eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Dostawy sukcesywne wyrobów ciastkarskich różnych i ciast do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-08-28

Władysławowo: Dostawy sukcesywne wyrobów ciastkarskich różnych i ciast do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Numer ogłoszenia: 202934 - 2008; data zamieszczenia: 28.08.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie, ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, fax 058 6746350.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy sukcesywne wyrobów ciastkarskich różnych i ciast do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Drożdżówka z kruszonką,serem,makiem,budyniem o wadze minimum100 g szt 2000 2. Pączki nadziewane dżemem o wadze minimu 90 g szt 3000 3. Rogaliki drożdżowe nadziewane dżemem o wadze minimum 100 g szt 1000 4. Jagodzianki drożdżowe nadziewane jagodami o wadze minimum 90 g szt 2000 5. Ciastko francuskie z serem,dżemem,jabłkiem o wadze minimum 90 g szt 2000 6. Drożdżówka francuska /ślimaczek/ o wadze minimum 90 g szt 1000 7. Paszteciki z ciasta drożdżowego z nadzieniem pieczarkowym o wadze 60 g minimum szt 2000 8. Jabłecznik /ciasto kruche przekładane jabłkami prażonymi/ kg 100 9. Krówka /biszkopt,masa z bakaliami/ kg 100 10. Orzechowe /ciasto kruche przekładane powidłami i orzechami włoskimi / kg 100 11. Rolada makowa /masa makowa z bakaliami zwijana w ciasto drożdżowe/ kg 100 12. W/Z śmietanowa /ciasto biszkoptowe kakaowe przekładane bitą śmietaną / kg 100 13. Pijak /biszkopt,placek makowo kokosowy przekładany masą budyniową i dżemem/ kg 100 14. Kokosowe z ananasem /biszkopt,masa budyniowa z kawałkami ananasów ,placek kokosowy/ kg 100 15. Owocowe galaretka/biszkopt,bita śmietana,owoce,galaretka owocowa / kg 100 16. Sernik z brzoskwiną kruche ciasto,masa serowa z brzoskwiniami,ubite białko / kg 100 17. Sernik wiedeński //kruche ciasto,masa serowa/ kg 100 18. Sernik królewski /kruche ciaso kakaowe,masa serowa ,tarte cisto kruche/ kg 100 19. Marczello /placki biszkoptowe kakaowe prekładane masą czekoladową z bakaliami/ kg 100 20. Ambasador /biszkopt ,masa tortowa z bakaliami zalana galaretką owocową / kg 100 21. Cappuccino biszkopt kakaowy z kremem cappucino / kg 100 22. Rolada tortowa /owocowa,orzechowa/ kg 100 23. Torty /biszkopt,masa maślana o róznych smakach/ kg 500 24. Pychotka /kruche ciasto przekładane dżemem,kremem,orzechami włoskimi / kg 200 25. Zebra /ciasto piaskowe , kakao/ kg 500 26. Babka cytrynowa,kakaowa/ciasto proszkowe,cytryna / kg 300 27. Murzynek / ciasto proszkowe kakaowe/ kg 300 28. Sękacz //ciasto pieczone warstwami w korytku / kg 300 29. Małe pączki drożdżowe z nadzieniem różnym kg 300 30. Chruściki kg 400 31. Drożdżówka z kruszonką kg 500 32. Drożdżówka z owocami/jagoda,śliwka / kg 500 33. Rogaliki małe/ciasto drożdżowe nadziewane dżemem/ kg 200 34. Miodownik kg 100 35. Sernik z kokosem ( kruche ciasto, masa serowa, kokos). kg 100 36. Jabłecznik z wiśniami ( ciasto kruche, przekładane jabłkami prażonymi i wiśniami). kg 100

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta Oryginalny kod CPV: 15.81.21.00 - Wyroby ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.21.00 - Wyroby ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.81.22.00 - Ciasta Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.22.00 - Ciasta .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: a) spełniają warunki zawarte w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2007 r. Nr 223 poz. 1655 ze zm.). b) wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych również wykonują w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 2 zamówienia dotyczące dostaw wyrobów ciastkarskich różnych i ciast o wartości (na jedno zamówienie, umowę, kontrakt, w okresie maksymalnie 12 miesięcy) nie mniejszej niż 60 000,00 PLN brutto
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: I.Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodne z art. 22 ust.1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2007 r. Nr 223 poz. 1655 ze zm.) na formularzu stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. II. w celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności zamawiający żąda następujących dokumentów: 1) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; III. W celu potwierdzenia opisanego przez zamawiającego warunku posiadania przez wykonawcę doświadczenia, zamawiający żąda następujących dokumentów: a) wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych również wykonywanych, dostaw wyrobów ciastkarskich różnych i ciast w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, uwzględniając wymagania zamawiającego - wg załącznika Nr 5 do SIWZ, b) dokumenty potwierdzające, że te dostawy zostały wykonane należycie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl, www.bip.cos.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba Zamawiającego: ul.Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, Sekretariat Dyrektora.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.09.2008 godzina 11:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego: ul.Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, Sekretariat Dyrektora.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.