eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jelenia Góra › Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Aresztu Śledczego w Jeleniej Górze



Ogłoszenie z dnia 2007-04-10

POZYCJA 21247

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy Jelenia Góra: Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Aresztu Śledczego w Jeleniej Górze Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Areszt Śledczy w Jeleniej Górze, do kontaktów: mł. chor. Radosław Zalewski, ul. Grottgera, 58-500 Jelenia Góra, woj. dolnośląskie, tel. 075 7532661-664 w. 271, fax 075 7532665, e-mail: as_jelenia_gora@sw.gov.pl. Adresy internetowe Ogólny adres zamawiającego (URL): www.sw.gov.pl Adres profilu nabywcy (URL): 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Administracja rządowa terenowa; Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie. Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie. Wartość zamówienia (bez VAT): 75406,78 EUR.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Aresztu Śledczego w Jeleniej Górze. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Areszt Śledczy w Jeleniej Górze, ul. Grottgera 2, 58-500 Jelenia Góra. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i produktów mięsnych zgodnie zponiższą tabelą: L.p. Produkt Ilość [kg] 1. Blok mięsny 1 400 2. Boczek wędzony 250 3. Filet drobiowy 1 500 4. Filet z indyka 500 5. Golonka peklowana 200 6. Karkówka b/k 350 7. Kaszanka 700 8. Kiełbasa z indyka 1 200 9. Kiełbasa biała parzona 1 200 10. Kiełbasa jarmarczna 1 500 11. Kiełbasa krakowska gruba 500 12. Kiełbasa mielonka 1 200 13. Kiełbasa rożnowa/grilowa 1 200 14. Kości wędzone 500 15. Kurczak 3 500 16. Lunch meat 1 200 17. Łopatka z/k 1 000 18. Mielonka turystyczna 1 000 19. Mięso wieprzowe gulaszowe 1 500 20. Mięso wołowe gulaszowe 500 21. Mortadela delikatesowa 800 22. Mortadela z indyka 1 200 23. Ozory wieprzowe 600 24. Parówka drobiowa 1 500 25. Parówka śląska 1 500 26. Pieczeń drobiowa 1 200 27. Pieczeń rzymska 900 28. Polędwica drobiowa 1 200 29. Przysmak drobiowy 1 500 30. Rolada kanapkowa 1 000 31. Salceson włoski 800 32. Salcesonik czarny 800 33. Schab wieprzowy z/k 2 000 34. Serdelki drobiowe 1 500 35. Szynka mielona 1 500 36. Szynka tyrolska 1 800 37. Szynka drobiowa 1 500 38. Udka drobiowe 1 000 39. Wątroba wieprzowa 1 500 Wykonawca dostarczy i rozładuje przedmiot zamówienia na wskazane przez zamawiającego miejsce na terenie Aresztu Śledczego w Jeleniej Górze przy ul.Grottgera 2. Dostawy przedmiotu zamówienia będą odbywać się sukcesywnie dwa razy w tygodniu (wdni robocze) w godzinach 7:30 - 10:00 transportem wykonawcy, przeznaczonym do przewozu artykułów spożywczych, zgodnie z przepisami wydanymi na podstawie art. 37 ust. 1 ustawy zdnia 11.05.2001 r. owarunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz. U. Nr 63 poz. 634 zpóźniejszymi zmianami). W okresach świątecznych wielkości oraz dni i godziny dostaw ustalane będą indywidualnie. Dostawy przedmiotu zamówienia będą się odbywać po uprzednim telefonicznym zamówieniu składanym najpóźniej w przeddzień dostawy. Mięso i produkty mięsne muszą spełniać wymagania wszystkich odpowiednich norm oraz posiadać wszelkie niezbędne dokumenty i atesty dopuszczające do obrotu na terenie kraju. 1.5) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.13.00.00 - Produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.00.00 - Produkty mięsne

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: zapytanie o cenę.

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część nr: 1 Nazwa: Dostawy mięsa i produktów mięsnych do Aresztu Śledczego w Jeleniej Górze. V. 1 Data udzielenia zamówienia: 05.04.2007. 2) Liczba otrzymanych ofert: 2. 3) Nazwa i adres wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, woj. Polska/dolnośląskie. 4) Informacja o cenie wybranej oferty oraz o nie podlegających odrzuceniu ofertach z najtańszą i najdroższą ceną (bez VAT): Cena wybranej oferty: 307038.20 Oferta z najniższą ceną: 307038.20 / oferta z najwyższą ceną: 385267,37 Waluta: PLN

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 05.04.2007.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.