Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-08-02
Tomaszów Lubelski: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Nr 4 im. Jarosława Dąbrowskiego w Tomaszowie Lubelskim
ul. Żwirki i Wigury 7
Numer ogłoszenia: 209321 - 2011; data zamieszczenia: 02.08.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół im.Jarosława Dąbrowskiego w Tomaszowie Lub. , ul. Żwirki i Wigury 7, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 084 6659015, faks 084 6659002.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zs4.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Nr 4 im. Jarosława Dąbrowskiego w Tomaszowie Lubelskim ul. Żwirki i Wigury 7.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Tomaszowie Lubelskim, ul. Żwirki i Wigury 5 w następujących asortymentach: Część 1 - Pieczywo i wyroby ciastkarskie - kod cpv 15612500- 6 Część 2 - Mleko i wyroby mleczne - kod cpv 15500000- 3 Część 3 - Owoce i warzywa świeże - kod cpv, 03121000-5, 15300000-1 Część 4 - Mięso jadalne i wyroby wędliniarskie - kod cpv 15100000- 9, 15131120-2 Część 5 - Drób i przetwory drobiarskie - kod cpv 15112000-6 Część 6- Ryby i przetwory rybne - kod cpv 15200000-0 Część 7 - Artykuły ogólnospożywcze - kod cpv 15800000- 6 Część 8 - Wyroby garmażeryjne schłodzone gotowe - kod cpv 15851000-8 Część 9 - Mrożonki - kod cpv 15331100-8 Część 10 - Ziemniaki - kod cpv 03212100-1 Część 11 - Zupy i sosy - kod cpv 15891000-0, 15871260-4 Część 12 - Jaja kurze - kod cpv 03142500-3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają poszczgólne części, które stanowią formularze cenowe jako załączniki do oferty nr 1.1-1.12..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 03.12.10.00-5, 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.11.20-2, 15.11.20.00-6, 15.20.00.00-0, 15.80.00.00-6, 15.85.10.00-8, 15.33.11.00-8, 03.21.21.00-1, 15.89.10.00-0, 15.87.12.60-4, 03.14.25.00-3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2012.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Sprawdzenie warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie na podstawie przedłożonych przez wykonawcę dokumentów i oświadczeń na zasadzie spełnia / nie spełnia/.Niespełnienie jednego warunku, skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania. Z treści złożonych dokumentów musi jednoznacznie wynikać, iż wyżej wymienione warunki zostały spełnione przez wykonawcę.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
- wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zs4.pl/
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Nr 4, ul. Żwirki i Wigury 7, 22-600 Tomaszów Lubelski.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.08.2011 godzina 11:00, miejsce: Zespół Szkół Nr 4, ul. Żwirki i Wigury 7, 22-600 Tomaszów Lubelski, sekretariat szkoły / parter /.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo i wyroby ciastkarskie..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1)chleb 500 g. krojony-szt 5000,2)chleb razowy 400g krojony- 100 szt. 3)pierożki z kaszą, kapustą 120g-szt 200, 4)bułka 100g- szt 9800 5)bułka wieloziarnista 80g-szt 200 ,6) drożdzówka 100g-szt 400,7)pączek z nadzieniem- szt 150 8)bułka tarta- kg 150, 9)cebularz 100g- szt 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mleko i wyroby mleczne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Mleko 2 % - l. 1000, 2)masło extra kostka 200g-kg 350, 3)ser zółty(salami,gouda,edamski) blok-kg 150, 4)serek homogenizowany owocowy 125 g.-szt 200, 5)jogurt owocowy 125 g.- szt 200, 6)śmietana 18%(0,5) kubek- szt 150, 7)śmietana 18%(10l.)wiadro-l. 450 8)twaróg półtłusty-kg 260.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Owoce i warzywa..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) marchew- kg 300, 2)pietruszka- korzeń- kg 100, 3)buraki- kg 600, 4)seler - korzeń- kg 80, 5)kapusta biała- kg 60, 6)kapusta czerwona-kg 150, 7)kapusta pekińska-kg 250, 8)kapusta kiszona- kg 600, 9)cebula- kg 400, 10)cytryny- kg 35,11)por- kg 80, 12)banany- kg 30, 13)mandarynka- kg 20, 14)jabłka-kg 350, 15)pieczarka- kg 120, 16)groch- kg 17) czosnek- kg 3.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.12.10.00-5, 15.30.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mięso jadalne i wyroby wędliniarskie..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) łopatka wieprzowa b/k- kg 350, 2)karkówka wieprzowa b/k- kg 120, 3)schab wieprzowy b/k- kg 150, 4)mięso mielone- kg 300, 5) żeberka wieprzowe cięte- kg 100, 6)kości wieprzowe- kg 900, 7)słonina świeża bez skóry- kg 80, 8)kiełbasa zwyczajna- kg 50, 9) kiełbasa biała surowa- kg 20, 10) kiełbasa toruńska- kg 20, 11)parówki cienkie śniadaniowe- kg 100, 12) przysmak śniadaniowy- kg 20, 13)polędwica sopocka- kg 30, 14)polędwica drobiowa- kg 50, 15)pieczeń rzymska- kg 30, 16)wątróbka wieprzowa- kg 20, 17)mielonka wieprzowa- kg 80, 18)pasztet wieprzowy- kg 20, 19)boczek wędzony gotowany- kg 60, 20)kiełbasa szynkowa- kg 100, 21) kiełbasa krakowska- kg 100, 22)kiełbasa podwawelska- kg 50, 23)kiełbasa ogniskowa- kg 30, 24)mortadela- kg 50, 25)filet z indyka wędzony- kg 20, 26)kaszanka- kg 20, 27)szynka prasowana -kg 100, 28)kiełb.krak.podsusz.- kg 20 29)pasztetowa- kg 50, 30)smalec- kg 200, 31)baleron- kg50, 32)ogonówka- kg 60, 33)szynka wieprzowa- kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.20-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Drób i przetwory drobiarskie..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1)filet z kurczaka- kg 200, 2)udka z kurczaka ćwiartka- kg 400, 3)porcja rosołowa- korpusy- kg 150, 4)wątroba brobiowa- kg 30, filet z indyka- kg 20..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ryby i przetwory rybne..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1)panga biała filet b/s SHP- kg 100, 2)mintaj- filet b/s SHP-kg 10, 3)dorsz-filet b/s SHP- kg 50, 4)płaty śledziowe w zalewie - kg 10, 5) paprykarz szczeciński 350g-szt 60, 6)makrela wędzona- kg 10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Artykuły ogólnospożywcze..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1)cukier 1kg- kg 800, 2)mąka pszenna 1kg- kg 200, 3)mąka ziemniaczana(0,5-1kg) kg 10, 4)kasza gryczana 1kg- kg 60, 5)kasza jęczmienna gruba(0,5-1kg)- kg 100 6)płatki kukurydziane smakowe 250g-500g- szt 10, 7)płatki kukurydziane 250g-500g Nestle-szt 30, 8)ryż 1kg- kg 150, 9)chrzan tarty słoik 200 -szt 50, 10)cukier waniliowy (16-20 g)- szt 30, 11)konserwa rybna w oleju - szt 90, 12)konserwa rybna w pomidorach- szt 130, 13) konserwa turystyczna 100g-szt 300, 14)kisiel-szt 20, 15)kukurydza- szt 20, 16)kminek-szt 10, 17)marmolada 1kg-szt 50, 18)majeranek- szt 20, 19)ocet- szt 10, 20)ogórki konserwowe 0,9 słoik -szt 250, 21)pieprz ziołowy- szt 50, 22)powidła 1 kg wiaderko- szt 30, 23) rosół drobiowy słoik 150g-szt 50, 24) ser topiony plastry-szt 250, 25)ser topiony trójkąt- szt 100, 26)sól czosnkowa-szt 100, 27)ziarenka smaku 250g-szt 150, 28)barszcz czerwony słoik 150g-szt 50, 29) ananasy-szt 30, 30)groszek konserwowy-szt 60, 31)koncentrat pomidorowy 30%(słoik 0,9)- szt 80, 32) dżem różne smaki 280g*- szt 400, 33)majonez Winiary 750g-szt 30, 34)olej jadalny 1 l-szt 200, 35)herbata granulowana 100g **- szt 100, 36)kakao 100g-szt 80, 37)kawa inka 150g-szt 30, 38) ketchup 750g-szt 100, 39)musztarda 750g-szt 30, 40)sól 1kg-szt 250, 41)pieprz czarny mielony-szt 150, 42)pasztet drobiowy 100g-szt 250, 43) liść laurowy 10g-szt 50, 44)ziele angielskie 15g-szt 50, 45) kwasek cytrynowy szt. 20 g- szt 50, 46)miód wielokwiatowy szt.słoik 09-szt 30, 47)papryka konserwowa 900g-szt 30, 48)syrop owocowy wysokosł.420-500 ml-szt 20.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Wyroby garmażeryjne schłodzone gotowe..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1)krokiety z kapustą i pieczarkami- kg 20, 2)pierogi ruskie- kg 250, 3)pierogi z kapustąi pieczarkami- kg 150, 4) kopytka gotowe- kg 50, 5) uszka z grzybami- kg 15, 6) kluski śląskie-kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Mrożonki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1)włoszczyzna paski kg (seler, pietruszka, marchewka, por), (2,0-2,5kg)-kg 20, 2)kalafior mrożony (2,0-2,5kg)- kg 100, 3)fasolka szparagowa zielona cięta(2,0-2,5 kg)-kg 40, 4)marchewka mrożona kostka 2,5 kg- kg 150, 5)mieszanka królewska (marchew, kalafior,brokuł), (2,0-2,5kg)-kg 30 , 6) mieszanka jarzynowa 7 składnikowa - kg 100, 7) Truskawka mrozona (2,0-2,5 kg) kg. 15, 8) mieszanka kompotowa 2,5 kg-kg 400, 9) pyzy ziemniaczane- kg 70, 10)pyzy z mięsem (1,0-2,5 kg)- kg 70, 11)kotlet Cordon z serem i szynką-kg 70.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Ziemniaki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) ziemniaki-kg 8000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Zupy i sosy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) sos pieczeniowy 1,10kg - szt 5, 2)sos węgierski 1,10kg szt-5, 3)sos napoli 1,10kg-szt 3, 4) sos boloński 1,10kg-szt 3, 5)sos ogrodowy 0,7 kg- szt 20, 6)sos słodko-kwaśny 1,10 kg- szt 5, 7) fix do gulaszu 1,10kg- szt 5, 8)sos grzybowy 1,10kg- szt 2, 9)przyprawa szefa 2kg- szt 30, 10)żurek 3 kg- szt 5, 11) barszcz biały 3 kg-szt 4, 12) barszcz czerwony 1,10kg- szt 1, 13) zupa pieczarkowa 3kg- szt 4, 14) makaron lubella 2 kg świdry- szt 120, 15) makaron lubella 2 kg nitki- szt 50, 16)delikat do drobiu 0,6 kg. szt-4, 17)delikat do mięsa 0,7 kg. - szt 4, 18) delikat do ryb 600 g. -szt 2, 19) przyprawa w płynie do zup 5 l- szt 4..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0, 15.87.12.60-4.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Jaja kurze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) jaja kurze kl. A (53g-63g) - szt 8000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z TOMASZOWA LUBELSKIEGO
- Dostawy węgla kamiennego w sortymencie Miał I.
- "Remont budynku II Liceum Ogólnokształcącego im. gen. W. Sikorskiego w Tomaszowie Lubelskim"
- Kompleksowa dostawa gazu ziemnego dla SPZOZ w Tomaszowie Lubelskim w okresie od 01.08.2024 do 31.07.2025 r.
- Opracowanie dokumentacji projektowej dotyczącej zadania pn: " Rewitalizacja Miasta Tomaszów Lubelski
- Budowa i przebudowa dróg, poprawa parametrów melioracji szczegółowych z budową nowych przepustów oraz rekultywacja gruntów w ramach operacji Scalenie gruntów wsi Kryłów Kolonia, Prehoryłe w gm. Mircze
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy warzyw, ziemniaków, jabłek.
- Dostawy żywności dla Przedszkola Akademia Wyobraźni w Marklowicach w okresie lipiec - grudzień 2024, z podziałem na cztery zadania.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów Szkoły Podstawowej nr 43 im. Simony Kossak w Białymstoku w okresie 1 września 2024r do 31 sierpnia 2025r.
- Dostawa żywności i artykułów spożywczych
- Dostawy przypraw, sosów, wody.
- Sukcesywna dostawa warzyw i owoców do siedziby Strzeżonego Ośrodka dla Cudzoziemców PSG w Białej Podlaskiej
więcej: Produkty ogrodnicze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.