eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lublin › Dostawa aparatury naukowo-badawczej dla poszczególnych jednostek organizacyjnych Akademii Rolniczej w Lublinie z podziałem na 36 części.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-28

Lublin: Dostawa aparatury naukowo-badawczej dla poszczególnych jednostek organizacyjnych Akademii Rolniczej w Lublinie z podziałem na 36 części.
Numer ogłoszenia: 234606 - 2007; data zamieszczenia: 28.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Akademia Rolnicza w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 4456603, 4456073, fax 081 4456730.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ar.lublin.pl/zamowienia

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa aparatury naukowo-badawczej dla poszczególnych jednostek organizacyjnych Akademii Rolniczej w Lublinie z podziałem na 36 części..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: dostawa aparatury naukowo-badawczej dla poszczególnych jednostek organizacyjnych Akademii Rolniczej w Lublinie z podziałem na 36 części. Część 1 - Suszarka laboratoryjna, Część 2 - Suszarka laboratoryjna, Część 3 - Suszarka laboratoryjna, Część 4 - Suszarka do produktów rolnych, Część 5 - Biofotometr do biologii molekularnej z wyposażeniem, Część 6 - Wyparka próżniowa rotacyjna, Część 7 - Cieplarka laboratoryjna, Część 8 - Cieplarka z programatorem, Część 9 - Inkubator laboratoryjny niskotemperaturowy, Część 10 - Inkubator z płaszczem powietrznym, Część 11 - Szafa termostatyczna 2 komorowa, Część 12 - Chłodnia szafkowa, Część 13 - Destylator elektryczny, Część 14 - Aparat do pomiaru aktywności wodnej, Część 15 - Aparat do pomiaru aktywności wody, Część 16 - Pakowaczka próżniowa, Część 17 - Analizator NIR do oceny parametrów całego ziarna, Część 18 - Mikroskop + mikroskop z kamerą cyfrową, Część 19 - Wirówka laboratoryjna z chłodzeniem, Część 20 - Wirówka laboratoryjna z systemem mikroprocesorowego sterowania, Część 21 - Wirówka szybkoobrotowa z chłodzeniem, Część 22 - Wirówka z chłodzeniem, Część 23 - Wytrząsarka orbitalna z szafą termostatyczną, Część 24 - Wytrząsarka, Część 25 - Wytrząsarka z łaźnią wodną, Część 26 - Waga analityczna, Część 27 - Waga laboratoryjna, Część 28 - Waga analityczna, Część 29 - Waga laboratoryjna, Część 30 - Waga precyzyjna z legalizacją i wzorcowaniem, Część 31 - Waga laboratoryjna, Część 32 - Waga analityczna, Część 33 - Suszarka laboratoryjna, Część 34 - Piec konwekcyjno-parowy, Część 35 - Fotometr płomieniowy, Część 36 - Łaźnia ultradźwiękowa z termostatem.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 33.20.00.00 - Przyrządy i urządzenia do pomiaru, kontroli, badania i nawigacji Kod CPV wg słownika 2008: 38.00.00.00 - Sprzęt laboratoryjny, optyczny i precyzyjny (z wyjątkiem szklanego) Oryginalny kod CPV: 29.50.00.00 - Maszyny i części specjalnego zastosowania Kod CPV wg słownika 2008: 42.00.00.00 - Maszyny przemysłowe Oryginalny kod CPV: 29.10.00.00 - Maszyny do wytwarzania i wykorzystywania mocy mechanicznej Kod CPV wg słownika 2008: 42.10.00.00 - Maszyny do wytwarzania i wykorzystywania mocy mechanicznej Oryginalny kod CPV: 33.40.00.00 - Przyrządy optyczne Kod CPV wg słownika 2008: 38.60.00.00 - Przyrządy optyczne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 36.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w dniach: 14.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego zgodnie z art. 22 ust. 1 pkt. 1-3 ustawy mogą ubiegać się wykonawcy, którzy w częściach 1-36: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności; tj. funkcjonuje w obrocie gospodarczym i jest zarejestrowany w KRS lub Urzędzie Miasta/Gminy, Jeśli Wykonawca spełnia powyższy warunek winien dołączyć do oferty wykonawcy aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; Jeśli Wykonawca spełnia powyższy warunek winien podpisać oświadczenie stanowiące załącznik nr 38 do siwz i dołączyć niniejsze oświadczenie do oferty wykonawcy. 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; Jeśli Wykonawca spełnia powyższy warunek winien podpisać oświadczenie stanowiące załącznik nr 38 do siwz i dołączyć niniejsze oświadczenie do oferty wykonawcy. 4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, Jeśli Wykonawca spełnia powyższy warunek winien podpisać oświadczenie stanowiące załącznik nr 38 do siwz i dołączyć niniejsze oświadczenie do oferty wykonawcy. Ocena spełniania warunków wymaganych od wykonawców będzie przeprowadzona według reguły spełnia - nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeśli wykonawcy występują w formie spółki cywilnej - każdy z wykonawców winien przedstawić w ofercie zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, pełnomocnictwo regulujące sposób reprezentacji. 2. oświadczenie o spełnieniu warunków art. 22 ust. 1 ustawy prawo zamówień publicznych, zgodnie z załącznikiem nr 38 do specyfikacji,

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

  • 1. Cena - 50
  • 2. Parametry techniczne - 50

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.ar.lublin.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Sekcja ds. Zamówień Publicznych Akademia Rolnicza w Lublinie, ul. Akademicka 13 pokój 54 20-950 Lublin.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.12.2007 godzina 12:00, miejsce: Sekcja ds. Zamówień Publicznych Akademia Rolnicza w Lublinie, ul. Akademicka 13 pokój 54 20-950 Lublin.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa 1 szt. suszarki laboratoryjnej dla Katedry Energetyki i Pojazdów, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 1 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. suszarki laboratoryjnej dla Katedry Energetyki i Pojazdów, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 1 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.50.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. PARAMETRY TECHNICZNE - 50

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa 1 szt. suszarki laboratoryjnej dla Katedry Biochemii i Toksykologii, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 2 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. suszarki laboratoryjnej dla Katedry Biochemii i Toksykologii, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 2 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.50.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 21.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa 1 szt. suszarki laboratoryjnej dla Instytutu Gleboznawstwa i Kształtowania Środowiska, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 3 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. suszarki laboratoryjnej dla Instytutu Gleboznawstwa i Kształtowania Środowiska, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 3 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.54.16.20-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa 1 szt. suszarki do produktów rolnych dla Katedry Szczegółowej Uprawy Roślin, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 4 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. suszarki do produktów rolnych dla Katedry Szczegółowej Uprawy Roślin, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 4 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.50.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa 1 szt. biofotometru do biologii molekularnej z wyposażeniem dla Katedry Biologicznych Podstaw Produkcji Zwierzęcej, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 5 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. biofotometru do biologii molekularnej z wyposażeniem dla Katedry Biologicznych Podstaw Produkcji Zwierzęcej, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 5 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 42.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa 1 szt. wyparki próżniowej rotacyjnej dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 6 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wyparki próżniowej rotacyjnej dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 6 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.80.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa 1 szt. cieplarki laboratoryjnej dla Katedry Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 7 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. cieplarki laboratoryjnej dla Katedry Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 7 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Dostawa 1 szt. cieplarki z programatorem dla Katedry Przedklinicznych Nauk Weterynaryjnych, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 8 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. cieplarki z programatorem dla Katedry Przedklinicznych Nauk Weterynaryjnych, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 8 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 21.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Dostawa 1 szt. inkubatora laboratoryjnego niskotemperaturowego dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 9 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. inkubatora laboratoryjnego niskotemperaturowego dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 9 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.15.20.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Dostawa 1 szt. inkubatora z płaszczem powietrznym dla Katedry Anatomii i Histologii Zwierząt, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 10 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. inkubatora z płaszczem powietrznym dla Katedry Anatomii i Histologii Zwierząt, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 10 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.15.20.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 42.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Dostawa 1 szt. szafy termostatycznej 2 komorowej dla Katedry Melioracji i Budownictwa Rolniczego, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 11 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. szafy termostatycznej 2 komorowej dla Katedry Melioracji i Budownictwa Rolniczego, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 11 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.27.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Dostawa 1 szt. chłodni szafkowej dla Katedry Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 12 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. chłodni szafkowej dla Katedry Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 12 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.70.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Dostawa 1 szt. destylatora elektrycznego dla Katedry Biologii Roślin, WNR Zamość, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 13 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. destylatora elektrycznego dla Katedry Biologii Roślin, WNR Zamość, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 13 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Dostawa 1 szt. aparatu do pomiaru aktywności wodnej dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 14 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. aparatu do pomiaru aktywności wodnej dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 14 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Dostawa 1 szt. aparatu do pomiaru aktywności wody dla Katedry Techniki Cieplnej, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 15 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. aparatu do pomiaru aktywności wody dla Katedry Techniki Cieplnej, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 15 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.25.34.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Dostawa 1 szt. pakowaczki próżniowej dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 16 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. pakowaczki próżniowej dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 16 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Dostawa 1 szt. analizatora NIR do oceny parametrów całego ziarna dla Katedry Ekologii Rolniczej, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 17 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. analizatora NIR do oceny parametrów całego ziarna dla Katedry Ekologii Rolniczej, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 17 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 42.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Dostawa 1 szt. mikroskopu oraz 1 szt. mikroskopu z kamerą cyfrową dla Katedry Fitopatologii, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 18 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. mikroskopu oraz 1 szt. mikroskopu z kamerą cyfrową dla Katedry Fitopatologii, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 18 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.40.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Dostawa 1 szt. wirówki laboratoryjnej z chłodzeniem dla Katedry i Kliniki Chorób Wewnętrznych Zwierząt, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 19 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wirówki laboratoryjnej z chłodzeniem dla Katedry i Kliniki Chorób Wewnętrznych Zwierząt, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 19 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.24.31.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Dostawa 1 szt. wirówki laboratoryjnej z systemem mikroprocesorowego sterowania dla Katedry Techniki Cieplnej, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 20 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wirówki laboratoryjnej z systemem mikroprocesorowego sterowania dla Katedry Techniki Cieplnej, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 20 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.24.31.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Dostawa 1 szt. wirówki szybkoobrotowej z chłodzeniem dla Katedry Przetwórstwa Owoców i Warzyw, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 21 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wirówki szybkoobrotowej z chłodzeniem dla Katedry Przetwórstwa Owoców i Warzyw, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 21 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Dostawa 1 szt. wirówki z chłodzeniem dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 22 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wirówki z chłodzeniem dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 22 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.24.31.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Dostawa 1 szt. wytrząsarki orbitalnej z szafą termostatyczną dla Katedry Biochemii i Fizjologii Zwierząt, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 23 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wytrząsarki orbitalnej z szafą termostatyczną dla Katedry Biochemii i Fizjologii Zwierząt, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 23 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Dostawa 1 szt. wytrząsarki dla Katedry Biochemii i Chemii Żywności, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 24 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wytrząsarki dla Katedry Biochemii i Chemii Żywności, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 24 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.80.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Dostawa 1 szt. wytrząsarki z łaźnią wodną dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 25 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wytrząsarki z łaźnią wodną dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 25 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.80.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 55
    • 2. Parametry techniczne - 45

CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Dostawa 1 szt. wagi analitycznej dla Zakładu Inżynierii i Technologii Zbóż, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 26 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wagi analitycznej dla Zakładu Inżynierii i Technologii Zbóż, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 26 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 80
    • 2. Gwarancja - 20

CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Dostawa 1 szt. wagi laboratoryjnej dla Katedry Szczegółowej Uprawy Roślin, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 27 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wagi laboratoryjnej dla Katedry Szczegółowej Uprawy Roślin, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 27 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: Dostawa 1 szt. wagi analitycznej dla Instytutu Gleboznawstwa i Kształtowania Środowiska, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 28 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wagi analitycznej dla Instytutu Gleboznawstwa i Kształtowania Środowiska, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 28 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.24.23.11-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: Dostawa 1 szt. wagi laboratoryjnej dla Katedry Biochemii i Chemii Żywności, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 29 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wagi laboratoryjnej dla Katedry Biochemii i Chemii Żywności, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 29 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 55
    • 2. Parametry techniczne - 45

CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: Dostawa 1 szt. wagi precyzyjnej z legalizacją i wzorcowaniem dla Katedry Przedklinicznych Nauk Weterynaryjnych, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 30 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wagi precyzyjnej z legalizacją i wzorcowaniem dla Katedry Przedklinicznych Nauk Weterynaryjnych, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 30 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 21.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: Dostawa 1 szt. wagi laboratoryjnej dla Katedry Biochemii i Chemii Środowiskowej, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 31 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wagi laboratoryjnej dla Katedry Biochemii i Chemii Środowiskowej, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 31 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: Dostawa 1 szt. wagi analitycznej dla Instytutu Gleboznawstwa i Kształtowania Środowiska, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 32 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. wagi analitycznej dla Instytutu Gleboznawstwa i Kształtowania Środowiska, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 32 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.21.23.11-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 33 NAZWA: Dostawa 1 szt. suszarki laboratoryjnej dla Katedry Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 33 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. suszarki laboratoryjnej dla Katedry Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 33 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.53.14.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 34 NAZWA: Dostawa 1 szt. pieca konwekcyjno-parowego dla Katedry Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 34 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. pieca konwekcyjno-parowego dla Katedry Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 34 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.53.14.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 35 NAZWA: Dostawa 1 szt. fotometru płomieniowego dla Katedry Ochrony i Kształtowania Środowiska, WNR Zamość, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 35 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. fotometru płomieniowego dla Katedry Ochrony i Kształtowania Środowiska, WNR Zamość, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 35 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 36 NAZWA: Dostawa 1 szt. łaźni ultradźwiękowej z termostatem dla Katedry Przetwórstwa Owoców i Warzyw, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 36 do siwz.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 1 szt. łaźni ultradźwiękowej z termostatem dla Katedry Przetwórstwa Owoców i Warzyw, zgodnie z opisem parametrów technicznych zawartych w załączniku nr 36 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 21.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.