Og³oszenie z dnia 2024-05-17
Powi±zane og³oszenia:
- 2024/BZP 00255126/01 - Og³oszenie z dnia 2024-03-21
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Us³ugi
¦wiadczenie us³ug cateringowych
na potrzeby Szko³y Biznesu Politechniki Warszawskiej.
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: POLITECHNIKA WARSZAWSKA
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000001554
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: PLAC POLITECHNIKI 1
1.5.2.) Miejscowo¶æ: Warszawa
1.5.3.) Kod pocztowy: 00-661
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL911 - Miasto Warszawa
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: izabela.karczmarczyk@pw.edu.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: https://www.pw.edu.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://platformazakupowa.pl/pn/pw_edu1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
¦wiadczenie us³ug cateringowychna potrzeby Szko³y Biznesu Politechniki Warszawskiej.
2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-57790b24-e77e-11ee-9c02-ce2b643d361d
2.5.) Numer og³oszenia: 2024/BZP 00327905
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2024-05-17
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2024/BZP 00025337/21/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.3.52 ¦wiadczenie us³ug cateringowych na potrzeby Szko³y Biznesu Politechniki Warszawskiej w roku 2024
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2024/BZP 00255126
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZP/01/2024
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Tak
4.3.1) Warto¶æ zamówienia stanowi±cego przedmiot tego postêpowania (bez VAT): 165000 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Us³ugi
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest ¶wiadczenie us³ug cateringowych na potrzeby Szko³y Biznesu Politechniki Warszawskiej.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 55520000-1 - Us³ugi dostarczania posi³ków
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 1
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 189335,59 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 459853,21 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 189335,59 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Ma³y przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Bracia Pietrzak Spó³ka Jawna
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 125-160-65-51
7.3.4) Miejscowo¶æ: Zielonka
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-04-19
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 189335,59 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2024-10-31INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Naprawa 9 ¶wietlików w dachu hali sportowej w budynku O¶rodka Sportu i Rekreacji m.st. Warszawy w Dzielnicy W³ochy przy ul. G³adkiej 18, 02-172 Warszawa
- Remont pustostanów lokali mieszkalnych: gen. W. Andersa 13 m 17, Jana Paw³a II 32 m 41 (w podziale na 2 czê¶ci)
- Skwer przy filii Bielañskiego O¶rodka Kultury ul. Estrady
- Remont balkonów wraz z wykonaniem nowej wyprawy elewacyjnej od spodu balkonów (bez balkonów w lokalu nr 15 i 40) w budynku mieszkalnym przy ul. W³ókienniczej 51 w Warszawie.
- Remont lokali mieszkalnych - pustostanów na terenie Dzielnicy Ochota m.st. Warszawy
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych do bielañskich placówek
wiêcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ¦wiadczenie us³ug przygotowywania i dostarczania posi³ków dla mieszkañców Domu Pomocy Spo³ecznej im. s. M. Benodyny Koterbianki w Ostrowie Wielkopolskim
- ¦wiadczenie us³ug cateringowych w trakcie szkoleñ organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - modu³ 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Us³ugi restauracyjne na rzecz dzieci uczêszczaj±cych do Szko³y Podstawowej nr 6 im. Józefa Mackiewicza we Wroc³awiu w roku szkolnym 2024/2025.
- Us³uga po¶rednictwa polegaj±ca na sukcesywnej rezerwacji us³ug cateringowych na rzecz Sieci Badawczej £ukasiewicz - Instytut Lotnictwa
- ¦wiadczenie kompleksowych us³ug ca³odziennego ¿ywienia chorych w Instytucie Gru¼licy i Chorób P³uc w Warszawie.
- Us³uga cateringu dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zespo³u Opieki Zdrowotnej w Tomaszowie Lubelskim, realizowana w oparciu o program Ministerstwa Zdrowia ,,Dobry posi³ek w szpitalu"
wiêcej: Us³ugi dostarczania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.