eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Adamów › Przeprowadzenie zajęć przygotowujących do egzaminu teoretycznego w zawodzie kucharz, przygotowanie testów sprawdzających do egzaminu teoretycznego, przeprowadzenie próbnych egzaminów zawodowych teoretycznych i praktycznych oraz sprawdzenie testów sprawdzających wiedzę w ramach projektu pn.Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Adamowie Twoją szansą

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-06-07

Adamów: Przeprowadzenie zajęć przygotowujących do egzaminu teoretycznego w zawodzie kucharz, przygotowanie testów sprawdzających do egzaminu teoretycznego, przeprowadzenie próbnych egzaminów zawodowych teoretycznych i praktycznych oraz sprawdzenie testów sprawdzających wiedzę w ramach projektu pn.: Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Adamowie Twoją szansą
Numer ogłoszenia: 104299 - 2013; data zamieszczenia: 07.06.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 68205 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie, ul. Cmentarna 6, 21-412 Adamów, woj. lubelskie, tel. 25 7553169, faks 25 b7553169.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka podległa administracji samorządowej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przeprowadzenie zajęć przygotowujących do egzaminu teoretycznego w zawodzie kucharz, przygotowanie testów sprawdzających do egzaminu teoretycznego, przeprowadzenie próbnych egzaminów zawodowych teoretycznych i praktycznych oraz sprawdzenie testów sprawdzających wiedzę w ramach projektu pn.: Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Adamowie Twoją szansą.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na przeprowadzeniu zajęć przygotowujących do egzaminu teoretycznego w zawodzie kucharz, przygotowanie testów sprawdzających do egzaminu teoretycznego, przeprowadzenie próbnych egzaminów zawodowych teoretycznych i praktycznych oraz sprawdzenie testów sprawdzających wiedzę w zawodzie kucharz zgodnie z wymaganiami Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej (OKE), dla uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie przy Zespole Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie, w ramach projektu pn.: Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Adamowie Twoją szansą. Przedmiot zamówienia obejmuje 10 następujących części: Część 1 - Przeprowadzenie zajęć przygotowujących do egzaminu zawodowego teoretycznego w zawodzie kucharz Dodatkowe zajęcia, kompetencje zawodowe, przeprowadzenie zajęć przygotowujących do egzaminu zawodowego teoretycznego w zawodzie kucharz dla uczennic i uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie. Sposób prowadzenia zajęć: zajęcia prowadzone z uczennicami i uczniami (uczestniczkami i uczestnikami projektu) Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie w roku szkolnym: 2013/2014 (semestr II, 7 godz.), 2014/2015 (semestr I i II, 28 godz.) Forma zajęć: zajęcia prowadzone będą przez cały okres obowiązywania umowy dla 2 grup uczniów łącznie (1 gr. x 21h, 1 gr. x 14h),. Łączna ilość godzin dydaktycznych zajęć - 35 godzin zajęć (1 godzina zajęć = 45 minut). Termin realizacji zajęć: od dnia podpisania umowy do 28 lutego 2015 roku - dokładne terminy zajęć zostaną ustalone po podpisaniu umowy Miejsce realizacji zajęć: pomieszczenia Zespołu Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie Część 2 - Próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przygotowanie testów sprawdzających wiedzę w zawodzie kucharz Dodatkowe zajęcia, kompetencje zawodowe, próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przygotowanie testów sprawdzających wiedzę w zawodzie kucharz dla uczennic i uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie. Zakres prac do wykonania: przygotowanie 8 różnych kompletów testów na każdy z 3 egzaminów zawodowych teoretycznych, zgodnie z wymaganiami Okręgowej Komisji Egzaminacyjnej. Forma: 8 różnych kompletów testów sprawdzających wiedzę w zawodzie kucharz na każdy z 3 egzaminów - 24 różne testy. Termin realizacji: od dnia podpisania umowy do 24 maja 2013 r. - pierwszy komplet testów, drugi i trzeci komplet testów najpóźniej do 31 marca 2015 roku - dokładne terminy zostaną ustalone po podpisaniu umowy. Część 3 - Próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu Dodatkowe zajęcia, kompetencje zawodowe, próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu dla uczennic i uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie. Zakres prac do wykonania przeprowadzenie 3 teoretycznych egzaminów zawodowych w zawodzie kucharz Forma: przeprowadzenie 3 dwugodzinnych egzaminów Przewidywania łączna liczba godzin egzaminów - 6 godzin zegarowych (3 egzaminy x 2 godziny) Termin realizacji: od dnia podpisania umowy do 29 maja 2013 r. - pierwszy egzamin, drugi i trzeci egzamin najpóźniej do 31 marca 2015 roku - dokładne terminy zostaną ustalone po podpisaniu umowy. Miejsce realizacji: pomieszczenia Zespołu Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie Część 4 - Próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - sprawdzenie testów sprawdzających wiedzę w zawodzie kucharz Dodatkowe zajęcia, kompetencje zawodowe, próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - sprawdzenie testów sprawdzających wiedzę w zawodzie kucharz dla uczennic i uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie. Zakres prac do wykonania: sprawdzenie 24 testów sprawdzających wiedzę w zawodzie kucharz, zgodnie ze standardami OKE. Forma: sprawdzenie 24 testów sprawdzających wiedzę w zawodzie kucharz (8 testów x 3 grupy) Termin realizacji: od dnia podpisania umowy do 5 czerwca 2013 r. - pierwszy egzamin, drugi i trzeci egzamin najpóźniej do 31 marca 2015 roku - dokładne terminy zostaną ustalone po podpisaniu umowy. Miejsce realizacji zajęć: pomieszczenia Zespołu Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie Część 5 - Próbny egzamin zawodowy praktyczny w zawodzie kucharz - przygotowanie zadań z dokumentacją Dodatkowe zajęcia, kompetencje zawodowe, próbne egzaminy zawodowe praktyczne w zawodzie kucharz - przygotowanie zadań z dokumentacją dla uczennic i uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie. Zakres prac do wykonania: przygotowanie 3 różnych wersji zadań z dokumentacją na każdy z 3 próbnych egzaminów zawodowych praktycznych, zgodnie z wymaganiami OKE. Forma: 3 różne wersje zadań z dokumentacją na każdy z 3 egzaminów zawodowych praktycznych (9 różnych wersji zadań z dokumentacją) Termin realizacji: od dnia podpisania umowy do 5 czerwca -2013 r. - pierwszy zestaw zadań drugi i trzeci zestaw zadań najpóźniej do 31 marca 2015 roku - dokładne terminy zostaną ustalone po podpisaniu umowy. Miejsce realizacji pomieszczenia Zespołu Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie Część 6 - Próbny egzamin zawodowy praktyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu Dodatkowe zajęcia, kompetencje zawodowe, próbne egzaminy zawodowe praktyczne w zawodzie kucharz - przeprowadzenie próbnego egzaminu zawodowego praktycznego dla uczennic i uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie. Zakres prac do wykonania: przeprowadzenie i ocena próbnego egzaminu praktycznego w zawodzie kucharz, zgodnie z wymaganiami OKE Forma: przeprowadzenie 3 trzygodzinnych egzaminów Przewidywania łączna liczba godzin egzaminów - 9 godzin zegarowych (3 egzaminy x 3 godziny) Termin realizacji: od dnia podpisania umowy do 12 czerwca 2013 r. - pierwszy egzamin, drugi i trzeci egzamin ? najpóźniej do 31 marca 2015 roku - dokładne terminy zostaną ustalone po podpisaniu umowy. Miejsce realizacji pomieszczenia Zespołu Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie Część 7 - Próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu Dodatkowe zajęcia, kompetencje zawodowe, próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu dla uczennic i uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie. Zakres prac do wykonania przeprowadzenie 3 teoretycznych egzaminów zawodowych w zawodzie kucharz Forma: przeprowadzenie 3 dwugodzinnych egzaminów Przewidywania łączna liczba godzin egzaminów - 6 godzin zegarowych (3 egzaminy x 2 godziny) Termin realizacji: od dnia podpisania umowy do 29 maja 2013 r. - pierwszy egzamin, drugi i trzeci egzamin najpóźniej do 31 marca 2015 roku - dokładne terminy zostaną ustalone po podpisaniu umowy. Miejsce realizacji: pomieszczenia Zespołu Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie Część 8 - Próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu Dodatkowe zajęcia, kompetencje zawodowe, próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu dla uczennic i uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie. Zakres prac do wykonania przeprowadzenie 3 teoretycznych egzaminów zawodowych w zawodzie kucharz Forma: przeprowadzenie 3 dwugodzinnych egzaminów Przewidywania łączna liczba godzin egzaminów - 6 godzin zegarowych (3 egzaminy x 2 godziny) Termin realizacji: od dnia podpisania umowy do 29 maja 2013 r. - pierwszy egzamin, drugi i trzeci egzamin najpóźniej do 31 marca 2015 roku - dokładne terminy zostaną ustalone po podpisaniu umowy. Miejsce realizacji: pomieszczenia Zespołu Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie Komisja egzaminacyjna będzie składała się z 3 Wykonawców wyłonionych oddzielnie w części 3, 7 i 8 Część 9 - Próbny egzamin zawodowy praktyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu Dodatkowe zajęcia, kompetencje zawodowe, próbne egzaminy zawodowe praktyczne w zawodzie kucharz - przeprowadzenie próbnego egzaminu zawodowego praktycznego dla uczennic i uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie. Zakres prac do wykonania: przeprowadzenie i ocena próbnego egzaminu praktycznego w zawodzie kucharz, zgodnie z wymaganiami OKE Forma: przeprowadzenie 3 trzygodzinnych egzaminów Przewidywania łączna liczba godzin egzaminów - 9 godzin zegarowych (3 egzaminy x 3 godziny) Termin realizacji: od dnia podpisania umowy do 12 czerwca 2013 r. - pierwszy egzamin, drugi i trzeci egzamin ? najpóźniej do 31 marca 2015 roku - dokładne terminy zostaną ustalone po podpisaniu umowy. Miejsce realizacji pomieszczenia Zespołu Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie Część 10 - Próbny egzamin zawodowy praktyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu Dodatkowe zajęcia, kompetencje zawodowe, próbne egzaminy zawodowe praktyczne w zawodzie kucharz - przeprowadzenie próbnego egzaminu zawodowego praktycznego dla uczennic i uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Adamowie. Zakres prac do wykonania: przeprowadzenie i ocena próbnego egzaminu praktycznego w zawodzie kucharz, zgodnie z wymaganiami OKE Forma: przeprowadzenie 3 trzygodzinnych egzaminów Przewidywania łączna liczba godzin egzaminów - 9 godzin zegarowych (3 egzaminy x 3 godziny) Termin realizacji: od dnia podpisania umowy do 12 czerwca 2013 r. - pierwszy egzamin, drugi i trzeci egzamin ? najpóźniej do 31 marca 2015 roku - dokładne terminy zostaną ustalone po podpisaniu umowy. Miejsce realizacji pomieszczenia Zespołu Szkół im. Gen. F. Kamińskiego w Adamowie Komisja egzaminacyjna będzie składała się z 3 Wykonawców wyłonionych oddzielnie w części 6, 9 i 10 Zakres obowiązków Wykonawcy: a) dla części 1: - dostarczenie w dniu zawarcia umowy o udzielenie zamówienia publicznego programu zajęć przygotowujących do egzaminu zawodowego teoretycznego w zawodzie kucharz, opracowanego na wzorze stanowiącym załącznik nr 1 do umowy, dostosowanego do planowanej liczby zajęć i zaakceptowanego przez Koordynatora szkolnego projektu, - prowadzenie zajęć zgodnie z zatwierdzonym programem oraz harmonogramem godzin, - pisemne (e-mailowe) informowanie z min. 1-dniowym wyprzedzeniem Koordynatora szkolnego projektu o każdym przypadku uniemożliwiającym realizację zajęć zgodnie z harmonogramem, - bieżące dokumentowanie prowadzonych zajęć w dzienniku zajęć oraz bieżąca kontrola frekwencji i monitorowanie uczniów, - sporządzanie sprawozdania z realizacji usługi w terminie 5 dni po zakończeniu każdego kwartału i złożenie go koordynatorowi szkolnemu projektu, - współpraca z personelem projektu w celu prawidłowej realizacji zajęć, przestrzeganie przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 z późn. zm.) - przestrzeganie przepisów BHP oraz ppoż. w czasie trwania zajęć, -zapewnienie ładu i porządku w czasie zajęć, bezpieczeństwa uczniów uczestniczących w zajęciach oraz zgodnego z przeznaczeniem użytkowania sali, sprzętu, materiałów i pomocy dydaktycznych, - pełna odpowiedzialność za powierzone mienie zgodnie z warunkami zawartej umowy, -wykorzystywanie wzorów dokumentów przekazanych przez Lidera, - prowadzenie miesięcznej ewidencji czasu pracy własnej, - dyspozycyjność w zakresie czynności kontrolno-wyjaśniających (również po terminie wygaśnięcia umowy ws. przedmiotowego zamówienia) wynikających z wytycznych odnośnie realizacji projektów finansowanych ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. b) dla części 2 i 5 - dostarczenie w terminach uzgodnionych z koordynatorem szkolnym wymaganych dokumentów, - współpraca z personelem projektu w celu prawidłowej realizacji umowy, przestrzeganie przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 z późn. zm.) , -wykorzystywanie wzorów dokumentów przekazanych przez Lidera, - prowadzenie miesięcznej ewidencji czasu pracy własnej, - dyspozycyjność w zakresie czynności kontrolno-wyjaśniających (również po terminie wygaśnięcia umowy ws. przedmiotowego zamówienia) wynikających z wytycznych odnośnie realizacji projektów finansowanych ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. c) dla części 3, 6, 7, 8, 9 i 10. - przeprowadzenie egzaminów w terminach uzgodnionych z koordynatorem szkolnym, - współpraca z personelem projektu w celu prawidłowej realizacji umowy, przestrzeganie przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 z późn. zm.) , -wykorzystywanie wzorów dokumentów przekazanych przez Lidera, - prowadzenie miesięcznej ewidencji czasu pracy własnej, - dyspozycyjność w zakresie czynności kontrolno-wyjaśniających (również po terminie wygaśnięcia umowy ws. przedmiotowego zamówienia) wynikających z wytycznych odnośnie realizacji projektów finansowanych ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. d) dla części 4 - sprawdzenie testów w terminach uzgodnionych z koordynatorem szkolnym, - współpraca z personelem projektu w celu prawidłowej realizacji umowy, przestrzeganie przepisów ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 z późn. zm.) , -wykorzystywanie wzorów dokumentów przekazanych przez Lidera, - prowadzenie miesięcznej ewidencji czasu pracy własnej, - dyspozycyjność w zakresie czynności kontrolno-wyjaśniających (również po terminie wygaśnięcia umowy ws. przedmiotowego zamówienia) wynikających z wytycznych odnośnie realizacji projektów finansowanych ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 85.31.23.20 - Usługi doradztwa 80.21.20.00 - Usługi edukacji zawodowej na poziomie szkoły średniej .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie realizowane jest w ramach projektu pn. Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Adamowie Twoją szansą. Projekt realizowany jest w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytetu IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działania 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego współfinansowanego z Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Przeprowadzenie zajęć przygotowujących do egzaminu zawodowego teoretycznego w zawodzie kucharz

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Grażyna Ekielska, Żurawiec 27, 21-412 Adamów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2100,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2100,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2100,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2100,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przygotowanie testów sprawdzających wiedzę w zawodzie kucharz

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Grażyna Ekielska, Żurawiec 27, 21-412 Adamów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1200,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1200,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Grażyna Ekielska, Żurawiec 27, 21-412 Adamów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 600,00

  • Oferta z najniższą ceną: 600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 600,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - sprawdzenie testów sprawdzających wiedzę w zawodzie kucharz

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Marianna Baran, ul. H. Sienkiewicza 28b, 21-412 Adamów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 720,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 720,00

  • Oferta z najniższą ceną: 720,00 / Oferta z najwyższą ceną: 720,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Próbny egzamin zawodowy praktyczny w zawodzie kucharz - przygotowanie zadań z dokumentacją

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Marianna Baran, ul. H. Sienkiewicza 28b, 21-412 Adamów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1200,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1200,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Próbny egzamin zawodowy praktyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Marianna Baran, ul. H. Sienkiewicza 28b, 21-412 Adamów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1800,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1800,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Marianna Baran, ul. H. Sienkiewicza 28b, 21-412 Adamów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 600,00

  • Oferta z najniższą ceną: 600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 600,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: Próbny egzamin zawodowy teoretyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Elżbieta Świder, ul. Szkolna 4d/2, 21-412 Adamów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 600,00

  • Oferta z najniższą ceną: 600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 600,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: Próbny egzamin zawodowy praktyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Grażyna Ekielska, Żurawiec 27, 21-412 Adamów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1800,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1800,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 10   

Nazwa: Próbny egzamin zawodowy praktyczny w zawodzie kucharz - przeprowadzenie egzaminu

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krystyna Maria Sadło, ul. Szkolna 4d/3, 21-412 Adamów, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1800,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 1800,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.