eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa warzyw, owoców cytrusowych i krajowych, kwaszonek, przetworów owocowo-warzywnych, mrożonek owocowo-warzywnych.



Ogłoszenie z dnia 2007-12-03

Warszawa: Dostawa warzyw, owoców cytrusowych i krajowych, kwaszonek, przetworów owocowo-warzywnych, mrożonek owocowo-warzywnych.
Numer ogłoszenia: 238251 - 2007; data zamieszczenia: 03.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa nr 4198, ul. Żwirki i Wigury 1C, 00-909 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6821316, fax 022 6821316.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.1blot.sp.mil.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Wojskowa nr 4198.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa warzyw, owoców cytrusowych i krajowych, kwaszonek, przetworów owocowo-warzywnych, mrożonek owocowo-warzywnych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, owoców cytrusowych i krajowych, kwaszonek, przetworów owocowo-warzywnych, mrożonek owocowo-warzywnych określona w pięciu poniższych zadaniach: Zadanie 1 - Dostawa warzyw. 1. Ziemniaki - Kg 64 000 2. Marchew - Kg 7 300 3. Pietruszka - Kg 2 130 4. Seler - Kg 3 250 5. Por - Kg 1 900 6. Buraki - Kg 4 300 7. Cebula - Kg 5 900 8. Kapusta biała - Kg 5 800 9. Kapusta czerwona - Kg 1 750 10. Kapusta pekińska - Kg 1 700 11. Ogórek świeży szklarniowy - Kg 1 200 12. Ogórek świeży gruntowy - Kg 400 13. Pomidor szklarniowy - Kg 1 000 14. Pomidor gruntowy - Kg 450 15. Natka pietruszki - Kg 305 16. Koperek - Kg 230 17. Szczypiorek - Kg 240 18. Rzodkiewka - Kg 650 19. Sałata krajowa - Kg 850 20. Papryka świeża czerwona i żółta krajowa - Kg 500 21. Botwina - Kg 300 22. Pieczarka uprawna - Kg 2 200 23. Czosnek - Kg 35 24. Kalafior świeży - Kg 450 25. Fasolka szparagowa - Kg 350 26. Rzodkiew biała - Kg 400 Zadanie 2 - Dostawa owoców cytrusowych i krajowych. 1.- Jabłka o wadze 1 szt. 150 - 200 gLIGOL, LOBO, CHAMPION - Kg 7 300 2. Truskawki - Kg 400 3. Gruszki o wadze 1 szt. 100 - 150 g KLAPSA, KONFERENCJA - Kg 200 4. Śliwki WĘGIERKA, DĄBROWICKA - Kg 300 5. Wiśnie - Kg 150 6. Brzoskwinie - Kg 130 7. Nektarynki - Kg 100 8. Banany - Kg 950 9. Pomarańcze - Kg 650 10. Mandarynki - Kg 550 11. Cytryny - Kg 690 12. Kiwi - Kg 100 Zadanie 3 - Dostawa kwaszonek. 1. Kapusta kwaszona - Kg 2 500 2. Ogórki kwaszone - Kg 1 600 3. Ogórki małosolne - Kg 500 Zadanie 4 - Dostawa przetworów owocowo-warzywnych. 1. Papryka konserwowa - Kg 500 2. Ogórki konserwowe - Kg 500 3. Pieczarka marynowana - Kg 100 4. Szczaw konserwowy - Kg 150 5. Kukurydza konserwowa - Kg 300 6. Seler konserwowy - Kg 50 7. Chrzan konserwowy - Kg 200 8. Ćwikła z chrzanem - Kg 100 9. Kompot wiśniowy - Kg 1000 10 . Kompot śliwkowy - Kg 1500 Zadanie 5 - Dostawa mrożonek owocowo-warzywnych. 1. Brukselka mrożona 450 g - Kg 1100 2. Brokuły mrożone 450 g - Kg 1600 3. Kalafior mrożony 450 g - Kg 2000 4. Szpinak mrożony 450 g - Kg 1000 5. Fasolka szparagowa żółta 450 g - Kg 800 6. Fasolka szparagowa zielona 450 g - Kg 400 7. Bukiet warzyw kwiatowy 450 g - Kg 1000 8. Truskawki mrożone 450 g - Kg 1500 9. Mieszanka kompotowa 450 g - Kg 1500

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00 - 01.11.21.00 01.13.13.21 - 01.13.13.21 Oryginalny kod CPV: 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.33.11.36 - Papryki przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.36 - Papryki przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy którzy: - spełniają warunki określone w art 22 i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, - spełniają warunki zawarte w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Zamawiający oceni spełnianie warunków udziału w postępowaniu na podstawie oświadczeń lub dokumentów złożonych przez wykonawców w systemie (spełnia - nie spełnia).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu Zamawiający żąda złożenia wraz z ofertą: Zadania nr 1, 2 i 3: 1. Odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, lub w przypadku nie prowadzenia działalności gospodarczej Zaświadczenie z Urzędu Gminy o posiadanym gospodarstwie rolnym. Wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert. 2. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust 1 oraz nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006r. nr 164 poz. 1163, nr 170, poz. 1217 i nr 227, poz. 1658 oraz z 2007r. nr 64, poz. 427 i nr 82, poz. 560). 3. Zaświadczenie, wydane przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej o spełnieniu wymagań higieniczno-sanitarnych środków transportu koniecznych przy przewozie żywności na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171, poz. 1225). Zadania nr 4 i 5: 1. Odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert. 2. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust 1 oraz nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006r. nr 164 poz. 1163, nr 170, poz. 1217 i nr 227, poz. 1658 oraz z 2007r. nr 64, poz. 427 i nr 82, poz. 560). 3. Aktualną decyzję administracyjną wydaną przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej o spełnianiu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225) oraz ustawy z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. nr 17 poz. 127) jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.1blot.sp.mil.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Jednostka Wojskowa 4198, 00-909 Warszawa ul. Żwirki i Wigury 1C, budynek 51, pokój nr 15 lub 16..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.12.2007 godzina 10:00, miejsce: Jednostka Wojskowa 4198, 00-909 Warszawa ul. Żwirki i Wigury 1C, budynek 51, pokój 214 - Kancelaria..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa warzyw..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki - Kg 64 000 2. Marchew - Kg 7 300 3. Pietruszka - Kg 2 130 4. Seler - Kg 3 250 5. Por - Kg 1 900 6. Buraki - Kg 4 300 7. Cebula - Kg 5 900 8. Kapusta biała - Kg 5 800 9. Kapusta czerwona - Kg 1 750 10. Kapusta pekińska - Kg 1 700 11. Ogórek świeży szklarniowy - Kg 1 200 12. Ogórek świeży gruntowy - Kg 400 13. Pomidor szklarniowy - Kg 1 000 14. Pomidor gruntowy - Kg 450 15. Natka pietruszki - Kg 305 16. Koperek - Kg 230 17. Szczypiorek - Kg 240 18. Rzodkiewka - Kg 650 19. Sałata krajowa - Kg 850 20. Papryka świeża czerwona i żółta krajowa - Kg 500 21. Botwina - Kg 300 22. Pieczarka uprawna - Kg 2 200 23. Czosnek - Kg 35 24. Kalafior świeży - Kg 450 25. Fasolka szparagowa - Kg 350 26. Rzodkiew biała - Kg 400 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: 1. dwa razy w tygodniu tj. poniedziałek i czwartek do magazynu żywnościowego przy ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 5:30 - 8:00 2. dwa razy w tygodniu tj. poniedziałek i czwartek do magazynu żywnościowego przy ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 5:30 - 9:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycja nr 1 opakowanie zbiorcze - worki siatkowe 30 - 50 kg Pozycja nr 2 Opakowanie zbiorcze - worki 10 - 15 kg Pozycje nr 3 - 5 Opakowanie zbiorcze - worki 10 kg Pozycja nr 6 Opakowanie zbiorcze - worki 10 - 15 kg Pozycja nr 7 Opakowanie zbiorcze - worki siatkowe 10 - 15 kg Pozycje nr 8 - 9 Opakowanie zbiorcze - worki - 20 - 25 kg Pozycja nr 10 Opakowanie zbiorcze - worki 5 - 10 kg Pozycje nr 11 - 12 Opakowanie zbiorcze - skrzynki plastikowe 10 - 15 kg Pozycje nr 13 - 14 Opakowanie zbiorcze - skrzynki plastikowe 10 - 15 kg (materiał dopuszczony do kontaktu z żywnością) Pozycje nr 15 - 17 Opakowanie jednostkowe - pęczki 0,5 - 1kg Opakowanie zbiorcze - skrzynki plastikowe Pozycja nr 18 Opakowanie zbiorcze - worki foliowe 5kg bez liścia Pozycja nr 19 Opakowanie zbiorcze - skrzynki plastikowe 3 - 5 kg Pozycja nr 20 Opakowanie zbiorcze - worki foliowe 5 kg Pozycja nr 21 Opakowanie jednostkowe - pęczki 1 kg Opakowanie zbiorcze - skrzynki plastikowe Pozycja nr 22 Opakowanie zbiorcze - skrzynki plastikowe 5 - 10 kg Pozycja nr 23 Opakowanie jednostkowe - pęczki 0,5 - 1 kg Opakowanie zbiorcze - skrzynki plastikowe Pozycja nr 24 Opakowanie zbiorcze - skrzynki plastikowe 10 - 15 kg Pozycja nr 25 Opakowanie zbiorcze - worki foliowe 5 - 10 kg Pozycja nr 26 Opakowanie zbiorcze - worki foliowe 5 kg Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwa dostawcy b) odmiana (jeżeli występuje) c) nazwę produktu d) masę netto produktu (w przypadku poz. 15 - 17, 21, 24 masa pęczka) e) datę pakowania f) warunki przechowywania.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-6, 01.12.11.10-5, 01.12.11.11-2, 01.12.11.12-9, 01.12.11.13-6, 01.12.12.00-3, 01.12.12.60-1, 01.12.12.70-4, 01.12.13.00-4, 01.12.13.10-7, 01.12.14.10-8, 01.12.14.20-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa owoców cytrusowych i krajowych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jabłka o wadze 1 szt. 150 - 200 gLIGOL, LOBO, CHAMPION - Kg 7 300 2. Truskawki - Kg 400 3. Gruszki o wadze 1 szt. 100 - 150 g KLAPSA, KONFERENCJA - Kg 200 4. Śliwki WĘGIERKA, DĄBROWICKA - Kg 300 5. Wiśnie - Kg 150 6. Brzoskwinie - Kg 130 7. Nektarynki - Kg 100 8. Banany - Kg 950 9. Pomarańcze - Kg 650 10. Mandarynki - Kg 550 11. Cytryny - Kg 690 12. Kiwi - Kg 100 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: 1. dwa razy w tygodniu tj. poniedziałek i czwartek do magazynu żywnościowego przy ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 5:30 - 8:00 2. dwa razy w tygodniu tj. poniedziałek i czwartek do magazynu żywnościowego przy ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 5:30 - 9:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia OPAKOWANIA: Pozycje nr 1, 3 - 4 opakowanie zbiorcze - skrzynki drewniane 15 kg Pozycje nr 2, 5 Opakowanie zbiorcze - skrzynki plastikowe 10 kg Pozycje nr 6 - 7, 9 - 12 Opakowanie zbiorcze - kartony 10 kg Pozycja nr 8 Opakowanie zbiorcze - kartony 18 kg Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwa dostawcy b) odmiana (jeżeli występuje) c) nazwę produktu d) masę netto produktu e) datę pakowania f) warunki przechowywania.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.13.13.21-0, 01.13.13.22-7, 01.13.13.30-6, 01.13.13.32-0, 01.13.13.33-7, 01.13.13.34-4, 01.13.11.11-5, 01.13.11.18-4, 01.13.12.10-9, 01.13.12.20-2, 01.13.12.40-8, 01.13.13.13-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa kwaszonek..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kapusta kwaszona - Kg 2 500 2. Ogórki kwaszone - Kg 1 600 3. Ogórki małosolne - Kg 500 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: 1. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 6:00 - 10:00 2. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 6:30 - 10:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia OPAKOWANIA: Opakowanie zbiorcze - wiadra 10 l Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę producenta, adres b) nazwę produktu d) masę netto produktu e) datę - zapakowania lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) f) warunki przechowywania.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7, 15.33.11.42-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa przetworów owocowo-warzywnych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Papryka konserwowa - Kg 500 2. Ogórki konserwowe - Kg 500 3. Pieczarka marynowana - Kg 100 4. Szczaw konserwowy - Kg 150 5. Kukurydza konserwowa - Kg 300 6. Seler konserwowy - Kg 50 7. Chrzan konserwowy - Kg 200 8. Ćwikła z chrzanem - Kg 100 9. Kompot wiśniowy - Kg 1000 10 . Kompot śliwkowy - Kg 1500 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: 1. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 8:00 - 10:00 2. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 8:00 - 10:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia OPAKOWANIA: Pozycja nr 1 opakowanie jednostkowe - słoik szklany o pojemności 2,65 l opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 2 Opakowanie jednostkowe - słoik szklany 1,7 l Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 3 Opakowanie jednostkowe - słoik szklany 0,8 l Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 4 Opakowanie jednostkowe - słoik szklany 320 g Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 5 Opakowanie jednostkowe - puszka 850 g Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 6 Opakowanie jednostkowe - słoik szklany 320 g Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 7 Opakowanie jednostkowe - słoik szklany 320 g Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 8 Opakowanie jednostkowe - słoik szklany 370 g Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycje nr 9 - 10 Opakowanie jednostkowe - słoik szklany 0,9 - 1 L Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Oznakowanie opakowania powinno zawierać a) nazwę dostawcy lub producenta, adres b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.36-9, 15.33.14.00-1, 15.33.14.60-9, 15.33.14.70-2, 15.33.21.00-5, 15.33.14.30-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa mrożonek owocowo-warzywnych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Brukselka mrożona 450 g - Kg 1100 2. Brokuły mrożone 450 g - Kg 1600 3. Kalafior mrożony 450 g - Kg 2000 4. Szpinak mrożony 450 g - Kg 1000 5. Fasolka szparagowa żółta 450 g - Kg 800 6. Fasolka szparagowa zielona 450 g - Kg 400 7. Bukiet warzyw kwiatowy 450 g - Kg 1000 8. Truskawki mrożone 450 g - Kg 1500 9. Mieszanka kompotowa 450 g - Kg 1500 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: 1. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 6:00 - 10:00 2. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 6:30 - 10:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia OPAKOWANIA: opakowanie jednostkowe - folia termokurczliwa 450 g produktu Oznakowanie opakowania powinno zawierać a) nazwę dostawcy lub producenta, adres b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 15.33.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.