eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Choczewo › Dostawy wędlin,wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-07-15

Choczewo: Dostawy wędlin,wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie
Numer ogłoszenia: 201562 - 2011; data zamieszczenia: 15.07.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 167456 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie, Zwartowo 25, 84-210 Choczewo, woj. pomorskie, tel. 0-58 677 63 51, faks 0-58 677 63 52.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Służba Więzienna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wędlin,wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zwartowie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa szacunkowych ilości do siedziby zamawiającego, w okresie obowiązywania umowy, transportem własnym Wykonawcy i na koszt Wykonawcy następujących artykułów: I część - wędliny (kod CPV 15131130-5): 1. - baleron wieprzowy gotowany - w ilości 140 kg 2. - boczek wędzony - w ilości 250 kg 3. - kabanosy wieprzowe - w ilości 60 kg 4. - kiełbasa biała parzona - w ilości 320 kg 5. - kiełbasa krakowska parzona - w ilości 155 kg 6. - ogonówka wędzona - w ilości 140 kg 7. - parówka - serdelka - w ilości 200 kg 8. - parówka cielęca - w ilości 55 kg 9. - polędwica wędzona - w ilości 120 kg 10. - szynka gotowana - w ilości 190 kg 11. - kiełbasa szynkowa - w ilości 130 kg 12. - kiełbasa grillowa- w ilości 90 kg 13. - kiełbasa żywiecka - w ilości 130 kg 14. - kiełbasa zwyczajna - w ilości 480 kg II część - wyroby wędliniarskie (kod CPV 15131120-2): 1. - kaszanka jęczmienna - w ilości 110 kg 2. - kiełbasa śląska - w ilości 50 kg 3. - lanszmit - w ilości 120 kg 4. - mortadela - w ilości 100 kg 5. - metka - w ilości 40 kg 6. - pasztetowa - w ilości 110 kg 7. - kiełbasa salami - w ilości 20 kg 8. - salceson czarny podrobowy - w ilości 80 kg 9. - salceson ozorkowy - w ilości 15 kg 10. - szynka prasowana - konserwowa - w ilości 170 kg 11. - krupnioki - w ilości 25 kg - 2 - III część - mięso wieprzowe i wołowe kod CPV 15111100-0, 15113000-3): 1. - boczek wieprzowy - w ilości 30 kg 2. - flaki wołowe krojone - w ilości 80 kg 3. - golonka wieprzowa - w ilości 120 kg 4. - karkówka wieprzowa z kością - w ilości 350 kg 5. - karkówka wieprzowa bez kości - 200 kg 6. - ozorki wieprzowe - w ilości 10 kg 7. - polędwiczki wieprzowe - w ilości 50 kg 8. - prosiak (do 20 kg) - w ilości 2 szt. 9. - schab wieprzowy z kością - w ilości 770 kg 10. - szynka wieprzowa z kością - 340 kg 11. - szynka wieprzowa bez kości - 300 kg 12. - słonina wieprzowa - w ilości 30 kg 13. - wołowina bez kości - klasa I (extra) - w ilości 240 kg ( zrazówka) 14. - wołowina z kością - rostbef - w ilości 10 kg 15. - łopatka wieprzowa z kością - 360 kg 16. - mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 260 kg 17. - żeberka wieprzowe klasy I - w ilości 120 kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: dostawy wędlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.07.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Prywatna MARKANDE Marek Białowski, ul. Gdańska 141, 84-200 Wejherowo, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28794,67 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 25094,25

  • Oferta z najniższą ceną: 25094,67 / Oferta z najwyższą ceną: 33411,70

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: dostawy wyrobów wędliniarskich

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.07.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przetwórstwo Mięsne JCH Sp. z o. o., Witkowice 1, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7063,14 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6641,45

  • Oferta z najniższą ceną: 6641,45 / Oferta z najwyższą ceną: 8205,05

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: dostawy mięsa wieprzowego i wołowego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.07.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Prywatna MARKANDE Marek Białowski, ul. Gdanska 141, 84-200 Wejherowo, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40200,53 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 39535,90

  • Oferta z najniższą ceną: 39535,90 / Oferta z najwyższą ceną: 4232920,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.