eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2015/2016 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Świętego Jana Pawła II w Białymstoku

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-08-28

Białystok: Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2015/2016 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Świętego Jana Pawła II w Białymstoku
Numer ogłoszenia: 223204 - 2015; data zamieszczenia: 28.08.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 133572 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II, ul. Łagodna 10, 15-757 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 6644680, faks 085 6540049.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2015/2016 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Świętego Jana Pawła II w Białymstoku.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy pieczywa i wyrobów cukierniczych: Lp. Nazwa artykułu Ilość Wartość netto 1. Bułka tarta 1kg 134,5 kg 277,40 2. Bułka tarta 500g 172 szt. 227,29 3. Bułka zwykła 50g 1 335 szt. 244,27 4. Chleb baltonowski 500g 2 402 szt. 2 735,29 5. Chleb baltonowski 600g 58 szt. 67,40 6. Chleb razowy 500g 586 szt. 724,55 7. Chleb wieloziarnisty 400g 8 szt. 6,40 8. Chleb wileński 500g 12 szt. 9,60 9. Pączek 472 szt. 339,84 2) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy mięsa i wyrobów mięsnych: Lp. Nazwa artykułu Ilość Wartość netto 1. Boczek świeży b/ż - mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, barwa ciemnoróżowa, schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C 199,70 kg 2 216,76 2. Boczek wędzony 54 kg 729,02 3. Filet z indyka- element uzyskany z tuszki indyka mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, bez przebarwień i uszkodzeń mechanicznych schłodzone w temperaturze od -10C do 20C 506,20 kg 10 793,20 4. Filet z kurczaka, piersi bez skóry- mięso uzyskane z tuszki kurcząt, mięśnie piersiowe, podwójne, pozbawione skóry, kości obojczyka, barwa i zapach charakterystyczny dla mięśni piersiowych, schłodzone w temperaturze od -10C do 20C 326,90 kg 5 121,70 5. Gulasz wieprzowy - mięso z szynki pocięte w kawałki kwadratowe o wielkości od 2 do 3 cm pakowane w tacki próżniowe schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C 268,80 kg 1 654,31 6. Karkowina b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, odcięta z odcinka szyjnego, główne mięśnie szyi i część mięśnia najdłuższego grzbietu, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C 392 kg 5 684,02 7. Kiełbasa biała parzona drobiowa zawierająca 80 procent drobiu nie krótsza niż 15 cm schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C 8,40 kg 88,20 8. Kiełbasa parówkowa zawierająca 75 procent mięsa wieprzowego nie krótsza niż 15 cm schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C 51,30 kg 333,45 9. Kiełbasa podwawelska zawierająca 94 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C 557,50 kg 6 690,00 10. Kiełbasa toruńska zawierająca 80 procent mięsa wieprzowego schłodzone w temperaturze od 10 do 60 C 20 kg 196,00 11. Kości wieprzowe karkowe schłodzone w temperaturze od -10C do 20C 343,30 kg 737,07 12. Kurczak świeży cały schłodzone w temperaturze od -10C do 20C 440,45 kg 3 205,80 13. Łopatka wieprzowa b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP, bez fałdu skóry, główne mięśnie: nadgrzbietowy, podgrzbietowy, podłopatkowy, trójgłowy ramienny, zespół mięśni ramiennych, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C 818,60 kg 8 759,01 14. Łopatka wołowa b/k schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C 213,70 kg 5 627,50 15. Mięso klasa II wieprzowe 42,00 kg 378,00 16. Parówki cienkie zawartość mięsa wieprzowego 80 procent 39,10 kg 254,15 17. Porcje rosołowe 10,20 kg 20,40 18. Schab wieprzowy b/k- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP odcinek piersiowo- lędźwiowy bez słoniny, mięsień najdłuższy grzbietu, wielodzielny, kolczysty i lędźwiowy większy, barwa jasno do ciemnoróżowej, zapach swoisty dla mięsa świeżego wieprzowego schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C 839,70 kg 13 217,52 19. Szynka wieprzowa kl. I b/k (bitki)- mięso wieprzowe pochodzące z klas EUROP schłodzone w temperaturze od 00 do 40 C 655,60 kg 8 404,02 20. Udziec wołowy b/k schłodzona w temperaturze od 00 do 40 C 514,40 kg 14 403,20 21. Udo z kurczaka świeży ze skórą i kością schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C 254,10 kg 2 159,86 22. Udziec z kurczaka świeży ze skórą i kością schłodzony w temperaturze od 00 do 40 C 550,00 kg 4 773,74 3) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy mrożonek: Lp. Nazwa asortymentu Ilość Wartość netto 1. Brokuł 20 kg 109,40 2. Brokuł 450g 37 szt 107,67 3. Fasolka szparagowa zielona nie mniejsza niż 450g 73 kg 345,25 4. Filet z dorsza bez glazury 145 kg 2 882,30 5. Filet z miruna bez glazury 133 kg 1 754,70 6. Filet z morszczuka bez glazury 348 kg 5 882,94 7. Filet z ryby zapiekany z serem 65 kg 903,50 8. Filet z ryby zapiekany ze szpinakiem 140 kg 2 097,20 9. Frytka karbowana nie mniejsza niż 2,5 kg 85 kg. 566,10 10. Kalafior nie mniejszy niż 450g 84 szt. 222,01 11. Kalafior 52 kg 234,15 12. Kartacze- zawartość nadzienia: mięso wieprzowe 14%, mięso wołowe 1,6% 371 kg 2 795,60 13. Kostka rybna panierowana składająca się z 90% ryby 176 kg 1 794,80 14. Knedle ze śliwką nie mniejsze niż 450g 103 kg 559,65 15. Kotlet cordon bleu z indyka panierowany, smażony, mrożony 1 kg (wyrób garmażeryjny gotowy z mięsa rozdrobnionego z szynką z indyka i nadzieniem seropodobnym) skład kotleta: mięso z indyka 35%, panierka 16% ( mąka pszenna, skrobia pszenna, sól skrobia ziemniaczana, drożdże, przyprawy i ekstrakty przypraw), szynka z indyka 12% (mięso z indyka 61%, woda, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, białko sojowe. 436 kg 5 511,06 16. Lody kubek 200 ml 299 szt 236,21 17. Mieszanka kompotowa nie mniejsza niż 450 kg- skład: śliwka z pestką, wiśnia z pestką, porzeczka, jabłko, aronia, rabarbar w różnych proporcjach. 48 szt. 96,00 18. Mieszanka kompotowa nie mniejsza niż 2,5 kg- skład: śliwka z pestką, wiśnia z pestką, porzeczka, jabłko, aronia, rabarbar w różnych proporcjach. 155 kg 755,82 19. Mieszanka warzywna 8-składnikowa 450g 46 szt. 94,08 20. Mieszanka warzywna 2,5 kg 75 kg 335,72 21. Placki ziemniaczane zawierające 90% ziemniaka 205 kg 1 105,52 22. Pyzy ziemniaczane 2,5kg 52,50 kg 236,25 23. Pyzy ziemniaczane 500g 55 szt 123,75 24. Paluszki rybne z fileta z ryby 71 kg 738,40 25. Truskawka nie mniejsza niż 450g 80 szt. 280,10 26. Truskawka nie mniejsza niż 2,5 kg 146,50 kg 1 373,30 27. Wiśnia b/p nie mniejsza niż 450g 23 szt. 92,00 4) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy artykułów spożywczych: Lp. Nazwa asortymentu Ilość Wartość netto 1. Ananas 565g 25 szt 95,00 2. Baton typu Kinder bueno lub równoważny nie mniejszy niż 43g 515 szt. 901,25 3. Baton twix 51g 480 szt 504,00 4. Baton musli sante 35g 503 szt 463,74 5. Bita śmietana w sprayu 250 ml 78 szt 380,11 6. Bombonierka tofiffe 125g 510 szt 2 845,80 7. Chrzan 270g 30 szt 61,50 8. Chrzan nie mniejszy niż 290g 60 szt. 136,40 9. Cukier nie mniejszy niż 1 kg 861 kg 2 159,31 10. Cukier puder nie mniejszy niż 400g 17 szt. 34,51 11. Cukier waniliowy nie mniejszy niż 32g 110 szt. 37,46 12. Czekolada typu Alpen Gold lub równoważna nie mniejsza niż 100g 861 szt. 1637,37 13. Czosnek granulowany nie mniejszy niż 16g 25 szt. 11,25 14. Czosnek granulowany nie mniejszy niż 20g 174 szt 73,22 15. Groszek konserwowy nie mniejszy niż 400g typu Vernet lub równoważny 213 szt. 313,13 16. Herbata typu Lipton lub równoważna saszetki 100x2g 56 szt. 629,65 17. Herbata lipton 150g 6 szt 58,80 18. Kasza jęczmienna gruboziarnista, średnia nie mniejsza niż 500g 337 szt. 281,82 19. Kasza jęczmienna gruboziarnista, średnia nie mniejsza niż 1000g 115 kg 149,72 20. Ketchup ł/p nie mniejszy niż 500g typu Pudliszki lub równoważny 134 szt. 236,95 21. Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 300ml typu Krakus lub równoważny 38 szt 126,12 22. Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 330g typu Krakus lub równoważny 30 szt 99,59 23. Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 370g typu Krakus lub równoważny 6szt 22,84 24. Koncentrat pomidorowy nie mniejszy niż 1 kg typu Dawtona lub równoważny 47 kg 277,43 25. Kukurydza konserwowa nie mniejsza niż 400g typu Vernet lub równoważny 166 szt. 282,26 26. Kwasek cytrynowy nie mniejszy niż 20g 278 szt. 90,06 27. Liść laurowy nie mniejszy niż 10g 157 szt. 94,80 28. Liść laurowy nie mniejszy niż 20g 25 szt 30,10 29. Liść laurowy nie mniejszy niż 6g 82 szt 50,49 30. Majeranek nie mniejszy niż 15g 25 szt. 20,50 31. Majeranek nie mniejszy niż 20g 240 szt. 172,83 32. Majonez nie mniejszy niż 700ml typu Winiary lub równoważny 10 szt. 106,20 33. Majonez nie mniejszy niż 400 ml typu Winiary lub równoważny 271 szt. 1 645,05 34. Majonez nie mniejszy niż 320 ml typu Winiary lub równoważny 8 szt. 231,78 35. Makaron spaghetti nie mniejszy niż 500 g typu Lubella lub równoważny 373 kg 1 239,92 36. Makaron różne kształty nie mniejszy niż 500 g typu Barilla lub równoważny 187 szt 576,53 37. Makaron różne kształty nie mniejszy niż 3kg typu Barilla lub równoważny 249 kg 1 694,58 38. Mąka luksusowa nie mniejsza niż 1 kg 294 kg 529,20 39. Mąka tortowa nie mniejsza niż 1 kg 298 kg 536,40 40. Mąka ziemniaczana nie mniejsza niż 1 kg 30 kg 80,59 41. Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 225g typu Agrovita lub równoważna 24 szt 37,18 42. Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 175g typu Agrovita lub równoważna 15 szt. 16,57 43. Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 180g typu Agrovita lub równoważna 9 szt 10,15 44. Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 190g typu Agrovita lub równoważna 16 szt 20,95 45. Ogórek konserwowy nie mniejszy niż 900 ml 654 szt. 1 812,45 46. Olej nie mniejszy niż 1l typu Kujawski lub równoważny 1 220 szt. 7 550,88 47. Ocet spirytusowy 10% nie mniejszy niż 500 ml 12 szt. 14,14 48. Pieprz naturalny mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny 461 szt. 562,29 49. Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny 465 szt. 497,76 50. Płatki owsiane nie mniejsze niż 500g 28 szt. 41,72 51. Przecier ogórkowy nie mniejszy niż 290g 133 szt. 187,50 52. Przecier ogórkowy nie mniejszy niż 900g 83 szt 125,15 53. Przyprawa do mięs i grilla nie mniejsza niż 30 g typu maggi lub równoważna 15 szt. 15,90 54. Przyprawa do mięs z grilla kebab gyros nie mniejsza niż 1000g 1 szt 25,66 55. Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 20g 115 szt. 67,40 56. Przyprawa do ryb typu Prymat lub równoważna nie mniejsza niż 20g 55 szt. 55,56 57. Przyprawa prowansalska nie mniejsza niż 10g 50 szt. 17,00 58. Przyprawa sypka nie mniejsza niż 1 kg typu Vegetta lub równoważna 1 282 kg 1 586,55 59. Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 200g 101 szt. 176,60 60. Przyprawa w płynie typu maggi lub równoważna nie mniejsza 210g 77 szt 146,44 61. Rogal 7-days 513 szt 620,73 62. Ryż biały typu Sonko lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg 154 kg 439,03 63. Sok 0,2l 441 szt. 518,79 64. Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 kg 1 szt 39,14 65. Sos demi glace typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g 1 szt 40,00 66. Sos do deserów typu tymbark nie mniejszy niż 1kg 20 szt 277,60 67. Sos grzyby leśne typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 800g 4 szt 142,34 68. Sos koperkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 800g 4 szt 145,00 69. Sos myśliwski typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g 2 szt 137,14 70. Sos pieczeniowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg 5 szt 217,28 71. Sos sałatkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1000 g 1 kg 40,00 72. Sos sałatkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 700 g 8 szt 259,56 73. Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 350 ml 80 szt 312,00 74. Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 900 ml 15 szt 124,97 75. Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 520 ml 88 szt 411,85 76. Sól jodowana typu Cenos lub równoważna nie mniejsza niż 1 kg 186 kg 151,04 77. Syrop mix typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml 892 szt. 3 515,38 78. Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 300g 20 szt. 35,00 79. Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 290g 100 szt 160,87 80. Ziele angielskie nie mniejsze niż 15 g 312 szt. 159,14 81. Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g 2 szt. 60,00 82. Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 500g 4 szt 19,50 83. Zupa borowikowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g 3 szt. 169,08 84. Zupa cebulowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza 900g 14 szt. 1 155,30 85. Zupa ogonowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 500g 94szt. 20,00 86. Zupa żurek typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g 2 szt. 54,00 87. Zupa żurek typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 500g 4 szt 60,00 88. Zupa borowikowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 1300g 2 szt 102,86 5) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy nabiału: Lp. Nazwa asortymentu Ilość Wartość netto 1. Drożdże świeże nie mniejsze niż 100g 72 szt. 54,44 2. Jogurt polski pitny różne smaki nie mniejszy niż 250g 992 szt. 1 091,21 3. Masło śmietankowe nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 73% 46 szt. 154,11 4. Masło ekstra nie mniejsze niż 200g zawartość tłuszczu 82% 755 szt. 2 383,52 5. Masło mix łaciate 200g 3 9,27 6. Mleko 3/2% UHT w kartonie, nie mniejsze niż 1l 695 l 1 447,91 7. Ser żółty typu Gouda lub równoważny 100,87 kg 1 363,21 8. Śmietana gęsta 18% nie mniejsza niż 400 ml 2 776 szt. 5 692,19 9. Twaróg półtłusty krajanka 161,51 kg 1 550,72 10. Twaróg półtłusty 200g 410 szt 795,41 6) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy warzyw i owoców: Lp. Nazwa asortymentu Ilość Wartość netto 1. Banan 446 kg 2 180,52 2. Burak 1 131 kg 1 138,04 3. Cebula 617 kg 635,68 4. Cytryna 60 kg 303,27 5. Fasola drobna 104 kg 834,68 6. Groch połówki 85 kg 203,39 7. Gruszka 174,30 kg 593,10 8. Jabłko 998 kg 1 743,21 9. Jaja 438,60 kg 2 735,12 10. Kapusta biała 928,80 kg 779,87 11. Kapusta biała młoda 204 kg 291,72 12. Kapusta czerwona 306 kg 334,23 13. Kapusta kwaszona 982 kg 1 857,44 14. Kapusta pekińska 107 kg 195,22 15. Koper 440 pęczków 488,54 16. Marchew 3 340 kg 3 713,89 17. Nektarynka 78 kg 418,59 18. Ogórek kiszony 464 kg 1 851 66 19. Ogórek małosolny 60 kg 416,41 20. Ogórek świeży 454 kg 2 173,92 21. Papryka 39 kg 187,20 22. Pieczarka 197 kg 1 179,35 23. Pietruszka 562 kg 1 632,52 24. Pietruszka natka 348 pęczków 388,22 25. Pomarańcza 352 kg 1 694,00 26. Pomidor 358 kg 1 798,09 27. Por 106 kg 281,30 28. Rabarbar 22 kg 54,56 29. Rzodkiew biała sopel 258 kg 961,53 30. Seler 695 kg 1 975,50 31. Szczypior 50 pęczków 55,00 32. Śliwka 18 kg 30,60 33. Truskawka 26 kg 111,54 34. Ziemniak 24 019 kg 17 264,31 35. Ziemniak młody 920 kg 1 665,22.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Pieczywo i wyroby cukiernicze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Podlaskie Przedsiębiorstwo Mięsne Sp. z o.o., ul. Dojnowska 61/1, 15-557 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4632,03 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11030,00

  • Oferta z najniższą ceną: 11030,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11030,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Mięso i wyroby mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Mięsnego KBS Sp. z o.o., Potoczyzna 33A, 19-100 Mońki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 89819,43 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 245640,00

  • Oferta z najniższą ceną: 245640,00 / Oferta z najwyższą ceną: 300890,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Mrożonki

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Iglotex-Łukasz Sp. z o.o., Porosły 99, 16-070 Choroszcz, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 32084,30 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 83682,00

  • Oferta z najniższą ceną: 83682,00 / Oferta z najwyższą ceną: 97515,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe MILAND Sp. z o.o., ul. Al. 1000-lecia P.P.4, 15-111 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40622,53 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 115870,20

  • Oferta z najniższą ceną: 115870,20 / Oferta z najwyższą ceną: 145498,70

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Nabiał

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurt-Detal Art. Spoż.-Rolne Anna Siekierko, ul. Szpitalna 24, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14542,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 26760,00

  • Oferta z najniższą ceną: 26760,00 / Oferta z najwyższą ceną: 31695,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Warzywa i owoce

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Barbara Wlazło, ul. Szosa Knyszyńska 17, 15-694 Fasty, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 52167,44 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 108079,80

  • Oferta z najniższą ceną: 108079,80 / Oferta z najwyższą ceną: 111930,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.