To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-08-31
Sopot: Zapewnienie usług cateringu podczas VI Konferencji naukowej INFOBAZY 2011: Nauka, Projekty Europejskie, Społeczeństwo Informacyjne
Numer ogłoszenia: 266248 - 2011; data zamieszczenia: 31.08.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 195546 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Instytut Oceanologii PAN, ul. Powstańców Warszawy 55, 81-712 Sopot, woj. pomorskie, tel. 058 5517281, faks 058 5512130.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytut Polskiej Akademii Nauk.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zapewnienie usług cateringu podczas VI Konferencji naukowej INFOBAZY 2011: Nauka, Projekty Europejskie, Społeczeństwo Informacyjne.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usług cateringu podczas VI Konferencji naukowej INFOBAZY 2011 - Nauka, Projekty Europejskie, Społeczeństwo Informacyjne, w dniach od 05.09.2011 r. do 07.09.2011 roku dla Instytutu Oceanologii Polskiej Akademii Nauk w Sopocie, ul. Powstańców Warszawy 55, 81-712 Sopot. 2. Świadczenie usług obejmuje: a) 2 przerwy kawowe i lunch (w formie bufetu) w dniu 05.09.2011 r. na Politechnice Gdańskiej w nowym budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki (ETI) - przewidywana liczba osób 130 (?30); b) 2 przerwy kawowe i lunch (w formie bufetu) w dniu 06.09.2011 r. na Politechnice Gdańskiej w nowym budynku Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki (ETI)- przewidywana liczba osób 130 (?30). c) lunch (w formie bufetu) w dniu 07.09.2011 r. w Instytucie Oceanologii PAN - przewidywana liczba osób 100 (? 20). 3. Szczegółowe informacje odnośnie obowiązkowych elementów menu zawiera formularz ofertowo - cenowy stanowiący załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. 4. Zamawiający zastrzega możliwość ograniczenia lub zwiększenia liczby uczestników konferencji, zgodnie z zakresem wskazanym w punkcie 2, nie więcej jednak niż o 25%. 5. Obsługa gastronomiczna powinna być zapewniona w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. 6. Zamawiający zapewni dostęp do miejsc obsługi gastronomicznej bez obciążania Wykonawcy z tego tytułu dodatkowymi kosztami. 7. Szczegółowe ustalenia w zakresie sposobu, miejsca i dokładnego czasu przeprowadzenia usługi cateringu dokonywane będą z Zamawiającym po podpisaniu umowy. 8. Zamawiający z co najmniej 14-dniowym wyprzedzeniem poinformuje Wykonawcę o dokładnej ilości uczestników konferencji. 9. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia do miejsca świadczenia usług cateringu oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. 10. Wykonawca będzie świadczyć usługi z należytą starannością, zgodnie z najlepszymi praktykami przyjętymi przy świadczeniu usług cateringowych. 11. Wykonawca zobowiązany jest: 1) zapewnić profesjonalną obsługę kelnerską podczas podawania posiłków, w szczególności serwowania kolacji (w formie bufetu), przerw kawowych i lunchów (w formie bufetu). 2) posiadać wyposażenie niezbędne do podania posiłków, w tym stoły, nakrycia, zastawa stołowa, dekoracje stołów i inne przedmioty niezbędne do profesjonalnego wykonania usługi cateringu, 3) posprzątać udostępnione sale po zakończeniu posiłków, dbać o obsługę w trakcie podawania posiłków, 4) świadczyć usługi cateringowe wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości i bezpieczeństwa produktów spożywczych, 5) przygotować stoły w sposób uzgodniony z Zamawiającym, 6) świadczyć usługi cateringowe na zastawie ceramicznej lub porcelanowej (wyklucza się naczynia i sztućce jednorazowego użytku), z użyciem sztućców metalowych, serwetek papierowych, obrusów materiałowych, 7) zapewnić estetyczne podanie posiłków, 8) dostarczyć i przygotować posiłki do podania najpóźniej na 15 min. przed rozpoczęciem spotkania, 9) przestrzegać przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.) 12. Rozliczanie umowy nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy, według cen jednostkowych zawartych w formularzu ofertowo-cenowym.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.31.10.00 - Restauracyjne usługi kelnerskie dla ograniczonej grupy klientów 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 4.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PASIBRZUCH s.c. Bożena Markindorff, Ryszard Kokoszka, ul. G.Narutowicza 11/12B, 80-233 Gdańsk, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22113,82 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 21840,00
Oferta z najniższą ceną: 16968,60 / Oferta z najwyższą ceną: 73911,60
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z SOPOTU
- Zakup systemu obsługi obrad Rady Miasta Sopotu
- 24/2024 Wykonanie wielobranżowej dokumentacji projektowo - kosztorysowej zamiennej dla budynku Ratusza w Sopocie - drugie postępowanie
- Dostawa samochodu elektrycznego do przewozu pacjentów dla Pomorskiego Centrum Reumatologicznego im. dr Jadwigi Titz-Kosko w Sopocie Sp. z o.o.
- Remontu Alei Niepodległości w Sopocie na odcinku od skrzyżowania z ulicą 23 Marca do skrzyżowania z ulicą Andersa
- Przebudowa pomieszczenia w dziale żywienia wraz z modernizacją i wymianą na nowe, skorodowanych poziomów kanalizacji sanitarnej w budynku SP ZOZ Sanatorium Uzdrowiskowego MSWiA w Sopocie
więcej: przetargi w Sopocie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług żywienia na potrzeby: Szkoły Podstawowej nr 1 z Oddziałem Przedszkolnym, Szkoły Podstawowej nr 3 oraz Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Lidzbarku Warmińskim
- Całodniowe świadczenie usług w zakresie przygotowywania posiłków w pomieszczeniach wydzierżawionych przez Zamawiającego i dystrybucji posiłków do stołówki Domu Pomocy Społecznej w Pucku.
- Świadczenie usług gastronomicznych dla Domu Pomocy Społecznej "Ostoja" w Gdańsku
- Świadczenie usług polegających na przygotowaniu i dostarczeniu gotowego gorącego posiłku dla Zespołu Szkolno- Przedszkolnego nr 6 w Jawiszowicach 2024-2025
- Świadczenie usług gastronomicznych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej dla Osób Przewlekle Psychicznie Chorych w Krowicy Lasowej
- Usługi cateringowe - wyżywienia dla 30 podopiecznych Dziennego Domu Pobytu "Senior+" w Rypinie w okresie od 01.07.2024r. do 31.12.2024r.
więcej: Restauracyjne usługi kelnerskie dla ograniczonej grupy klientów »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.