eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Moszczenica › Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w roku 2013



Ogłoszenie z dnia 2012-12-19

Moszczenica: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w roku 2013
Numer ogłoszenia: 268671 - 2012; data zamieszczenia: 19.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gimnazjum im. Stanisława Małachowskiego w Moszczenicy , ul. Piotrkowska 13, 97-310 Moszczenica, woj. łódzkie, tel. 44 6 169 628, faks 44 6 169 628.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: gimmoszczenica.edupage.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Edukacja.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w roku 2013.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Gimnazjum im. Stanisława Małachowskiego w Moszczenicy w roku 2013 zgodnie z załącznikiem cenowym: Część pierwsza - różne produkty spożywcze Cukier - 300 kg, Cukier puder - 15 kg, Makaron nitka (500 g) - 160 szt., Makaron świderki, wstążka, kolanka - (500 g) - 500szt., Makaron łazanki (500 g) - 60 szt., Makaron spaghetti (500 g) - 200szt., Kluski śląskie (1 kg) - 90 opakowań, Kopytka (1 kg) - 70 opakowań, Pampuchy (400 g) -70 opakowań, Majonez (630 g) - 100 szt., Chrzan (290 g) - 40 szt., Musztarda (160 g) - 10 szt., Sos do spaghetti (520 g) - 120 szt., Sos słodko - kwaśny (520 g) - 100 szt., Sos chiński (520 g) -100 szt., Pieprz mielony (20 g) - 170 szt., Cynamon - 50 szt., Sól (1 kg) - 130 kg, Liść laurowy (6 g) - 50 szt., Majeranek (7 g) - 80 szt., FIX przyprawa do dania chińskiego (32 g) -50 szt., Papryka mielona słodka/ostra (20 g) - 180 szt., FIX przyprawa do spaghetti (31 g) -40 szt., Kwasek cytrynowy (20 g) - 90 szt., Przyprawa do kurczaka (45 g) -40 szt., Buliony: - rosołki wołowe, drobiowe (60 g) - 600 szt., - bulion w płynie (magi), ( 1 litr) - 60 szt., - barszcz biały w płynie (zagęstniki) (0,5 litra) 60 szt., - drożdże świeże (100 g) 40 szt., Pierogi z serem (1000 g) - 60 szt., Pierogi z kapusta i mięsem ( 1000 g) - 60 szt., Pierogi z kapustą i grzybami - 100 kg, Pierożki delikatesowe - 30 kg, Czekolada mleczna - 170 szt., Baton czekoladowy Grzesiek - 300 szt., Woda mineralna (1.5 l) - 20 szt., Olej roślinny (1 litr) - 500 szt., Smalec (200 g) - 10 szt., Masło roślinne (500 g) - 300 szt., Sok malinowy (0,5 l) - 20 szt., Groch dzielony - łupany - 50 kg, Kapusta kiszona przetworzona - 320 kg, Warzywa mrożone: - fasolka szparagowa (450 g) - 160 szt., - brokuły (450 g) - 60 szt., - kalafior (450 g) - 60 szt., - brukselka (450 g) - 10 szt., - mieszanka warzywna (450 g) - 20 szt., Groszek konserwowy (400 g) - 40 szt., kukurydza konserwowa (400 g) - 60 szt., Koncentrat pomidorowy (40 g) - 300 szt., Ogórek kiszony - 200 kg, Ogórek konserwowy - ( 1 l) - 200 słoików, Szczaw (320 g) - 18 słoików, Dżem truskawkowy (300 g) -150 szt., Ananas w puszce (400 g) - 10 szt., Rodzynki (100 g) - 20 szt., Susz owocowy (250 g) - 20 szt. Jaja świeże - 4.800 szt., Część druga - mrożonki Mieszanka kompotowa (450 g) 550 szt., Truskawki mrożone (450 g) 150 szt., Wiśnie mrożone (450 g) 30 szt., Śliwki mrożone (450 g) - 30 szt., Filety rybne Miruna - 250 kg, Kostka rybna - 50 kg, Część trzecia - Pieczywo świeże, wyroby ciastkarskie i piekarskie Chleb krojony (0,7 kg) 500 szt. Bułka zwykła duża - 500 szt. Bułka tarta (o,5 kg) - 350 szt. Pączki - 150 szt. Część czwarta - Produkty przemiału ziarna i skrobi Ryż - 200 kg, Mąka pszenna - 500 kg, Kasza jęczmienna - 180 kg, Kasza manna - 20 kg, Mąka ziemniaczana - 10 kg, Część piąta - produkty mleczarskie Mleko 2% - 180 l, Śmietana 12% (400 g) - 1.000 szt., Ser twarogowy - 200 kg, Jogurt naturalny (400 g) - 80 szt., Jogurt owocowy (130 g) 1.400 szt., Kefir (400 g) - 20 szt., Maślanka (1 litr) - 40 szt. Masło śmietankowe (200 g) - 30 szt., Serek homogenizowany (130 g) - 450 szt., Część szósta - Mięso i produkty mięsne Antrykot -50 kg, Wołowina bez kości - 200 kg, Szynka bez kości - 500 kg, Schab bez kości - 300 kg, Mięso mielone (luzem) - 350 kg, Słonina - 70 kg, Biodrówka - 15 kg, Wieprzowina II gatunek - 80 kg, Łopatka bez kości - 30 kg, Wieprzowina gulaszowa - 50 kg, Karczek - 30 kg, Udka (ćwiartki, pałeczki) - 400 kg, Kurczak - 500 kg, Filet z kurczaka - 200 kg, Porcja rosołowa - 20 kg, Filet z indyka - - 110 kg, Skrzydła z indyka - 10 kg, Wątróbki drobiowe - 100 kg, Żołądki drobiowe - 20 kg, Boczek wędzony - 50 kg, Kiełbasa cienka - 30 kg, Część siódma - Świeże warzywa i owoce, Ziemniaki - 5.000 kg, Ziemniaki młode - 300 kg, Buraki - 300 kg, Marchew - 700 kg, Pietruszka korzeń - 230 kg, Seler korzeń - 400 kg, Cebula - 70 kg, Fasola Jaś - 150 kg, Fasolka szparagowa zielona/żółta, - 50 kg Cebula ze szczypiorkiem - 20 pęczków, Papryka czerwona - 40 kg, Pomidory - 40 kg, Botwina - 30 pęczków, Sałata - 200 szt., Sałata lodowa - 70 szt., Ogórek zielony - 100 kg, Kapusta pekińska - 150 kg, Kapusta biała - 330 kg, Kapusta młoda - 60 szt., Kapusta czerwona - 120 kg, Pieczarki - 150 kg, Czosnek - 10 główek, Rzodkiewka - 50 pęczków, Kalarepa - 60 szt., Brokuły - 60 szt., Kalafior - 60 szt., Natka pietruszki - 200 pęczków , Koperek - 100 pęczków, Por - 200 szt. lub 100 kg, Jabłka - 400 kg, Banany - 300 kg, Gruszki - 50 kg, Cytryny - 150 kg Pomarańcze - 100 kg, Brzoskwinie - 30 kg, Truskawki - 20 kg, Śliwki - 20 kg, Mandarynki - 100 kg..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3, 15.40.00.00-2, 15.30.00.00-1, 15.20.00.00-0, 15.89.60.00-5, 15.81.00.00-9, 15.61.00.00-7, 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 03.20.00.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie wymagań, których spełnienie Dostawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny. Zamawiający uzna ten warunek za spełniony jezeli Dostawca złoży stosowne oświadczenie.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna ten warunek za spełniony jezeli Dostawca złoży stosowne oświadczenie.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna ten warunek za spełniony jezeli Dostawca złoży stosowne oświadczenie.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna ten warunek za spełniony jezeli Dostawca złoży stosowne oświadczenie.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna ten warunek za spełniony jezeli Dostawca złoży stosowne oświadczenie.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Formularz ofertowy 2. Formularz cenowy 3. Stosowne oświadczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: gimmoszczenica.edupage.org
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Gimnazjum im. Stanisława Małachowskiego w Moszczenicy, 97-310 Moszczenica, ul. Piotrkowska 13..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Gimnazjum im. Stanisława Małachowskiego w Moszczenicy, 97-310 Moszczenica, ul. Piotrkowska 13, sekretariat..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Różne produkty spożywcze..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w roku 2013. Część pierwsza - różne produkty spożywcze Cukier - 300 kg, Cukier puder - 15 kg, Makaron nitka (500 g) - 160 szt., Makaron świderki, wstążka, kolanka - (500 g) - 500szt., Makaron łazanki (500 g) - 60 szt., Makaron spaghetti (500 g) - 200szt., Kluski śląskie (1 kg) - 90 opakowań, Kopytka (1 kg) - 70 opakowań, Pampuchy (400 g) -70 opakowań, Majonez (630 g) - 100 szt., Chrzan (290 g) - 40 szt., Musztarda (160 g) - 10 szt., Sos do spaghetti (520 g) - 120 szt., Sos słodko - kwaśny (520 g) - 100 szt., Sos chiński (520 g) -100 szt., Pieprz mielony (20 g) - 170 szt., Cynamon - 50 szt., Sól (1 kg) - 130 kg, Liść laurowy (6 g) - 50 szt., Majeranek (7 g) - 80 szt., FIX przyprawa do dania chińskiego (32 g) -50 szt., Papryka mielona słodka/ostra (20 g) - 180 szt., FIX przyprawa do spaghetti (31 g) -40 szt., Kwasek cytrynowy (20 g) - 90 szt., Przyprawa do kurczaka (45 g) -40 szt., Buliony: - rosołki wołowe, drobiowe (60 g) - 600 szt., - bulion w płynie (magi), ( 1 litr) - 60 szt., - barszcz biały w płynie (zagęstniki) (0,5 litra) 60 szt., - drożdże świeże (100 g) 40 szt., Pierogi z serem (1000 g) - 60 szt., Pierogi z kapusta i mięsem ( 1000 g) - 60 szt., Pierogi z kapustą i grzybami - 100 kg, Pierożki delikatesowe - 30 kg, Czekolada mleczna - 170 szt., Baton czekoladowy Grzesiek - 300 szt., Woda mineralna (1.5 l) - 20 szt., Olej roślinny (1 litr) - 500 szt., Smalec (200 g) - 10 szt., Masło roślinne (500 g) - 300 szt., Sok malinowy (0,5 l) - 20 szt., Groch dzielony - łupany - 50 kg, Kapusta kiszona przetworzona - 320 kg, Warzywa mrożone: - fasolka szparagowa (450 g) - 160 szt., - brokuły (450 g) - 60 szt., - kalafior (450 g) - 60 szt., - brukselka (450 g) - 10 szt., - mieszanka warzywna (450 g) - 20 szt., Groszek konserwowy (400 g) - 40 szt., kukurydza konserwowa (400 g) - 60 szt., Koncentrat pomidorowy (40 g) - 300 szt., Ogórek kiszony - 200 kg, Ogórek konserwowy - ( 1 l) - 200 słoików, Szczaw (320 g) - 18 słoików, Dżem truskawkowy (300 g) -150 szt., Ananas w puszce (400 g) - 10 szt., Rodzynki (100 g) - 20 szt., Susz owocowy (250 g) - 20 szt. Jaja świeże - 4.800 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 14.25.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część druga - mrożonki Mieszanka kompotowa (450 g) 550 szt., Truskawki mrożone (450 g) 150 szt., Wiśnie mrożone (450 g) 30 szt., Śliwki mrożone (450 g) - 30 szt., Filety rybne Miruna - 250 kg, Kostka rybna - 50 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pieczywo świeże, wyroby ciastkarskie i piekarskie..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część trzecia - Pieczywo świeże, wyroby ciastkarskie i piekarskie Chleb krojony (0,7 kg) 500 szt. Bułka zwykła duża - 500 szt. Bułka tarta (o,5 kg) - 350 szt. Pączki - 150 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Produkty przemiału ziarna i skrobi..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część czwarta - Produkty przemiału ziarna i skrobi Ryż - 200 kg, Mąka pszenna - 500 kg, Kasza jęczmienna - 180 kg, Kasza manna - 20 kg, Mąka ziemniaczana - 10 kg,.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Produkty mleczarskie..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część piąta - produkty mleczarskie Mleko 2% - 180 l, Śmietana 12% (400 g) - 1.000 szt., Ser twarogowy - 200 kg, Jogurt naturalny (400 g) - 80 szt., Jogurt owocowy (130 g) 1.400 szt., Kefir (400 g) - 20 szt., Maślanka (1 litr) - 40 szt. Masło śmietankowe (200 g) - 30 szt., Serek homogenizowany (130 g) - 450 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mięso i produkty mięsne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część szósta - Mięso i produkty mięsne Antrykot -50 kg, Wołowina bez kości - 200 kg, Szynka bez kości - 500 kg, Schab bez kości - 300 kg, Mięso mielone (luzem) - 350 kg, Słonina - 70 kg, Biodrówka - 15 kg, Wieprzowina II gatunek - 80 kg, Łopatka bez kości - 30 kg, Wieprzowina gulaszowa - 50 kg, Karczek - 30 kg, Udka (ćwiartki, pałeczki) - 400 kg, Kurczak - 500 kg, Filet z kurczaka - 200 kg, Porcja rosołowa - 20 kg, Filet z indyka - - 110 kg, Skrzydła z indyka - 10 kg, Wątróbki drobiowe - 100 kg, Żołądki drobiowe - 20 kg, Boczek wędzony - 50 kg, Kiełbasa cienka - 30 kg,.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Świeże warzywa i owoce..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część siódma - Świeże warzywa i owoce, Ziemniaki - 5.000 kg, Ziemniaki młode - 300 kg, Buraki - 300 kg, Marchew - 700 kg, Pietruszka korzeń - 230 kg, Seler korzeń - 400 kg, Cebula - 70 kg, Fasola Jaś - 150 kg, Fasolka szparagowa zielona/żółta, - 50 kg Cebula ze szczypiorkiem - 20 pęczków, Papryka czerwona - 40 kg, Pomidory - 40 kg, Botwina - 30 pęczków, Sałata - 200 szt., Sałata lodowa - 70 szt., Ogórek zielony - 100 kg, Kapusta pekińska - 150 kg, Kapusta biała - 330 kg, Kapusta młoda - 60 szt., Kapusta czerwona - 120 kg, Pieczarki - 150 kg, Czosnek - 10 główek, Rzodkiewka - 50 pęczków, Kalarepa - 60 szt., Brokuły - 60 szt., Kalafior - 60 szt., Natka pietruszki - 200 pęczków , Koperek - 100 pęczków, Por - 200 szt. lub 100 kg, Jabłka - 400 kg, Banany - 300 kg, Gruszki - 50 kg, Cytryny - 150 kg Pomarańcze - 100 kg, Brzoskwinie - 30 kg, Truskawki - 20 kg, Śliwki - 20 kg, Mandarynki - 100 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.