To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-03-14
Rzeszów: Wynajem sali konferencyjnej w celach szkoleniowych, wraz z obsługą gastronomiczną dla Regionalnej Izby Obrachunkowej w Rzeszowie
Numer ogłoszenia: 102628 - 2013; data zamieszczenia: 14.03.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 72452 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Regionalna Izba Obrachunkowa, Ul. Mickiewicza 10, 35-064 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 859 00 50; 785 00 50, faks 17 859 00 52 lub wew. 117.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowy organ nadzoru i kontroli gospodarki finansowej jednostek samorządowych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wynajem sali konferencyjnej w celach szkoleniowych, wraz z obsługą gastronomiczną dla Regionalnej Izby Obrachunkowej w Rzeszowie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wynajem sali konferencyjnej, wraz z obsługą gastronomiczną dla Regionalnej Izby Obrachunkowej w Rzeszowie. Sala konferencyjna powinna spełniać następujące warunki: 1.znajdować się w odległości do 15 km od siedziby Zamawiającego (Regionalna Izba Obrachunkowa w Rzeszowie: ul. Mickiewicza 10, Rzeszów), 2.znajdować się na parterze lub na piętrze z oświetleniem dziennym, 3.wielkość - możliwość pomieszczenia 180 osób przy stolikach w ustawieniu konferencyjnym zapewniającym wykładowcy kontakt ze wszystkimi uczestnikami szkolenia, 4.klimatyzowana, 5.posiadać profesjonalny system nagłośnienia sali, 6.posiadać możliwość podłączenia projektora multimedialnego, 7.wyposażona w projektor do folii oraz flipchart i markery. Ponadto Wykonawca powinien zapewnić bezpłatne miejsca parkingowe dla uczestników szkolenia w liczbie 120 miejsc. Wykonawca winien dysponować odpowiednim zapleczem gastronomicznym i organizacyjnym umożliwiającym mu przygotowanie i podanie lunchu, podczas przerwy, dla uczestników szkolenia. Wykonawca jest zobowiązany do zapewnienia serwisu kawowego, w formie 2 kawałków ciasta po 150g. na osobę, kawy, herbaty, wody, cukru, cytryny, mleka, przed rozpoczęciem szkolenia oraz serwisu kawowego, w formie kawy, herbaty, wody, cukru, cytryny, mleka, do zakończenia szkolenia. Lunch serwowany przy stolikach oraz serwis kawowy w formie bufetu powinny być podawane w odrębnej sali w budynku lub kompleksie budynków gdzie znajduję się sala wykładowa W zakresie lunchu zamówienie obejmuje: danie główne - mięso drobiowe lub wieprzowe lub ryba po 150 - 170g. na osobę, kaszę lub ryż lub ziemniaki po 100 - 150g. na osobę, surówkę po 100g. na osobę ; napoje - sok pomarańczowy lub jabłkowy po 250 ml. na osobę - w przerwie szkolenia o godz. 12. W ramach zamówienia planowane jest wynajęcie sali wraz z obsługą gastronomiczną w następujących terminach: - kwiecień 2013r. - 2 dni, - maj 2013 r. - 2 dni, czerwiec 2013 r. - 2 dni. W ramach Umowy Wykonawca będzie zobowiązany do przygotowania sali konferencyjnej oraz zapewnienia obsługi gastronomicznej w dni wskazane przez Zamawiającego. Zamawiający jest zobowiązany do poinformowania Wykonawcy o dokładnym terminie szkolenia najpóźniej na 14 dni przed planowanym terminem szkolenia w formie telefonicznej, elektronicznej lub faksem. Zamawiający jest zobowiązany do poinformowania Wykonawcy o dokładnej liczbie uczestników szkolenia najpóźniej na 7 dni przed planowanym terminem szkolenia w formie telefonicznej, elektronicznej lub faksem.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.12.00.00 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.03.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
HOTEL "VICTORIA" SP. Z O.O. W LIKWIDACJI
jakie przetargi wygrała firma
HOTEL "VICTORIA" SP. Z O.O. W LIKWIDACJI
- Hotel Victoria sp. z o. o., ul. Narutowicza 58/60, 20-016 Lublin, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 53000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 23700,00
Oferta z najniższą ceną: 23700,00 / Oferta z najwyższą ceną: 47000,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Dostawa wyposażenia warsztatowego dla Wydziału Transportu Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie
- Dzierżawa aparatów do oznaczania hemoglobiny wraz z dostawą materiałów ekspl. do tych urządzeń oraz dostawa materiałów ekspl. na urządzeniach HemoCue LOW HB na okres 36 miesięcy
- Wynajem autobusów i busów wraz z kierowcą w celu świadczenia usług przewozowych w krajowym transporcie drogowym dla jednostek wojskowych stacjonujących w m. Nisko.
- Modernizacja instalacji wodociągowej w budynku DPS przy ul. Powstańców Styczniowych 37 w Rzeszowie
- USŁUGA POLEGAJĄCA NA ORGANIZACJI PODKARPACKICH TARGÓW EKONOMII SPOŁECZNEJ
- Rozbudowa Infrastruktury badawczej WBIŚiA - budowa kontenerów badawczych
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowe zorganizowanie warsztatów w ramach operacji pn. "Od pola do stołu - innowacje w rozwoju pomorskiej wsi"
- Dostarczanie posiłków dla Mieszkańców Zamawiającego wraz z dzierżawą kuchni
- DZP.261.24.2024 - świadczenie usługi cateringowej oraz zakwaterowania w ramach realizacji przez FRSE konkursu regionalnego SkillsPoland 2024 w konkurencji Opieka zdrowotna w dn. 14-15.06 we Wrocławiu.
- ZP.74.2024 - Świadczenie usług zakwaterowania, wyżywienia oraz wynajmu sali konferencyjnej dla uczestników szkolenia
- świadczenie usług cateringowych w filii Krajowej Szkoły Skarbowości w Kamionie
- Świadczenia usług hotelarsko-gastronomicznych podczas podczas I Konferencji Naukowo-Technicznej "Współczesne wyzwania ceramiki"
więcej: Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.