eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Zakopane › Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 45. Międzynarodowego Festiwalu Folkloru Ziem Górskich w Zakopanem

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-06-11

Zakopane: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 45. Międzynarodowego Festiwalu Folkloru Ziem Górskich w Zakopanem
Numer ogłoszenia: 107289 - 2013; data zamieszczenia: 11.06.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Biuro Promocji Zakopanego , ul. Kościeliska 7, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 18 20 66 950, faks 18 20 666 56.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zakopane.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa Instytucja Kultury.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 45. Międzynarodowego Festiwalu Folkloru Ziem Górskich w Zakopanem.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników 45. Międzynarodowego Festiwalu Folkloru Ziem Górskich (MFFZG) w Zakopanem. Zakwaterowanie i wyżywienie dotyczy zespołów zagranicznych, zespołów polskich, pilotów, tłumaczy, jurorów, twórców ludowych. Wyżywienie (catering) dotyczy obsługi technicznej, zespołów nie zakwaterowanych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Części 1-16 - Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (zespołów, tłumaczy, pilotów) Część 17 -zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (jurorów, tłumaczy) Część 18 - zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG (twórców ludowych) Części 19 - Wyżywienie (catering) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w SIWZ..

II.1.5) przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających:

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamawiający przewiduje w niniejszym postępowaniu przetargowym udzielić zamówień uzupełniających, stanowiących nie więcej niż 50% wartości zamówienia podstawowego (art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy PZP)

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.30.00.00-3, 55.24.00.00-4, 55.00.00.00-0.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 19.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 01.09.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunku będzie dokonana na podstawie dokumentów lub oświadczeń załączonych do oferty przetargowej na zasadzie spełnia / nie spełnia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunków będzie dokonana na podstawie dokumentów lub oświadczeń załączonych do oferty przetargowej na zasadzie spełnia / nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunków będzie dokonana na podstawie dokumentów lub oświadczeń załączonych do oferty przetargowej na zasadzie spełnia / nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunków będzie dokonana na podstawie dokumentów lub oświadczeń załączonych do oferty przetargowej na zasadzie spełnia / nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Warunek zostanie uznany za spełniony jeżeli wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu. Ocena spełnienia powyższego warunków będzie dokonana na podstawie dokumentów lub oświadczeń załączonych do oferty przetargowej na zasadzie spełnia / nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy, w przypadku gdy nastąpi zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu umowy, a także w zakresie wystąpienia zdarzeń określanych jako (siła wyższa), których nie można było przewidzieć w chwili podpisania niniejszej umowy i które nie wynikają z winy żadnej ze stron

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zakopane.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Biuro Promocji Zakopanego ul. Kościeliska 7, 34-500 Zakopane.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.06.2013 godzina 12:30, miejsce: Biuro Promocji Zakopanego ul. Kościeliska 7, 34-500 Zakopane.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 420 noclegów (22.08-01.09.2013 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 22.08.2013 - 42 kolacje; 23.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady; 42 kolacje; 24.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady; 25.08.2013 - 42 śniadania, 42 kolacje; 26.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 27.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 28.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 29.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 30.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 31.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady; 42 kolacje; 01.09.2013 - 42 śniadania;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 01.09.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (23.08-31.08.2013 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 42 kolacje; 24.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady; 25.08.2013 - 42 śniadania, 42 kolacje; 26.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 27.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 28.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 29.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 30.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 31.08.2013 - 42 śniadania;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (23.08-31.08.2013 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 42 kolacje; 24.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady; 25.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 26.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 27.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 28.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 29.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 30.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 31.08.2013 - 42 śniadania;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (23.08-31.08.2013 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 42 kolacje; 24.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady; 25.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 26.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 27.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 28.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 29.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 30.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 31.08.2013 - 42 śniadania;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (23.08-31.08.2013 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 42 kolacje; 24.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady; 25.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 26.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 27.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 28.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 29.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 30.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 31.08.2013 - 42 śniadania;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (23.08-31.08.2013 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 42 kolacje; 24.08.2013 - 42 śniadanie, 42 obiady; 25.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 26.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 27.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 28.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 29.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 30.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 31.08.2013 - 42 śniadania;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (23.08-31.08.2013 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 42 kolacje; 24.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady; 25.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 26.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 27.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 28.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 29.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 30.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 31.08.2013 - 42 śniadania;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 336 noclegów (23.08-31.08.2013 po 42 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 42 kolacje; 24.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady; 25.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 26.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 27.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 28.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 29.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 30.08.2013 - 42 śniadania, 42 obiady, 42 kolacje; 31.08.2013 - 42 śniadania;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 280 noclegów (23.08-31.08.2013 po 35 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 35 kolacji; 24.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów; 25.08.2013 - 35 śniadań, 35 kolacji; 26.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 27.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 28.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 29.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 30.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji;; 31.08.2013 - 35 śniadań;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 280 noclegów (23.08-31.08.2013 po 35 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 35 kolacji; 24.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów; 25.08.2013 - 35 śniadań, 35 kolacji; 26.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 27.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 28.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 29.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 30.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji;; 31.08.2013 - 35 śniadań;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 280 noclegów (23.08-31.08.2013 po 35 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 35 kolacji; 24.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów; 25.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 26.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 27.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 28.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 29.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 30.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji;; 31.08.2013 - 35 śniadań;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 280 noclegów (23.08-31.08.2013 po 35 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 35 kolacji; 24.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów; 25.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 26.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 27.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 28.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 29.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji; 30.08.2013 - 35 śniadań, 35 obiadów, 35 kolacji;; 31.08.2013 - 35 śniadań;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 176 noclegów (23.08-31.08.2013 po 22 noclegi) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 23.08.2013 - 22 kolacji; 24.08.2013 - 22 śniadań, 22 obiadów; 25.08.2013 - 22 śniadań, 22 obiadów, 22 kolacji; 26.08.2013 - 22 śniadań, 22 obiadów, 22 kolacji; 27.08.2013 - 22 śniadań, 22 obiadów, 22 kolacji; 28.08.2013 - 22 śniadań, 22 obiadów, 22 kolacji; 29.08.2013 - 22 śniadań, 22 obiadów, 22 kolacji; 30.08.2013 - 22 śniadań, 22 obiadów, 22 kolacji; 31.08.2013 - 22 śniadań;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 240 noclegów (24.08-30.08.2013 po 40 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 25.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 26.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 29.08.2013 - 40 obiadów, 40 kolacji; 30.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.27.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 240 noclegów (24.08-30.08.2013 po 40 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 25.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 26.08.2013 - 40 śniadań, 28.08.2013 - 40 obiadów, 40 kolacji; 29.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 30.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 240 noclegów (24.08-30.08.2013 po 40 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 25.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 26.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 27.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 28.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 29.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów, 40 kolacji; 30.08.2013 - 40 śniadań, 40 obiadów;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 36 noclegów (22.08-31.08.2013 po 4 noclegi), 128 noclegów (23.08-31.08.2013 po 16 noclegów), 28 noclegów (24.08-31.08.2013 po 4 noclegi), 5 noclegów (26.08-31.08.2013 po 1 noclegu) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 22.08.2013 - 4 kolacje; 23.08.2013 - 4 śniadania, 15 obiadów, 20 kolacji; 24.08.2013 - 20 śniadań, 28 obiadów; 25.08.2013 - 24 śniadań, 28 obiadów, 28 kolacji; 26.08.2013 - 24 śniadań, 28 obiadów, 28 kolacji; 27.08.2013 - 24 śniadań, 28 obiadów, 28 kolacji; 28.08.2013 - 24 śniadań, 28 obiadów, 28 kolacji; 29.08.2013 - 24 śniadań, 28 obiadów, 28 kolacji; 30.08.2013 - 24 śniadań, 28 obiadów, 24 kolacji; 31.08.2013 - 20 śniadań.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników MFFZG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakwaterowanie: szacunkowa ilość: 320 noclegów (23.08-31.08.2013 po 40 noclegów) Wyżywienie: szacunkowa ilość: 320 śniadań (24.08-31.08.2013 po 40 śniadań).

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00-3, 55.24.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Wyżywienie uczestników MFFZG (catering).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wyżywienie: Ma składać się z posiłków: a) Obiady (zupa, drugie danie, napój ciepły lub zimny) dla ogólnej liczby ok. 600 osób (m.in.: obsługa techniczna, zespół gospodarzy, zespoły nie zakwaterowane) w terminie 22-30.08.2013 r. b) kolacje (jedno danie, napój ciepły lub zimny) dla ogólnej liczby ok. 380 osób (m.in.: obsługa techniczna, zespół gospodarzy, zespoły nie zakwaterowane) w terminie 23.08., 25-30.08.2013 r. c) kolacja (kiełbaski na ognisko, pieczywo, dodatki, ciepły napój) dla ok. 500 osób w dniu 24.08.2013 r..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.08.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.