eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › dostawa czekolady dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Krakowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-02-28

POZYCJA 10774

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Kraków: dostawa czekolady dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Krakowie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Krakowie, do kontaktów: Anna Drzymała, ul. Rzeźnicza 11, 31-540 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 2618810, fax 012 2618822, e-mail: a.drzymala@rckik.krakow.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa czekolady dla Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Krakowie. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Dostawa 500.000 sztuk czekolady pełnej, w tym: 100.000 - mleczna 200.000 - deserowa 100.000 - z bakaliami 100.000 - z orzechami. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Magazyn - 31-914 Kraków, ul. Sieroszewskiego 1. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.84.21.00 - Czekolada Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.21.00 - Czekolada 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Dostawa 500.000 sztuk czekolady pełnej. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 5000. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: 1.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji. 2.Aktualne zaświadczenie z urzędu skarbowego oraz właściwego ZUS lub KRUS potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne. 3.Aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w Art. 24 ust. 1 pkt. 9 ustawy dotyczącą osób uprawnionych do reprezentowania Wykonawcy. 4.Oświadczenie wykonawcy o spełnieniu przez oferowane przez niego czekolady Polskiej Normy numer PN-A-88102 z 1998r. 5.Sprawozdania finansowe za rok 2004 (bilans, rachunek zysków i strat, sprawozdanie z przepływu środków pieniężnych. 5.Odpis oryginału lub potwierdzoną za zgodność kserokopię świadectwa wdrożenia Systemu Analiz Zagrożeń i Krytycznych Kontroli, czyli wdrożony system HACCP zgodnie z Ustawą z dnia 11.05.2001 o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2001 roku nr 63 poz. 634 z późniejszymi zmianami) i rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 30.04.2004 w sprawie wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: Oferta najbardziej korzystna ekonomicznie pod względem: cena brutto - 50% walory smakowe - 50% 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 28.04.2006, cena - 18.30. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 08.05.2006 godzina 13:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba miesięcy: 12; liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 08.05.2006, godzina 13:30, jak w pkt. 1.1 pokój 4.12.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 21.02.2006.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.