eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Włocławek › Dostawy warzyw i owoców dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nr sprawyGP.3431-05/2010)

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-04-12

Włocławek: Dostawy warzyw i owoców dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nr sprawy: GP.3431-05/2010)
Numer ogłoszenia: 102224 - 2010; data zamieszczenia: 12.04.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gospodarstwo Pomocnicze przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku , ul. Św. Antoniego 11, 87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 054 4110380, faks 054 4110380.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jadlodajniawloclawek.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy warzyw i owoców dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nr sprawy: GP.3431-05/2010).

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy WARZYW I OWOCÓW dla Gospodarstwa Pomocniczego przy MOPR: Część I zamówienia ( ziemniaki): a) Ziemniaki - świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy ok. 6cm, przeciętnej długości ok. 8cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, jadalne, z 2009r., realizacja dostaw do 15.06.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 3.300 kg, b) Ziemniaki - świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 4cm, przeciętnej długości od 6cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, jadalne, z 2009r., realizacja dostaw od 16.06.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 16.700kg. Część II zamówienia ( warzywa i owoce): a) Marchew - bez naci, świeża, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.200kg, b) Kapusta czerwona - świeża, w główkach, o minimalnej wadze główki 2,50kg, jednostka miary kilogram, ilość 400kg, c) Groch łuskany, połówki, jednostka miary kilogram, ilość 300kg, d) Fasola drobna - biała, jednostka miary kilogram, ilość 250kg, e) Fasola typu Jaś, duża, jednostka miary kilogram, ilość 300kg, f) Cebula - świeża, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 8cm, jednostka miary kilogram, ilość 1.300kg, g) Burak ćwikłowy - średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 10cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.000kg h) Nać pietruszki - świeża, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 15cm jednostka miary kilogram, ilość 110kg, i) Koper - świeży, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 200kg, j) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 12cm do 15cm i średnicy od 3cm do 5cm, w całości, polny, realizacja dostaw w okresie od 16.07.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 500kg, k) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 15cm do 19cm i średnicy od 3cm do 5cm, w całości, szklarniowy, realizacja dostaw w okresie do 15.07.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 40kg, l) Papryka surowa - czerwona, świeża, cała, jednostka miary kilogram, ilość 70kg, m) Pieczarka - świeża, średniej wielkości, tzn. zamknięte kapelusze o średnicy od 3cm do 5cm, jednostka miary kilogram, ilość 170kg, n) Pietruszka korzeń, świeża, bez naci, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 40kg, o) Pomidor - świeży, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 4cm do 7cm, polny, realizacja dostaw od 02.08.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 200kg, p) Pomidor - świeży, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 5cm do 8cm, szklarniowy, realizacja dostaw do 30.07.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 40kg, q) Por - świeży, oczyszczony, gruby, tzn. o średnicy od 2cm do 4cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 130kg, r) Sałata - świeża, cała, o średnicy główki od 18cm do 22cm, nie przerośnięta, szklarniowa, jednostka miary kilogram, ilość 50kg, s) Seler - świeży, duży, tzn. o średnicy od 10cm do 12cm, oczyszczony, bez liści, jednostka miary kilogram, ilość 610kg, t) Kapusta włoska - świeża w główkach, o wadze główki od 1,8kg do 4,0kg, jednostka miary kilogram, ilość 370kg, u) Jabłka - świeże, całe, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 8cm, jednostka miary kilogram, ilość 280kg, v) Kapusta biała, świeża, w główkach, o wadze główki od 2kg do 4kg, jednostka miary kilogram, ilość 4.600kg, w) Kapusta pekińska - świeża, w główkach, o minimalnej średnicy 10cm i minimalnej długości 20cm, jednostka miary kilogram, ilość 700kg, x) Czosnek - w główkach, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 3cm do 5cm, o przeciętnej wadze główki od 35g do 50g, jednostka miary kilogram, ilość 3kg, y) Truskawka - świeża, cała, bez szypuł, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 3 cm do 4 cm, jednego gatunku, nie mieszana, realizacja dostaw od 01.06.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 820kg. Część III zamówienia ( warzywa kiszone): a) Kapusta kwaszona - z marchewką, bez konserwantów, jednostka miary kilogram, ilość 1.800kg, b) Ogórek kiszony - twardy, o długości od 8cm do 10cm i średnicy od 3cm do 4cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 1.000kg. 3.Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 4. Wykonawca zapewnia transport WARZYW I OWOCÓW do siedziby zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu. 5. Transport WARZYW I OWOCÓW musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 6. Miejscem dostaw jest Jadłodajnia przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 7. Ilość WARZYW I OWOCÓW, o których mowa w pkt III/1 może ulec zmianie ilościowo maksimum o minus 15%. 8. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 9. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego: - w części I i II zamówienia - nie częściej niż pięć razy w tygodniu każdorazowo do godz. 8:00. - w części III zamówienia - nie częściej niż dwa razy w tygodniu każdorazowo do godz. 8:00 10. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.00-7, 03.22.13.00-9, 03.22.14.00-0, 03.21.21.00-1, 03.22.11.12-4, 03.22.14.10-3, 03.22.12.20-0, 03.22.12.10-1, 03.22.11.13-1, 03.22.11.11-7, 03.22.12.70-9, 03.22.12.30-7, 03.22.12.40-0, 03.22.13.10-2, 03.22.23.21-9, 15.33.11.40-0, 15.33.11.42-4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 3.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Spełnienie niniejszego warunku udziału w postępowaniu wykonawca wykazuje przez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • - w przypadku składania oferty na część I zamówienia - ziemniaki: Wykonawcy winni udokumentować posiadanie wiedzy i doświadczenia poprzez wykazanie realizacji przynajmniej jednej dostawy WARZYW I OWOCÓW o wartości równej lub większej niż 9.000,00 zł brutto oraz złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy. - w przypadku składania oferty na część II zamówienia - warzywa i owoce: Wykonawcy winni udokumentować posiadanie wiedzy i doświadczenia poprzez wykazanie realizacji przynajmniej jednej dostawy WARZYW I OWOCÓW o wartości równej lub większej niż 16.000,00 zł brutto oraz złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy. - w przypadku składania oferty na część III zamówienia - warzywa kiszone: Wykonawcy winni udokumentować posiadanie wiedzy i doświadczenia poprzez wykazanie realizacji przynajmniej jednej dostawy WARZYW I OWOCÓW o wartości równej lub większej niż 3.000,00 zł brutto oraz złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy. - Wykonawca składający ofertę zgodnie z własnym, wyborem na jedną, dwie lub trzy części zamówienia składa oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy tylko w jednym egzemplarzu - Wykonawca składający ofertę na więcej niż jedną część przedmiotu zamówienia może udokumentować posiadanie wiedzy i doświadczenia poprzez wykazanie realizacji przynajmniej jednej dostawy dla każdej części oddzielnie, na którą składa ofertę, o wyżej wskazanych oddzielnych wartościach lub przynajmniej jednej dostawy dla wszystkich lub dwóch części o wartości równej lub większej niż suma wartości minimalnych określonych dla poszczególnych części.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Spełnienie niniejszego warunku udziału w postępowaniu wykonawca wykazuje przez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Spełnienie niniejszego warunku udziału w postępowaniu wykonawca wykazuje przez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Spełnienie niniejszego warunku udziału w postępowaniu wykonawca wykazuje przez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określone w art. 22 ust. 1 ustawy.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

W przypadku zmiany urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w formularzu cenowym, stanowiącym załącznik nr 1 do umowy, Wykonawca niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie Zamawiającego, przytaczając podstawę prawną. Zamawiający zastrzega sobie prawo do uwzględnienia zmiany urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w formularzu cenowym, stanowiącym załącznik nr 1 do umowy w przypadku, kiedy zmiany te są korzystne dla zamawiającego lub nie można było ich przewidzieć w chwili składania oferty przez Wykonawcę

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jadlodajniawloclawek.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Gospodarstwo Pomocnicze przy MOPR, ul. Św. Antoniego 11, 87-800 Włocławek Biuro I piętro.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.04.2010 godzina 15:30, miejsce: Gospodarstwo Pomocnicze przy MOPR, ul. Św. Antoniego 11, 87-800 Włocławek Biuro I piętro..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: tak

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: a) Ziemniaki - świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy ok. 6cm, przeciętnej długości ok. 8cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, jadalne, z 2009r., realizacja dostaw do 15.06.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 3.300 kg, b) Ziemniaki - świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 4cm, przeciętnej długości od 6cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, jadalne, z 2009r., realizacja dostaw od 16.06.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 16.700kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: a) Marchew - bez naci, świeża, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.200kg, b) Kapusta czerwona - świeża, w główkach, o minimalnej wadze główki 2,50kg, jednostka miary kilogram, ilość 400kg, c) Groch łuskany, połówki, jednostka miary kilogram, ilość 300kg, d) Fasola drobna - biała, jednostka miary kilogram, ilość 250kg, e) Fasola typu Jaś, duża, jednostka miary kilogram, ilość 300kg, f) Cebula - świeża, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 8cm, jednostka miary kilogram, ilość 1.300kg, g) Burak ćwikłowy - średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 10cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.000kg h) Nać pietruszki - świeża, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 15cm jednostka miary kilogram, ilość 110kg, i) Koper - świeży, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 200kg, j) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 12cm do 15cm i średnicy od 3cm do 5cm, w całości, polny, realizacja dostaw w okresie od 16.07.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 500kg, k) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 15cm do 19cm i średnicy od 3cm do 5cm, w całości, szklarniowy, realizacja dostaw w okresie do 15.07.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 40kg, l) Papryka surowa - czerwona, świeża, cała, jednostka miary kilogram, ilość 70kg, m) Pieczarka - świeża, średniej wielkości, tzn. zamknięte kapelusze o średnicy od 3cm do 5cm, jednostka miary kilogram, ilość 170kg, n) Pietruszka korzeń, świeża, bez naci, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 40kg, o) Pomidor - świeży, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 4cm do 7cm, polny, realizacja dostaw od 02.08.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 200kg, p) Pomidor - świeży, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 5cm do 8cm, szklarniowy, realizacja dostaw do 30.07.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 40kg, q) Por - świeży, oczyszczony, gruby, tzn. o średnicy od 2cm do 4cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 130kg, r) Sałata - świeża, cała, o średnicy główki od 18cm do 22cm, nie przerośnięta, szklarniowa, jednostka miary kilogram, ilość 50kg, s) Seler - świeży, duży, tzn. o średnicy od 10cm do 12cm, oczyszczony, bez liści, jednostka miary kilogram, ilość 610kg, t) Kapusta włoska - świeża w główkach, o wadze główki od 1,8kg do 4,0kg, jednostka miary kilogram, ilość 370kg, u) Jabłka - świeże, całe, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 8cm, jednostka miary kilogram, ilość 280kg, v) Kapusta biała, świeża, w główkach, o wadze główki od 2kg do 4kg, jednostka miary kilogram, ilość 4.600kg, w) Kapusta pekińska - świeża, w główkach, o minimalnej średnicy 10cm i minimalnej długości 20cm, jednostka miary kilogram, ilość 700kg, x) Czosnek - w główkach, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 3cm do 5cm, o przeciętnej wadze główki od 35g do 50g, jednostka miary kilogram, ilość 3kg, y) Truskawka - świeża, cała, bez szypuł, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 3 cm do 4 cm, jednego gatunku, nie mieszana, realizacja dostaw od 01.06.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 820kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.00-7, 03.22.13.00-9, 03.22.14.00-0, 03.22.11.12-4, 03.22.14.10-3, 03.22.12.20-4, 03.22.12.10-1, 03.22.11.13-1, 03.22.11.11-7, 03.22.12.70-9, 03.22.12.30-7, 03.22.12.40-0, 03.22.13.10-2, 03.22.23.21-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Warzywa kiszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: a) Kapusta kwaszona - z marchewką, bez konserwantów, jednostka miary kilogram, ilość 1.800kg, b) Ogórek kiszony - twardy, o długości od 8cm do 10cm i średnicy od 3cm do 4cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 1.000kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.42-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.