eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Dostawy sukcesywne ryb , przetworów rybnych i owoców morza do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-07-31

Władysławowo: Dostawy sukcesywne ryb , przetworów rybnych i owoców morza do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Numer ogłoszenia: 166117 - 2012; data zamieszczenia: 31.07.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy sukcesywne ryb , przetworów rybnych i owoców morza do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy ryb , przetworów rybnych i owoców morza do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie przez okres 3 miesięcy tj . ryby wędzone, świeże, mrożone i marynowane. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.)..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 15.22.00.00-6, 15.23.40.00-7, 15.24.30.00-3, 15.25.00.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 3.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W zakresie tego warunku Zamawiający nie określa szczegółowych wymagań.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Jeżeli z upływem 3 miesięcy od dnia podpisania niniejszej umowy kwota określona w ust. 1 zawartej umowy pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy 2. Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego oraz możliwości Wykonawcy, do zmian: ilości (według zamówień częściowych). 3. W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej i wielkości opakowania) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl/zamowienia
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba Zamawiającego : ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.08.2012 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego : ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo: SEKRETARIAT.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Ryby mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. SOLA FILET -kg 230 2. DORSZ FILET - -kg 100 3. MINTAJ FILET -kg 110 4. FLĄDRA FILET - kg 220 5. MORSZCZUK FILET kg 20 6. PANGA FILET kg 110 7. TILAPIA FILET kg 230 8. ŁOSOŚ FILET -kg 100 9. PSTRĄG FILET kg 30 10. DORSZ MIELONKA (biała klasy A) kg 100 11. NOTOTENIA TUSZA IQF kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Ryby świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO kg 200 2. FLĄDRA TUSZA kg 20 3. FILET Z ŁOSOSIA NORWESKIEGO kg 200 4. FILET Z PSTRĄGA kg 100 5. PŁATY ŚLEDZIOWE kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.11.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Owoce morza i inne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. RAKI kg 5 2. SZYJKI RAKOWE - kg 2,5 3. KREWETKI KOKTAJLOWE 100/200 kg 5 4. KREWETKI OGONY 16/20 kg 5 5. KREWETKI OGONY 16/20 kg 5 6. KREWETKI BLACK TIGER 16/20 kg 5 7. KREWETKI BLACK TIGER 31/40 kg 5 8. PALUSZKI KRABOWE kg 5 9. OŚMIORNICZKI BABE kg 3 10. MAŁŻE NOWOZELANDZKIE N/Z kg 3 11. MULE CAŁE kg 5 12. MIESO MULI kg 5 13. TUŃCZYK POLĘDWICA - kg 5 14. MAŚLANA POLĘDWICA - kg 5 15. WĘGORZ kg 5 16. PSTRĄG WĘDZONY w całości kg 5 17. SZPROT WĘDZONY kg 5 18. HALIBUT WĘDZONY kg 5 19. KARP ŚWIEŻY W CAŁOŚCI kg 15 20. KARP ŚWIEŻY FILET kg 5 21. PSTRĄG ŚWIEŻY kg 10 22. ŁOSOŚ NORWESKI W CAŁOŚCI -kg 15 23. KARGULENA kg 20 24. TUŃCZYK POLĘDWICA kg 5 25. TUŃCZYK POLĘDWICA kg 5 26. ŁOSOŚ KETA kg 20 27. ŁOSOŚ STEKI kg 20 28. HALIBUT FILET - kg 10 29. HALIBUT TUSZA kg 10 30. SANDACZ FILET -kg 15.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 15.25.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Ryby Wędzone i marynowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. ŁOSOŚ NORWESKI kg 60 2. ŁOSOŚ NORWESKI kg 10 3. ŁOSOŚ NORWESKI STEK kg 5 4. PŁAT Z MAKRELI kg 20 5. MAKRELA WĘDZONA CAŁA kg 60 6. ŚLEDŹ WĘDZONY PŁAT kg 10 7. TILAPIA WĘDZONA FILET kg 35 8. SALSA KRAJANKA ŚLEDZIOWA kg 70 9. KRAJANKA ŚLEDZIOWA ŻYDOWSKA kg 6 10. SAŁATKA KRABOWA kg 5 11. ROLMOPSY KASZUBSKIE kg 25 12. ROLMOPSY W OCCIE kg 25 13. KORECZKI ŚLEDZIOWE Z PAPRYKĄ kg 30 14. FILETY ŚLEDZIOWE MARYNOWANE - kg 10 15. FILETY ŚLEDZIOWE SOLONE - kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.30.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.