eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sandomierz › Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Bursy Szkolnej w Sandomierzu

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-11-30

Sandomierz: Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Bursy Szkolnej w Sandomierzu
Numer ogłoszenia: 225633 - 2009; data zamieszczenia: 30.11.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Bursa Szkolna , ul. Wojska Polskiego 22, 27-600 Sandomierz, woj. świętokrzyskie, tel. 0-15 832 28 53, faks 0-15 833 30 15.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bursasandomierz.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup żywności dla potrzeb wychowanków Bursy Szkolnej w Sandomierzu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I Artykuły mleczarskie CPV 155 Część II Mięso i produkty mięsne CPV 151 Część III Ryby CPV152 Część IV RÓŻNE PRODUKTY SPOŻ.- CPV 158 CPV-154, CPV-156 , Część V Pieczywo CPV 158 Część VI Mrożonki CPV- 153 Część VII Produkty kwaszone CPV 153 Część VIII Warzywa i owoce CPV 032 Część IX Owoce cytrusowe CPV 032 Część X Jaja CPV 031.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 03.20.00.00 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności stanowiącej przedmiot zamówienia 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuję potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawia pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia zgodnie z ustawą Pzp..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wymagane dokumenty/oświadczenia: 1. Oferta wykonawcy wg wzoru załączonego do dokumentacji przetargowej i podpisana przez upełnomocnionych przedstawicieli załącznik nr 1. 2. Formularze cenowe stanowiące zał. nr 3 do SIWZ. 3.Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust.1 ustawy prawo zamówień publicznych i art.24 Pzp - załącznik nr 2.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bursasandomierz.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Bursa Szkolna w Sandomierzu ul. Wojska Polskiego 22, 27 - 600 Sandomierz.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2009 godzina 09:00, miejsce: na adres: Bursa Szkolna ul. Wojska Polskiego 22, 27-600 Sandomierz..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Artykuły mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jogurt owocowy 150g 2672 szt, masło 200g 2892szt, mleko2% 1230l,ser biały kostka 250g 332kg, ser homogenizowany 125g 1420 szt, ser top. krążek 200g 388 szt,top. kubek 50 g 94 szt, ser top. plastry 150g 325 szt, ser wiejski 150 g 115 szt, ser ziarnisty 200g 136 szt,ser żółty 275 kg śmietana 24% 0,5l 770 szt.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: porcja rosolowa 467 kg, rolada kurp. 22 kg, salceson 23 kg, schab 474 kg, schab z ziołami 88 kg, słonina 7 kg, szynka dr. 8 kg, szynka got. 231 kg, szynka kons 75 kg, szynka miel. 28 kg, wątroba dr. 17 kg, wołowina bk 84 kg, baleron 18 kg, baton szynk. 14 kg, boczek rol. 17 kg, boczek wędz. 30 kg, filet z kurcz. 375 kg, filecik złoc. 110 kg, gulasz kons. 300 g 252 szt, kiełbasa jubilat 263kg, kiełbasa gril. 27 kg, kiełbasa krak. 145 kg, kiełbasa lencz. 45 kg, kiełbasa mortadela 25 kg, kiełbasa podwaw. 181 kg, kiełbasa szynk. 10 kg, kiełbasa tyrolska 7 kg, kiełbasa wiejska 81 kg, kiełbasa zwyczajna 30 kg, łopatka wp 5 kg, łopatka pras. 3 kg, mięs.wp 375 kg, noga z kurcz. 512 kg, pasztetowa 9 kg, pasztet dr. 131 g 592 szt, pasztet dziadunia 81 kg, pieczeń rzym. 13 kg, polędwica dr. 193 kg, polędwica sop. 62 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: filet z ryby 268 kg, konserwa rybna 170g 528 szt, śledzie kg 11.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: liść laur. 8g 13szt, kukurydza 340g 38 szt, maggi 200g 21 szt, majeranek 10g 11szt,, majonez kiel. lub równ. 500ml 178szt, mąka psz. 346 kg, makaron 285 kg, mąka ziem. 13kg, margaryna 250g 68 szt, miód jedn. szt 157, musztarda stolowa 42 szt, olej 343 l, paluszki 84 szt, papryka kons. 9 szt. pieczarka mar. 9 szt, pieprz 50g 115, płatki kuk. 1000g 120szt, powidło sl. 330g 111szt, kostka ros. 180g 29 szt., rosół dr. wiadro kg 11, ryż 25 kg, sel 370g 31 szt, śmietana do k. szt. 19, sok 87litów, sok 250ml 84 szt., sól 147 kg, sos boloński 5 kg, barszcz biały but 0,5l 90szt, barszcz czerw. but. 300g 14 szt. budyń65g 31 szt, chrzan tarty 42 szt, cukier 735 kg, c. puder 16 kg, c. waniliowy 16g 100szt, cynamon 20g 5 szt, czekolada 42szt, czosnek gr. 20g 13 szt, delikat do dr. 75 g 54 szt, dżem 280g 581 szt, dżem jednor. 529 szt, fasola czerw. 400g 26 szt, galaretka ow. 11 szt, groszek polny 23 kg, herbata ex. 11 szt. , herb gr. 100g 277 szt., kakao 100g 31 szt, kawa naturalna 250 g 33szt., kawa rozp. 200g 3 szt. ketchup kotlin lub równ. 380g 274szt, kisiel 38 g 94szt, koncentrat pom. 800g 74 szt, kucharek 38 kg, kwasek cytr. 20g. 16 szt, sos cytr-masl. kg 4, sos piecz. ciemy 30 g 182szt, sos piecz. 600g 3 szt., sos pieczark. 34g. 132, szczaw 370 g 42 szt, sos pieczark 1200g 6 szt, woda min 1l 120szt, woda min. 1,5 l 854szt, ziele ang. 15g 12 szt. barszcz biały 66g 92 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bułka zwykła 50g 31321 szt., bułka tarta 115 kg, chleb 600g 3547szt, chleb razowy 500g 660 szt., bułka drożdż. 100g 2724 szt, ciasto 22 kg, pączki 100g 225 szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: brokuł 70 kg, fasola szp. 100 kg, groszek 55kg, kalafior 105 kg, brukselka 11 kg, mieszanka komp. 563 kg, paprykarz warz. 13 kg, truskawki 193 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: arbuz 10kg, brzoskwinie 100kg, burak ćw. 210 kg, cebula 426 kg, czereśnie 6 kg, fasola jaś 48 kg, jabłka 1408 kg, jagody 3 kg, k. pekińska 63 szt, k. biała 172 szt, koper pęk 90, koper susz. 56 szt. marchew 900 kg, morele 40 kg, nektarynki 20 kg, ogórek 140 kg, papryka 33 kg, pieczarki 150 kg, pietć 140 pek, pomidory 726 kg, pory 652 szt, rzedkiewka 210 pęk, sałata 428 szt, seler 341 kg, śliwki 20 kg, słonecznik 10 kg, szczypiorek 600 pęk, wiśnia 55 kg, ziemniaki 6500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: produkty kwaszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kapusta kiszona 493 kg, ogórek kiszony 315 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Cytrusy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Banan 291 kg, cytryny 284 kg, mandarynki 223 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja 6550 sztuk.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.10.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.