eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Błonie › Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach na II półrocze 2013 roku

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-07-02

Błonie: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach na II półrocze 2013 roku
Numer ogłoszenia: 254622 - 2013; data zamieszczenia: 02.07.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 101391 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Bramkach, ul. Północna 18, 05-870 Błonie, woj. mazowieckie, tel. 0-22 7256127, faks 0-22 7256066.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Bramkach na II półrocze 2013 roku.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: ZADANIE 1. Dostawa różnych artykułów spożywczych: Ananasy w puszce 565 g - 80 szt; Aromaty 9 ml - 80 szt; Bakalie (mieszanka) 200 g - 20 szt; Barszcz biały 66 g - 210 szt; Bazylia 10 g - 150 szt; Brzoskwinie 820 g - 100 szt; Budyń czekoladowy 63 g - 200 szt; Budyń śmietankowy 60 g - 200 szt; Budyń bez cukru 60 g. - 150 szt; Chrzan 320 g - 150 szt; Cukier 1 kg - 1950 kg; Cukier puder 0,5 kg - 20 kg; Cukier waniliowy 32 g - 140 szt; Curry 20 g. - 25 szt; Cynamon 20g - 50 szt; Czosnek mielony 20g - 250 szt; Dżem niskosłodzony 280g - 800 szt; Drożdże - 7 kg; Fasola sucha Jaś 500 g - 110 kg; Fasola czerwona konserwowa 400 g - 200 szt; Galaretka owocowa z cukrem 79 g - 400 szt; Gałka muszkatołowa 20 g - 50 szt; Groszek konserwowy 400 g - 350 szt; Herbata granulowana 100 g - 95 kg; Kakao 100g - 100 szt; Kasza gryczana 1 kg. - 150 kg; Kasza jęczmienna 1kg - 260 kg; Kasza manna 1 kg - 130 kg; Kawa zbożowa 250 g. - 50 szt; Ketchup 500 g min.35% wkł.koncen. - 150 szt; Kisiel z cukrem 77 g - 300 szt; Kisiel bez cukru 77 g. - 150 szt; Koncentrat pomidorowy 900 g - 300 szt; Konserwa rybna w oleju 170 g - 350 szt Konserwa rybna w pomidorach 170 g - 350 szt; Kukurydza konserwowa 400 g - 250 szt; Kwasek cytrynowy 50 g - 60 szt; Liście laurowe 10 g - 125 szt; Majeranek 10 g - 300 szt; Majonez 420 g - 200 szt; Mak 1000 g - 15 kg; Makaron nitki 500 g - 100 kg; Makaron rurki 1 kg - 350 kg; Makaron krajanka gruba - 300 kg; Makaron muszelki 1 kg. - 350 kg; Makaron świderki 1 kg - 350 kg; Mąka pszenna typ 480 1 kg. - 800 kg; Mąka ziemniaczana 1 kg - 100 kg; Musztarda 200 g - 150 szt; Ocet 0,5 l - 50 szt; Ogórki konserwowe 900 g - 200 szt; Olej 1 l - 350 l; Oregano 10g - 150 szt; Papryka konserwowa 850 g - 200 szt; Papryka mielona ostra 20 g - 150 szt; Papryka mielona słodka20 g - 150 szt; Pasztet z drobiu 155 g - 350 szt; Pieprz czarny ziarnisty 20 g. - 50 szt; Pieprz naturalny mielony 15 g - 520 szt; Płatki owsiane 1 kg - 150 kg; Płatki kukurydziane - 150 kg; Płatki jęczmienne - 100 kg; Płatki żytnie - 50 kg; Proszek do pieczenia 36 g - 270 szt; Przyprawa do ryb 20 g - 75 szt; Przyprawa do drobiu 20 g - 60 szt; Rodzynki 200 g - 50 szt; Ryż 1 kg - 200 kg; Sałatka szwedzka 850 g - 200 szt; Sól 1kg - 250 kg; Szczaw konserwowy 320 g - 160 szt; Śliwki suszone 100 g - 5 kg; Tymianek 10 g - 150 szt; Vegetta 200 g ( lub równoważne ) - 400 szt; Wiórki kokosowe - 25 szt; Ziele angielskie 20 g - 100 szt; Zupa grzybowa 37 g - 270 szt; Zupa ogonowa 62 g - 210 szt; Zupa pieczarkowa 44 g - 180 szt; Żelatyna 50 g - 80 szt; Soda oczyszczona 80 r - 30 szt; ZADANIE 2. Dostawa mięsa i wędlin Baleron odtłuszczony - 150 kg; Baleron wędzony - 80 kg; Baton drob. z kurczaka - 150 kg; Boczek pieczony - 20 kg; Boczek prasowany - 90 kg; Boczek wędzony - 30 kg; Golonka wieprzowa - 60 kg; Karkówka b/k - 100 kg; Kaszanka - 150 kg; Kiełbasa biała - 60 kg; Kiełbasa cytrynowa - 100 kg; Kiełbasa dębicka - 95 kg; Kiełbasa krakowska - 100 kg; Kiełbasa parówkowa - 100 kg; Kiełbasa podwawelska - 100 kg; Kiełbasa szynk. wieprz. - 150 kg; Kiełbasa zwyczajna - 150 kg; Kiełbasa żywiecka - 100 kg; Korpusy z indyka - 60 kg; Korpusy z kurczaka - 150 kg; Kości schabowe - 500 kg; Kości wędzone - 100 kg; Łopatka pieczona - 80 kg; Łopatka bez kości - 300 kg; Mielonka wieprzowa - 100 kg; Mięso wołowe gulaszowe b/k - 200 kg; Mięso wołowe b/k (antrykot) - 200 kg; Mortadela - 120 kg; Mortadela z warzywami - 120 kg; Nogi wieprzowe - 90 kg; Nogi z kurczaka całe - 800 kg; Ogonówka - 130 kg; Parówki cienkie - 150 kg; Parówki drobiowe - 200 kg; Pasztet drob. pieczony - 160 kg; Pasztetowa kremowa - 150 kg; Pasztetowa drobiowa - 150 kg; Pieczeń wiep. rzymska - 100 kg; Piersi z kurczaka (filet) - 660 kg; Podgardle - 30 kg; Polędwica drobiowa - 130 kg; Polędwica sopocka - 40 kg; Polędwica z warzywami - 120 kg; Salceson włoski - 100 kg; Salceson ozorkowy - 80 kg; Schab bez kości - 120 kg; Schab pieczony - 30 kg; Słonina - 60 kg; Szynka gotowana - 100 kg; Szynka wędzona - 100 kg; Szynka drobiowa - 120 kg; Wątrobianka - 120 kg; Wątroba drobiowa - 115 kg; Wątroba wieprzowa - 130 kg; Żebra paski - 300 kg; ZADANIE 3. DOSTAWA RYB Panga biała filet mrożony b/sk - 500 kg; Ryba wędzona - 120 kg; Śledź płaty - 150 kg ZADANIE 4: DOSTAWA WARZYW i OWOCÓW Botwina - 120 pęczków; Buraki czerwone - 300 kg; Brokuły - 200 kg; Cebula - 500 kg; Cukinia - 150 kg; Czosnek główki - 200 główek; Dynia - 200 kg; Fasola szparagowa - 100 kg; Gruszki - 200 kg; Jabłka - 2000 kg; Kalafior - 300 kg; Kapusta biała- 250 kg; Kapusta czerwona - 120 kg; Kapusta kiszona - 300 kg; Kapusta włoska - 200 kg; Kapusta pekińska - 220 kg; Koper - 400 pęczków; Marchew - 1500 kg; Natka - 400 pęczków; Ogórki kiszone - 300 kg; Ogórki świeże - 400 kg; Papryka świeża - 300 kg; Pieczarki - 200 kg; Pietruszka korzeń - 450 kg; Pomidory - 600 kg; Por - 300 kg; Rabarbar - 100 kg; Sałata masłowa - 450 szt; Sałata lodowa - 100 szt; Seler - 350 kg; Szczypior - 400 pęczków; Truskawki - 250 kg; Ziemniaki - 10000 kg ZADANIE 5. Dostawa produktów mleczarskich Jogurt naturalny w kubku 370 g. - 850 szt; Masło roślinne w kostce 250 g. - 5700 szt; Mleko 2% w folii - 1 litr - 7300 l; Ser biały chudy - 500 kg; Ser topiony 100 g. - 1500 szt; Ser żółty o zawartości 13 % tłuszczu - 300 kg; Śmietana 18 % - 1 litr - 150 l; Śmietana 30 % - 1 litr - 20 l. ZADANIE 6: Dostawa pieczywa: Bułki paryskie 450 g - 9000 szt; Bułki kajzerki 50 g - 250 szt; Bułki słodkie 100 g - 100 szt; Bułki maślane 80 g - 1000 szt; Chleb pszenno - żytni 500 g - 7000 szt; Chleb razowy 500 g - 1800 szt. ZADANIE 7: Dostawa jaj. Jaja klasa A 65 - 70 g - 22000 szt. ZADANIE 8: Dostawa cytrusów Banany - 300 kg; Cytryny - 100 kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa różnych artykułów spożywczych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe Polaris Małgorzata Gruszczyńska, ul. Żołnierska 20a, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 39614,55 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 37124,70

  • Oferta z najniższą ceną: 37124,70 / Oferta z najwyższą ceną: 46646,64

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mięs, wędlin, drobiu i wyrobów drobiarskich

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego WITMAS Stanisław Witkowski, ul. Dąbrowska 36, 95-100 Zgierz, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 84277,25 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 75795,62

  • Oferta z najniższą ceną: 75795,62 / Oferta z najwyższą ceną: 91535,33

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa ryb

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Marywilska sp. z o.o., ul. Marywilska 26 lok 1, 03-228 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8474,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8873,87

  • Oferta z najniższą ceną: 8873,87 / Oferta z najwyższą ceną: 8873,87

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Dostawa owoców i warzyw

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa Henryk Pryba, ul. Kopytowska 3 Święcice, 05-860 Płochocin, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 31680,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 33506,70

  • Oferta z najniższą ceną: 33506,70 / Oferta z najwyższą ceną: 39550,05

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Dostawa produktów mleczarskich

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa Henryk Pryba, ul. Kopytowska 3 Święcice, 05-860 Płochocin, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40602,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 43576,05

  • Oferta z najniższą ceną: 43576,05 / Oferta z najwyższą ceną: 44444,40

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Dostawa pieczywa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piekarnia Kuliccy spółka jawna, ul. Grójecka 110, 96-320 Mszczonów, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13672,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 15226,29

  • Oferta z najniższą ceną: 15226,29 / Oferta z najwyższą ceną: 15226,29

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Dostawa jaj

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Tomasz Przybylski Ferma Drobiu, Żółwin ul. Południowa 9B, 05-807 Podkowa Leśna, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8085,00

  • Oferta z najniższą ceną: 8085,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11088,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: Dostawa cytrusów

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa Henryk Pryba, ul. Kopytowska 3 Święcice, 05-860 Płochocin, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1900,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2062,80

  • Oferta z najniższą ceną: 2062,80 / Oferta z najwyższą ceną: 2376,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.