eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Chojnice › Ogłoszenie o postępowaniu prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów mięsnych, mięsa (grupa 60, 61) i konserw mięsnych (grupa 62), dla Aresztu Śledczego w Chojnicach.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-07-07

Chojnice: Ogłoszenie o postępowaniu prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów mięsnych, mięsa (grupa 60, 61) i konserw mięsnych (grupa 62), dla Aresztu Śledczego w Chojnicach.
Numer ogłoszenia: 227382 - 2009; data zamieszczenia: 07.07.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Pietruszkowa 4, 89-600 Chojnice, woj. pomorskie, tel. 052 3974999, faks 052 3967080.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Areszt Śledczy, Porządek i bezpieczeństwo publiczne..

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Ogłoszenie o postępowaniu prowadzonym w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy artykułów mięsnych, mięsa (grupa 60, 61) i konserw mięsnych (grupa 62), dla Aresztu Śledczego w Chojnicach..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa do Aresztu Śledczego w Chojnicach artykułów: *CZĘŚĆ I Nazwa towaru _ Ilość w okresie 12 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 1 Golonko przednie_50kg_15113000-3_/_PN65/A-2000 2 Kaszanka_450kg_15131134-3_/_PN-A-82007/A1 3 Mięso wieprzowe _kawałki II_510kg_15113000-3_/_PN-A-82001-A2 wieprzowe kawałki II 4 Mięso wołowe _kawałki II_590kg_15111000-9_/_PN65/A-2000 wołowe kawałki II 5 Mortadela_250kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 6 Nogi wieprzowe_1260kg_15131400-9_/_PN65/A-2000 7 Parówki_190kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 8 Podgardle gotowane/wędzone_610kg_15131200-7_/_PN-A-82007/A1 9 Salceson czarny_310kg_15131134-3_/_PN-A-82007/A1 10 Schab z kością_350kg_15113000-3_/_PN-A-82001-A2 11 Serca wieprzowe_360kg_15131400-9_/_PN65/A-2000 12 Szynka mielona_260kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 13 Żołądki wołowe_330kg_15114000-0_/_PN65/A-2000 14 Kiełbasa biała parzona_40kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 15 Kiełbasa krakowska_280kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 16 Kiełbasa śniadaniowa_50kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 17 Kiełbasa zwyczajna_790kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 18 Metka_510kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 19 Mielonka kanapkowa_950kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 20 Mięso klopsowe (przyprawione-garmażeryjne)_630kg_15113000-3_/_PN65/A-2000 21 Polędwica śniadaniowa_650kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 22 Serdelki_250kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 23 Wątroba wieprzowa_410kg_15114000-0_/_PN65/A-2000 24 Wątrobianka (Pasztetowa)_520kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 *CZĘŚĆ II Nazwa towaru _ Ilość w okresie 12 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 1 Drób -skrzydła_50kg_15112000-6_/_PN-A-86526 2 Drób -udziec_960kg_15112000-6_/_PN-A-86526 3 Szynka z drobiu_100kg_15131135-0_/_PN-A-86526 4 Polędwica drobiowa_600kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 5 Szynka drobiowa mielona_380kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 6 Ogonówka z indyka_80kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 *CZĘŚĆ III Nazwa towaru _ Ilość w okresie 12 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 1 Konserwa mięsna wieprzowa, w puszkach samootwieralnych, lub opakowaniach aluminiowych o wadze 280g - 330g._400kg_15131000-5_/_PN-98/A-82022 2 Pasztet drobiowy, w puszkach samootwieralnych, lub opakowaniach aluminiowych o wadze 280g - 330g._230kg_15131320-4_/_PN-96/A-86525 3 Pasztet mazowiecki lub równoważny w puszkach samootwieralnych, lub opakowaniach aluminiowych o wadze 280g - 330g._230kg_15131300-8_/_PN-98/A-82022.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.11.20.00 - Drób 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.20 - Przetwory z wątróbek gęsich lub kaczych 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Potencjalni Wykonawcy mogą ubiegać się o udział w zamówieniu po spełnieniu warunków zawartych w art. 22 Ustawy z dnia 29.01.2004 roku Prawo Zamówień Publicznych, oraz po spełnieniu warunków określonych w SIWZ. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu, na podstawie złożonych dokumentów oraz oświadczeń wyszczególnionych w punkcie 7 SIWZ. Jeżeli Wykonawca nie złoży dokumentów lub oświadczeń wyszczególnionych w punkcie 7 SIWZ potwierdzających spełnienie warunków udziału w postępowaniu, albo złoży dokumenty zawierające błędy, zamawiający wezwie wykonawcę zgodnie z art. 26 ust. 3 ustawy Prawo Zamówień Publicznych do ich uzupełnienia. Jeżeli w wyznaczonym terminie Wykonawca ich nie dostarczy, to zostanie wykluczony z postępowania na podstawie art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych, Wykonawca składa n/w dokumenty: - Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert złożone w formie oryginału lub kserokopii. Jeżeli Wykonawca przedkłada kserokopię dokumentu to potwierdza go na każdej stronie za zgodność przez osobę(y) uprawnioną(e) do podpisania oferty, z dopiskiem za zgodność z oryginałem. Jeżeli w/w dokument został wystawiony wcześniej niż w wyznaczonym terminie, zamawiający uznaje jego ważność, jeśli dokument posiada adnotacje organu, który go wcześniej wydał, z której wynika, że informacje w nim zawarte są aktualne i nie uległy zmianie. Adnotacja organu musi być opatrzona datą. - Wykaz osób reprezentujących prawnie Wykonawcę, Załącznik nr 3/1 do SIWZ - Wykaz osób uprawnionych do porozumiewania się z Zamawiającym, Załącznik nr 3/2 do SIWZ - Podpisane oświadczenie o spełnieniu warunków art. 22 i art. 24 Prawa Zamówień Publicznych stanowiące Załącznik nr 2 do SIWZ..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy, ul. Pietruszkowa 4, 89-600 Chojnice.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.07.2009 godzina 10:00, miejsce: w sekretariacie Aresztu Śledczego, ul. Pietruszkowa 4, 89-600 Chojnice..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa artykułów mięsnych, mięsa (grupa 60) dla Aresztu Śledczego w Chojnicach.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru _ Ilość w okresie 12 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 1 Golonko przednie_50kg_15113000-3_/_PN65/A-2000 2 Kaszanka_450kg_15131134-3_/_PN-A-82007/A1 3 Mięso wieprzowe _kawałki II_510kg_15113000-3_/_PN-A-82001-A2 wieprzowe kawałki II 4 Mięso wołowe _kawałki II_590kg_15111000-9_/_PN65/A-2000 wołowe kawałki II 5 Mortadela_250kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 6 Nogi wieprzowe_1260kg_15131400-9_/_PN65/A-2000 7 Parówki_190kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 8 Podgardle gotowane/wędzone_610kg_15131200-7_/_PN-A-82007/A1 9 Salceson czarny_310kg_15131134-3_/_PN-A-82007/A1 10 Schab z kością_350kg_15113000-3_/_PN-A-82001-A2 11 Serca wieprzowe_360kg_15131400-9_/_PN65/A-2000 12 Szynka mielona_260kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 13 Żołądki wołowe_330kg_15114000-0_/_PN65/A-2000 14 Kiełbasa biała parzona_40kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 15 Kiełbasa krakowska_280kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 16 Kiełbasa śniadaniowa_50kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 17 Kiełbasa zwyczajna_790kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 18 Metka_510kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 19 Mielonka kanapkowa_950kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 20 Mięso klopsowe (przyprawione-garmażeryjne)_630kg_15113000-3_/_PN65/A-2000 21 Polędwica śniadaniowa_650kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 22 Serdelki_250kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1 23 Wątroba wieprzowa_410kg_15114000-0_/_PN65/A-2000 24 Wątrobianka (Pasztetowa)_520kg_15131130-5_/_PN-A-82007/A1.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.13.11.34-3, 15.11.10.00-9, 15.13.11.30-5, 15.13.14.00-9, 15.13.12.00-7, 15.11.40.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa artykułów mięsnych, mięsa (grupa 61) dla Aresztu Śledczego w Chojnicach..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru _ Ilość w okresie 12 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 1 Drób -skrzydła_50kg_15112000-6_/_PN-A-86526 2 Drób -udziec_960kg_15112000-6_/_PN-A-86526 3 Szynka z drobiu_100kg_15131135-0_/_PN-A-86526 4 Polędwica drobiowa_600kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 5 Szynka drobiowa mielona_380kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1 6 Ogonówka z indyka_80kg_15131135-0_/_PN-A-82007/A1.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa konserw mięsnych (grupa 62) dla Aresztu Śledczego w Chojnicach..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru _ Ilość w okresie 12 miesięcy_ Kod CPV_/_PN 1 Konserwa mięsna wieprzowa, w puszkach samootwieralnych, lub opakowaniach aluminiowych o wadze 280g - 330g._400kg_15131000-5_/_PN-98/A-82022 2 Pasztet drobiowy, w puszkach samootwieralnych, lub opakowaniach aluminiowych o wadze 280g - 330g._230kg_15131320-4_/_PN-96/A-86525 3 Pasztet mazowiecki lub równoważny w puszkach samootwieralnych, lub opakowaniach aluminiowych o wadze 280g - 330g._230kg_15131300-8_/_PN-98/A-82022.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.20-4, 15.13.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.