eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › ¦wiadczenie us³ug cateringowych w ramach projektu "Zawodowa Ma³opolska"



Og³oszenie z dnia 2024-03-15


Powi±zane og³oszenia:

Og³oszenie o wyniku postêpowania
Us³ugi
¦wiadczenie us³ug cateringowych w ramach projektu „Zawodowa Ma³opolska”

SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY

1.1.) Rola zamawiaj±cego

Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego

1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: WOJEWÓDZTWO MA£OPOLSKIE

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 351554287

1.5) Adres zamawiaj±cego

1.5.1.) Ulica: ul. Basztowa 22

1.5.2.) Miejscowo¶æ: Kraków

1.5.3.) Kod pocztowy: 31-156

1.5.4.) Województwo: ma³opolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL213 - Miasto Kraków

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@umwm.malopolska.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: https://bip.malopolska.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-ae62c055-d239-11ee-a3b5-e25d731b0da9

1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorz±du terytorialnego

1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Ogólne us³ugi publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Og³oszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Tak

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

¦wiadczenie us³ug cateringowych w ramach projektu „Zawodowa Ma³opolska”

2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-ae62c055-d239-11ee-a3b5-e25d731b0da9

2.5.) Numer og³oszenia: 2024/BZP 00246876

2.6.) Wersja og³oszenia: 01

2.7.) Data og³oszenia: 2024-03-15

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak

2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2024/BZP 00066296/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:

1.3.10 ¶wiadczenie us³ug cateringowych w ramach projektów edukacyjnych EK

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Tak

2.12.) Nazwa projektu lub programu:

Zamówienie jest wspó³finansowane ze ¶rodków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Spo³ecznego – w ramach dzia³ania 6.12 Edukacja - projekty Województwa Ma³opolskiego 6.12.B Koordynacja kszta³cenia zawodowego w ramach Programu Operacyjnego Fundusze Europejskie dla Ma³opolski 2021-2027 (Projekt „Zawodowa Ma³opolska”)

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer og³oszenia: 2024/BZP 00234680

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: EK-IX.272.4.2024

4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Tak

4.3.1) Warto¶æ zamówienia stanowi±cego przedmiot tego postêpowania (bez VAT): 66640 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Us³ugi

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

1. Przedmiotem zamówienia jest ¶wiadczenie us³ug cateringowych polegaj±cych na zapewnieniu kompleksowego ¶wiadczenia obejmuj±cego: przygotowanie i dostarczenie potraw, serwowanie posi³ków przez profesjonaln± i kompetentn± obs³ugê, zapewnienie sto³ów, odpowiedniej zastawy sto³owej i szk³a oraz dekoracji, w zale¿no¶ci od rodzaju spotkania oraz rangi go¶ci, jak równie¿ uprz±tniêcie po realizacji us³ugi. ¦wiadczenie us³ug bêdzie obejmowaæ wytyczne i zalecenia sanitarne (m.in. G³ównego Inspektora Sanitarnego, Ministerstwa Zdrowia).
2. Us³ugi cateringowe bêd± ¶wiadczone w ramach organizowanych przez Zamawiaj±cego spotkañ odbywaj±cych siê w miejscach zlokalizowanych na terenie Województwa Ma³opolskiego, we wskazanych terminach.
3. Spotkania, o których mowa w ust. 2 mog± siê odbywaæ jednocze¶nie w tym samym terminie, w kilku miejscach zlokalizowanych na terenie Województwa Ma³opolskiego.
4. Warunki realizacji zamówienia zawarte s± w projektowanych postanowieniach umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostan± wprowadzone do tre¶ci tej umowy - wzorze umowy i stanowi± za³±cznik nr 1C do swz (zwane s± dalej wzorem umowy).
5. Szczegó³owy opis przedmiotu zamówienia (SOPZ), stanowi za³±cznik nr 1D do swz i bêdzie on wprowadzony jako za³±cznik do umowy.

4.5.3.) G³ówny kod CPV: 55321000-6 - Us³ugi przygotowywania posi³ków

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

55520000-1 - Us³ugi dostarczania posi³ków

55320000-9 - Us³ugi podawania posi³ków

SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA

5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê uniewa¿nieniem

5.2.) Podstawa prawna uniewa¿nienia postêpowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna uniewa¿nienia postêpowania:

Zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy, Zamawiaj±cy uniewa¿nia postêpowanie o udzielenie zamówienia, je¿eli nie z³o¿ono ¿adnej oferty. W przedmiotowym postêpowaniu nie z³o¿ono ¿adnej oferty.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.