eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Goniądz › Usługa w zakresie zapewnienia i obsługi cateringu na zlocie ptaków polskich w Goniądzu w ramach projektu pn. Bądź na pTAK!

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-06-22

Goniądz: Usługa w zakresie zapewnienia i obsługi cateringu na zlocie ptaków polskich w Goniądzu w ramach projektu pn. Bądź na pTAK!
Numer ogłoszenia: 215766 - 2012; data zamieszczenia: 22.06.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 137812 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ptaki Polskie, ul. Dolistowska 21, 19-110 Goniądz, woj. podlaskie, tel. 58 719 12 28, faks 58 719 12 28.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Stowarzyszenie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa w zakresie zapewnienia i obsługi cateringu na zlocie ptaków polskich w Goniądzu w ramach projektu pn. Bądź na pTAK!.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Realizacji zamówienia: na przestrzeni 3 dni od 18 do 20 maja 2012 roku, na terenie miejscowości Goniądz. 2. Świadczenia usług cateringowych które będzie odbywało się sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy w ramach organizowanego przez Zamawiającego zlotu. Zamawiający nie wyraża zgodna dokonywanie zmian w posiłkach wchodzących w skład usługi. 3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług, niż maksymalna wskazana w SIWZ, a w takiej sytuacji Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu, w szczególności o zapłatę za ilość stanowiącą różnicę między maksymalną ilością usług wskazanych w SIWZ, a ilością rzeczywiście zrealizowaną na podstawie poszczególnego zlecenia Zamawiającego. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy, po dokonaniu protokolarnego odbioru przedmiotu umowy. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. 4. Przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca , w którym będzie odbywało się zlot. 5. Świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych. 6. Przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.). 7. Przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym. 8. Świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców metalowych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych). 9. Estetycznego podawania posiłków. 10. Dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed jego rozpoczęciem. 11. Zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu posiłku. 12. Zapewnienia obsługi kelnerskiej. 13. Zapewnienia w dniu 18 maja 2012 roku o godzinie 18:00 obiadokolacji dla 400 osób o niżej wskazanym menu : I Zupy: Krem z leśnych grzybów 400 porcji x 250 ml Barszcz czerwony z pasztecikiem 400 porcji x 250 ml II Dania ciepłe: Pierogi z kapustą i grzybami 400 porcji x 260 g Filet z ryby (łosoś, halibut) z gotowanymi warzywami 400 porcji x 150 g i sosem, po 400 porcji. III Dodatki: Pieczywo 800 bułeczek x 50 g Szczupak faszerowany bez ograniczeń Ryby z warzywami bez ograniczeń Trzy rodzaje mięsa pieczonego karkówka, boczek, szynka bez ograniczeń Kiszka ziemniaczana Sałatki: sezonowe warzywa z dipami pomidor, ogórek, papryka + sałata lodowa + vinegrette IV Bufet deserowy: Sernik 250 porcji (70 g) Ciasto z owocami 250 porcji (70 g) Sezonowe owoce bez ograniczeń V Napoje gorące: Herbata bez ograniczeń Kawa bez ograniczeń Dodatki (śmietanki, cytryna, cukier) bez ograniczeń VI Napoje zimne: Soki owocowe 100% (pomarańczowy, jabłkowy) bez ograniczeń Woda mineralna podawana w dzbankach bez ograniczeń Kompot z rabarbaru VII Dodatkowe wymagania: Zastawa Sztućce platerowe i szkło Obrusy, serwetki (w uzgodnionych kolorach) Dekoracja stołów Obsługa kelnerska 14. Zapewnienia w dniu 19 maja 2012 roku o godzinie 14:00 obiadu dla 400 osób o niżej wskazanym menu : I Zupy: Krem z leśnych grzybów 400 porcji x 250 ml Chłodnik 400 porcji x 250 ml II. Dania gorące (do wyboru i bez ograniczeń): kapusta faszerowana mięsem i kaszą gryczaną z pieczarkami makaron z brokułami i pieczarkami karkówka pieczona kurczak pieczony III. Dodatki (do wyboru i bez ograniczeń): ziemniaki gotowane i opiekane cztery surówki do wyboru z: kapusty białej, kapusty czerwonej, marchwi, buraków owoce sezonowe IV. Napoje gorące: Herbata bez ograniczeń Kawa bez ograniczeń Dodatki (śmietanka, cytryna, cukier) bez ograniczeń V. Napoje zimne: Soki owocowe 100% (pomarańczowy, jabłkowy) bez ograniczeń Woda mineralna podawana w dzbankach bez ograniczeń Kompot z owoców VI. Dodatkowe wymagania: Zastawa Sztućce platerowe i szkło Obrusy, serwetki (w uzgodnionych kolorach) Dekoracja stołów Obsługa kelnerska 15. Zapewnienia w dniu 19 maja 2012 roku o godzinie 18:00 kolacji dla 400 osób o niżej wskazanym menu : I. Dania gorące (do wyboru i bez ograniczeń): kołduny z surówką babka ziemniaczana makaron z warzywami Dania z grilla : kiełbaska kiszka ziemniaczana karkówka pierś z kurczaka warzywa Sałatki : ziemniaczana wiosenna warzywa w sosie czosnkowym III Dodatki: Pieczywo bez ograniczeń Smalec i masło bez ograniczeń Keczup bez ograniczeń Musztarda bez ograniczeń IV Napoje gorące: Herbata bez ograniczeń Kawa bez ograniczeń Dodatki (śmietanki, cytryna, cukier) bez ograniczeń V Napoje zimne: Soki owocowe 100% (pomarańczowy, jabłkowy) bez ograniczeń Woda mineralna podawana w dzbankach bez ograniczeń Kompot z owoców VI Ciasta (bez ograniczeń): warkocze ciasto drożdżowe z owocami pampuchy VII Dodatkowe wymagania: Zastawa Sztućce platerowe i szkło Obrusy, serwetki (w uzgodnionych kolorach) Dekoracja stołów 16. Zapewnienia w dniu 20 maja 2012 roku o godzinie 13:00 kolacji dla 400 osób o niżej wskazanym menu : I. Dania gorące (do wyboru i bez ograniczeń) żeberka w kapuście papryka faszerowana kaszą gryczaną i pieczarkami makaron kokardki z warzywami II. Dodatki (do wyboru i bez ograniczeń) ziemniaki opiekane kopytka podlaskie skwarki na oddzielnych półmiskach III. Surówki: (do wyboru i bez ograniczeń) mix sałat w sosie vinegrette mizeria warzywa w sosie migdałowym IV Napoje gorące: Herbata bez ograniczeń Kawa bez ograniczeń Dodatki (śmietanki, cytryna, cukier) bez ograniczeń V Napoje zimne: Soki owocowe 100% (pomarańczowy, jabłkowy) bez ograniczeń Woda mineralna podawana w dzbankach bez ograniczeń Kompot z owoców VI Ciasta (bez ograniczeń): co najmniej trzy rodzaje pieczone we własnym zakresie nie zaś zamawiane w cukierni lub piekarni ponadto owoce sezonowe VII Dodatkowe wymagania: Zastawa Sztućce platerowe i szkło Obrusy, serwetki (w uzgodnionych kolorach) Dekoracja stołów4. Kompot 18. Zapewnienia w dniu 20 maja 2012 roku o godzinie 16:00 suchego prowiantu dla 40 osób o niżej wskazanym menu : dwie kanapki ( jedna z szynką druga z serem żółtym) owoce woda niegazowana.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.05.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.W.H.U.Zbyszko SP. z o.o., ul. Obrońców Nowogrodu 2, 18-414 Nowogród, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 69105,69 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 60000,00

  • Oferta z najniższą ceną: 60000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 121392,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.