eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Końskie › Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej ETOLA w Rudzie Pilczyckiej (VII części zamówienia)

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-11-21

Końskie: Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej ETOLA w Rudzie Pilczyckiej (VII części zamówienia)
Numer ogłoszenia: 246253 - 2012; data zamieszczenia: 21.11.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Konecki , ul. Staszica 2, 26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie, tel. 0-41 372 41 34, faks 0-41 372 83 20.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej ETOLA w Rudzie Pilczyckiej (VII części zamówienia).

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej ETOLA w Rudzie Pilczyckiej zgodnie z opisem zawartym w rozdziale IV (części zamówienia) IV. Części zamówienia Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub wszystkie grupy. Oferta częściowa musi obejmować wszystkie pozycje określone w danej grupie. Oferta częściowa musi obejmować co najmniej jedną z poniższych grup. Grupa I. Pieczywo Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Grupa III. Drób i przetwory drobiowe Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone Grupa VII . Jaja 1. Dostawa art. żywnościowych 1.1 Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów żywnościowych zgodnie z wykazem zamieszczonym w grupach I-VII 1.2 Wykonawca winien dokładnie zapoznać się ze wszystkimi zapisami SIWZ 1.3 Treść oferty musi odpowiadać treści SIWZ i być zgodna z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Jeśli w opisie zamówienia - formularz ofertowy- Zamawiający wskazał konkretny znak towarowy produktu, to Wykonawca ma możliwość zaoferowanie produktu równoważnego i powinien podać nazwę oferowanego produktu równoważnego. Brak takiego zapisu spowoduje uznanie, że Wykonawca oferuje produkt wskazany przez Zamawiającego. 1.4 Wykonawca który powołuje się na rozwiązania równoważne opisane przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy- produkty- spełniają wymagania określone przez Zamawiającego-(art. 30 ust 5 ustawy PZP). 1.5 Wymogi dodatkowe: - artykuły będące przedmiotem zamówienia powinny być pierwszej jakości, posiadać wymagane atesty i terminy ważności, być odpowiednio opakowane i transportowane w warunkach spełniających wszystkie wymogi sanitarne, -dostawa na koszt i ryzyko transportem Wykonawcy do magazynu zamawiającego, - dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, -zmiana cen w trakcie realizacji umowy może nastąpić tylko na skutek okoliczności których nie można było przewidzieć w chwili jej zawarcia, 1.6 Ilości podane w grupach I- VII są szacunkowe i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu nie więcej niż o 20%). Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. Grupa I Pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Chleb żytni krojony 1 kg Szt. 8 500 2. Chleb pełnoziarnisty krojony 1kg Szt. 4 700 3. Chleb razowy krojony 1 kg Szt. 5 000 4. Bułka wrocławska 100 g Szt. 28 000 5. Bułka razowa 100 g Szt. 3 000 6. Bułka pełnoziarnista 100 g Szt. 1 400 Grupa II Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Ananas plastry 565 g Szt. 170 2. Aromaty do ciast 10 g Szt. 100 3. Barszcz czerwony (koncentrat) 320 ml Szt. 70 4. Bazylia 10 g Szt. 40 5. Brzoskwinie w syropie 820 g Szt. 80 6. Budyń różne smaki Winiary 60-64 g Szt. 1 000 7. Bułka tarta 1 kg kg 180 8. Chrzan tarty 290 g Szt. 180 9. Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut 120 g Szt. 100 10. Cukier kryształ 1 kg kg 2 600 11. Cukier waniliowy 32 g Szt. 230 12. Cynamon 20 g Szt. 40 13. Drożdże świeże 100g Szt. 100 14. Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów 280 g Szt. 400 15. Dżem bezcukrowy (różne smaki) Stovit 220 g Szt. 50 16. Fasola czerwona konserwowa 400g Szt. 180 17. Fasola Jaś 1 kg kg 160 18. Filety śledziowe w oleju 170 g Szt. 650 19. Filety śledziowe w pomidorach 170 g Szt. 500 20. Galaretka owocowa Delekta 75 g Szt. 600 21. Gałka muszkatołowa 15 g Szt. 25 22. Groch łuskany 1 kg Kg 150 23. Groszek konserwowy 400 g Szt. 650 24. Herbata 1 kg kg 80 25. Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek) op. 50 26. Imbir mielony 20 g szt. 25 27. Kakao 200 g Szt. 60 28. Kasza gryczana 1 kg kg 130 29. Kasza jęczmienna 1 kg kg 270 30. Kasza kukurydziana 1 kg kg 60 31. Kasza manna 1 kg kg 130 32. Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle 230g Szt. 10 33. Kawa zbożowa 500 g Szt. 40 34. Ketchup łagodny 500 g Szt. 220 35. Kisiel różne smaki Winiary 77 g Szt. 1 000 36. Kminek 20 g Szt. 70 37. Koncentrat pomidorowy 30% Pińczów 950g Szt. 250 38. Konserwa mięsna Przysmak Śniadaniowy 300 g Szt. 650 39. Koperek suszony 10 g Szt. 90 40. Kostki rosołowe drobiowe Winiary 60 g Szt. 160 41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g Szt. 150 42. Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g Szt. 100 43. Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym 200 g Szt. 100 44. Kukurydza konserwowa 400 g Szt. 350 45. Kwasek cytrynowy 20 g Szt. 130 46. Liść laurowy 7 g Szt. 85 47. Majeranek 8 g Szt. 120 48. Majonez Kielecki 500 g Szt. 600 49. Makaron nitki Lubella 2 kg kg 380 50. Makaron łazanki Lubella 2 kg Kg 90 51. Makaron muszelki Lubella 2 kg Kg 250 52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg Kg 60 53. Makaron świderki Lubella 2 kg kg 450 54. Margaryna śniadaniowa Bielmar 500 g kg 610 55. Margaryna zwykła 250 g kg 220 56. Marmolada Duchnice 850 g Szt. 150 57. Marynata klasyczna Prymat 20 g Szt. 55 58. Marynata staropolska Kamis 20 g Szt. 110 59. Masło roślinne kubek Kruszwica 250 g kg 400 60. Mąka pszenna wrocławska 1 kg kg 450 61. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 15 62. Mąka żytnia typ 500 1 kg kg 120 63. Miód pszczeli wielokwiatowy 370 g Szt. 150 64. Mlekołaki kulki, kółka kakaowe 250 g Szt. 30 65. Morele suszone 150 g Szt. 10 66. Musztarda stołowa 190 g Szt. 300 67. Ocet 0,5 l Szt. 10 68. Ogórki konserwowe 850 g Szt. 500 69. Olej uniwersalny Kruszwica 1 l L 480 70. Oregano 10 g Szt. 30 71. Papryka konserwowa 780 g Szt. 110 72. Papryka ostra 20 g Szt. 65 73. Papryka słodka 20 g Szt. 80 74. Pasztet drobiowy Podlaski 155 g Szt. 700 75. Pasztet Mazowiecki 460g Szt. 280 76. Pieczarki marynowane 770 g Szt. 200 77. Pieprz naturalny mielony 20 g Szt. 420 78. Pieprz ziołowy 20 g Szt. 420 79. Pietruszka Suszona 10 g Szt. 100 80. Płatki jęczmienne 1 kg kg 55 81. Płatki kukurydziane 1 kg kg 40 82. Płatki owsiane 1 kg kg 60 83. Pomidory obierane 400 g Szt. 170 84. Powidła węgierkowe 280 g Szt. 90 85. Proszek do pieczenia 30 g Szt. 50 86. Przyprawa do drobiu Cykoria 40 g Szt. 50 87. Przyprawa do ryb Cykoria 40 g Szt. 60 88. Przyprawa do ziemniaków Cykoria 30 g Szt. 50 89. Przyprawa Warzywko 1 kg kg 35 90. Przyprawa w płynie Maggi 1 l l 110 91. Rodzynki 100 g Szt. 100 92. Ryż długo ziarnisty biały 1 kg kg 420 93. Sałatka rybna 150g Szt. 1400 94. Sok pomidorowy Hortex 1 l Szt. 10 95. Słodzik op. 1000 szt. Op. 30 96. Sól jodowana 1 kg kg 450 97. Suchary delikatesowe Mamut 285 g Szt. 10 98. Susz Warzywny 100 g Szt. 30 99. Syrop owocowy Łowicz różne smaki 440ml Szt. 600 100. Szczaw konserwowy 285 g Szt. 90 101. Szprot w oleju 170 g Szt. 600 102. Szprot w pomidorach 170 g Szt. 350 103. Szynka konserwowa mielona Werbliński 110 g Szt. 1 000 104. Śliwki suszone bez pestki 150 g Szt. 100 105. Tuńczyk w oleju 170 g Szt. 750 106. Wiórki kokosowe 100 g Szt. 10 107. Woda mineralna gazowana 1,5 l Szt. 800 108. Woda mineralna niegazowana 1,5 l Szt. 200 109. Zacierki 1 kg kg 75 110. Ziele angielskie 15 g Szt. 120 111. Zioła prowansalskie 10 g Szt. 85 112. Zupa grzybowa Winiary 48 g Szt. 500 113. Zupa pieczarkowa Winiary 45 g Szt. 350 114. Zupa ogonowa Winiary 41 g Szt. 300 115. Żelatyna spożywcza 40 g Szt. 100 116. Soda oczyszczona 100 g Szt. 10 Grupa III Drób i przetwory drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Kurczak schłodzony kg 900 2. Korpusy z kurczaka kg 500 3. Filet z kurczaka kg 600 4. Ćwiartki z kurczaka kg 850 5. Wątróbka drobiowa Kg 110 6. Żołądki z kurczaka kg 200 7. Mięso drobiowe gulaszowe II Kg 200 Grupa IV Nabiał i przetwory nabiałowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Mleko w proszku odtłuszczone kg 1 000 2. Twaróg półtłusty kg 540 3. Masło extra 82% tłuszczu 200 g kg 250 4. Ser żółty Gouda kg 270 5. Jogurt owocowy 150 g Szt. 4 600 6. Jogurt naturalny 450 g Szt. 1200 7. Serek topiony krem. op. 100 g Szt. 2 000 8. Serki homogenizowane waniliowe 100 g Szt. 350 9. Serki homogenizowane owocowe 100 g Szt. 350 10. Kefir kubek 450 g Szt. 850 11. Śmietana 24 % kubek 400 ml Szt. 1 000 12. Śmietana 12% karton poj. 500ml Szt. 300 Grupa V Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Żeberka wieprzowe kg 380 2. Boczek surowy bez skóry wieprzowy kg 260 3. Schab bez kości wieprzowy kg 280 4. Szynka bez kości wieprzowa bez skóry kg 350 5. Łopatka bez kości wieprzowa bez skóry kg 350 6. Słonina wieprzowa bez skóry kg 200 7. Podroby wieprzowe bez wątroby kg 200 8. Podgardle wieprzowe kg 20 9. Głowizna wieprzowa kg 370 10. Mięso wieprzowe II kg 340 11. Wątroba wieprzowa kg 100 12. Karczek wieprzowy bez kości Kg 200 13. Kości wieprzowe wędzone Kg 120 14. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 70 15. Kiełbasa mielonka tyrolska Kg 250 16. Mortadela bez dodatków Kg 250 17. Kiełbasa cienka zwyczajna kg 550 18. Parówki wieprzowe kg 280 19. Parówki drobiowe Kg 200 20. Kiełbasa krakowska parzona kg 120 21. Kiełbasa biała żurkowa kg 300 22. Szynka wędzona kg 15 23. Ogonówka wieprzowa wędzona kg 20 24. Boczek wędzony Kg 70 25. Pasztet pieczony wieprzowy Kg 160 26. Salceson włoski kg 250 27. Salceson czarny kg 200 28. Pasztetowa wieprzowa kg 200 29. Kaszanka jęczmienna kg 230 30. Kiełbasa szynkowa drobiowa Kg 180 Grupa VI Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Fasolka szparagowa mrożona 450 g Szt. 1 050 2. Mieszanka kompotowa mrożona kg 180 3. Mieszanka warzywna mrożona kg 350 4. Filet mrożone z miruny kg 550 5. Filety śledziowe bez skóry solone kg 95 6. Makrela wędzona bez głowy kg 70 Grupa VII Jaja Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Jaja 50-60 g Szt. 22 000.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1) oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 PZP (wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1A do formularza ofertowego); 2) zaświadczenie niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem zgodności działań wykonawcy z normami jakościowymi, że w zakładzie wykonawcy został wdrożony lub jest wdrażany system analizy zagrożeń HACCP - zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz.1225 ze zm.)

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_ruda_pilczycka_zamowienia_publiczne
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej ETOLA Ruda Pilczycka 57,26-234 Słupia Dział Administracyjno-Gospodarczy.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.11.2012 godzina 14:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ETOLA Ruda Pilczycka 57,26-234 Słupia Dział Finansowo-Księgowy.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2013 do 31 grudnia 2013 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 6:00-6:40 Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe ,przetwory, napoje- 1 raz w tygodniu - w godz. 8:00 -15:00 Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 8:00 -15:00 Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 8:00 -15:00 Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 8:00 -15:00 Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 8:00 -15:00 Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 8:00 -15:00.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Chleb żytni krojony 1 kg Szt. 8 500 2. Chleb pełnoziarnisty krojony 1kg Szt. 4 700 3. Chleb razowy krojony 1 kg Szt. 5 000 4. Bułka wrocławska 100 g Szt. 28 000 5. Bułka razowa 100 g Szt. 3 000 6. Bułka pełnoziarnista 100 g Szt. 1 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Ananas plastry 565 g Szt. 170 2. Aromaty do ciast 10 g Szt. 100 3. Barszcz czerwony (koncentrat) 320 ml Szt. 70 4. Bazylia 10 g Szt. 40 5. Brzoskwinie w syropie 820 g Szt. 80 6. Budyń różne smaki Winiary 60-64 g Szt. 1 000 7. Bułka tarta 1 kg kg 180 8. Chrzan tarty 290 g Szt. 180 9. Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut 120 g Szt. 100 10. Cukier kryształ 1 kg kg 2 600 11. Cukier waniliowy 32 g Szt. 230 12. Cynamon 20 g Szt. 40 13. Drożdże świeże 100g Szt. 100 14. Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów 280 g Szt. 400 15. Dżem bezcukrowy (różne smaki) Stovit 220 g Szt. 50 16. Fasola czerwona konserwowa 400g Szt. 180 17. Fasola Jaś 1 kg kg 160 18. Filety śledziowe w oleju 170 g Szt. 650 19. Filety śledziowe w pomidorach 170 g Szt. 500 20. Galaretka owocowa Delekta 75 g Szt. 600 21. Gałka muszkatołowa 15 g Szt. 25 22. Groch łuskany 1 kg Kg 150 23. Groszek konserwowy 400 g Szt. 650 24. Herbata 1 kg kg 80 25. Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek) op. 50 26. Imbir mielony 20 g szt. 25 27. Kakao 200 g Szt. 60 28. Kasza gryczana 1 kg kg 130 29. Kasza jęczmienna 1 kg kg 270 30. Kasza kukurydziana 1 kg kg 60 31. Kasza manna 1 kg kg 130 32. Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle 230g Szt. 10 33. Kawa zbożowa 500 g Szt. 40 34. Ketchup łagodny 500 g Szt. 220 35. Kisiel różne smaki Winiary 77 g Szt. 1 000 36. Kminek 20 g Szt. 70 37. Koncentrat pomidorowy 30% Pińczów 950g Szt. 250 38. Konserwa mięsna Przysmak Śniadaniowy 300 g Szt. 650 39. Koperek suszony 10 g Szt. 90 40. Kostki rosołowe drobiowe Winiary 60 g Szt. 160 41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g Szt. 150 42. Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g Szt. 100 43. Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym 200 g Szt. 100 44. Kukurydza konserwowa 400 g Szt. 350 45. Kwasek cytrynowy 20 g Szt. 130 46. Liść laurowy 7 g Szt. 85 47. Majeranek 8 g Szt. 120 48. Majonez Kielecki 500 g Szt. 600 49. Makaron nitki Lubella 2 kg kg 380 50. Makaron łazanki Lubella 2 kg Kg 90 51. Makaron muszelki Lubella 2 kg Kg 250 52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg Kg 60 53. Makaron świderki Lubella 2 kg kg 450 54. Margaryna śniadaniowa Bielmar 500 g kg 610 55. Margaryna zwykła 250 g kg 220 56. Marmolada Duchnice 850 g Szt. 150 57. Marynata klasyczna Prymat 20 g Szt. 55 58. Marynata staropolska Kamis 20 g Szt. 110 59. Masło roślinne kubek Kruszwica 250 g kg 400 60. Mąka pszenna wrocławska 1 kg kg 450 61. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 15 62. Mąka żytnia typ 500 1 kg kg 120 63. Miód pszczeli wielokwiatowy 370 g Szt. 150 64. Mlekołaki kulki, kółka kakaowe 250 g Szt. 30 65. Morele suszone 150 g Szt. 10 66. Musztarda stołowa 190 g Szt. 300 67. Ocet 0,5 l Szt. 10 68. Ogórki konserwowe 850 g Szt. 500 69. Olej uniwersalny Kruszwica 1 l L 480 70. Oregano 10 g Szt. 30 71. Papryka konserwowa 780 g Szt. 110 72. Papryka ostra 20 g Szt. 65 73. Papryka słodka 20 g Szt. 80 74. Pasztet drobiowy Podlaski 155 g Szt. 700 75. Pasztet Mazowiecki 460g Szt. 280 76. Pieczarki marynowane 770 g Szt. 200 77. Pieprz naturalny mielony 20 g Szt. 420 78. Pieprz ziołowy 20 g Szt. 420 79. Pietruszka Suszona 10 g Szt. 100 80. Płatki jęczmienne 1 kg kg 55 81. Płatki kukurydziane 1 kg kg 40 82. Płatki owsiane 1 kg kg 60 83. Pomidory obierane 400 g Szt. 170 84. Powidła węgierkowe 280 g Szt. 90 85. Proszek do pieczenia 30 g Szt. 50 86. Przyprawa do drobiu Cykoria 40 g Szt. 50 87. Przyprawa do ryb Cykoria 40 g Szt. 60 88. Przyprawa do ziemniaków Cykoria 30 g Szt. 50 89. Przyprawa Warzywko 1 kg kg 35 90. Przyprawa w płynie Maggi 1 l l 110 91. Rodzynki 100 g Szt. 100 92. Ryż długo ziarnisty biały 1 kg kg 420 93. Sałatka rybna 150g Szt. 1400 94. Sok pomidorowy Hortex 1 l Szt. 10 95. Słodzik op. 1000 szt. Op. 30 96. Sól jodowana 1 kg kg 450 97. Suchary delikatesowe Mamut 285 g Szt. 10 98. Susz Warzywny 100 g Szt. 30 99. Syrop owocowy Łowicz różne smaki 440ml Szt. 600 100. Szczaw konserwowy 285 g Szt. 90 101. Szprot w oleju 170 g Szt. 600 102. Szprot w pomidorach 170 g Szt. 350 103. Szynka konserwowa mielona Werbliński 110 g Szt. 1 000 104. Śliwki suszone bez pestki 150 g Szt. 100 105. Tuńczyk w oleju 170 g Szt. 750 106. Wiórki kokosowe 100 g Szt. 10 107. Woda mineralna gazowana 1,5 l Szt. 800 108. Woda mineralna niegazowana 1,5 l Szt. 200 109. Zacierki 1 kg kg 75 110. Ziele angielskie 15 g Szt. 120 111. Zioła prowansalskie 10 g Szt. 85 112. Zupa grzybowa Winiary 48 g Szt. 500 113. Zupa pieczarkowa Winiary 45 g Szt. 350 114. Zupa ogonowa Winiary 41 g Szt. 300 115. Żelatyna spożywcza 40 g Szt. 100 116. Soda oczyszczona 100 g Szt. 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Drób i przetwory drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Kurczak schłodzony kg 900 2. Korpusy z kurczaka kg 500 3. Filet z kurczaka kg 600 4. Ćwiartki z kurczaka kg 850 5. Wątróbka drobiowa Kg 110 6. Żołądki z kurczaka kg 200 7. Mięso drobiowe gulaszowe II Kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Nabiał i przetwory nabiałowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Mleko w proszku odtłuszczone kg 1 000 2. Twaróg półtłusty kg 540 3. Masło extra 82% tłuszczu 200 g kg 250 4. Ser żółty Gouda kg 270 5. Jogurt owocowy 150 g Szt. 4 600 6. Jogurt naturalny 450 g Szt. 1200 7. Serek topiony krem. op. 100 g Szt. 2 000 8. Serki homogenizowane waniliowe 100 g Szt. 350 9. Serki homogenizowane owocowe 100 g Szt. 350 10. Kefir kubek 450 g Szt. 850 11. Śmietana 24 % kubek 400 ml Szt. 1 000 12. Śmietana 12% karton poj. 500ml Szt. 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Żeberka wieprzowe kg 380 2. Boczek surowy bez skóry wieprzowy kg 260 3. Schab bez kości wieprzowy kg 280 4. Szynka bez kości wieprzowa bez skóry kg 350 5. Łopatka bez kości wieprzowa bez skóry kg 350 6. Słonina wieprzowa bez skóry kg 200 7. Podroby wieprzowe bez wątroby kg 200 8. Podgardle wieprzowe kg 20 9. Głowizna wieprzowa kg 370 10. Mięso wieprzowe II kg 340 11. Wątroba wieprzowa kg 100 12. Karczek wieprzowy bez kości Kg 200 13. Kości wieprzowe wędzone Kg 120 14. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 70 15. Kiełbasa mielonka tyrolska Kg 250 16. Mortadela bez dodatków Kg 250 17. Kiełbasa cienka zwyczajna kg 550 18. Parówki wieprzowe kg 280 19. Parówki drobiowe Kg 200 20. Kiełbasa krakowska parzona kg 120 21. Kiełbasa biała żurkowa kg 300 22. Szynka wędzona kg 15 23. Ogonówka wieprzowa wędzona kg 20 24. Boczek wędzony Kg 70 25. Pasztet pieczony wieprzowy Kg 160 26. Salceson włoski kg 250 27. Salceson czarny kg 200 28. Pasztetowa wieprzowa kg 200 29. Kaszanka jęczmienna kg 230 30. Kiełbasa szynkowa drobiowa Kg 180.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Fasolka szparagowa mrożona 450 g Szt. 1 050 2. Mieszanka kompotowa mrożona kg 180 3. Mieszanka warzywna mrożona kg 350 4. Filet mrożone z miruny kg 550 5. Filety śledziowe bez skóry solone kg 95 6. Makrela wędzona bez głowy kg 70.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Jaja 50-60 g Szt. 22 000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.