eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bartoszyce › Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego oraz podrobów drobiowych do Aresztu Śledczego w Bartoszycach przez okres 10 miesięcy

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-07-25

Bartoszyce: Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego oraz podrobów drobiowych do Aresztu Śledczego w Bartoszycach przez okres 10 miesięcy
Numer ogłoszenia: 214552 - 2011; data zamieszczenia: 25.07.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 192000 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Warszawska 5, 11-200 Bartoszyce, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 7622294 w. 131, faks 089 7626254.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wędlin drobiowych, mięsa drobiowego oraz podrobów drobiowych do Aresztu Śledczego w Bartoszycach przez okres 10 miesięcy.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zwyczajna drobiowa 504 151 31 135-0 Wyrób drobiowy, otrzymana z mięsa drobiowego i wieprzowego, podrobów, tłuszczów, przypraw i substancji dozwolonych, zgodnie z recepturą i procesem technologicznym właściwym dla wyrobów drobiowych średnicy 26-28 mm i długości do 30 cm , (waga netto pojedynczego pęta powinna być podzielna przez 100 g ). Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Pieczeń drobiowa 500 151 31 135-0 Wyrób otrzymany z mięsa drobiowego, uzyskany z tuszek drobiowych, surowców uzupełniających, przypraw i substancji dodatkowych dozwolonych, zgodnie z recepturą i procesem technologicznym właściwym dla tego wyrobu. Wygląd - grube batony w osłonkach białkowych o długości 30 - 40 cm i średnicy na przekroju powyżej 80 mm (w równych odcinkach) . Na przekroju - barwa jasnoróżowa do różowej z co najmniej 80 % częścią składników grubo rozdrobnionych, równomiernie rozłożonych i związanych masą wiążącą, konsystencja ścisła, zwarta, plastry o grubości 1,5 mm, nie powinny się rozpadać. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Szynka drobiowa mielona 151 31 135-0 Wyrób drobiowy parzony drobno rozdrobniony, z mięsa drobiowego , mięso oddzielone mechaniczne z kurczaka, wyrób w osłonce poliamidowej. Baton okrągły o długości 30 - 40 cm i średnicy na przekroju 60 - 80 mm. Osłonka ściśle przylegająca do farszu. Masa równomiernie rozmieszczona, konsystencja miękka, plastyczna. Barwa w przekroju kremowo - różowa. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Paprykarz drobiowy 500 151 31 135-0 Wyrób otrzymany z mięsa drobiowego, uzyskany z tuszek drobiowych, surowców uzupełniających, przypraw i substancji dodatkowych dozwolonych, zgodnie z recepturą i procesem technologicznym właściwym dla tego wyrobu. Wygląd - grube batony o długości 30 - 40 cm i średnicy na przekroju powyżej 80 mm (w równych odcinkach) . Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Mielonka drobiowa 395 151 31 135-0 Wyrób drobiowy parzony drobno rozdrobniony, z mięsa drobiowego i wieprzowego, skórki wieprzowe, mięso oddzielone mechaniczne z kurczaka, wyrób w osłonce poliamidowej. Baton okrągły o długości 30 - 40 cm i średnicy na przekroju 60 - 80 mm. Osłonka ściśle przylegająca do farszu. Masa równomiernie rozmieszczona, konsystencja miękka, plastyczna. Barwa w przekroju kremowo - różowa. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Blok drobiowy 400 151 31 135-0 Wyrób otrzymany z mięsa drobiowego, uzyskany z tuszek drobiowych, surowców uzupełniających, przypraw i substancji dodatkowych dozwolonych, zgodnie z recepturą i procesem technologicznym właściwym dla tego wyrobu. Wygląd - grube batony w osłonkach białkowych o długości 30 - 40 cm i średnicy na przekroju powyżej 80 mm (w równych odcinkach) . Na przekroju - barwa jasnoróżowa do różowej z co najmniej 80 % częścią składników grubo rozdrobnionych, równomiernie rozłożonych i związanych masą wiążącą, konsystencja ścisła, zwarta, plastry o grubości 1,5 mm, nie powinny się rozpadać. Smak i zapach charakterystyczny dla szynki z mięsa drobiowego. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Mielonka drobiowa wędzona 600 31 135-0 Wyrób drobiowy parzony drobno rozdrobniony, z mięsa drobiowego i wieprzowego, skórki wieprzowe, mięso oddzielone mechaniczne z kurczaka, wyrób w osłonce poliamidowej. Baton okrągły o długości 30 - 40 cm i średnicy na przekroju 60 - 80 mm. Osłonka ściśle przylegająca do farszu. Masa równomiernie rozmieszczona, konsystencja miękka, plastyczna. Barwa w przekroju kremowo - różowa. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Serdelki drobiowe 704 151 31 135-0 Wyrób drobno rozdrobniony, z podrobów drobiowych i wieprzowych oraz surowców tłuszczowych, rozdrobniona do masy homogennej w osłonce naturalnej. Wyrób o równej średnicy na przekroju 28 - 32 mm (waga netto pojedynczego pęta musi wynosić 100 g.) pozostawione w zwojach. Powierzchnia barwy różowej do jasnobrązowej konsystencji dość ścisła, elastyczna. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Polędwica drobiowa 336 151 31 135-0 Produkt otrzymany z mięsa drobiowego, uzyskany z tuszek drobiowych, surowców uzupełniających, przypraw i substancji dodatkowych dozwolonych, zgodnie z recepturą i procesem technologicznym właściwym dla tego wyrobu. Wygląd - grube batony w osłonkach białkowych o długości 30-40 cm i średnicy na przekroju 100 mm (w równych odcinkach) . Barwa jasnoróżowa do różowej z co najmniej 80 % częścią składników grubo rozdrobnionych, równomiernie rozłożonych i związanych masą wiążącą, konsystencja ścisła, zwarta, plastry o grubości 1,5 mm nie powinny się rozpadać. Smak i zapach charakterystyczny dla szynki z mięsa drobiowego. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Szynka z piersi drobiowych 339 151 31 135-0 Produkt otrzymany z mięsa drobiowego, uzyskany z tuszek drobiowych, surowców uzupełniających, przypraw i substancji dodatkowych dozwolonych, zgodnie z recepturą i procesem technologicznym właściwym dla tego wyrobu. Wygląd - grube batony w osłonkach białkowych o długości 30-40 cm i średnicy na przekroju 100 mm (w równych odcinkach) . Barwa jasnoróżowa do różowej z co najmniej 80 % częścią składników grubo rozdrobnionych, równomiernie rozłożonych i związanych masą wiążącą, konsystencja ścisła, zwarta, plastry o grubości 1,5 mm nie powinny się rozpadać. Smak i zapach charakterystyczny dla szynki z mięsa drobiowego. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Szynkówka drobiowa 335 151 31 135-0 Produkt otrzymany z mięsa drobiowego, uzyskany z tuszek drobiowych, surowców uzupełniających, przypraw i substancji dodatkowych dozwolonych, zgodnie z recepturą i procesem technologicznym właściwym dla tego wyrobu. Wygląd - grube batony w osłonkach białkowych o długości 30-40 cm i średnicy na przekroju 100 mm (w równych odcinkach) . Barwa jasnoróżowa do różowej z co najmniej 80 % częścią składników grubo rozdrobnionych, równomiernie rozłożonych i związanych masą wiążącą, konsystencja ścisła, zwarta, plastry o grubości 1,5 mm nie powinny się rozpadać. Smak i zapach charakterystyczny dla szynki z mięsa drobiowego. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Kiełbasa mini drobiowa 331 151 31 135-0 Wyrób drobiowy parzony drobno rozdrobniony, z mięsa drobiowego i wieprzowego, skórki wieprzowe, mięso oddzielone mechaniczne z kurczaka, wyrób w osłonce poliamidowej. Baton okrągły o długości 30 - 40 cm i średnicy na przekroju 60 - 80 mm. Osłonka ściśle przylegająca do farszu. Masa równomiernie rozmieszczona, konsystencja miękka, plastyczna. Barwa w przekroju kremowo - różowa. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Szynka drobiowa 333 151 31 135-0 Produkt otrzymany z mięsa drobiowego, uzyskany z tuszek drobiowych, surowców uzupełniających, przypraw i substancji dodatkowych dozwolonych, zgodnie z recepturą i procesem technologicznym właściwym dla tego wyrobu. Wygląd - grube batony w osłonkach białkowych o długości 30-40 cm i średnicy na przekroju 100 mm (w równych odcinkach) . Barwa jasnoróżowa do różowej z co najmniej 80 % częścią składników grubo rozdrobnionych, równomiernie rozłożonych i związanych masą wiążącą, konsystencja ścisła, zwarta, plastry o grubości 1,5 mm nie powinny się rozpadać. Smak i zapach charakterystyczny dla szynki z mięsa drobiowego. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Kiełbasa kanapkowa drobiowa 530 151 31 135-0 Wyrób drobiowy parzony drobno rozdrobniony, z mięsa drobiowego i wieprzowego, skórki wieprzowe, mięso oddzielone mechaniczne z kurczaka, wyrób w osłonce poliamidowej. Baton okrągły o długości 30 - 40 cm i średnicy na przekroju 60 - 80 mm. Osłonka ściśle przylegająca do farszu. Masa równomiernie rozmieszczona, konsystencja miękka, plastyczna. Barwa w przekroju kremowo - różowa. Kształt i wielkość charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod względem gramatury, kształtu i wyglądu musi być zachowana jednolitość dostawy tj.: tego samego pochodzenia, tej samej jakości i wielkości, w ramach jednej dostawy. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą. Pasztetowa drobiowa 450 15131135-0 Produkt z podrobów i surowców mięsnych , w osłonkach poliamidowych lub naturalnych w pętkach, o średnicy 24-28mm i długości 20 -30cm. Składniki równomiernie rozmieszczone, konsystencja miękka, plastyczna. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą Mięso mielone drobiowe 784 15112100-7 Mięso średnio rozdrobnione ( mięso z drobiu ) , mięso przepuszczone przez sito z otworami o średnicy 3 mm). Wygląd - opakowania od 400 do 500g. Serca drobiowe 300 15112100-7 Serca drobiowe świeże, nie mrożone. Żołądki kurczęce 200 15112100-7 Żołądki drobiowe świeże, nie mrożone. Udziec z kurczaka 300 15112100-7 Element z kurczaka zawierający udo i podudzie wraz z mięśniami i skórą, bez miednicy i grzbietu. Uda powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego , waga 1 szt. od 250 do 300 g. Mięso schłodzone , nie mrożone. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą. Mięso potrawkowe drobiowe 391 15112100-7 Całe skrawki mięsa drobiowego (mięso - przepuszczone przez sito z otworami owalnymi) . Powierzchnia czysta, nie zakrwawiona, bez opiłków kości. Wygląd - w równych odcinkach. Pakowanie: po 500g. Skrzydełka z kurczaka 400 15112100-7 Element z kurczaka zawierający skrzydło wraz z mięśniami i skórą, grzbietu. Skrzydła powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego , waga 1 szt. od 100 do 300 g. Mięso schłodzone , nie mrożone. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą. Filet z kurczaka 295 15112100-7 Filety z kurczaka (pierś) powinny być właściwie umięśnione, linie cięć równe, gładkie, mięso prawidłowo wykrwawione, skóra bez przebarwień oraz resztek upierzenia, zapach swoisty dla mięsa drobiowego świeżego , waga 1 szt. od 100 do 300 g. Mięso schłodzone , nie mrożone. Opakowanie - pojemnik plastikowy, zamknięty pokrywą..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.12.11.00 - 15.12.11.00 .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.07.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ELBLĄSKIE CENTRUM MIĘSNE EL-HURT, ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55034,57 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 54599,13

  • Oferta z najniższą ceną: 54599,13 / Oferta z najwyższą ceną: 54599,13

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Mięso drobiowe, podroby drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.07.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • HURTOWNIA DROBIU OLDROB, ul. Dąbrowskiego 4A, 10-171 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 27135,25 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 21418,69

  • Oferta z najniższą ceną: 21418,69 / Oferta z najwyższą ceną: 22535,10

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.