eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › dostawy nabiału, mleka, margaryny, ryb i przetworów rybnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-05-19

Gdańsk: dostawy nabiału, mleka, margaryny, ryb i przetworów rybnych
Numer ogłoszenia: 127966 - 2016; data zamieszczenia: 19.05.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka , ul. Siennicka 23, 80-758 Gdańsk, tel. 058 301-60-33 w. 301.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy nabiału, mleka, margaryny, ryb i przetworów rybnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część1.: 1. Śmietana UHT 12 % 0,5 - 1,0 litra - w ilości 860 l 2. Jogurt naturalny niskotłuszczowy 125 - 150 g - w ilości 200 kg 3. Serek homogenizowany naturalny bez cukru 100 - 150 g - w ilości 320 kg 4. Serek homogenizowany owocowy bez cukru 100 - 150 g - w ilości 380 kg 5. Serek topiony kostka 100 g - w ilości 900 kg 6. Twarożek półtłusty krajanka 250 - 500 g - w ilości 1000 kg 7. Serek kanapkowy typ fromage 100 g - w ilości 320 kg 8. Serek topiony baton (kiełbaska) 100 g - w ilości 150 kg 9. Serek plastrowany 120 g - 200 g - w ilości 50 kg 10. Serek typu grani - wiejski 150 g - w ilości 320 kg Część 2 : 1. Mleko instant odtłuszczone 1 procentowe w workach 10 - 20 kg - w ilości 3900 kg Część 3: 1. Margaryna niskotłuszczowa do smarowania pieczywa, kostka 250 g - w ilości 10400 kg Część 4: 1. Sałatka śledziowa luzem w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 100 kg, 2. Płaty śledziowe mrożone luzem w kartonach 20-25 kg - w ilości 1000 kg, 3. Śledź solony płaty w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 1000 kg, Część 5: 1. Paprykarz szczeciński w puszce 300-330 g - w ilości 2000 kg, 2. Pasta rybna w wiaderkach 4-5 kg - w ilości 50 kg, 3. Tuńczyk w puszce w kawałkach w oleju 150-180 g - w ilości 100 kg, 4. Szprot w pomidorach w puszce 100-330 g - w ilości 2000 kg.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.10.00-3, 15.43.11.00-9, 15.22.00.00-6, 15.24.14.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez Wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art 22 ust. 1 ustawy Pzp

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez Wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art 22 ust. 1 ustawy Pzp

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez Wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art 22 ust. 1 ustawy Pzp

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez Wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art 22 ust. 1 ustawy Pzp

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia tego warunku dokonywana będzie w oparciu o złożone przez Wykonawcę oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art 22 ust. 1 ustawy Pzp

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - Termin realizacji reklamacji - 10

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Gdańsk-Przeróbka, ul. Siennicka 23, 80-758 Gdańsk.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 31.05.2016 godzina 10:00, miejsce: Zakład Karny Gdańsk-Przeróbka, ul. Siennicka 23, 80-758 Gdańsk, sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Śmietana UHT 12 % 0,5 - 1,0 litra - w ilości 860 l 2. Jogurt naturalny niskotłuszczowy 125 - 150 g - w ilości 200 kg 3. Serek homogenizowany naturalny bez cukru 100 - 150 g - w ilości 320 kg 4. Serek homogenizowany owocowy bez cukru 100 - 150 g - w ilości 380 kg 5. Serek topiony kostka 100 g - w ilości 900 kg 6. Twarożek półtłusty krajanka 250 - 500 g - w ilości 1000 kg 7. Serek kanapkowy typ fromage 100 g - w ilości 320 kg 8. Serek topiony baton (kiełbaska) 100 g - w ilości 150 kg 9. Serek plastrowany 120 g - 200 g - w ilości 50 kg 10. Serek typu grani - wiejski 150 g - w ilości 320 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin realizacji reklamacji - 10

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko instant odtłuszczone 1 procentowe w workach 10 - 20 kg - w ilości 3900 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin realizacji reklamacji - 10

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Margaryna niskotłuszczowa do smarowania pieczywa, kostka 250 g - w ilości 10400 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.11.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin realizacji reklamacji - 10

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Sałatka śledziowa luzem w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 100 kg, 2. Płaty śledziowe mrożone luzem w kartonach 20-25 kg - w ilości 1000 kg, 3. Śledź solony płaty w wiaderkach 5-10 kg - w ilości 1000 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin realizacji reklamacji - 10

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Paprykarz szczeciński w puszce 300-330 g - w ilości 2000 kg, 2. Pasta rybna w wiaderkach 4-5 kg - w ilości 50 kg, 3. Tuńczyk w puszce w kawałkach w oleju 150-180 g - w ilości 100 kg, 4. Szprot w pomidorach w puszce 100-330 g - w ilości 2000 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.14.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Termin realizacji reklamacji - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.