eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nisko › Dostawy wędlin, podrobów, mięs i tłuszczów transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie.



Ogłoszenie z dnia 2007-10-02

Nisko: Dostawy wędlin, podrobów, mięs i tłuszczów transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie.
Numer ogłoszenia: 181682 - 2007; data zamieszczenia: 02.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Nisku, Pl. Wolności 15, 37-400 Nisko, woj. podkarpackie, tel. 015 8433400, fax 015 8433401.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wędlin, podrobów, mięs i tłuszczów transportem dostawcy i na jego koszt dla Aresztu Śledczego w Nisku i osobno dla Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie w postaci świadczeń powtarzających się sukcesywnie..

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Ilości przewidywanego szacunkowego zamówienia rocznego wymienione poniżej wyliczone zostały na pełny stan osadzonych i w zależności od potrzeb mogą ulec zmniejszeniu: Część I (Wędliny i podroby) 1 Boczek mielony PN-A-82007 cpv-15131400-9 940 kg 2 Blok golonkowy PN-A-82008 cpv-15131400-9 1015 kg 3 Kiełbasa golonkowa PN-A-82008 cpv-15131400-9 1005 kg 4 Kiełbasa lencz PN-A-82008 cpv-15131133-6 1140 kg 5 Kiełbasa szynkowa PN-A-86256 cpv-15131133-6 600 kg 6 Kiełbasa zwyczajna PN-A-82008 cpv-15131130-5 1790 kg 7 Pieczeń rzymska PN-A-82008 cpv-15130000-8 1470 kg 8 Pieczeń popularna PN-A-82008 cpv-15131120-2 355 kg 9 Przysmak golonkowy PN-A-82008 cpv-15131700-2 710 kg 10 Mielonka wieprzowa PN-A-82008 cpv-15131700-2 800 kg 11 Kiełbasa mortadela PN-A-82007 cpv-15131100-6 1495 kg 12 Kiełbasa parówkowa PN-A-82007 cpv-15131100-6 755 kg 13 Parówki cienkie PN-A-82007 cpv-15131100-6 1130 kg 14 Szynka gotowana PN-A-86256 cpv-15131410-2 160 kg 15 Pasztetowa PN-A-82007 cpv-15131131-2 560 kg 16 Pasztet wieprzowy (zapiekany) PN-A-82007 cpv-15131310-1 420 kg 17 Salceson włoski PN-A-82007 cpv-15131100-6 1150 kg 18 Kaszanka PN-A-82007 cpv-13131134-3 560 kg Część II (Mięsa i tłuszcze) 1 Słonina PN-96/A-82002 cpv-15412100-0 500 kg 2 Smalec PN-96/A-82002 cpv-15412100-0 500 kg 3 Mięso gulaszowe (wieprzowe) PN-86A-82002 cpv-15113000-3 2350 kg 4 Mięso wołowe z/k (antrykot) PN-86/A-82002 cpv-15111000-9 890 kg 5 Mięso wołowe b/k PN-86/A-82002 cpv-15111000-9 690 kg 6 Mięso mielone (wieprzowo-wołowe) PN-86/A-82002 cpv-15119000-5 2120 kg 7 Boczek surowy PN-86/A-82002 cpv-15113000-3 605 kg 8 Schab z/k PN-86/A-82002 cpv-15113000-3 162 kg 9 Wątroba wieprzowa PN-86/A-82002 cpv-15114000-0 605 kg Realizacja zamówienia we wtorki i piątki każdego tygodnia w godzinach 800 - 1000, w ilościach wg uznania Zamawiającego po wcześniejszym telefonicznym zgłoszeniu zapotrzebowania. W przypadku wystąpienia w te dni świąt, lub dni wolnych od pracy termin realizacji zamówienia będzie uzgodniony na wniosek Zamawiającego.

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem udziału w postępowaniu jest: 1. Posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2. Posiadanie niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowanie potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3. Znajdowanie się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4. Nie podleganie wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Oceną spełnienia powyższych warunków będzie określenie oferenta w sposób jednoznaczny jako: spełnia / nie spełnia, poprzez analizę złożonych zaświadczeń i dokumentów
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Potwierdzeniem spełnienia warunków udziału w postępowaniu jest: a) - złożenie wraz z ofertą pisemnego oświadczenia, zgodnego z artykułem 22 ust.1 Prawa zamówień publicznych. b) - złożenie wraz z ofertą aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Dokument ten winien być przedstawiony w formie oryginału (lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez upoważnionego przedstawiciela oferenta)

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Nisku, 37-400 Nisko ul. Plac Wolności 15 tel. 015 843 34 00.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.10.2007 godzina 12:00, miejsce: Areszt Śledczy w Nisku, 37-400 Nisko ul. Plac Wolności 15 (sekretariat).

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa wędlin i podrobów.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp Nazwa asortymentu Polska Norma Kod CPV AŚ Nisko, Ilość w kg OZ Chmielów Ilość w kg Razem Ilość w kg 1 Boczek mielony PN-A-82007 15131400-9 110 830 940 2 Blok golonkowy PN-A-82008 15131400-9 300 715 1015 3 Kiełbasa golonkowa PN-A-82008 15131400-9 295 710 1005 4 Kiełbasa lencz PN-A-82008 15131133-6 335 805 1140 5 Kiełbasa szynkowa PN-A-86256 15131133-6 200 400 600 6 Kiełbasa zwyczajna PN-A-82008 15131130-5 530 1 260 1790 7 Pieczeń rzymska PN-A-82008 15130000-8 435 1 035 1470 8 Pieczeń popularna PN-A-82008 15131120-2 105 250 355 9 Przysmak golonkowy PN-A-82008 15131700-2 210 500 710 10 Mielonka wieprzowa PN-A-82008 15131700-2 200 600 800 11 Kiełbasa mortadela PN-A-82007 15131100-6 440 1 055 1495 12 Kiełbasa parówkowa PN-A-82007 15131100-6 220 535 755 13 Parówki cienkie PN-A-82007 15131100-6 330 800 1130 14 Szynka gotowana PN-A-86256 15131410-2 60 100 160 15 Pasztetowa PN-A-82007 15131131-2 180 380 560 16 Pasztet wieprzowy (zapiekany) PN-A-82007 15131310-1 120 300 420 17 Salceson włoski PN-A-82007 15131100-6 440 710 1150 18 Kaszanka PN-A-82007 13131134-3 180 380 560.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy mięs i tłuszczów.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp Nazwa asortymentu Polska Norma Kod CPV AŚ Nisko Ilość w kg OZ Chmielów Ilość w kg Razem Ilość w kg 1 Słonina PN-96/A-82002 15412100-0 150 350 500 2 Smalec PN-96/A-82002 15412100-0 150 350 500 3 Mięso gulaszowe (wieprzowe) PN-86A-82002 15113000-3 695 1655 2350 4 Mięso wołowe z/k (antrykot) PN-86/A-82002 15111000-9 265 625 890 5 Mięso wołowe b/k PN-86/A-82002 15111000-9 205 485 690 6 Mięso mielone (wieprzowo-wołowe) PN-86/A-82002 15119000-5 620 1 500 2120 7 Boczek surowy PN-86/A-82002 15113000-3 180 425 605 8 Schab z/k PN-86/A-82002 15113000-3 47 115 162 9 Wątroba wieprzowa PN-86/A-82002 15114000-0 180 425 605.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.