eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lądek-Zdrój › Sukcesywne dostawy zastawy stołowej i sprzętu kuchennego dla Uzdrowiska Lądek-Dlugopole SA

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-04-27

Lądek-Zdrój: Sukcesywne dostawy zastawy stołowej i sprzętu kuchennego dla Uzdrowiska Lądek-Dlugopole SA
Numer ogłoszenia: 121934 - 2009; data zamieszczenia: 27.04.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uzdrowisko Lądek Długopole S.A. , ul. Wolności 4, 57-540 Lądek-Zdrój, woj. dolnośląskie, tel. 074 8146434, 8146227 w. 265, faks 074 8147107.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-ladek.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Spółka Akcyjna Skarbu Państwa - NZOZ.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy zastawy stołowej i sprzętu kuchennego dla Uzdrowiska Lądek-Dlugopole SA.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy zastawy stołowej i sprzętu kuchennego dla Uzdrowiska Lądek-Dlugopole SA zgodnie z załącznikami nr 1a, 1b i 1c (formularzami cenowymi), odpowiednio do części 1,2 i 3 zamówienia, które zostały przygotowane w oparciu o aktualne potrzeby Uzdrowiska. Część 1 - Zastawa stołowa z porcelany z nadrukiem graficznym logo Uzdrowisko Lądek - Długopole SA określona w załączniku nr 1a; Talerze płytkie -50 szt., talerze głębokie -100 szt., talerze deserowe -300 szt, bulionówki ze spodkiem- 130 szt, kubki z uchem -300 szt., talerze deserowe (dżemówki) - 280 szt., filiżanka ze spodkiem-180 szt., salaterka miseczka - mała - 30 szt., półmiski duże - 60 szt. Część 2 - Zastawa stołowa określona w załączniku nr 1b; Talerze płytkie - 50 szt., talerze głęboki - 50 szt., talerze deserowe arcoroc - 100 szt., talerze deserowe szklane - 300 szt., bulionówki - 20 szt., szklanki kubki - 350 szt., talerze deserowe arcoroc - 100 szt., literatki - 230 szt., kieliszki do wódki - 230 szt., kieliszki do szampana - 280 szt., dzbanki do soków - 30 szt., pucharki na desery szklane - 390 szt., kieliszki do wina - 120 szt., kieliszki do soków - 100 szt., kubek z wzorem -300 szt., tacka kuchenna - 50 szt., filiżanki do kawy - 12 szt., szklanki do herbaty -120 szt. Część 3 - Sprzęt kuchenny określony w załączniku nr 1c; Waza nierdzewna - 24 szt., dzbanek nierdzewny - 50 szt., patelnia do naleśników - 6 szt., łyżka obiadowa - 120 szt., widelec - 500 szt., nóż - 350 szt., łyżeczka mała - 800 szt., patelnia głęboka - 4 szt., cedzak - 2 szt., wanna przecedzakowa - 2 szt., garnek ze stali nierdzewnej - 2 szt., garnek ze stali nierdzewnej - 2 szt., garnek z przykrywką - 2 szt., garnek z przykrywką - 4 szt., garnek niski z przykrywką - 4 szt., garnek średni z przykrywką - 4 szt., garnek niski - 5 szt., garnek średni - 2 szt., garnek do duszenia mięsa - 4 szt., gęsiarka żeliwna - 3 szt., garnek średni - 3 szt., kopyście drewniane -4 szt., patelnia do naleśników - 3 szt., rózga stalowa do ubijania piany - 3 szt., deska do krojenia - 1 szt., wanna okrągła - 4 szt., stolnice drewniane - 7 szt., sito stalowe -1 szt., sito z siatką - 2 szt., blachy do piekarnika - 2 szt., brytfanna z pokrywą - 2 szt., tace - 3 szt., tłuczek aluminiowy - 4 szt., wałek drewniany - 3 szt., cedzak sitkowy - 3 szt., nóż masarski - 8 szt., nóż do obierania -14 szt., nóż do oczkowania - 8 szt., worek do wyciskania - 2 szt., komplet końcówek stalowych do worka dekoracyjnego -1 szt. Zamówienie o wartości szacunkowej poniżej 14 tys. Euro.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00 - Sprzęt kuchenny, artykuły gospodarstwa domowego i artykuły domowe oraz artykuły cateringowe 39.22.11.00 - Zastawa kuchenna 39.22.12.00 - Zastawa stołowa 39.22.10.00 - Sprzęt kuchenny .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.07.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: - nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 Ustawy Pzp z dnia 29 stycznia 2004r. z póź. zm.; - spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 Ustawy Pzp; - zaoferują : a) wykonanie zamówienia w terminach: dla części 1, wg załącznika nr 1 a - do 2 miesięcy od dnia podpisania umowy, ale nie dłużej niż do dnia 31.07.2009r. dla części 2 i 3, wg załączników 1b i 1c sukcesywnie od dnia podpisania umowy, ale nie dłużej niż do dnia 31.07.2009r. b) zaakceptują 14 - dniowy termin płatności licząc od dnia otrzymania przez Zamawiającego faktury VAT ( wystawionej przy każdej dostawie) za zamówioną część dostawy; c) przedłożą wymagane przez Zamawiającego dokumenty i oświadczenia. Ocena spełnienia warunków udziału polegać będzie na kontroli autentyczności oraz kompletności i aktualności złożonych dokumentów, autentyczności zawartych w nich informacji oraz ocenie zawartych w dokumentach informacji pod kątem zgodności z postawionymi warunkami w SIWZ - wszystko na zasadzie formuły : Spełnia - nie spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawa zamówień publicznych składa następujące dokumenty: a) Koncesja, zezwolenie lub licencja, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania koncesji, zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności gospodarczej w zakresie objętym niniejszym zamówieniem publicznym, lub oświadczenie Wykonawcy, że nie ma obowiązku posiadania koncesji, zezwolenia czy licencji na prowadzenie działalności w zakresie obejmującym przedmiot zamówienia b) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. c) Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych. # Wypełnione i podpisane załączniki do niniejszej SIWZ, w tym: 1. Formularz ofertowy Wykonawcy wg - zał. nr 1, 2. Formularze cenowe - wg zał. nr 1a, 1b, 1c, 3. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 i art. 24 Prawa zamówień publicznych wg - zał. nr 2, 4. Projekt umowy (zaparafowany) wg - zał. nr 3, 5. Oświadczenie o nie zaleganiu z płatnościami w ZUS i Urzędzie Skarbowym, oświadczenie finansowe i oświadczenie o niekaralności - wg zał. nr 4, # W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy, odpowiadają wymaganiom określonym w niniejszej specyfikacji istotnych warunków zamówienia do oferty należy dołączyć następujące dokumenty: - opisy lub fotografie przedmiotu zamówienia - wskazane jest aby dołączyć odpowiednie foldery, - zaświadczenie podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym - lub równoważne zaświadczenie wystawione przez podmiot mający siedzibę w innym państwie członkowskim Europejskiego Obszaru Gospodarczego, ważne certyfikaty jakości o spełnieniu wymogów - dopuszczające je do stosowania w gastronomii..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uzdrowisko-ladek.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Uzdrowisko Lądek-Długopole Sa, ul. Wolnośći 4, II piętro, pokój nr 203, (Zamówienia Publiczne).

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.05.2009 godzina 10:00, miejsce: Uzdrowisko Lądek-Długopole SA, ul. Wolności 4, 57-540 Lądek Zdrój, I piętro, nr 103(Sekretariat).

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.