eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lublin › Dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-04-01

Lublin: Dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim
Numer ogłoszenia: 110232 - 2014; data zamieszczenia: 01.04.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda , ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 5245108/09 w.13, faks 081 5245108/09.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelska.ohp.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: OCHOTNICZE HUFCE PRACY.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 3.1.1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim, mieszczącego się przy ul. Lubelskiej 25, 21 300 Radzyń Podlaski. Oferowane artykuły żywnościowe muszą być dopuszczone do obrotu oraz posiadać dobrą jakość. Produkty te powinny odpowiadać, co do jakości, wymogom wyrobów dopuszczonych do obrotu i stosowania w zbiorowym żywieniu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1 do SIWZ. Dostawy będą wykonywane do wyczerpania środków Zamawiającego na ten przedmiot zamówienia. Zgodnie z art. 29 ust. 3 ustawy Prawo zamówień publicznych Zamawiający w niniejszym postępowaniu dopuszcza składanie ofert równoważnych a wszelkie składniki przedmiotu zamówienia określone za pomocą nazw producenta, określają minimalne parametry jakościowe i cechy użytkowe, jakim muszą odpowiadać dostarczane artykuły, aby spełniać opisane poniżej wymagania zamówienia. 3.1.2. MIEJSCE DOSTAWY Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Radzyniu Podlaskim, ul. Lubelska 25, 21 300 Radzyń Podlaski. 3.1.3. SPOSÓB DOSTAWY dostawy będą następować cyklicznie stosownie do potrzeb Zamawiającego od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2014 roku, po uprzednim telefonicznym ustaleniu, z wyprzedzeniem jednodniowym przez Zamawiającego wielkości i terminu dostawy. Wykonawca realizuje zamówienie zgodnie z wymogami Zamawiającego, dzień dostawy zawsze wyznaczany jest przez osobę odpowiedzialną za zamówienia artykułów żywnościowych w jednostce organizacyjne LWK OHP. Wykonawca bezwzględnie musi stosować się do potrzeb i wymogów Zamawiającego. Osoba odpowiedzialna za dostawy: Małgorzata Prokopiuk, tel. 083 352 11 03.. 3.1.4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części Część 1 ryby przetworzone i konserwowane, Część 2 owoce, warzywa i podobne produkty, Część 3 oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, Część 4 produkty mleczarskie, Część 5 produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych, Część 6 różne produkty spożywcze - pozostałe, Część 7 napoje bezalkoholowe, Część 8 produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, Część 9 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, Część 10 świeży drób, Część 11 produkty mrożone..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-6, 15.80.00.00-6, 15.98.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9, 15.11.21.00-7, 15.33.11.70-9, 15.22.10.00-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • dla części: 1, 4, 8 i 10 5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda, dla części: 2, 3, 5, 6, 7 i 9 5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda, dla części 11 5.1.1. posiadanie wiedzy i doświadczenia wykonanie w okresie ostatnich 3 lat przed wszczęciem postępowania a jeśli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie minimum 2 dostaw artykułów żywnościowych o wartości równej lub większej niż 30 000,00 zł brutto każda,

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • dla części: 1, 4, 8 i 10 5.1.2 dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia dysponowanie sprawnym pod względem technicznym samochodem, z działającą prawidłowo zabudową izotermiczną lub chłodnią, dla części 11 5.1.2 dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia: dysponowanie sprawnym pod względem technicznym samochodem, z działającą prawidłowo mroźnią.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • potwierdzenie posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje;
  • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Zakazuje się istotnych zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy, z zastrzeżeniem ust. 2 2. Strony przewidują możliwość wprowadzenia następujących zmian w umowie: 1 zmiana stawki i kwoty podatku Vat. 2 zmiana terminu realizacji przedmiotu zamówienia, w przypadku a działania siły wyższej, uniemożliwiającej wykonanie umowy w określonym pierwotnie terminie.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lubelska.ohp.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin pok. 216.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.04.2014 godzina 10:00, miejsce: ul. Wojciechowska 7, 20-704 Lublin pok. 216.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: ryby przetworzone i konserwowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Tuńczyk w sosie własnym konserwa Płaty śledziowe a la matias Konserwa rybna śledź w oleju Konserwa rybna śledź w pomidorach Konserwa rybna filet z makreli w oleju Konserwa rybna filet z makreli w pomidorach Konserwa rybna szprot w oleju Ryba mrożona filet z pangi Karp żywy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: owoce i warzywa świeże oraz produkty owocowe i warzywne przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas w puszce Chrzan w słoiku RĘBEK lub równoważny Dżem niskosłodzony wiśniowy Dżem niskosłodzony truskawkowy Powidła śliwkowe Groszek konserwowy Grzyby suszone całe podgrzybek Kapusta kiszona biała bez octu Kapusta kiszona czerwona bez octu Kukurydza konserwowa słodka bez konserwantów Koncentrat pomidorowy 30% Ogórek konserwowy Ogórek kiszony Ogórek małosolny Papryka marynowana słodka FRUKTUS lub równoważna Pieczarka marynowana Pietruszka suszona nać Sałatka babuni PTAK lub równoważna Sałatka szwedzka ogórkowa SMAK lub równoważna Sałatka grecka KUCHNIA POLSKA lub równoważna Sałatka pyszna FRUKTUS lub równoważna Szczaw konserwowy Banany Burak czerwony ćwikłowy Cebula biała zwyczajna Cytryna Fasola zwyczajna biała łuskana Groch łuskany połówki Jabłka Jonagold Jabłka McIntosh Jabłka Champion Kalafior biały Kapusta biała jesienna Kapusta biała młoda Kapusta czerwona Kapusta pekińska Marchew korzeń Ogórek gruntowy Papryka żółta Papryka czerwona świeża Papryka zielona świeża Pieczarki Pietruszka korzeń Pomidor kl. I Por Rzodkiewka pęczek Sałata główka masłowa Seler korzeń Soczewica zielona Szczypior pęczek Ziemniaki jesienne Vineta Ziemianki młode Irys Brokuł zielony Czosnek krajowy główka.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej roślinny kujawski lub równoważny Margaryna Kasia lub równoważna Margaryna śniadaniowa lub równoważna.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt owocowy 150 g Jogobella smak: truskawka, malina, brzoskwinia, poziomka lub równoważny Masło śmietankowe tłuszcz min. 74 % Mleko 2 % Śmietana 18 % Ser żółty Salami SPOMLEK SERENADA lub równoważny Ser żółty Gouda SPOMLEK SERENADA lub równoważny Ser żółty Podlaski z Filipowa lub równoważny Twaróg półtłusty Serek twarogowy wiejski 150 g Piątnica lub równoważny Ser topiony min. 60% tłuszczu kostka 100 g Serek topiony trójkąt Holland lub równoważny.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kasza gryczana Mąka pszenna 500 Mąka ziemniaczana Ryż biały długoziarnisty Kasza jęczmienna drobna.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: różne produkty spożywcze pozostałe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka tarta Baton czekoladowy typu Pawełek lub równoważny Cukier kryształ biały Cukier wanilinowy Herbata liściasta czarna GOLDEN ASSAM lub równoważna Herbata EKOLAND rozpuszczalna lub równoważna Kakao naturalne w proszku DecoMorreno lub równoważne Kawa zbożowa Ketchup łagodny koncentrat pomidorowy min. 37%, bez konserwantów Liść laurowy suszony Wafelek z nadzieniem 50 g Kisiel wiśniowy Winiary lub równoważny Kisiel truskawkowy Winiary lub równoważny Kisiel poziomkowy Winiary lub równoważny Kisiel cytrynowy Winiary lub równoważny Kompot śliwkowy słoik Konserwa mięsna Luncheon meat Łuków lub równoważna Majonez dekoracyjny Winiary lub równoważny Makaron świderki Lubella lub równoważny Makaron nitki Lubella lub równoważny Makaron muszelki Lubella lub równoważny Makaron krajanka Lubella lub równoważny Makaron łazanki Lubella lub równoważny Makaron spaghetti Lubella lub równoważny Marmolada owocowa Miód pszczeli Musztarda miodowa Parczew lub równoważna Musztarda stołowa Parczew lub równoważna Musztarda sarepska Parczew lub równoważna Musztarda kremska Parczew lub równoważna Musztarda delikatesowa Parczew lub równoważna Majeranek suszony Ocet spirytusowy 10% Pasztet drobiowy Podlaski DROSET lub równoważny Pasztet mazowiecki Łuków lub równoważny Pieprz prawdziwy czarny mielony Przyprawa do zup w płynie Winiary lub równoważna Przyprawa typu Kucharek lub równoważna Przyprawa do bigosu CARUM lub równoważna Przyprawa do kurczaka CARUM lub równoważna Cynamon mielony Czosnek suszony mielony CARUM lub równoważna Delikat do drobiu KNORR lub równoważny Delikat do mięs KNORR lub równoważny Delikat do ryb KNORR lub równoważny Fix KNORR do gulaszu lub równoważny Kwasek cytrynowy Ziele angielskie suszone całe Rosół w kostce drobiowy WINIARY lub równoważny Rosół drobiowy w paście KNORR lub równoważny Rosół wołowy w paście KNORR lub równoważny Bulion grzybowy w proszku KNORR lub równoważny Barszcz biały w proszku KNORR lub równoważny Barszcz czerwony w proszku WINIARY lub równoważny Sos bolognese KNORR lub równoważny Sos do spaghetti KNORR lub równoważny Sos pieczeniowy KNORR lub równoważny Sos sałatkowy KNORR lub równoważny Sos chrzanowy WINIARY lub równoważny Sos czosnkowy WINIARY lub równoważny Sos tatarski WINIARY lub równoważny Sos włoski KNORR lub równoważny Sól jodowana jadalna Syrop owocowy o smaku malinowym Łowicz lub równoważny Zupa błyskawiczna typu Amino 70 g lub równoważna Zupa ogonowa Knorr w proszku Zupa szparagowa Knorr w proszku Żurek w proszku KNORR lub równoważny Jaja klasa A wielkość M o kodzie 0 2 Drożdże piekarskie normalne 100 g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: napoje bezalkoholowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda niegazowana 0,5 l Woda gazowana 0,5 l Woda niegazowana 5 l.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bok surowy łuskany chudy i mięsisty Karkówka bez kości Kości karkowe Kości schabowe Mięso mielone wieprzowe co najmniej 65% mięsa wieprzowego, 35% tłuszczu Mięso mielone wieprzowo wołowe co najmniej 30% mięso wieprzowe, 35% mięso wołowe, 35% tłuszcz Podgardle wieprzowe Schab bez kości Słonina Szynka wieprzowa bez kości Udziec wołowy bez kości Wątróbka wieprzowa Wołowina bez kości Żeberka paski Kiełbasa biała surowa mięso wieprzowe min. 75%, mięso wołowe min. 25% WĘDLINA Baleron wędzony gotowany co najmniej 80% mięsa wieprzowego Boczek faszerowany Boczek pieczony wieprzowy co najmniej 60% mięsa Boczek wędzony wieprzowy co najmniej 70% mięsa Boczek wieprzowy pieczony z pietruszką co najmniej 60% mięsa Golonka prasowana co najmniej 70% mięsa wieprzowego Kaszanka co najmniej 15% wątroba wieprzowa, 15% podroby, 15% mięso wieprzowe 15% tłuszcz, kasza gryczana, krew Kebabki co najmniej 80% mięso wieprzowe, 20% mięso wołowe Kiełbasa firmowa co najmniej 70% mięsa wieprzowego Kiełbasa krakowska co najmniej 70% mięso wieprzowe, 14% mięso wołowe Kiełbasa parówkowa co najmniej 60% mięsa wieprzowego, 20% mięsa wołowego Kiełbasa piwna co najmniej 60% mięso wieprzowe, 30% mięso wołowe Kiełbasa zwyczajna co najmniej 60% mięso wieprzowe, 30% mięso wołowe Kiełbasa golonkowa co najmniej 80% mięso wieprzowe Kiełbasa podwawelska co najmniej 70% mięso wieprzowe, 20% mięso wołowe Kiełbasa toruńska Kiełbasa szynkowa co najmniej 60% mięso wieprzowe, 20% mięso wołowe Kiełbasa żywiecka co najmniej 70% mięso wieprzowe, 20% mięso wołowe Kiełbasa grillowa co najmniej 70% mięso wieprzowe, 15% mięso wołowe Łopatka myśliwska pieczona co najmniej 80% mięso wieprzowe Mortadela co najmniej 70% mięso wieprzowe, 15% mięso wołowe Mielonka tyrolska co najmniej 57% mięso wieprzowe, 15% mięso wołowe Ogonówka co najmniej 80% mięso wieprzowe Pasztet mięsny co najmniej 30% mięso wieprzowe, 20% mięso wołowe, 8% wątroba wieprzowa Pasztet drobiowy mięso z drobiu min.23%, wątroba drobiowa min. 12%, mięso oddzielone mechanicznie z drobiu min. 11% Parówki śląskie co najmniej 41% mięsa wieprzowego, 14% mięsa wołowego Pasztetowa co najmniej 35% podgardla, 15% boczek wieprzowy, 25% wątroby wieprzowej Pieczeń węgierska co najmniej 47% mięso wieprzowe, 15% mięso wołowe Pieczeń rzymska co najmniej 38% mięso wieprzowe, 32% mięso wołowe Pierś wędzona z indyka co najmniej 80% filet z indyka Polędwica drobiowa co najmniej 70% mięso drobiowe Polędwica sopocka wieprzowa co najmniej 80% mięsa wieprzowego Rolada schabowa wieprzowa co najmniej 80% mięsa wieprzowego Salceson włoski co najmniej 34% mięsa wieprzowego, 15% ozór wieprzowy, 20 % serce, nerki, płuca Szynka wieprzowa gotowana co najmniej 80% mięsa wieprzowego Żeberka wieprzowe wędzone paski.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka pszenna 100 g Chleb zwykły krojony Pączki z nadzieniem 100 g.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: świeży drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kurczak Nogi z kurczaka podudzie pałka Porcja rosołowa z kurczaka korpusy, szyje Filet z kurczaka bez skóry.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: produkty mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokuły mrożone różyczki Brukselka mrożona Groszek zielony mrożony Kalafior mrożony Marchew kostka mrożona Mieszanka owoców mrożonych POLTINO lub równoważna Mieszanka warzywna Macedońska Bonduelle lub równoważna Śliwka drylowana mrożona Truskawka mrożona Wiśnie bez pestek mrożone Zupa barszcz ukraiński mrożony Hortex lub równoważna Zupa grzybowa mrożona Hortex lub równoważna Zupa fasolowa mrożona Hortex lub równoważna Leczo mrożone Hortex lub równoważne Brokuły mrożone różyczki Brukselka mrożona Groszek zielony mrożony Kalafior mrożony Marchew kostka mrożona Mieszanka owoców mrożonych POLTINO lub równoważna Mieszanka warzywna Macedońska Bonduelle lub równoważna Śliwka drylowana mrożona Truskawka mrożona Wiśnie bez pestek mrożone Zupa barszcz ukraiński mrożony Hortex lub równoważna Zupa grzybowa mrożona Hortex lub równoważna Zupa fasolowa mrożona Hortex lub równoważna Leczo mrożone Hortex lub równoważne.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.