eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzyżów › Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2015/2016

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-09-01

Strzyżów: Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2015/2016
Numer ogłoszenia: 226188 - 2015; data zamieszczenia: 01.09.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 172276 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejsko Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Słowackiego 8, 38-100 Strzyżów, woj. podkarpackie, tel. 17 2761109, faks 17 2760262.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2015/2016.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych, gimnazjów, szkół ponadgimnazjalnych na terenie Gminy i Miasta Strzyżów w roku szkolnym 2015/2016 w podziale na następujące zadania: Zadanie Nr 1 Przygotowanie i dostarczenie posiłku w formie kanapki dla uczniów szkół podstawowych: Szkoła Podstawowa Tropie - 13 posiłków Zadanie Nr 2 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów. Szkoła Podstawowa Brzeżanka - 10 posiłków Szkoła Podstawowa Glinik Zaborowski - 11 posiłków Szkoła Podstawowa Wysoka Strzyżowska - 30 posiłków Szkoła Podstawowa Nr 1 w Strzyżowie im. Orła Białego - 11 posiłków Zespół Szkół Dobrzechów - 4 posiłki Zespół Szkół Grodzisko - 69 posiłków Zespół Szkół Wysoka Strzyżowska - 38 posiłków Zespół Szkół Żarnowa - 18 posiłków Zespół Szkół Żyznów - 33 posiłki Zadanie Nr 3 Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku jednodaniowego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych: Liceum Ogólnokształcące w Strzyżowie- 15 posiłków Zespół Szkół Technicznych w Strzyżowie - 55 posiłków Opis przedmiotu zamówienia. Dla zadania Nr 1 wymagane jest by kanapka składała się: z jednej pszennej bułki (o wadze min.100 gram, posmarowanej masłem min. 15 gram, w skład bułki wchodzić będzie ponadto: 2 plastry wędliny (min. 30 gram) lub 2 plastry sera żółtego (min. 30 gram) lub ser biały (40 gram) przy czym obowiązkowo na bieżąco wzbogacane dodatkami w postaci (liść sałaty, 2 plastry pomidora, trzy plastry ogórka świeżego lub kiszonego, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, keczup, majonez). Masa całkowita kanapki nie może być mniejsza niż 150 gram. Każda kanapka powinna być zapakowana oddzielnie (woreczek foliowy, papierowy lub folia). Dla zadania Nr 2 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj. zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 2 razy w tygodniu. Jedna porcja zupy nie mniej niż 350 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Drugie danie (jednogarnkowe) - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.). Jedna porcja nie mniej niż 250 gram. Pełne drugie danie - 1 raz w tygodniu (1 porcja mięsa nie mniej niż 80 g. z wyjątkiem skrzydełek, podawane mięso nie może być tłuste i przerośnięte). Do tego zamiennie np. ziemniaki, kasza, ryż (ok.200 g) oraz surówka lub gotowane warzywa (100 g). Jedna porcja nie mniej niż 350 gram. Dla zadania Nr 3 wymagane jest by gorący posiłek jednodaniowy był dostarczany przemiennie tj. zupa z wkładką mięsną lub kiełbasą - 3 razy w tygodniu, drugie danie - 2 razy w tygodniu (m. innymi: łazanki z kapustą i pieczarkami, gołąbki, pierogi, kopytka, fasolka po bretońsku, risotto, naleśniki itp.) Jedna porcja zupy nie mniej niż 400 ml. Do zupy dodatkowo pieczywo (100 gram). Jedna porcja drugiego dania nie mniej niż 250 gram..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.31.00 - Usługi w zakresie posiłków szkolnych 55.52.40.00 - Usługi dostarczania posiłków do szkół .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska w Strzyżowie, ul. Rynek 3, 38-100 Strzyżów, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2,38

  • Oferta z najniższą ceną: 2,38 / Oferta z najwyższą ceną: 2,38

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Transportowo Usługowe Piotr Kusz, Chmielnik 332, 36-013 Chmielnik, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 115000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2,34

  • Oferta z najniższą ceną: 2,34 / Oferta z najwyższą ceną: 2,69

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Przygotowanie i dostarczenie posiłku dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chopska w Strzyżowie, ul. Rynek 3, 38-100 Strzyżów, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 42000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2,94

  • Oferta z najniższą ceną: 2,94 / Oferta z najwyższą ceną: 3,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.