eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Dęblin › Dostawy artykułów delikatesowych, warzyw i owoców przetworzonych oraz warzyw kwaszonych - Zp/N/40/2007

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-10-26

Dęblin: Dostawy artykułów delikatesowych, warzyw i owoców przetworzonych oraz warzyw kwaszonych - Zp/N/40/2007
Numer ogłoszenia: 206498 - 2007; data zamieszczenia: 26.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa Nr 3823 w Dęblinie, ul. Brygady Pościgowej 5, 08-521 Dęblin, woj. lubelskie, tel. 081 8837818, fax 081 8839536.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wsosp.deblin.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Wojskowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów delikatesowych, warzyw i owoców przetworzonych oraz warzyw kwaszonych - Zp/N/40/2007.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I 1. Napój jabłkowy 0,2 l. Karton szt. 6000 2. Napój pomarańczowy o,2 l. Karton szt. 6000 3. Napój wieloowocowy 0,2 l. Karton szt. 6000 4. Napój jabłkowy 1 l. Karton szt. 3000 5. Napój pomarańczowy 1 l. Karton szt. 3000 6. Napój wieloowocowy 1 l. Karton szt. 3000 7. Naturalna woda źródlana 1,5 l. gazowana szt. 90000 8. Naturalna woda źródlana nie gazowana 1,5 l. szt. 1500 9. Naturalna woda źródlana gazowana 0,5 l. szt. 1000 10. Naturalna woda źródlana nie gazowana 0,5 l. szt. 700 11. Woda nie gazowana cytrynowa 1,5 l. szt.. 300 12. Woda nie gazowana pomarańczowa 1,5 l. szt.. 300 13. Chrupki flipsy opakowanie ok. 60 g kg 50 14. Kasza manna opak ok. 1 kg kg 550 15. Mąka pszenna Typ 500 opak. 1 kg kg 5500 16. Mąka ziemniaczana opak. 1 kg kg 300 17. Mieszanka musli opak do 2 kg kg 200 18. Płatki owsiane opak ok. 1 kg kg 150 19. Płatki śniadaniowe Cherious opakowanie ok. 0,25 kg kg 90 20. Płatki śniadaniowe Chocapic opakowanie ok. 0,25 kg kg 90 21. Płatki śniadaniowe Corne Flakes opakowanie ok. 1 kg kg 90 22. Płatki śniadaniowe Frutina opakowanie ok. 0,6 kg kg 90 23. Płatki śniadaniowe Nesquick opakowanie ok. 0,5 kg kg 90 24. Płatki śniadaniowe Cini Minis opakowanie ok. 0,25 kg kg 90 25. Margaryna kostka 250 g kg 2300 26. Olej uniwersalny 1 l. l. 1900 27. Miód naturalny opakowanie jednoporcjowe waga 25g +-5g kg 1000 28. Baton 3 Bit 45 g kg 120 29. Baton Lion 43 g kg 160 30. Baton Mars 50g kg 120 31. Baton Snicers 57 g kg 170 32. Baton Twix 58 g kg 150 33. Chałwa waniliowa 50 g kg 200 34. Ciastka delicje paczka 136 g kg 300 35. Ciastka Hit paczka 150 g kg 150 36. Ciastka Pieguski paczka 165 g kg 200 37. Ciastka pierniczki Alpejskie paczka 180 g kg 200 38. Cukier puder opak do 1 kg kg 400 39. Cukierki Choclairs paczka 100 g kg 70 40. Cukierki Dumle paczka 90 g kg 70 41. Cukierki Golden Orzech luz kg 60 42. Cukierki Mieszanka Wedlowska luz kg 50 43. Czekolada mleczna Alpen Gold 100 g kg 120 44. Czekolada mleczna z orzechami 100 g kg 120 45. Draże czekoladowe paczka 70 g kg 60 46. Draże śmietankowe paczka 70 g kg 70 47. Drożdże opak do 0,5 kg kg 15 48. Herbata expresowa Lepton paczka 100 szt. szt. 300 49. Kakao paczka 100 g kg 250 50. Kawa naturalna Tchibo 100 g kg 140 51. Kawa rozpuszczalna Nesca 50 g kg 20 52. Kwasek cytrynowy opak do 1 kg kg 80 53. Majonez opakowanie 1-6 kg kg 1500 54. Majonez opakowanie do 1 kg kg 500 55. Musztarda delikatesowa opakowanie do 1 kg kg 300 56. Musztarda delikatesowa opakowanie jednoporcjowe 15 ml +-5 ml kg 1000 57. Napój czekoladowy Nesquick 400 g kg 200 58. Ocet butelka 0,5 l. - 10% l. 450 59. Paluszki solone paczka ok. 80 g kg 300 60. Sezamki paczka 27 g kg 70 61. Śliwka kalifornijska susz paczka 100 g kg 10 62. Susz owocowy opak do 1 kg kg 10 63. Grzyby suszone opak do 1 kg kg 10 64. Wafel w czekoladzie Prince Polo 40 g kg 100 65. Wafle orzechowe paczka 90 g kg 150 66. Wafle śmietankowe paczka 90 g kg 150 67. Wafle w czekoladzie Princessa szt. 36 g kg 200 68. Chipsy ok. 75 g kg 70 69. Cukierki z witaminą C owocowe paczka ok.100 g kg 50 70. Cukierki karmelki paczka ok.. 100 g kg 40 71. Barszcz czerwony opak. do 3 kg kg 350 72. Bulion warzywny opak. do 3 kg kg 500 73. Warzywko opak. do 3 kg kg 200 74. Budyń opak. do 1 kg kg 150 75. Przyprwa do gulaszu opak. do 1 kg kg 80 76. Przyprawa do mięsa mielonego opak. do 1 kg kg 150 77. Przyprawa do gyrosa opak. do 1 kg kg 20 78. Galaretka opak. do 1 kg kg 200 79. Grzanki różne smaki opak. do 1 kg kg 73 80. Kisiel opak. do 1 kg kg 250 81. Koper suszony opak. do 1 kg kg 20 82. Czosnek granulowany opak. do 1 kg kg 20 83. Napój witaminizowany czarna porzeczka opak. do 1 kg kg300 84. Napój witaminizowany wiśniowy opak. do 1 kg kg 300 85. Napój witaminizowany malinowy opak. do 1 kg kg 250 86. Placki ziemniaczane opak. do 3 kg kg 500 87. Panierka opak. do 5 kg kg 400 88. Przyprawa do mięs z grila opak. do 1 kg kg 150 89. Przyprawa do drobiu opak. do 1 kg kg 120 90. Przyprawa do ryb opak. do 1 kg kg 70 91. Sos cygański opak. do 1 kg kg 30 92. Sos do spagetti opak. do 1 kg kg 60 93. Sos grzybowy opak. do 1 kg kg 30 94. Sos mizeria sałatkowy opak. do 1 kg kg 15 95. Sos myśliwski opak. do 1 kg kg 30 96. Sos ogrodowy opak. do 1 kg kg 30 97. Sos pieczeniowy opak. do 1 kg kg 90 98. Sos tysiąc wysp opak. do 1 kg kg 30 99. Sos pieczarkowy opak. do 1 kg kg 30 100. Sos włoski sałatkowy opak. do 1 kg kg 30 101. Żurek opak. do 3 kg kg 150 102. Żelatyna opak. do 1 kg kg 10 103. Majeranek opak. do 1 kg kg 10 104. Imbir opak. do 1 kg kg 5 105. Gałka muszkatołowa opak. do 1 kg kg 5 106. Natka pietruszki - suszona opak. do 1 kg kg 10 107. Przyprawa do flaków opak. do 1 kg kg 15 108. Bazylia opak. do 1 kg kg 5 109. Zioła prowansalskie opak. do 1 kg kg 10 110. Przyprawa do bigosu opak. do 1 kg kg 5 111. Ananasy w puszce 500 - 1000 g kg 30 112. Brzoskwinie w puszce 500 - 1000 g kg 30 113. Fasola czerwona w puszce opakowanie 400 - 600 g kg200 114. Keczup łagodny opakowanie 0,8 - 1,2 kg kg 700 115. Keczup łagodny opakowanie jednoporcjowe 15 ml +-5 ml kg 700 116. Kukurydza w puszce 0,3 - 0,6 kg kg 250 117. Sok pomarańczowy 1 l. szt 4000 118. Sok czarna porzeczka 1 l. szt 3000 119. Sok jabłkowy 1 l. szt 3000 120. Sok grejfrutowy 1 l. szt 250 121. Sok pomarańczowy 0,2 l. szt 4000 122. Sok wieloowocowy 0,2 l. szt 3000 123. Sok jabłkowy 0,2 l. szt 3000 Grupa II 124. Buraczki konserwowe słoik ok.. 2,650 l. kg 200 125. Chrzan słoik ok. 0,9 l. kg 500 126. Ćwikłą z chrzanem słoik ok. 2,650 l. kg 500 127. Leczo pieczarkowe słoik ok. 2,650 l. kg 2400 128. Ogórek konserwowy słoik ok. 2,650 l. kg 4400 129. Papryka konserwowa słoik ok. 2,650 l. kg 2600 130. Pieczarki marynowane słoik ok. 2,650 l. kg 800 131. Przecier ogórkowy słoik ok. 2,650 l. kg 800 132. Sałatka warzywna szwedzka słoik ok.. 2,650 l. kg 1200 133. Sałatka wielowarzywna słoik 2,65 l. kg 1200 134. Sałatka z czerwonej kapusty słoik ok. 2,650 l. kg 300 135. Szczaw konserwowy słoik ok. 2,650 l. kg 700 136. Zaprawa kompotowa wiśniowa puszka 3 L. (4 kg) kg2900 137. Zaprawa kompotowa wieloowocowa puszka 3 l. (4 kg) kg2000 138. Zaprawa kompotowa czarna porzeczka puszka 3 l. (4 kg) kg 3800 139. Dżem owocowy (wiśnia, truskawka, czarna porzeczka) wiadro 5 - 7 kg kg 700 140. Dżem owocowy opakowanie jednoporcjowe 25 g kg 1500 141. Powidła śliwkowe opakowanie 2,5 - 5 kg kg 1400 Grupa III 142. Ogórek kwaszony kg 7000 143. Kapusta kwaszona kg 10000

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.90.00.00 - Napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.90.00.00 - Napoje, tytoń i produkty podobne Oryginalny kod CPV: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Oryginalny kod CPV: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Kod CPV wg słownika 2008: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 01.20.00.00 - 01.20.00.00 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 oraz spełniają wszystkie warunki określone przepisami art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006 r. Nr 164, poz. 1163 z późn. zm.) - posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień (tj. posiadają aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert), - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia (tj. przedstawią wykaz wykonanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres działalności jest krótszy - w tym okresie (co najmniej jednej /1/ dostawy na kwotę min.: 260.000,00 zł brutto grupa I, 140.000,00 zł brutto grupa II, 35.000,00 zł brutto grupa III), odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawą stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie), - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. Ocena spełniania przez wykonawców w/w warunków dokonana będzie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia na podstawie dokumentów i oświadczeń określonych w części VI siwz. Z treści wymaganych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, iż w/w warunki wykonawca spełnił.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu załączniki do oferty muszą zawierać następujące oświadczenia i dokumenty: a) wypełniony formularz ofertowy - Załącznik Nr 1; b) oświadczenie, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, określone w art. 22 ust. 1 ustawy Załącznik Nr 2; c) oświadczenie wykonawcy w trybie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych - Załącznik Nr 3; d) Wykaz wykonanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres działalności jest krótszy - w tym okresie (co najmniej jednej /1/ dostawy na kwotę min.: 260.000,00 zł brutto grupa I, 140.000,00 zł brutto grupa II, 35.000,00 zł brutto grupa III) odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawą stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, dat wykonania i odbiorców oraz załączenia dokumentów potwierdzających, że dostawy te zostały wykonane należycie - Załącznik Nr 4 e) aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; f) decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia.(podstawa: Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 roku). g) dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP. Dokumentem tym będzie certyfikat wydany przez jednostkę certyfikującą lub zaświadczenie wydane przez właściwego terytorialnie Powiatowego Inspektora Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie produktów pochodzenia nie zwierzęcego, a w zakresie produktów pochodzenia zwierzęcego wydane przez Powiatowego Lekarza Weterynarii, właściwego ze względu na miejsce prowadzenia działalności.(podstawa: Ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 roku). h) W przypadku Wykonawców nie będących producentami należy przedstawić wykaz osób i podmiotów, które będą wykonywać zamówienie, wraz z dokumentem wyszczególnionym w lit. f) i g) - dotyczy tylko grupy II i III.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wsosp.deblin.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Jednostka Wojskowa 3823, ul. Brygady Pościgowej 5, 08-521 Dęblin, za pośredn. poczty po wpłacie 11,00 zł. na konto 62101013390001851391500000. Pisemną prośbę należy przesłać łącznię z dowodem wpłaty..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.11.2007 godzina 12:00, miejsce: Oferty należy złożyć w Kancelarii Jawnej Jednostki Wojskowej 3823, ul. Brygady Pościgowej 5, 08 - 521 Dęblin Otwarcie ofert w dniu 07.11.2007 r. o godz. 12.45 w siedzibie Zamawiającego pok. 27.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy artykułów delikatesowych-Zp/N/40/2007.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy artykułów delikatesowych.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.90.00.00-7, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.30.00.00-1, 01.20.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy warzyw i owoców przetworzonych - Zp/N/40/2007.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy warzyw i owoców przetworzonych.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy warzyw kwaszonych - Zp/N/40/2007.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy warzyw kwaszonych.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.