eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kielce › sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych, mięsa i wyrobów drobiowych i podrobowych oraz konserw mięsnych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-11-19

Kielce: sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych, mięsa i wyrobów drobiowych i podrobowych oraz konserw mięsnych
Numer ogłoszenia: 215271 - 2009; data zamieszczenia: 19.11.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 188009 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Zagnańska 155, 25-563 Kielce, woj. świętokrzyskie, tel. 041 3314091, faks 041 3314419.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywne dostawy mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych, mięsa i wyrobów drobiowych i podrobowych oraz konserw mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 3.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych, mięsa oraz wyrobów drobiowych i podrobowych oraz konserw mięsnych z grupy 151, 154 CPV oraz zgodnie z wymogami Polskiej Normy, według podziału na części wymienione w pkt. 4 s.i.w.z.. 3.2. Dostawy należy realizować własnym transportem (na koszt dostawcy). Wykonawca zobowiązany jest powiadomić telefonicznie Zamawiającego o realizacji dostawy w danym dniu (uzgodnienie konkretnej godz. dostawy). Zamawiający zamówienia składa codziennie telefonicznie lub faksem - dot. części I - ej i III - ej. Wraz z dostawą Zamawiający żąda faktury - (niedostarczenie dokumentu faktury będzie skutkowało nieprzyjęciem towaru przez Zamawiającego). a) część I - dostawa mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych. Dostawy należy realizować codziennie od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:00 do 11:00, w piątek od godz. 7:00 do 9:00. b) część II - dostawa mięsa drobiowego i podrobów. Dostawy należy realizować jeden raz w tygodniu po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu terminu dostawy w godz. od 7:00 do 11:00 (poniedziałek - czwartek), w piątek od godz. 7:00 do 9:00. c) część III - dostawa wędlin drobiowych. Dostawy należy realizować codziennie od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:00 do 11:00, w piątek od godz. 7:00 do 9:00. d) część IV - dostawa konserw mięsnych. Dostawy należy realizować dwa razy w miesiącu po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu terminu dostawy w godz.od 7:00 do 11:00 (poniedziałek - czwartek), w piątek od godz. 7:00 do 9:00. 3.3. W przypadku stwierdzenia jakichkolwiek wad jakościowych dostarczonych produktów Wykonawca jest zobowiązany do natychmiastowej wymiany danych produktów i dostarczenia ich na własny koszt - w terminie do godz. 14:00 tego samego dnia (dotyczy części I, II, i III-ej). W części IV-tej Wykonawca dostarcza je na własny koszt w terminie do godz. 11:00 następnego dnia roboczego. 3.4.W przypadku trzykrotnego stwierdzenia przez Zamawiającego nie dostarczenia towaru lub dostawy towaru nie odpowiadającego wymogom określonym w s.i.w.z. (towar wadliwy), rozwiązanie umowy następuje bez wypowiedzenia - po pisemnym powiadomieniu Wykonawcy o tym fakcie. 3.5.W przypadku trzykrotnego stwierdzenia przez Zamawiającego nie dostarczenia towaru lub dostawy towaru nie odpowiadającego wymogom określonym w s.i.w.z. (towar wadliwy), Wykonawca zapłaci karę umowną w wysokości 10 % ceny (brutto) za towar, który miał dostarczyć do końca trwania umowy. 3.6.Podstawę do zapłaty faktur stanowić będą protokoły odbioru (bez zastrzeżeń) (załącznik nr 5 - wzór protokołu do s.i.w.z.), podpisane przez Wykonawcę oraz magazyniera (osoba odbierającą), zgodnie z ustaleniami Zamawiającego. 3.7.Towar dostarczony ma być w opakowaniach (polimerowe, czyste skrzynie bezprzegrodowe, bez obcych zapachów, mające atest kompetencji jednostki resortu zdrowia, muszą być przeznaczone tylko do jednego asortymentu, elementy muszą być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd gotowego wyrobu). Towar musi spełniać wymogi Polskiej Normy. Wraz z dostawą towaru Zamawiający żąda faktury. 3.8. Przy każdej dostawie Zamawiający żąda od Wykonawcy dokumentu identyfikacji handlowej HDI. Jednocześnie na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: a) nazwa dostawcy lub producenta, adres, b)nazwa produktu, rodzaj wędliny, c) data-termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ..... miesiąc, rok), d) masa netto, e) warunki przechowywania, f) wykaz składników wg udziału surowców. 4.1. Dopuszcza się składanie ofert częściowych. 4.2. Część I - dostawa mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych zgodnie z Polską Normą oraz kodami CPV, w ilościach nw: mięso wieprzowe kl.IIa gulaszowe, CPV 15113000-3, PN-A-82014 - 9 500 kg mięso wołowe bez kości kl. I, CPV 15111000-9, PN-A-82014 - 6 000 kg wątroba wieprzowa, CPV 15114000-0, PN-65A-82004 - 1 300 kg boczek wędzony parzony, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 2 000 kg boczek mielony, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 2 500 kg pasta boczkowa, CPV 15131133-6, PN-A-82007 - 2 000 kg galareta wieprzowa, CPV 15131400-9, PN-A-82007 - 2 000 kg golonka prasowana, CPV 15131130-6, PN-A-82007 - 1 600 kg kaszanka z kaszy jęczmiennej, CPV 15114000-0, PN-A-82007 - 1 000 kg pasztetowa, CPV 15131310-1, PN-A-82007 - 2 700 kg salceson włoski, CPV 15114000-0, PN-A-82007 - 600 kg salceson czarny, CPV 15131134-3, PN-A-82007 - 500 kg salceson brunszwicki, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 600 kg pasztet mięsny zapiekany, CPV 15131310-1, PN-A-82007 - 1 700 kg parówki cienkie, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 2 600 kg kiełbasa parówkowa, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 2 200 kg kiełbasa serdelowa, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 3 000 kg kiełbasa mortadela, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 3 600 kg smalec domowy ze skwarkami, CPV 15412100-0, PN-90A-85802 - 2 400 kg kiełbasa zwyczajna, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 3 200 kg kiełbasa podlaska, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 1 900 kg kiełbasa wiejska, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 1 000 kg kiełbasa biała parzona, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 1 600 kg kiełbasa krakowska, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 1 200 kg kiełbasa szynkowa, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 700 kg baleron wieprzowy, CPV 15131130-5, PN-A-82007 - 2 100 kg szynka kanapkowa, CPV 15131410-2, PN-A-82007 - 900 kg szynka wołowa, CPV 15131410-2, PN-A-82007 - 1 000 kg szynka delikatesowa, CPV 15131410-2, PN-A-82007 - 1 100 kg szynka biała, CPV 15131410-2, PN-A-82007 - 1 600 kg szynka wiejska wieprzowa, CPV 15131410-2, PN-A-82007 - 700 kg Częstotliwość dostaw - dostawy należy realizować codziennie od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:00 do 11:00, w piątek od godz. 7:00 do 9:00. W przypadku stwierdzenia jakichkolwiek wad jakościowych dostarczonych produktów Wykonawca jest zobowiązany do natychmiastowej wymiany danych produktów i dostarczenia ich na własny koszt - w terminie do godz. 14:00 tego samego dnia. Towar dostarczony ma być w opakowaniach (polimerowe, czyste skrzynie bezprzegrodowe, bez obcych zapachów, mające atest kompetencji jednostki resortu zdrowia, muszą być przeznaczone tylko do jednego asortymentu, elementy muszą być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd gotowego wyrobu). Towar musi spełniać wymogi Polskiej Normy. Wraz z dostawą towaru Zamawiający żąda faktury. Przy każdej dostawie Zamawiający żąda od Wykonawcy dokumentu identyfikacji handlowej HDI. Jednocześnie na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: a) nazwa dostawcy lub producenta, adres, b)nazwa produktu, rodzaj wędliny, c) data-termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ..... miesiąc, rok), d) masa netto, e) warunki przechowywania, f) wykaz składników wg udziału surowców. W części I - ej. - utrzymanie stałej ceny obowiązuje - 6 miesięcy od daty podpisania umowy. Umowa zostanie zawarta od 16.12.2009 r. do 08.12.2010 r. Zmiana ceny dostaw w części pierwszej może nastąpić na Wniosek Zamawiającego lub Wykonawcy, potwierdzona podpisanym przez strony aneksem do umowy, nie częściej niż dwa razy w ciągu 6 m-cy. Po okresie niezmienności cen (6 m-cy) może nastąpić ich zmiana pod warunkiem że: w części I - ej - cena uzależniona będzie od wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych podawanego przez GUS oraz udokumentowanego wzrostu lub spadku kosztów produkcji związanych ze wzrostem lub spadkiem cen czynników wpływających na ich wysokość (np.: energia elektryczna, woda i ścieki, gaz, paliwo pędne). Powyższe musi być udokumentowane przez Wykonawcę poprzez przedstawienie wydruku aktualnego wskaźnika GUS potwierdzającego statystyki za miesiąc poprzedzający miesiąc, w którym Wykonawca lub Zamawiający wystąpi o zmianę cen). Wykonawca zobowiązuje się powiadomić Zamawiającego o zmianie ceny z wyprzedzeniem co najmniej 10 dni roboczych. Zamówiony towar nie może wykazywać oznak zepsucia. Musi być świeży o dobrym smaku. 4.3. Część II - dostawa mięsa drobiowego i podrobów zgodnie z Polską Normą oraz kodami CPV, w ilościach nw: kurczak świeży, CPV 15112130-6, PN-A-86521 - 3 600 kg ćwiartka z kurczaka, CPV 15112130-6, PN-A-86521 - 2 700 kg filet z kurczaka, CPV 15112130-6, PN-A-86521 - 400 kg wątroba drobiowa, CPV 15112300-9, PN-A-86523 - 1 000 kg serca drobiowe, CPV 15112100-7, PN-A-86523 - 600 kg żołądki drobiowe, CPV 15112100-7, PN-A-86523 - 400 kg Częstotliwość dostaw - Dostawy należy realizować jeden raz w tygodniu po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu terminu dostawy w godz. od 7:00 do 11:00 (poniedziałek - czwartek), w piątek od godz. 7:00 do 9:00. W przypadku stwierdzenia jakichkolwiek wad jakościowych dostarczonych produktów Wykonawca jest zobowiązany do natychmiastowej wymiany danych produktów i dostarczenia ich na własny koszt - w terminie do godz. 14:00 tego samego dnia. Towar dostarczony ma być w opakowaniach (polimerowe, czyste skrzynie bezprzegrodowe, bez obcych zapachów, mające atest kompetencji jednostki resortu zdrowia, muszą być przeznaczone tylko do jednego asortymentu, elementy muszą być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd gotowego wyrobu). Towar musi spełniać wymogi Polskiej Normy. Wraz z dostawą towaru Zamawiający żąda faktury. Przy każdej dostawie Zamawiający żąda od Wykonawcy dokumentu identyfikacji handlowej HDI. Jednocześnie na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: a) nazwa dostawcy lub producenta, adres, b)nazwa produktu, rodzaj wędliny, c) data-termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ..... miesiąc, rok), d) masa netto, e) warunki przechowywania, f) wykaz składników wg udziału surowców. W części II - ej. - utrzymanie stałej ceny obowiązuje - 6 miesięcy od daty podpisania umowy. Umowa zostanie zawarta od 09.12.2009 r. do 08.12.2010 r. Zmiana ceny dostaw w części drugiej może nastąpić na Wniosek Zamawiającego lub Wykonawcy, potwierdzona podpisanym przez strony aneksem do umowy, nie częściej niż dwa razy w ciągu 6 m-cy. Po okresie niezmienności cen (6 m -cy) może nastąpić ich zmiana pod warunkiem że: cena po podwyżce dostarczanych produktów będzie niższa o 5% od najniższej ceny hurtowej obowiązującej na Świętokrzyskim Rynku Hurtowym w Kielcach ul. Magazynowa 4. Wykonawca zobowiązuje się powiadomić Zamawiającego o zmianie ceny z wyprzedzeniem co najmniej 10 dni roboczych. Wraz z aneksem o podniesienie cen Wykonawca jest zobowiązany przedstawić aktualny cennik obowiązujący na Świętokrzyskim Rynku Hurtowym w Kielcach ul. Magazynowa 4. - Zamówiony towar nie może wykazywać oznak zepsucia. Musi być świeży o dobrym smaku. 4.4. Część III - dostawa wędlin drobiowych zgodnie z Polską Normą oraz kodami CPV w ilościach nw:, baton drobiowy, CPV 15131135-0, PN-A-86526 - 1 100 kg szynka drobiowa mielona, CPV 15131135-0, PN-A-86526 - 2 400 kg szynka drobiowa, CPV 15131135-0, PN-A-86526 - 500 kg pieczeń drobiowa, CPV 15131135-0, PN-A-86526 - 1 500 kg parówki drobiowe, CPV 15131135-0, PN-A-86526 - 1 400 kg baleron drobiowy, CPV 15131135-0, PN-A-86526 - 300 kg szynka drobiowa prasowana, CPV 15131135-0, PN-A-86526 - 1 000 kg Częstotliwość dostaw - dostawy należy realizować codziennie od poniedziałku do czwartku w godz. od 7:00 do 11:00, w piątek od godz. 7:00 do 9:00. W przypadku stwierdzenia jakichkolwiek wad jakościowych dostarczonych produktów Wykonawca jest zobowiązany do natychmiastowej wymiany danych produktów i dostarczenia ich na własny koszt - w terminie do godz. 14:00 tego samego dnia. Towar dostarczony ma być w opakowaniach (polimerowe, czyste skrzynie bezprzegrodowe, bez obcych zapachów, mające atest kompetencji jednostki resortu zdrowia, muszą być przeznaczone tylko do jednego asortymentu, elementy muszą być ułożone w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji i zapewniający estetyczny wygląd gotowego wyrobu). Towar musi spełniać wymogi Polskiej Normy. Wraz z dostawą towaru Zamawiający żąda faktury. Przy każdej dostawie Zamawiający żąda od Wykonawcy dokumentu identyfikacji handlowej HDI. Jednocześnie na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: a) nazwa dostawcy lub producenta, adres, b)nazwa produktu, rodzaj wędliny, c) data-termin przydatności do spożycia (należy spożyć do ..... miesiąc, rok), d) masa netto, e) warunki przechowywania, f) wykaz składników wg udziału surowców. W części III - ej - utrzymanie stałej ceny obowiązuje - 6 miesięcy od daty podpisania umowy. Umowa zostanie zawarta od 09.12.2009 r. do 08.12.2010 r. Zmiana ceny dostaw w części trzeciej może nastąpić na wniosek Zamawiającego lub Wykonawcy, potwierdzona podpisanym przez strony aneksem do umowy, nie częściej niż dwa razy w ciągu na 6 m-cy. Po okresie niezmienności cen (6 m-cy) może nastąpić ich zmiana pod warunkiem że: w części III - ej - cena uzależniona będzie od wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych podawanego przez GUS oraz udokumentowanego wzrostu lub spadku kosztów produkcji związanych ze wzrostem lub spadkiem cen czynników wpływających na ich wysokość (np.: energia elektryczna, woda i ścieki, gaz, paliwo pędne). Powyższe musi być udokumentowane przez Wykonawcę poprzez przedstawienie wydruku aktualnego wskaźnika GUS potwierdzającego statystyki za miesiąc poprzedzający miesiąc, w którym Wykonawca lub Zamawiający wystąpi o zmianę cen). Wykonawca zobowiązuje się powiadomić Zamawiającego o zmianie ceny z wyprzedzeniem co najmniej 10 dni roboczych. Zamówiony towar nie może wykazywać oznak zepsucia. Musi być świeży o dobrym smaku. 4.5. Część IV - dostawa konserw mięsnych zgodnie z Polską Normą oraz kodami CPV, w ilościach nw: konserwa wieprzowa, CPV 15131000-5, PN-A-82007 - 7 000 szt (opakowania 300g - 330g) konserwa wieprzowa, CPV 15131000-5, PN-A-82007 - 7 500 szt (alupak 100g - 130g) pasztet drobiowy, CPV 15131500-0, PN-A-86525 - 10 800 szt (opakowania 290g - 330g) pasztet drobiowy, CPV 15131500-0, PN-A-86525 - 9 000 szt (alupak 100g - 130g) szynka drobiowa mielona, CPV 15131135-0, PN-A-86526 - 900 szt (alupak 100g - 110g) Częstotliwość dostaw - dostawy należy realizować dwa razy w miesiącu po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu terminu dostawy w godz. od 7:00 do 11:00 (poniedziałek - czwartek), w piątek od godz. 7:00 do 9:00. W części IV - ej - utrzymanie stałej ceny obowiązuje - 12 miesięcy od daty podpisania umowy. Umowa zostanie zawarta od 09.12.2009 r. do 08.12.2010 r. Zamówiony towar musi być ułożony w opakowaniu w sposób nie powodujący deformacji oraz zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. Artykuły nie mogą wykazywać oznak zepsucia, mają być świeże o dobrym smaku. W przypadku stwierdzenia jakichkolwiek wad jakościowych dostarczonych produktów Wykonawca jest zobowiązany do natychmiastowej wymiany danych produktów i dostarczenia ich na własny koszt - w terminie do godz.11:00 następnego dnia roboczego..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.30 - Wędliny 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 542679.00 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: dostawa mięsa oraz wędlin wieprzowych i wołowych

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.11.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL, ul. W. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 406650.00
  • Oferta z najniższą ceną: 406650.00 oferta z najwyższą ceną: 533610.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: dostawa mięsa drobiowego i podrobów

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.11.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SMAKOSZ Sp.j., ul. Sportowa 11, 26-200 Końskie, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 44300.00
  • Oferta z najniższą ceną: 44300.00 oferta z najwyższą ceną: 56500.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: dostawa wędlin drobiowych

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.11.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL, ul. W. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 53000.00
  • Oferta z najniższą ceną: 53000.00 oferta z najwyższą ceną: 67450.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: dostawa konserw mięsnych

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.11.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ROLNIK Sp.z o. o., ul. Spółdzielcza 1a, 43-196 Mikołów, kraj/woj. śląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 38729.00
  • Oferta z najniższą ceną: 38729.00 oferta z najwyższą ceną: 46406.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.