eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wisła › Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-01-30

Wisła: Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle.
Numer ogłoszenia: 13148 - 2009; data zamieszczenia: 30.01.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 6525 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle, ul. Wodna 3, Wisła, woj. śląskie, tel. 033 8552798, faks 033 8551519.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I - mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne Kod CPV / Przedmiot zamówienia / Norma / Jedn. / Ilość 15131220-7 / Boczek wędzony / PN-A-82007 / kg / 400 15131220-3 / Boczek surowy bez kości, świeży, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 26 15113300-6 / Golonko wieprzowe z kością, świeże, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 110 15113300-6 / Golonko wieprzowe bez kości, peklowane / PN-86/A-82002 / kg / 10 15113300-6 / Karkówka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 900 15111300-3 / Karkówka wieprzowa z kością / PN-A-82002 / kg / 15 15131130-5 / Kości wędzone / PN-A-82007 / kg / 55 15113300-6 / Kości wieprzowe gołe-świeże / PN-76/A-85712 / kg / 30 15113300-6 / Łopatka wieprzowa bez kości świeża, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 580 15113300-6 / Łopatka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002 / kg / 3 15111190-7 / Łopatka wołowa bez kości, świeża, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 380 15113300-6 / Nóżki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 10 15113300-6 / Polędwiczki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 45 15111190-7 / Polędwica wołowa / PN-88/A-82004 / kg / 15 15113300-6 / Prosiaczek bankietowy / PN-A-82007 / kg / 10 15111190-7 / Rostbef wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 4 15113100-4 / Schab wieprzowy z kością / PN-86/A-82002 / kg / 622 15111300-6 / Szynka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 25 15114000-0 / Wątroba wieprzowa / PN-86/A-82004 / kg / 30 15111190-7 / Udziec wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 230 15113000-3 / Żeberka wędzone - płaty / PN-86/A-82002 / kg / 40 15113000-3 / Żeberko wieprzowe, świeże, kl. I - płaty / PN-A-82002 / kg / 50 15131210-0 / Baleron / PN-A-82007 / kg / 170 15131135-0 / Filet wędzony z indyka / PN-A-86526 / kg / 106 15131130-5 / Frankfuterki / PN-A-82007 / kg / 185 15131133-6 / Kiełbasa krakowska podsuszana / PN-A-82007 / kg /146 15131400-9 / Kiełbasa zwyczajna / PN-A-82007 / kg / 290 15131933-6 / Kiełbasa szynkowa / PN-A-82007 / kg / 68 15131130-5 / Kiełbasa śląska / PN-A-82007 / kg / 200 15131130-5 / Kiełbasa żywiecka / PN-A-82007 / kg / 6 15131133-6 / Kiełbasa kminkowa / PN-A-82007 / kg / 32 15113400-9 / Kiełbasa parówkowa / PN-A-82007 / kg / 10 15113400-9 / Kiełbasa biała parzona / PN-A-82007 / kg / 47 15131133-6 / Kiełbasa myśliwska / PN-A-82007 / kg / 10 15131133-6 / Kiełbaski serowe / PN-A-82007 / kg / 15 15131133-6 / Kiełbasa ogniskowa, grillowana / PN-A-82007 / kg / 30 15131133-6 / Kiełbasa pieprzowa / PN-A-82007 / kg / 8 15131134-3 / Krupniok / PN-A-82007 / kg / 21 15131400-9 / Necówka / PN-A-82012 / kg / 20 15131130-5 / Parówki śląskie / PN-A-82007 / kg / 280 15131135-0 / Polędwica drobiowa / PN-A-86526 / kg / 75 15131133-6 / Polędwica sopocka / PN-A-82007 / kg / 212 15131310-1 / Pasztetowa / PN-82012 / kg / 30 15131400-9 / Salceson włoski / PN-A-82007 / kg / 28 15131230-6 / Salami gold / PN-A-82007 / kg / 4 15131133-6 / Schab wędzony / PN-A-82007 / kg / 12 15131210-0 / Szynka gotowana / PN-A-82007 / kg / 161 15113140-2 / Szynka prasowana / PN-A-82007 / kg / 92 15131133-6 / Szynka bawarska / PN-A-82007 / kg / 120 15131410-2 / Szynka domowa / PN-A-82007 / kg / 30 15131220-0 / wędzonka / PN-A-82007 / kg / 183 Część II - drób Kod CPV / Przedmiot zamówieni / Norma / Jedn. / Ilość 15112210-1 / Dramstiki świeże / PN-A-86524 / kg / 70 15112210-1 / Filet z piersi kurczaka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 350 15112220-4 / Filet z piersi indyka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 270 15112130-6 / Kurczak świeży / PN-A-86525 / kg / 20 15112200-8 / Porcje rosołowe z kurczaka / PN-A-86524 / kg / 146 15112210-1 / Udko całe z kurczaka, świeże / PN-A-86524 / kg / 800 15112300-9 / Wątroba z kurczaka, świeża / PN-A-86524 / kg / 16.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 82886.98 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.01.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Handlu - Zagranicznego JUR-GAST Sp. z o.o., 43 - 460 Wisła, ul. Wyzwolenia 34 a, 43-460, 43-460 Wisła, kraj/woj. śląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 69561.20
  • Oferta z najniższą ceną: 69561.20 oferta z najwyższą ceną: 73028.71
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: drób

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.01.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Józef i Piotr Gawłowski Sp. z o.o., 43-400 Cieszyn, ul. Mostowa 4, 43-400 Cieszyn, 43-400 Cieszyn, kraj/woj. śląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 13325.78
  • Oferta z najniższą ceną: 13325.78 oferta z najwyższą ceną: 13824.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.