To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-08-12
Katowice: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania.
Numer ogłoszenia: 174277 - 2014; data zamieszczenia: 12.08.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 158003 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu wojewódzctwa nieposiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 100 uczestników konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania dla przedstawicieli instytucji rynku pracy, organizacji pozarządowych, pracodawców oraz zaproszonych prelegentów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Konferencja odbędzie się we wrześniu 2014 r. na terenie miasta Katowice. W konferencji przewiduje się udział 100 osób. Usługa cateringowa powinna obejmować: 1) Napoje: a) gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, c) woda mineralna (nie jest dopuszczalne dostarczenie wody źródlanej)- 1 butelka na osobę: - woda mineralna gazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna niegazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), d) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, jabłkowy, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę z każdego rodzaju, 2) Wyroby cukiernicze różnorodne: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę: - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (łącznie 100 szt.), - Babeczki owocowe (50 szt.), - Rogaliki drożdżowe z nadzieniem różanym (50 szt.). 3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie: - z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (30 szt.), - z camembertem i orzechem włoskim lub żurawiną(30 szt.), - z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (30 szt.), - z łososiem (plastry), cytryną i koperkiem (30 szt.), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (30 szt.), - z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (30 szt.), - z pastą z tuńczyka (30 szt.); 4) Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 2 kg, - banany - 2 kg, - winogrona (zielone, czarne) - 3 kg, - pomarańcze - 2 kg, - mandarynki - 2 kg, 5) Sałatki - 2 rodzaje: - sałatka grecka (75 porcji x 100 g) - sałatka hawajska z filetem z kurczaka, ananasem, kukurydzą i majonezem (75 porcji x 100 g), 6) Przekąski koktajlowe: - mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (30 szt.) - babeczki z łososiem wędzonym (30 szt.) - ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (30 szt.), - jajka faszerowane z pieczarką (30 szt.) - koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 30 szt.) - koreczki z serem żółtym, kabanosem i ogórkiem lub pieczarką (30 szt.) 7) Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach: - strogonow - (100 porcji x 200 ml na osobę), - pierogi mieszane - ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami (60 porcji x 200 g), - pieczywo mieszane (białe, ciemne - 80 porcji x 50 g), - barszcz czerwony - (80 porcji x 200 ml na osobę), - krokiety (40 porcji z kapustą i grzybami, 40 porcji z mięsem x 200g), Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji. Napoje (poz. 1), Wyroby cukiernicze różnorodne (poz. 2), Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie (poz. 3), Świeże owoce podawane na paterach (poz. 4) powinny zostać dostarczone - na godzinę 10.30. Natomiast sałatki - 2 rodzaje (poz. 5), przekąski koktajlowe (poz. 6), ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (poz. 7) powinny zostać dostarczone na godzinę ustaloną na trzy dni przed planowanym terminem konferencji. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe), - obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 11:00 - 15:00), - transport wraz z wniesieniem. Miejsce spotkania: Katowice. O finalnej lokalizacji Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania. Termin spotkania: wrzesień 2014 r. O finalnej dacie spotkania Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Śląskie Wyzwania w ramach Poddziałania 7.2.1 PO KL.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.08.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 13.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"MAMA" F.H.U. S.C. Ł.ZARYCHTA, M.MARCELA
jakie przetargi wygrała firma
"MAMA" F.H.U. S.C. Ł.ZARYCHTA, M.MARCELA
- MAMA F.H.U. Ł. Zarychta, M. Marcela, Józefa Jainty 10/4, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4239,27 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2560,00
Oferta z najniższą ceną: 2560,00 / Oferta z najwyższą ceną: 12000,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- Instalowania paneli fotowoltaicznych na budynku Dyrekcji wraz z remontem dachu, budowa carportów (wiat samochodowych) i wiat rowerowych przy budynku Dyrekcji oraz przy budynku Bloku operacyjnego
- BUDOWA SYGNALIZACJI ŚWIETLNEJ NA SKRZYŻOWANIU DROGI WOJEWÓDZKIEJ NR 927 Z ULICAMI GÓRNĄ I WOJSKA POLSKIEGO W MIEJSCOWOŚCI MIKOŁÓW.
- Dostawa sprzętu audio
- Wykonanie usługi w postaci opracowania: Określenie emisji metanu do powietrza wentylacyjnego oraz atmosfery poprzez modelowanie i analizę sieci wentylacyjnej w Kopalni Pniówek ....
- SZBI- Dokumentacja systemu zarządzania bezpieczeństwem informacji
- Dostawa podzespołów komputerowych
więcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 57 im. Jana Kochanowskiego w Lublinie
- Przygot., wyd. posiłków dzieciom do czasu podjęcia nauki w szk. podst., uczniom do czasu uk. szk. ponadpodst. i os. dorosłym z ter. m-ta i g-ny P-sk wraz z dow. do m-ca zam. wskaz. przez Zam. w 2024r.
- Świadczenia usług żywienia Pacjentów Szpitala Powiatowego im. A. Wolańczyka Sp. z o.o.
- Świadczenie usługi kateringowej dla uczestników Dziennego Domu Pobytu w Celbowie
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla dzieci Publicznego Przedszkola nr 3 w Wieluniu
- "Przygotowanie oraz dostawa posiłków dla uczestników pobytu dziennego i całodobowego w Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnym w Kociołkach."
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.