eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Powidz › produkty mięsne, mięso i produkty drobiowe CPV 15100000-9



Ogłoszenie z dnia 2006-03-16

POZYCJA 14009

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Powidz: produkty mięsne, mięso i produkty drobiowe CPV 15100000-9 Czy niniejsze zamówienie jest objęte zakresem Porozumienia w sprawie zamówień rządowych (GPA): Nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Jednostka Wojskowa 3293, do kontaktów: p. Teresa Kubacka tel. 063 2774133, ktp. Cezary Zych tel/fax 063 2774354, ul. Witkowska 8, 62-430 Powidz, tel. 063 2774133, 063 2774354, fax 063 2774100, 063 2774354, www.33blot.prv.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: Jednostka Wojskowa 3293, p. Teresa Kubacka, kpt. Cezary Zych, ul. Witkowska 8, 62-430 Powidz, tel. 063 2774133, 063 2774354, fax 063 2774100, 063 2774354, www.33blot.prv.pl. 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: Jednostka Wojskowa 3293, p. Teresa Kubacka, kpt. Cezary Zych, ul. Witkowska 8, 62-430 Powidz, tel. 063 2774133, 063 2774354, fax 063 2774100, 063 2774354, www.33blot.prv.pl. 4) Adres, na którym należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Jednostka Wojskowa 3293, p. Teresa Kubacka, kpt. Cezary Zych, ul. Witkowska 8, 62-430 Powidz, tel. 063 2774133, 063 2774354, fax 063 2774100, 063 2774354, www.33blot.prv.pl. 5) Rodzaj zamawiającego: inny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Rodzaj zamówienia na roboty budowlane: 1.2) Rodzaj zamówienia na dostawy: kupno. 1.3) Rodzaj zamówienia na usługi: 1.4) Czy jest to umowa ramowa: Nie. 1.5) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: produkty mięsne, mięso i produkty drobiowe CPV 15100000-9. 1.6) Opis/przedmiot zamówienia: Przedmiotem zamówienia są produkty wg p-ktu II.1.5 podzielone na trzy grupy: 1) mięso CPV 15110000-2 2) drób CPV 15112000-6 3) produkty mięsne CPV 15130000-8. 1.7) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Jednostka Wojskowa 3293 Powidz. Kod NUTS: 1.8) Nomenklatura 1.8.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.13.00.00 - Produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.00.00 - Produkty mięsne 1.8.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 1.9) Podział zamówienia na części: Tak. Oferty można składać w odniesieniu do: wszystkich części. 1.10) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Całkowita wartość lub zakres zamówienia: Zgodnie ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia: wartość netto: 546 238,05 PLN (134 980,24 euro) wartość brutto: 577 085,00 PLN (142 602,80 euro). 2.2) Opcje. Opis i termin, w którym mogą być wykonane: 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data zakończenia: 31.12.2006;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia 1.1) Wymagane wadia i gwarancje: blok I - mięso - 1800,00 PLN, blok II - wyroby mięsne - 3500,00 PLN, blok III - drób - 350,00 PLN. 1.2) Główne war. finans. i płatności i/lub odwoł. do odp. przepisów: 1.3) Forma prawna, jaką musi przyjąć grupa dostawców, wykonawców lub usługodawców, której udzielono zamówienia: 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: 1) oświadczenie zgodnie z art. 22 ust. 1 Pzp 2) oświadczenie z ZUS i Urzędu Skarbowego o niezaleganiu w opłacaniu składek 3) zezwolenie na produkcję lub obrót produktami wchodzącymi w skład zamówienia. 2.1.1) Stan prawny - wymagane dokumenty: 2.1.2) Zdolność ekonomiczna i finansowa - wymagane dokumenty: 2.1.3) Zdolność techniczna - wymagane dokumenty: 3) Specyficzne warunki dotyczące zamówień na usługi 3.1) Czy świadczenie usługi zastrzeżone jest dla określonego zawodu: Nie. 3.2) Czy osoby prawne będą zobow. do wskazania nazwisk oraz kwalifikacji zawod. pracowników odpowiedz. za wyk. zamówienia: Nie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Rodzaj procedury: przetarg nieograniczony. 1.1) Czy wybrano już kandydatów: Nie. 1.2) Uzasadnienie wyboru procedury przyspieszonej: 1.3) Wcześniejsze publikacje dotyczące tego samego zamówienia 1.3.1) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego samego zamówienia: 1.3.2) Inne wcześniejsze publikacje: 1.4) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Numer referencyjny nadany sprawie przez zamawiającego: 21/2006. 3.2) Warunki uzyskania dokumentów zamówienia oraz dokumentów dodatkowych: dostępne do 26.04.2006, cena - PLN. Warunki i sposób płatności: 3.3) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 04.05.2006 godzina 10:00. 3.4) Wysłanie zaproszenia do składania ofert do wybranych kandydatów (w procedurze ograniczonej i negocjacyjnej): przybliżona data: 3.5) Język lub języki, w których można sporządzać oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: polski. 3.6) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.7) Warunki dotyczące otwarcia ofert 3.7.1) Osoby upoważnione do obecności podczas otwarcia ofert: 3.7.2) Data, godzina i miejsce: 04.05.2006, godzina 11:00, Jednostka Wojskowa 3293 Powidz - pokój 205 w budynku Sztabu.

SEKCJA VI: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy publikacja ogłoszenia jest nieobowiązkowa: Nie. 2) O ile dotyczy, wskazać, czy zamówienie ma charakter powtarzający się okresowo oraz podać przybliżone terminy publikacji kolejnych ogłoszeń: Zamówienie powtarzalne w okresie jednego roku kalendarzowego. 3) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 4) Informacje dodatkowe: 5) Data wysłania ogłoszenia: 07.03.2006. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE O CZĘŚCIACH ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Mięso zgodnie ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia. 3) Zakres lub wartość: netto: 182 368,66 PLN (45 064,91 euro) brutto: 188870,00 PLN (46671,44 euro) 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 2 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.20.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Drób i produkty drobiowe zgodnie ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia. 3) Zakres lub wartość: netto: 33 261,91 PLN (8219,31 euro) brutto: 34 465,00 PLN (8516,61 euro) 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 3 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Produkty mięsne zgodnie ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia. 3) Zakres lub wartość: netto: 330607,48 PLN (81696,03 euro) brutto: 353750,00 PLN (87414,75 euro) 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.