eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Stare Borne › Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wyrobów mięsnych - w następujących ilościach: Półtusze wieprzowe(bez głów, nóg i sadła) kod CPV15113300-6...

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu


OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/03/23-1595713


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Zakład Karny w Starem Bornem
Adres: Stare Borne 14, 76-020 Stare Borne
Województwo: zachodniopomorskie

Telefon: 0943160846
Fax: 0943187680
e-mail: dkw_stare_borne@sw.gov.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Kamil Stalmasińsdki


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:

Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa i wyrobów mięsnych - w następujących ilościach:

Półtusze wieprzowe(bez głów, nóg i sadła) kod CPV15.11.33.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Tusze-wieprzowe'>Tusze wieprzowe</a>
6000kg
Ćwierci wołowe (tyły) kod CPV15.11.30.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Wieprzowina'>Wieprzowina</a>
600kg
Kaszanka kod CPV15.13.11.34 - <a class='link_tekst_2' href='/Kaszanka-i-inne-wedliny-krwiste'>Kaszanka i inne wędliny krwiste</a>
1200kg
Wątrobianka kod CPV<a class='link_tekst_2' href='/15.11.31.31'>15.11.31.31</a>
1500kg
Salceson czarny kod CPV<a class='link_tekst_2' href='/15.11.31.20'>15.11.31.20</a>
1000kg
Salceson włoski kod CPV<a class='link_tekst_2' href='/15.11.31.20'>15.11.31.20</a>
1000kg
Kiełbasa parówkowa kod CPV15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>
1000kg
Pieczeń mortadelowa kod CPV15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>
1000kg
Kiełbasa jarmarczna kod CPV15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>
3000kg
Kiełbasa mortadela(czysta, z pieczarkami, z papryką) kod CPV15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>
1000kg
Szynka prasowana kod CPV15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>
100kg
Tuszonka wieprzowa kod CPV15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>
1000kg
Sadło kod CPV15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>
1000kg
Boczek wędzony mielony kod CPV15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>
1000kg
nogi wieprzowe kod CPV15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>
2500kg
Podgardle wędzone parzone kod CPV15.13.11.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Wedliny'>Wędliny</a>
800kg


Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
www.sw.gov.pl


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg nieograniczony

Kryteria oceny ofert: Oferty będą oceniane w odniesieniu do najkorzystniejszych warunków przedstawionych przez Wykonawców.Maksymalna ilość punktów, jaką można osiągnąć wynosi 100 pkt..Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która uzyska najwyższą liczbę punktów obliczonych w oparciu o zastosowanie wzoru obliczeniowego: ( obliczona do dwóch miejsc po przecinku). wartość brutto najtańszej ofertyX = ----------------------------------------- x 100 wartość brutto badanej oferty X - ilość uzyskanych punktów

Termin składania ofert: 2007-04-06
Miejsce składania ofert: Oferty należy składać w sekretariacie zamawiającego do dnia 06.04.2007r do godz. 9.00Oferty złożone po terminie będą zwrócone wykonawcom bez otwierania, po upływie terminu do wniesienia protestu. Miejsce otwarcia ofert nastąpi w siedzibie zamawiającego w budynku administracji (sala konferencyjna) o godz. 9.30 w dniu 06.04.2007r.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.