eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biały Bór › dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu przy Zespole Szkół im. Oskara Langego w Białym Borze .



Ogłoszenie z dnia 2007-12-13

Biały Bór: dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu przy Zespole Szkół im. Oskara Langego w Białym Borze .
Numer ogłoszenia: 250164 - 2007; data zamieszczenia: 13.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół im.Oskara Langego, ul. Brzeźnicka 10, 78-425 Biały Bór, woj. zachodniopomorskie, tel. 0-94 3739019, fax 0-94 3739019.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu przy Zespole Szkół im. Oskara Langego w Białym Borze ..

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Internatu przy Zespole Szkół im. Oskara Langego w Białym Borze na koszt Wykonawcy do wskazanego przez zamawiającego miejsca.

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.51.11.00 - Mleko pasteryzowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.11.00 - Mleko pasteryzowane Oryginalny kod CPV: 15.55.10.00 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne Kod CPV wg słownika 2008: 15.55.10.00 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne Oryginalny kod CPV: 15.54.40.00 - Ser twardy Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.40.00 - Ser twardy Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 01.24.20.00 - 01.24.20.00 Oryginalny kod CPV: 15.33.24.00 - Owoce konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.24.00 - Owoce konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 7.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: nie wymaga wnoszenia wadium.

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: o udział w postępowaniu o zamówienie publiczne mogą ubiegać Wykonawcy, którzy : A) spełniają warunki wymienione w art. 22 ust. 1 pkt. 1-3 Prawa Zamówień Publicznych. B) nie podlega wykluczeniu na podstawie art.24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006 r.Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 i Nr 227, poz. 1658 z póź, zmian.) oraz ustawy z dnia 13 kwietnia 2007 r. o zmianie ustawy - Prawo zamówień publicznych oraz niektórych innych ustaw1) C) każdy Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na poszczególną część (Pakiet). D) Wykonawca może zaproponować tylko jedną cenę i nie może jej zmieniać.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający oceni spełnianie warunków udziału w postępowaniu na podstawie analizy dokumentów i informacji przedłożonych przez Wykonawców. Wykaz niezbędnych do tego celu dokumentów i informacji, które winna zawierać oferta przedstawiono w SPECYFIKACJA ISTOTNYCH WARUNKÓW ZAMÓWIENIA.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsbialybor.neostrada.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół im. Oskara Langego w Białym Borze ul. Brzeźnicka 10, 78-425 Biały Bór tel. 0-94 3739019, 0-94 3739011.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.12.2007 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół im. Oskara w Białym Borze, ul. Brzeźnicka 10, 78-425 Biały Bór sekretariat szkoły.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Sery, mleko, śmietana, masło, jogurty (CPV 15.51.11.00, 15.55.10.00, 15.54.40.00).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sery, mleko, śmietana, masło, jogurty (CPV 15.51.11.00, 15.55.10.00, 15.54.40.00).
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-0, 15.51.11.00-0, 15.55.10.00-0, 15.54.40.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Warzywa i owoce, warzywa przetworzone, jajka (CPV 15.30.00.00-0, 01.24.20.00).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa i owoce, warzywa przetworzone, jajka (CPV 15.30.00.00-0, 01.24.20.00).
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-0, 15.30.00.00-0, 01.24.20.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mrożonki; warzywa, ryby (CPV 15.33.24.00-8, 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mrożonki; warzywa, ryby (CPV 15.33.24.00-8, 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0).
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-0, 15.33.24.00-8, 15.33.11.70-9, 15.20.00.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mięso wieprzowe - wędliny i wyroby wędliniarskie (CPV 15.13.11.00-0, 15.11.00.00-0, 15.11.20.00-2).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso wieprzowe - wędliny i wyroby wędliniarskie (CPV 15.13.11.00-0, 15.11.00.00-0, 15.11.20.00-2).
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-0, 15.13.11.00-0, 15.11.00.00-0, 15.11.20.00-2.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Artykuły ogólnospożywcze, makarony, oleje roślinne i słodycze (CPV 15.80.00.00).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły ogólnospożywcze, makarony, oleje roślinne i słodycze (CPV 15.80.00.00).
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-0, 15.80.00.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pieczywo, bułki, wyroby ciastkarskie ( CPV 15.81.00.00).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo, bułki, wyroby ciastkarskie ( CPV 15.81.00.00).
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-0, 15.81.00.00-0.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Drób i wyroby drobiarskie (CPV15112000-9).

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drób i wyroby drobiarskie (CPV15112000-9).
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-0, 15..1.1..20-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.