Ogłoszenie z dnia 2014-11-14
Giżycko: Zapewnienie cateringu podczas konferencji podsumowującej działania w pierwszym roku trwania projektu SORE - działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim
Numer ogłoszenia: 237025 - 2014; data zamieszczenia: 14.11.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Zespół Obsługi Szkół i Placówek Oświatowych, ul. Smętka 7, 11-500 Giżycko, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 429 9434, faks 87 428 4565.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zapewnienie cateringu podczas konferencji podsumowującej działania w pierwszym roku trwania projektu SORE - działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zapewnienie cateringu podczas konferencji podsumowującej działania w pierwszym roku trwania projektu SORE - działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim, która odbędzie się dnia 12 listopada 2014 r. w: Ekomarina Giżycko, ul. Dąbrowskiego 14. Uczestnikami konferencji będzie 80 osób. Do obowiązków Wykonawcy należy: 1. Zapewnienie cateringu dla uczestników konferencji - 80 osób, który będzie składał się z serwisu kawowego ok. godz. 10.30. W skład serwisu wchodzić będzie: - kawa, herbata, mleczko, cukier, cytryna - bez ograniczeń ilościwoych - przekąski różne: kanapki dekoracyjne, tartinki (na słono), rogaliki, rożki z ciasta drożdżowego lub francuskiego z nadzieniem różnego rodzaju, mini drożdżówki, kruche ciasteczka - bez ograniczeń ilościowych. - napoje niegazowane, woda z cytryną, soki- minimum 3 rodzaje do wyboru gości -bez ograniczeń ilościowych - ciasto w porcjach min. 100 g/osobę Wykonawca usługi zapewni obsługę, niezbędną zastawę, rozstawienie i bieżącą wymianę naczyń oraz dbałość o estetykę miejsca podawania wyżywienia..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.11.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
JACEK NIEWIADOMSKI PHU "CLASSIC"
jakie przetargi wygrała firma
JACEK NIEWIADOMSKI PHU "CLASSIC"
- PHU Classic Jacek Niewiadomski, ul. Olsztyńska 16 A, 11-500 Giżycko, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1840,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 1900,00
Oferta z najniższą ceną: 1900,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4000,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na usługę polegającą na zapewnieniu cateringu podczas konferencji podsumowującej działania w pierwszym roku trwania projektu SORE - działają w szkole - nowy model systemu doskonalenia nauczycieli w powiecie giżyckim prowadzonego w trybie zapytania o cenę na podstawie art. 69-73 uPzp. Monitoring zamówień publicznych odbywa się na podstawie Planu Finansowego PZOSiPO, na podstawie, którego zweryfikowano, że usługi cateringu planowane do realizacji w roku 2014 przekroczą kwotę 30.000 euro, jednak nie przekroczą kwoty 207.000 euro. Na podstawie przeprowadzonego rozeznania rynku stwierdzono, że wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8. Usługa cateringu objęta zamówieniem jest powszechnie dostępna o ustalonych standardach jakościowych i parametrowych. Przygotowane postępowanie zostanie przesłane do 5 wybranych wykonawców świadczących w ramach prowadzonej przez nich działalności usługę będącą przedmiotem zamówienia.
INNE PRZETARGI Z GIŻYCKA
- "Budowa Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Giżycku przy ul. Stanisława Moniuszki 5 w Giżycku etap I - Budowa trybun w Giżycku",
- "Przeprowadzenie prac konserwatorskich i budowlanych budynku pomocniczego Szkoły Podstawowej w Spytkowie" - w formule "zaprojektuj i wybuduj" - III
- ROBOTA BUDOWLANA - REMONT POKRYCIA DACHOWEGO BUDYNKU NR 6 W KOMPLEKSIE WOJSKOWYM W GOŁDAPI.
więcej: przetargi w Giżycku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług żywienia na potrzeby: Szkoły Podstawowej nr 1 z Oddziałem Przedszkolnym, Szkoły Podstawowej nr 3 oraz Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Lidzbarku Warmińskim
- Całodniowe świadczenie usług w zakresie przygotowywania posiłków w pomieszczeniach wydzierżawionych przez Zamawiającego i dystrybucji posiłków do stołówki Domu Pomocy Społecznej w Pucku.
- Świadczenie usług gastronomicznych dla Domu Pomocy Społecznej "Ostoja" w Gdańsku
- Świadczenie usług polegających na przygotowaniu i dostarczeniu gotowego gorącego posiłku dla Zespołu Szkolno- Przedszkolnego nr 6 w Jawiszowicach 2024-2025
- Świadczenie usług gastronomicznych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej dla Osób Przewlekle Psychicznie Chorych w Krowicy Lasowej
- Usługi cateringowe - wyżywienia dla 30 podopiecznych Dziennego Domu Pobytu "Senior+" w Rypinie w okresie od 01.07.2024r. do 31.12.2024r.
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.