eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa wyrobów garmażeryjnych, ryb, jaj, drobiu, tłuszczy roślinnych.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-30

Warszawa: Dostawa wyrobów garmażeryjnych, ryb, jaj, drobiu, tłuszczy roślinnych.
Numer ogłoszenia: 236907 - 2007; data zamieszczenia: 30.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa nr 4198, ul. Żwirki i Wigury 1C, 00-909 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6821316, fax 022 6821316.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.1blot.sp.mil.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Wojskowa nr 4198.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wyrobów garmażeryjnych, ryb, jaj, drobiu, tłuszczy roślinnych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyrobów garmażeryjnych, ryb, jaj, drobiu, tłuszczy roślinnych określona w pięciu poniższych zadaniach: Zadanie 1 - Dostawa wyrobów garmażeryjnych. 1. Pierogi z kapustą i grzybami - kg 200 2. Pierogi z mięsem - kg 1000 3. Pierogi z serem - kg 500 4. Naleśniki z serem - kg 600 5. Pyzy z mięsem - kg 1000 6. Kopytka - kg 1100 Zadanie 2 - Dostawa ryb. 1. Filet z mintaja (mrożony) - płaty - kg 2300 2. Filet z karpia świeży - kg 50 3. Makrela wędzona - kg 350 4. Płaty śledziowe Matjas - kg 250 5. Śledź po kaszubsku - kg 350 6. Rolmops w zalewie octowej - kg 200 Zadanie 3 - Dostawa jaj. 1. Jaja świeże klasa I 65 - 70 g - szt. 75000 Zadanie 4 - Dostawa drobiu. 1. Kurczak świeży - kg 1200 2. Udko drobiowe z kurczaka - ćwiartki 300 - 350 g - kg 2500 3. Filet z piersi kurczaka świeży - kg 1500 4. Filet z piersi indyka świeży - kg 1400 5. Wątróbka drobiowa - kg 600 Zadanie 5 - Dostawa tłuszczy roślinnych. 1. Margaryna zwykła 250 g - Kg 450 2. Masło roślinne 250 g - Kg 2500 3. Olej rzepakowy typ Kujawski - L 1800

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.22.10 - Kawałki kurczaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta Oryginalny kod CPV: 15.89.43.00 - Dania gotowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.43.00 - Dania gotowe Oryginalny kod CPV: 15.22.20.00 - Mrożone filety rybne Kod CPV wg słownika 2008: 15.21.10.00 - Filety rybne Oryginalny kod CPV: 15.43.00.00 - Tłuszcze jadalne Kod CPV wg słownika 2008: 15.43.00.00 - Tłuszcze jadalne 01.24.20.00 - 01.24.20.00 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy którzy: - spełniają warunki określone w art 22 i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, - spełniają warunki zawarte w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Zamawiający oceni spełnianie warunków udziału w postępowaniu na podstawie oświadczeń lub dokumentów złożonych przez wykonawców w systemie (spełnia - nie spełnia).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu Zamawiający żąda złożenia wraz z ofertą: 1. Odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert. 2. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust 1 oraz nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006r. nr 164 poz. 1163, nr 170, poz. 1217 i nr 227, poz. 1658 oraz z 2007r. nr 64, poz. 427 i nr 82, poz. 560). 3. Aktualną decyzję administracyjną wydaną przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej o spełnianiu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225) oraz ustawy z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. nr 17 poz. 127) jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4. Protokół z kontroli sanitarnej właściwego organu urzędowej kontroli w zakresie bezpieczeństwa żywności (o prawidłowości stosowania zasad systemu HACCP) zgodnie z art. 73 ust. 1 pkt 1 litera c ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225), wystawiony nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.1blot.sp.mil.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Jednostka Wojskowa nr 4198, 00-909 Warszawa ul. Żwirki i Wigury 1 C, budynek 51, pokój nr 15 lub 16..

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2007 godzina 10:00, miejsce: Jednostka Wojskowa nr 4198, 00-909 Warszawa ul. Żwirki i Wigury 1 C, budynek 51, pokój nr 214 - Kancelaria.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa wyrobów garmażeryjnych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pierogi z kapustą i grzybami - kg 200 2. Pierogi z mięsem - kg 1000 3. Pierogi z serem - kg 500 4. Naleśniki z serem - kg 600 5. Pyzy z mięsem - kg 1000 6. Kopytka - kg 1100 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: 1. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 5:30 - 10:00 2. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 5:30 - 10:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycje nr 1 - 3 i 5 - 6 opakowanie jednostkowe - worek foliowy 1 - 2 kg opakowanie zbiorcze - karton 10 kg Pozycja nr 4 opakowanie zbiorcze - kartony 10 kg, produkt pakowany warstwowo w ilości 5 warstw przekładane folią. Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę dostawcy lub producenta, adres b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.43.00-4, 15.31.20.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa ryb..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filet z mintaja (mrożony) - płaty - kg 2300 2. Filet z karpia świeży - kg 50 3. Makrela wędzona - kg 350 4. Płaty śledziowe Matjas - kg 250 5. Śledź po kaszubsku - kg 350 6. Rolmops w zalewie octowej - kg 200 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: 1. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 7:30 - 10:00 2. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 7:30 - 10:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycja nr 1 opakowanie zbiorcze - karton 10 kg Pozycja nr 2 opakowanie zbiorcze - pojemnik (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktów z żywnością) 10 kg, Pozycja nr 3 opakowanie zbiorcze - karton 3 - 4 kg Pozycje nr 4 - 6 opakowanie zbiorcze - wiadro plastikowe (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktów z żywnością) 4 kg Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę dostawcy lub producenta, adres b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.20.00-0, 05.12.00.00-2, 15.23.40.00-7, 15.23.20.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa jaj..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja świeże klasa I 65 - 70 g - szt. 75000 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: 1.raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 7:30 - 10:00 2. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 7:30 - 10:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Opakowanie jednostkowe - wytłaczanka po 30 szt. Opakowanie zbiorcze - pudło tekturowe po 360 szt. Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę producenta, adres b) nazwę produktu c) ilość sztuk jaj d) masę brutto produktu e) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) f) warunki przechowywania.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa drobiu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kurczak świeży - kg 1200 2. Udko drobiowe z kurczaka - ćwiartki 300 - 350 g - kg 2500 3. Filet z piersi kurczaka świeży - kg 1500 4. Filet z piersi indyka świeży - kg 1400 5. Wątróbka drobiowa - kg 600 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: 1. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 5:30 - 10:00 2. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 5:30 - 10:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycja nr 1 opakowanie jednostkowe - torby z folii termokurczliwej (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktów z żywnością) opakowanie zbiorcze - skrzynka bezprzegrodowa z tworzywa sztucznego przeznaczona do pakowania mięsa (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktów z żywnością) 25 - 30 kg. Pozycje nr 2 - 4 opakowania jednostkowe - tacki zawinięte w folię termokurczliwą opakowanie zbiorcze - skrzynka bezprzegrodowa z tworzywa sztucznego przeznaczona do pakowania mięsa (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktów z żywnością) 25 - 30 kg. Pozycja nr 5 Opakowanie jednostkowe - skrzynka bezprzegrodowa z tworzywa sztucznego przeznaczona do pakowania mięsa (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktów z żywnością) 25 - 30 kg. Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę dostawcy lub producenta, adres b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.10-1, 15.11.22.20-4, 15.11.23.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa tłuszczy roślinnych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Margaryna zwykła 250 g - Kg 450 2. Masło roślinne 250 g - Kg 2500 3. Olej rzepakowy typ Kujawski - L 1800 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: 1. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 5:30 - 10:00 2. raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego przy ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 5:30 - 10:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycje nr 1 - 2 opakowanie jednostkowe - folia aluminiowa laminowana papierem opakowanie zbiorcze - pudła wyłożone folią z tworzywa sztucznego Pozycja nr 3 opakowania jednostkowe - butelki plastikowe 1 L opakowanie zbiorcze - pudła wyłożone folią z tworzywa sztucznego Oznakowanie opakowania powinno zawierać a) nazwę dostawcy lub producenta, adres b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.00.00-1, 15.43.11.00-9, 15.41.11.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.