eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013 - ZP/459/055/D/12

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-12-13

Gdańsk: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013 - ZP/459/055/D/12
Numer ogłoszenia: 265037 - 2012; data zamieszczenia: 13.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Gdańska Dział Zamówień Publicznych , ul. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. +48 58 347 24 00, faks +48 58 347 29 13.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pg.gda.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013 - ZP/459/055/D/12.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie (CSR PG), w podziale na 13 części: Część 1 Jaja kurze Część 2 Mięso i wędliny Część 3 Produkty głęboko mrożone Część 4 Oleje i tłuszcze Część 5 Pieczywo Część 6 Produkty mleczarskie Część 7 Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Część 8 Ryby Część 9 Soki owocowe Część 10 Różne produkty spożywcze Część 11 Warzywa i owoce Część 12 Kawy i herbaty Część 13 Słodycze Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2a-2ł (formularze rzeczowo-cenowe) do SIWZ. Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzach rzeczowo-cenowych, we wszystkich częściach (od 1 do 13) zamówienia. Prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularzy rzeczowo-cenowych, we wszystkich częściach podanych w SIWZ. Przewidując prawo opcji, Zamawiający przyznaje sobie prawo do zwiększenia zamówienia o 100% po cenach zaoferowanych w formularzach rzeczowo-cenowych (załącznik nr 2a-2ł do SIWZ). Zamawiający będzie korzystał z prawa opcji wraz z ewentualnym rosnącym zapotrzebowaniem Zamawiającego przez cały okres trwania umowy..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.89.60.00-5, 15.40.00.00-2, 15.81.10.00-6, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.20.00.00-0, 15.32.10.00-4, 15.30.00.00-1, 15.86.00.00-4, 15.84.20.00-2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 13.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: 1.Warunkiem przystąpienia do przetargu jest wniesienie przed upływem terminu składania ofert, wadium w wysokości: Część 1: 550,00 zł (słownie: pięćset pięćdziesiąt złotych 00-100); Część 2: 3 800,00 zł (słownie: trzy tysiące osiemset złotych 00-100); Część 3: 570,00 zł (słownie: pięćset siedemdziesiąt złotych 00-100); Część 4: 770,00 zł (słownie: siedemset siedemdziesiąt złotych 00-100); Część 5: 600,00 zł (słownie: sześćset złotych 00-100); Część 6: 2 070,00 zł (słownie: dwa tysiące siedemdziesiąt złotych 00-100); Część 7: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium; Część 8: 1 130,00 zł (słownie: jeden tysiąc sto trzydzieści złotych 00-100); Część 9: 1 010,00 zł (słownie: jeden tysiąc dziesięć złotych 00-100); Część 10: 2 070,00 zł (słownie: dwa tysiące siedemdziesiąt złotych 00-100); Część 11: 560,00 zł (słownie: pięćset sześćdziesiąt złotych 00-100); Część 12: 2 460,00 zł (słownie: dwa tysiące czterysta sześćdziesiąt złotych 00-100); Część 13: 2 370,00 zł (słownie: dwa tysiące trzysta siedemdziesiąt złotych 00/100). 2.Wadium może być wniesione w jednej lub kilku następujących formach: a)pieniądzu; b)poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; c)gwarancjach bankowych; d)gwarancjach ubezpieczeniowych; e)poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art., 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2007 r. Nr 42, poz. 275, z 2008 r. Nr 116, poz. 730 i 732 i Nr 227, poz. 1505 oraz z 2010 r. Nr 96, poz. 620). 3.Wadium wnoszone w pieniądzu należy wpłacić na rachunek bankowy Zamawiającego nr 64 1160 2202 0000 0001 8607 3782, Bank Millenium S.A. O:Gdańsk, z dopiskiem: WADIUM - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013. Za termin wniesienia wadium w formie pieniężnej przyjmuje się termin uznania na rachunku bankowym Zamawiającego. 4.Wniesienie wadium w jednej z form określonych w pkt. 2 ppkt b). - e). następuje poprzez doręczenie za pokwitowaniem oryginału dokumentów w Kwesturze Politechniki Gdańskiej - I piętro Gmach Główny skrzydło B, ul. G. Narutowicza 11-12 w dniach od poniedziałku do piątku w godzinach od 900 do 1300 lub przesłanie pocztą na adres Kwestura Politechniki Gdańskiej, ul. G. Narutowicza 11-12, 80-233 Gdańsk. Kopię pokwitowania wniesienia wadium należy załączyć do oferty.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Do prowadzenia działalności w zakresie niniejszego przedmiotu zamówienia nie jest wymagane posiadanie specjalnych uprawnień. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego przez Wykonawcę oświadczenia (załącznik nr 3 do SIWZ).

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże się doświadczeniem w wykonaniu należycie, w ciągu ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 2 dostaw dla: Części 1 - dostaw jaj kurzych o wartości nie mniejszej niż 400 zł brutto każda, Części 2 - dostaw mięsa i wędlin o wartości nie mniejszej niż 15 000 zł brutto każda, Części 3 - dostaw produktów głęboko mrożonych o wartości nie mniejszej niż 500 zł brutto każda, Części 4 - dostaw oleju i tłuszczy o wartości nie mniejszej niż 1000 zł brutto każda, Części 5 - dostaw pieczywa o wartości nie mniejszej niż 300 zł brutto każda, Części 6 - dostaw produktów mleczarskich o wartości nie mniejszej niż 1400 zł brutto każda, Części 7 - dostaw produktów przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych o wartości nie mniejszej niż 250 zł brutto każda, Części 8 - dostaw ryb o wartości nie mniejszej niż 1500 zł brutto każda, Części 9 - dostaw soków owocowych o wartości nie mniejszej niż 300 zł brutto każda, Części 10 - dostaw różnych produktów spożywczych o wartości nie mniejszej niż 3500 zł brutto każda, Części 11 - dostaw warzyw i owoców o wartości nie mniejszej niż 500 zł brutto każda, Części 12 - dostaw kaw i herbat o wartości nie mniejszej niż 1000 zł brutto każda, Części 13 - dostaw słodyczy o wartości nie mniejszej niż 1200 zł brutto każda. Jeżeli wykonawca składa ofertę na więcej niż jedną część zamówienia, wykazane przez Wykonawcę dostawy muszą mieć łączną wartość, która odpowiada przynajmniej sumie wymaganych wartości dla każdej z tych części.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego przez Wykonawcę oświadczenia (załącznik nr 3 do SIWZ).

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego przez Wykonawcę oświadczenia (załącznik nr 3 do SIWZ).

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie złożonego przez Wykonawcę oświadczenia (załącznik nr 3 do SIWZ).

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • zaświadczenie niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem zgodności działań wykonawcy z normami jakościowymi, jeżeli zamawiający odwołują się do systemów zapewniania jakości opartych na odpowiednich normach europejskich

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Formularz oferty, 2. Formularz rzeczowo-cenowy, 3. Opcjonalnie: pełnomocnictwo dla osoby reprezentującej w niniejszym postępowaniu Wykonawcę lub pełnomocnictwo dla osoby lub podmiotu reprezentującego kilku Wykonawców składających ofertę wspólną, 4. Wykaz osób odpowiedzialnych za realizację zamówienia po stronie Wykonawcy, 5. Opcjonalnie: Pisemne zobowiązanie podmiotu(ów) do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia (w przypadku gdy Wykonawca będzie polegać na wiedzy i doświadczeniu, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów , niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków), Dokumenty zalecane przez Zamawiającego do załączenia: 1. Aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej , w przypadku osób fizycznych : potwierdzające, że osoba podpisująca ofertę ma stosowne umocowanie do reprezentowania Wykonawcy, 2. Potwierdzenie wniesienia wadium (Kopia przelewu lub pokwitowanie).

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1) zmiana ceny spowodowana zmianą obowiązujących stawek podatkowych: Cena umowy brutto może ulec zmianie w przypadku obniżenia lub podwyższenia stawki podatku VAT, na skutek zmiany obowiązujących przepisów, a płatności będą się odbywać z uwzględnieniem stawki VAT obowiązującej w dniu wystawienia faktury; 2) zmiana nazw i innych danych identyfikacyjnych stron umowy; 3) wystąpienia zdarzeń siły wyższej jako zdarzenia zewnętrznego, niemożliwego do przewidzenia i niemożliwego do zapobieżenia.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dzp.pg.gda.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Politechnika Gdańska,Dział Zamówień Publicznych, Gmach Główny skrzydło B pok. 213, ul. G. Narutowicza 11-12, 80-233 Gdańsk..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Politechnika Gdańska, Dział Zamówień Publicznych, Gmach Główny skrzydło B pok. 213, ul. G. Narutowicza 11-12, 80-233 Gdańsk.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Sukcesywna dostawa jaj kurzych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa jaj kurzych, dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie, Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2a (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin, dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie, Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2b (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Sukcesywna dostawa produktów głęboko mrożonych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów głęboko mrożonych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie , Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2c (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Sukcesywna dostawa olejów i tłuszczy dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa olejów i tłuszczy dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w SopocieSzczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2d (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Sukcesywna dostawa pieczywa dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie , Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2e (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów mleczarskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie. Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2f (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Sukcesywna dostawa produktów przemiału ziarna, skrobii i produktów skrobiowych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów przemiału ziarna, skrobii i produktów skrobiowych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie. Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2g (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Sukcesywna dostawa ryb dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ryb dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie. Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2h (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Sukcesywna dostawa soków owocowych i wody dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa soków owocowych i wody dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie. Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2i (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.32.10.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa różnych produktów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie. Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2j (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2k (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Sukcesywna dostawa kawy i herbaty dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa kawy i herbaty dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie. Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2l (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.86.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Sukcesywna dostawa słodyczy dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie na rok 2013..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa słodyczy dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz Centrum Szkoleniowo-Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie. Szczegółowy opis oraz ilość przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 2ł (formularz rzeczowo-cenowy) do SIWZ, Zamawiający przewiduje prawo opcji dla niniejszego zamówienia, w każdej z pozycji wymienionej w formularzu rzeczowo-cenowym, prawem opcji objęte jest 100% ilości zamówienia, w każdej pozycji formularza rzeczowo-cenowego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.84.20.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.