13. Powiat oświęcimski; Zadanie nr 14. Powiat proszowicki; Zadanie nr 15. Powiat suski; Zadanie nr 16. Powiat tarnowski; Zadanie nr 17. Powiat tatrzański; Zadanie nr 18. Powiat wadowicki; Zadanie nr 19. Powiat wielicki;.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 19.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: .

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunku udziału w postępowaniu dokonana zostanie zgodnie z formułą /spełnia - nie spełnia/ w oparciu o oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunku dotyczącego posiadania wiedzy i doświadczenia - w szczególności należytego wykonania lub wykonywania co najmniej trzech usług cateringowych w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert w niniejszym postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie; dokonana zostanie zgodnie z formułą /spełnia - nie spełnia/ w oparciu o: 1) oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, 2) wykaz usług, 3) dokumenty potwierdzające, że usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunku dotyczacego dysponowania potencjałem technicznym - w szczególności dysponowanie miejscem przygotowania posiłków i środkami transportu spełniającymi wymagania sanitarne; dokonana zostanie zgodnie z formułą /spełnia - nie spełnia/ w oparciu o oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunku dotyczącego dotyczącego dysponowania osobami zdolnymi do wykonania zamówienia - w szczególności wykwalifikowanym i doświadczonym personelem posiadającym aktualne badania lekarskie, zgodne z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi upoważniające do przygotowywania i wydawania posiłków; dokonana zostanie zgodnie z formułą /spełnia - nie spełnia/ w oparciu o oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania warunku dotyczącego sytuacji ekonomicznej i finansowej - w szczególności posiadania opłaconej polisy, a w przypadku jej braku innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia - dokonana zostanie zgodnie z formułą /spełnia - nie spełnia/ w oparciu o: 1) oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, 2) opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
    • opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Wypełniony druk Oferta; 2. Oryginał lub kopię pełnomocnictwa: a) dla osoby/osób podpisującej/cych ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu wykonawcy składającego ofertę, gdy prawo do podpisania oferty nie wynika z innych dokumentów do niej załączonych (np. z aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, odpisu z właściwego rejestru). b) dla ustanowionego pełnomocnika, do reprezentowania w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy - dotyczy wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. Zgodnie z art. 23 ust. 2 ustawy wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia zobowiązani są do ustanowienia pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy. Wymagana jest forma, rodzaj i zakres pełnomocnictwa właściwy do poszczególnych czynności. W przypadku złożenia kopii pełnomocnictwa, musi być ona potwierdzona za zgodność z oryginałem notarialnie. W przypadku, gdy wykonawca będzie polegał na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków - zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje zmiany umowy w zakresie: a) zmiany terminu i miejsca świadczenia usług w przypadku zmiany harmonogramu szkolenia, zamawiający może także odwołać potwierdzone zamówienie, jeżeli odwołanie nastąpi nie później niż na 2 dni przed pierwotnie wskazanym w zamówieniu terminem świadczenia usług. b) zmiany składu zestawu obiadowego pod warunkiem, że cena nowego zestawu nie przekroczy ceny zestawu, który miał być podany w danym terminie. c) Zmiany osób upoważnionych do współpracy przypadku nieprzewidzianych zdarzeń losowych między innymi takich jak: śmierć, choroba, ustanie stosunku pracy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.msdr.edu.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego ul. Czysta 21, 31-121 Kraków (pok. 124).

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.10.2010 godzina 11:30, miejsce: Małopolskie Stowarzyszenie Doradztwa Rolniczego ul. Czysta 21, 31-121 Kraków (pok. 124).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Zamówienie realizowane w ramach projektu /Konieczność przestrzegania zasad wzajemnej zgodności jako niezbędny warunek uzyskiwania dopłat bezpośrednich - zasięg wojewódzki/, umowa nr 00006-6900-FA1900050/09, współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach działania /Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie/ Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013..

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Powiat bocheński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską -łącznie 30 dni obsługi gastronomicznej szkoleń;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 29.02.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Powiat brzeski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 20 dni obsługi gastronomicznej szkoleń;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 10.03.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Powiat chrzanowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską -łączni 10 dni obsługi gastronomicznej szkoleń;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 23.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Powiat dąbrowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 20 dni obsługi gastronomicznej szkoleń;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 04.03.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Powiat gorlicki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 24 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 10.03.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Powiat krakowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 44 dni obsługi gastronomicznej szkoleń;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 07.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Powiat limanowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 38 dni obsługi gastronomicznej szkoleń;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 14.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Powiat miechowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 20 dni obsługi gastronomicznej szkoleń;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 02.03.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Powiat myślenicki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 24 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 08.03.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Powiat nowosądecki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 48 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 07.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Powiat nowotarski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 34 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 29.02.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Powiat olkuski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 22 dni obsługi gastronomicznej.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 14.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Powiat oświęcimski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 22 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 03.03.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Powiat proszowicki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 26 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 29.02.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Powiat suski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 22 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 07.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Powiat tarnowski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 52 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 14.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Powiat tatrzański.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 10 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 09.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Powiat wadowicki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 30 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 07.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Powiat wielicki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje przygotowanie, dostarczenie i podanie obiadów (gorące obiady dwudaniowe, napój: kompot lub sok) oraz poczęstunku w czasie przerwy kawowej (kawa/herbata, woda mineralna, sok, drożdżówka) dla uczestników szkolenia oraz prowadzących szkolenia, wraz z obsługą kelnerską - łącznie 10 dni obsługi gastronomicznej szkoleń.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.32.10.00-6, 55.31.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 09.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.