eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gryfino › Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpitala Powiatowego w Gryfinie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-06-04

Gryfino: Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpitala Powiatowego w Gryfinie
Numer ogłoszenia: 119723 - 2008; data zamieszczenia: 04.06.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 30926 - 2008.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: SPZOZ Szpital Powiatowy w Gryfinie, ul. Parkowa, 74-100 Gryfino, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 4162354 w. 175, fax 091 4162109 w. 175.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpitala Powiatowego w Gryfinie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: 1.1 sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów SPZOZ Szpitala Powiatowego w Gryfinie, zgodnie z zalecanymi przez Instytut Żywienia i Żywności w Warszawie normami oraz na składniki pokarmowe i produkty spożywcze dla pensjonariuszy w zakładach służby zdrowia, 1.2 Wykonawca będzie przygotowywał posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2005 r. Nr 31 poz. 265 z późn. zm), łącznie z przepisami wykonawczymi do tej ustawy. 1.3 sporządzanie i wydawanie posiłków z zachowaniem wymogów sanitarno-epidemiologicznych w zakresie personelu i warunków produkcji oraz odpowiedzialności za ich przestrzeganie, 1.4 przekazanie zamawiającemu posiłków w uzgodnionym terminie zgodnie z wymaganiami jakościowymi i wartościowymi. 2. Podstawa wykonania przedmiotu zamówienia: 2.1 posiłki sporządzane będą na podstawie zapotrzebowania żywnościowego relewów, dostarczanych przez zamawiającego z wyprzedzeniem dwudniowym, 2.2 przewidywana ilość całodobowych posiłków dziennie wynosi 50, 2.3 na całodzienne wyżywienie składają się 3 posiłki dostarczone przez wykonawcę do siedziby zamawiającego w godzinach: - śniadanie od 8.30 do 9.00 - obiad od 12.30 do 13.00 - kolacja od 17.00 do 18.00 2.4 posiłki wykonywane będą pod nadzorem dietetyka Wykonawcy, 2.5 Wykonawca będzie dostarczał posiłki własnym środkiem transportu do siedziby zamawiającego, ze spełnieniem właściwych wymogów sanitarnych potwierdzonych decyzją Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w zakresie środka transportu, w zakresie termosów i pojemników, atestami. 2.6 wykonawca odpowiada za higienę naczyń i opakowań, w których będą przechowywane i przewożone posiłki. 3. Lokalizacja wykonywania zamówienia: SPZOZ Szpital Powiatowy w Gryfinie, ul. Parkowa 5, 74-100 Gryfino. 4. Realizacja zamówienia: Za realizację umowy zawartej w wyniku niniejszego postępowania odpowiedzialna jest ze strony Zamawiającego

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków Kod CPV wg słownika 2008: 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków Oryginalny kod CPV: 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków Kod CPV wg słownika 2008: 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 182500 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.03.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Gastronomiczne, Pralnicze Stanisław Kasjan,, ul. Parkowa 5, 74-100 Gryfino, kraj/woj. zachodniopomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 162032.71
  • Oferta z najniższą ceną: 162032.71 / oferta z najwyższą ceną: 246165.89
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.