eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Zakup mięsa dla zwierząt ze Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w 2008 roku



Ogłoszenie z dnia 2007-11-16

Warszawa: Zakup mięsa dla zwierząt ze Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w 2008 roku
Numer ogłoszenia: 224179 - 2007; data zamieszczenia: 16.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Paluch 2, 02-147 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 8460250, fax 022 8460236.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.paluch.org.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup mięsa dla zwierząt ze Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w 2008 roku.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: kurczaki/kury świeże schłodzone wołowina świeża gruba bez odcieku, chuda (wastwa tłuszczu do 2 mm), ścięgnista (bez grubych ścięgień), schłodzona serca wolowe świeże schłodzone przewiduje się składanie ofert częściowych z podziałem na poniższe pakiety: - pakiet I kurczaki/kury do 42.000 kg - pakiet II wołowina do 7.000 kg - pakiet III serca wołowe do 42.000 kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób 15.11.00.09 - 15.11.00.09 Oryginalny kod CPV: 15.11.40.00 - Podroby Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.40.00 - Podroby .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: zgodnie z podanym kryterium
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. formularz ofertowy wypełniony i podpisany przez wykonawcę 2. formularze cenowe w zakresie wybranych zadań wypełnione i podpisane przez wykonawcę 3. wzór umowy 4. odpis właściwego rejestru wystawiony nie wcześniej niż 6 misięcy przed upływem składania ofert 5.dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień lub pełnomocnictw 6. aktualne zaświadczenia ZUS, KRUS i US potwierdzające nie zaleganie z odpowiednimi opłatami na rzecz tych instytucji 7. aktualna (nie starsza niż 6 misięcy) infomacja z Krajowego Rejestru Karnego wynikająca z art. 24 ust. 1 pkt 4-8 i pkt 9 - jesli dotyczy 8. oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postepowaniu z art. 22 Prawa zamówień publicznych

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.paluch org.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul. Paluch 2 02-147 Warszawa.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.12.2007 godzina 12:00, miejsce: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul. Paluch 2 02-147 Warszawa.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 03.01.2008.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: kurczaki/kury.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: świeże schłodzone do 42.000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: wołowina.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: świeża gruba bez odcieku, chuda (wastwa tłuszczu do 2 mm), ścięgnista (bez grubych ścięgień), schłodzona wołowina do 7.000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: serca wolowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: świeże schłodzone do 42.000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.