eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lublin › Dostawa aparatury naukowo-badawczej dla poszczególnych jednostek organizacyjnych Akademii Rolniczej w Lublinie z podziałem na 35 części.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-06-27

Lublin: Dostawa aparatury naukowo-badawczej dla poszczególnych jednostek organizacyjnych Akademii Rolniczej w Lublinie z podziałem na 35 części.
Numer ogłoszenia: 107453 - 2007; data zamieszczenia: 27.06.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Akademia Rolnicza w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 4456603, 4456073, fax 081 4456730.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ar.lublin.pl/zamowienia

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa aparatury naukowo-badawczej dla poszczególnych jednostek organizacyjnych Akademii Rolniczej w Lublinie z podziałem na 35 części..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część 1 - Waga elektroniczna terenowa dla Katedry Zoologii, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 1 do siwz, Część 2 - Waga platformowa dla Wydziału Nauk Rolniczych w Zamościu, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 2 do siwz, Część 3 - Waga laboratoryjna dla Wydziału Nauk Rolniczych w Zamościu, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 3 do siwz, Część 4 - Waga analityczna dla Zakładu Inżynierii i Technologii Zbóż, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 4 do siwz, Część 5 - Waga analityczna dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 5 do siwz, Część 6 - Waga precyzyjna dla Zakładu Inżynierii i Technologii Zbóż, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 6 do siwz, Część 7 - Waga precyzyjna dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 7 do siwz, Część 8 - Waga precyzyjna dla Katedry Uprawy i Nawożenia Roślin Ogrodniczych, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 8 do siwz, Część 9 - Waga dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 9 do siwz, Część 10 - Destylarka szt. 2 dla Katedry Nasiennictwa i Szkółkarstwa Ogrodniczego i Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 10 do siwz, Część 11 - Destylarka szklana dla Instytutu Biologicznych Podstaw Chorób Zwierząt, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 11 do siwz, Część 12 - Dejonizator wody dla Katedry Biochemii i Toksykologii, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 12 do siwz, Część 13 - Demineralizator dla Instytutu Żywienia Zwierząt, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 13 do siwz, Część 14 - Homogenizer do prób biologicznych z wyp. dla Katedry Biologicznych Podstaw Produkcji Zwierzęcej, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 14 do siwz, Część 15 - Homogenizator pojemnościowy dla Katedry Biochemii i Toksykologii, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 15 do siwz, Część 16 - Homogenizer dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 16 do siwz, Część 17 - Łaźnia wodna dla Katedry Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 17 do siwz, Część 18 - Łaźnia wodna dla Katedry Biochemii i Toksykologii, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 18 do siwz, Część 19 - Łaźnia wodna dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 19 do siwz, Część 20 - 4szt. Wytrząsarki typu Vortex dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 20 do siwz, Część 21 - Wirówka laboratoryjna dla Katedry i Kliniki Chirurgii Zwierząt, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 21 do siwz, Część 22 - Wirówka laboratoryjna z chłodzeniem dla Instytutu Żywienia Zwierząt, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 22 do siwz, Część 23 - Wytrząsarka laboratoryjna dla Katedry Anatomii i Histologii Zwierząt, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 23 do siwz, Część 24 -Bloki grzejące 2 szt. dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 24 do siwz, Część 25 -Płaszcz grzejny 2 szt. z regulacją mocy 1000 ml i 500 ml dla Katedry Przetwórstwa Owoców i Warzyw, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 25 do siwz, Część 26 - Cieplarka laboratoryjna dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 26 do siwz, Część 27 - Kriostat cieczowy dla Katedry Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 27 do siwz, Część 28 - Krioskop dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 28 do siwz, Część 29 - Trichnoskop projekcyjny dla Katedry Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 29 do siwz, Część 30 - Lepkościomierz cyfrowy dla Katedry Inżynierii i Maszyn Spożywczych, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 30 do siwz, Część 31 - Tester Holmena dla Katedry Eksploatacji Maszyn Przemysłu Spożywczego, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 31 do siwz, Część 32 - Ultratermostat dla Katedry Eksploatacji Maszyn Przemysłu Spożywczego, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 32 do siwz, Część 33 - Rejestratory temperatury dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 33 do siwz, Część 34 - Próbnik czystości powietrza dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 34 do siwz, Część 35 - Wentylator promieniowy z regulatorem przepływu dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 35 do siwz,

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 29.20.00.00 - Maszyny ogólnego zastosowania Kod CPV wg słownika 2008: 42.00.00.00 - Maszyny przemysłowe Oryginalny kod CPV: 33.20.00.00 - Przyrządy i urządzenia do pomiaru, kontroli, badania i nawigacji Kod CPV wg słownika 2008: 38.00.00.00 - Sprzęt laboratoryjny, optyczny i precyzyjny (z wyjątkiem szklanego) Oryginalny kod CPV: 29.10.00.00 - Maszyny do wytwarzania i wykorzystywania mocy mechanicznej Kod CPV wg słownika 2008: 42.10.00.00 - Maszyny do wytwarzania i wykorzystywania mocy mechanicznej Oryginalny kod CPV: 33.10.00.00 - Urządzenia medyczne Kod CPV wg słownika 2008: 33.10.00.00 - Urządzenia medyczne Oryginalny kod CPV: 29.70.00.00 - Sprzęt gospodarstwa domowego Kod CPV wg słownika 2008: 39.70.00.00 - Sprzęt gospodarstwa domowego Oryginalny kod CPV: 36.70.00.00 - Wyroby i towary konsumpcyjne Kod CPV wg słownika 2008: 15.90.00.00 - Napoje, tytoń i produkty podobne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 35.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w dniach: 30.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia publicznego zgodnie z art. 22 ust. 1 pkt. 1-3 ustawy mogą ubiegać się wykonawcy, którzy w częściach 1-35: 1)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności; tj. funkcjonuje w obrocie gospodarczym i jest zarejestrowany w KRS lub Urzędzie Mista/Gminy 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Jeśli Wykonawca spełnia powyższe warunki winien podpisać oświadczenie stanowiące załącznik nr 37 do siwz i dołączyć niniejsze oświadczenie do oferty wykonawcy. Ocena spełniania warunków wymaganych od wykonawców będzie przeprowadzona według reguły spełnia - nie spełnia. Niespełnienie warunków wymaganych od Wykonawcy spowoduje jego wykluczenie z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 pkt 10 ustawy. Ofertę Wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1/ aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeśli wykonawcy występują w formie spółki cywilnej - każdy z wykonawców winien przedstawić w ofercie zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, pełnomocnictwo regulujące sposób reprezentacji. 2/ oświadczenie o spełnieniu warunków art. 22 ust. 1 ustawy o zamówieniach publicznych, zgodnie z załącznikiem nr 1 do specyfikacji, Oprócz dokumentów i oświadczenia na potwierdzenie spełnienia warunków stawianych przez Zamawiającego oferta musi zawierać: 3/ wypełniony formularz Oferta wykonawcy zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik 36 do s.i.w.z., 4/ wypełnione załączniki (w s.i.w.z. załączniki techniczne występują od nr 1 do 35) zawierający/e opis przedmiotu zamówienia w części, w której Wykonawca bierze udział, 5/ foldery lub prospekty producentów urządzeń zawierające dokładne parametry techniczne oferowanej aparatury naukowo-badawczej w poszczególnych częściach. Dane techniczne w wypełnionych przez Wykonawcę załącznikach technicznych (od nr 1 do nr 35), o których mowa w pkt-cie 4 mają mieć odzwierciedlenie w przedstawionych przez producentów danych technicznych określonych w folderach lub prospektach

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

  • 1. Cena - 50
  • 2. Parametry techniczne - 50

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.ar.lublin.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Akademia Rolnicza w Lublinie Sekcja ds. Zamówień Publicznych ul. Akademicka 13 pok. 54 20-950 Lublin.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.07.2007 godzina 12:00, miejsce: Akademia Rolnicza w Lublinie Sekcja ds. Zamówień Publicznych ul. Akademicka 13 pok. 54 20-950 Lublin.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Waga elektroniczna terenowa dla Katedry Zoologii..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wagi elektroniczna terenowa dla Katedry Zoologii, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 1 do siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Waga platformowa dla Wydziału Nauk Rolniczych w Zamościu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wagi platformowej dla Wydziału Nauk Rolniczych w Zamościu, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 2 do siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Waga laboratoryjna dla Wydziału Nauk Rolniczych w Zamościu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wagi laboratoryjnej dla Wydziału Nauk Rolniczych w Zamościu, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 3 do siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Waga analityczna dla Zakładu Inżynierii i Technologii Zbóż..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wagi analitycznej dla Zakładu Inżynierii i Technologii Zbóż, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 4 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 80
    • 2. Długość okresu gwarancji - 20

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Waga analityczna dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wagi analitycznej dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 5 do siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.23.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Waga precyzyjna dla Zakładu Inżynierii i Technologii Zbóż..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wagi precyzyjnej dla Zakładu Inżynierii i Technologii Zbóż, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 6 do siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 80
    • 2. Długość okresu gwarancji - 20

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Waga precyzyjna dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wagi precyzyjnej dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 7 do siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Waga precyzyjna dla Katedry Uprawy i Nawożenia Roślin Ogrodniczych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wagi precyzyjnej dla Katedry Uprawy i Nawożenia Roślin Ogrodniczych, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 8 do siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.23.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Waga dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wagi dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 9 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.24.23.11-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Destylarka szt. 2 dla Katedry Nasiennictwa i Szkółkarstwa Ogrodniczego i Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa destylarki szt. 2 dla Katedry Nasiennictwa i Szkółkarstwa Ogrodniczego i Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 10 do siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.24.10.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Destylarka szklana dla Instytutu Biologicznych Podstaw Chorób Zwierząt..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa destylarki szklanej dla Instytutu Biologicznych Podstaw Chorób Zwierząt, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 11 do siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Dejonizator wody dla Katedry Biochemii i Toksykologii..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa dejonizatora wody dla Katedry Biochemii i Toksykologii, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 12 do siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 21.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Demineralizator dla Instytutu Żywienia Zwierząt..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa demineralizatora dla Instytutu Żywienia Zwierząt, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 13 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Homogenizer do prób biologicznych z wyp. dla Katedry Biologicznych Podstaw Produkcji Zwierzęcej..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa homogenizera do prób biologicznych z wyp. dla Katedry Biologicznych Podstaw Produkcji Zwierzęcej, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 14 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.10.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Homogenizator pojemnościowy dla Katedry Biochemii i Toksykologii,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa homogenizatora pojemnościowego dla Katedry Biochemii i Toksykologii, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 15 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Homogenizer dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa homogenizera dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 16 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.71.12.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Łaźnia wodna dla Katedry Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa łaźni wodnej dla Katedry Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 17 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.50.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Łaźnia wodna dla Katedry Biochemii i Toksykologii..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa łaźni wodnej dla Katedry Biochemii i Toksykologii, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 18 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Łaźnia wodna dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa łaźni wodnej dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 19 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Wytrząsarki typu Vortex 4szt. dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 20 do siwz,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 4szt. wytrząsarek typu Vortex dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 20 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.80.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Wirówka laboratoryjna dla Katedry i Kliniki Chirurgii Zwierząt..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wirówki laboratoryjnej dla Katedry i Kliniki Chirurgii Zwierząt, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 21 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Wirówka laboratoryjna z chłodzeniem dla Instytutu Żywienia Zwierząt..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wirówki laboratoryjnej z chłodzeniem dla Instytutu Żywienia Zwierząt, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 22 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Wytrząsarka laboratoryjna dla Katedry Anatomii i Histologii Zwierząt,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wytrząsarki laboratoryjnej dla Katedry Anatomii i Histologii Zwierząt, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 23 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.10.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Bloki grzejące dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa 2 szt. bloków grzejących dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 24 do siwz.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.80.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 45
    • 2. Parametry techniczne - 55

CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Płaszcz grzejny 2 szt. z regulacją mocy 1000 ml i 500 ml dla Katedry Przetwórstwa Owoców i Warzyw,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa płaszcza grzejnego 2 szt. z regulacją mocy 1000 ml i 500 ml dla Katedry Przetwórstwa Owoców i Warzyw, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 25 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.00.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Cieplarka laboratoryjna dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa cieplarki laboratoryjnej dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 26 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.80.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Kriostat cieczowy dla Katedry Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa kriostatu cieczowego dla Katedry Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 27 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.25.32.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: Krioskop dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa krioskopu dla Katedry Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 28 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.26.20.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 55
    • 2. Parametry techniczne - 45

CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: Trichnoskop projekcyjny dla Katedry Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa trichnoskopu projekcyjnego dla Katedry Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 29 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: Lepkościomierz cyfrowy dla Katedry Inżynierii i Maszyn Spożywczych,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa lepkościomierza cyfrowego dla Katedry Inżynierii i Maszyn Spożywczych, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 30 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.20.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: Tester Holmena dla Katedry Eksploatacji Maszyn Przemysłu Spożywczego,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa testera Holmena dla Katedry Eksploatacji Maszyn Przemysłu Spożywczego, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 31 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 33.26.20.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: Ultratermostat dla Katedry Eksploatacji Maszyn Przemysłu Spożywczego,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa ultratermostatu dla Katedry Eksploatacji Maszyn Przemysłu Spożywczego, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 32 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.13.11.30-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 33 NAZWA: Rejestratory temperatury dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa rejestratorów temperatury dla Katedry Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 33 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 30.23.25.10-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 34 NAZWA: Próbnik czystości powietrza dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa próbnika czystości powietrza dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 34 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 36.71.10.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

CZĘŚĆ Nr: 35 NAZWA: Wentylator promieniowy z regulatorem przepływu dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wentylatora promieniowego z regulatorem przepływu dla Katedry Higieny Zwierząt i Środowiska, zgodnie z parametrami technicznymi określonymi w załączniku nr 35 do siwz,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 29.71.41.10-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 50
    • 2. Parametry techniczne - 50

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.