eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Malbork › Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz ich przetworów.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-06-28

Malbork: Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz ich przetworów.
Numer ogłoszenia: 175126 - 2011; data zamieszczenia: 28.06.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 137944 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Malborku, ul. Poczty Gdańskiej 19 A, 82-220 Malbork, woj. pomorskie, tel. 0-55 6460520, faks 0-55 2729411.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego oraz ich przetworów..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawa transportem na koszt wykonawcy, do magazynu żywnościowego zamawiającego mięsa wieprzowego, mięsa wołowego, wędlin , podrobów wieprzowych w niżej wymienionym asortymencie i ilościach: 1) Kaszanka - ilość 1200 kg, zgodna z PN-A-82007 2) Kiełbasa krakowska parzona - ilość 250 kg, zgodna z PN-A-82007 3) Kiełbasa biała parzona - ilość 1100 kg, zgodna z PN-A-82007 4) Kiełbasa bigosowa - ilość 2000 kg, zgodny z PN-A-82007 5) Kiełbasa litewska - ilość 1000 kg, zgodna z PN-A-82007 6) Kiełbasa mielonka wieprzowa - ilość 1800 kg, zgodne z PN-A-82007 7) Kiełbasa mortadela - ilość 1800 kg, zgodna z PN-A-82007 8) Kiełbasa parówkowa - ilość 1400 kg, zgodny z PN-A-82007 9) Kiełbasa podwawelska - ilość 250 kg, zgodny z PN -A-82007 10) Kiełbasa szynkowa - ilość 250 kg, zgodna z PN-A-82007 11) Kiełbasa śląska - ilość 400 kg, zgodna z PN-A-82007 12) Kiełbasa toruńska - ilość 250 kg, zgodne z PN-A-82007 13) Kiełbasa zwyczajna - ilość 1500 kg, zgodne z PN-A-82007 14) Metka łososiowa - ilość 1000 kg, zgodne z PN-A-82007 15) Mięso wieprzowe gulaszowe bez kości - ilość 2000 kg, zgodne z PN-86/A-82002 16) Mięso wołowe gulaszowe bez kości - ilość 150 kg, zgodne z PN-A-82014 17) Parówki cienkie - ilość 1000 kg, zgodne z PN-A-82007 18) Pasztetowa - ilość 800 kg, zgodne z PN-A-82007 19) Podgardle wędzone - ilość 500 kg, zgodne z PN-A-82007 20) Salceson biały - ilość 500 kg, zgodne z PN-A-82007 21) Salceson czarny - ilość 500 kg, zgodne z PN-A-82007 22) Szynka parzona wieprzowa - ilość 200 kg, zgodne z PN-A-82007 23) Wątroba wieprzowa - ilość 1800 kg, zgodne z PN-86/A-82004 Przedmiot zamówienia musi być zgodny z w/w Polskimi Normami i posiadać aktualny Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI). Musi być wolny od wad i zanieczyszczeń, musi posiadać swoistą barwę, smak i zapach. Przedmiot zamówienia musi pochodzić z najświeższych dat produkcji, wszystkie artykuły muszą posiadać określone terminy przydatności do spożycia i muszą być znakowane zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10 lipca 2007 roku w sprawie znakowania środków spożywczych (Dz. U. z 2007r. Nr 137 poz.996)..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.12.10 - Szynka wędzona 15.11.40.00 - Podroby 15.11.30.00 - Wieprzowina .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.06.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Anołkowski Ewa Aniołkowska Spółka Jawna 86-300 Grudziądz ul. Karabinierów 2G, ul Karabinierów 2 G, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 98054,57 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 103433,33

  • Oferta z najniższą ceną: 103433,33 / Oferta z najwyższą ceną: 157736,66

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.