OGŁOSZENIE O ZAWARCIU UMOWY NUMER
OZU/2007/04/18-1305562
Nazwa: Zakład Karny w Kamińsku
Adres: XXX -lecia 1, 11-227 Kamińsk
Województwo: warmińsko-mazurskie
Telefon: 0897617574
Fax: 0897617444
e-mail: dkw_kaminsk@sw.gov.pl
Osoba upoważniona do kontaktów: Bogdan Szostak
Określenie przedmiotu zamówienia:
Część 01:
Sukcesywne dostarczanie przez okres 6 miesięcy :
A/ konserwy mięsnej w ilości 2.500 kg. - kod CPV – 15131000 – 5
- gramatura puszki 300 gram
- puszka wyposażona uchwyt do otwierania
- mielonka wieprzowa, familijna, przysmak śniadaniowy, tyrolska
- niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
- konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
- konsystencja farszu konserw jednolita bez zgrupowań tłuszczu na bokach lub wieczkach
- powyższy przedmiot zamówienia musi być bez zgnieceń, bombarzu i innych uszkodzeń.
B/ pasztetu konserwowego w ilości 1.750 kg. - kod CPV – 15131000 – 5
- gramatura puszki 300 gram
- puszka wyposażona uchwyt do otwierania
- drobiowy, wieprzowy
- niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
- konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
- konsystencja farszu konserw jednolita bez zgrupowań tłuszczu na bokach lub wieczkach
- powyższy przedmiot zamówienia musi być bez zgnieceń, bombarzu i innych uszkodzeń
Część 02 :
Sukcesywne dostarczanie przez okres 6 miesięcy :
A/ konserwy rybnej w oleju w ilości 1.500 kg. - kod CPV – 1540000 - 2
- gramatura puszki 300 gram
- puszka wyposażona uchwyt do otwierania
- masa ryby powyżej 50 % zawartości
- niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
- konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
- konsystencja farszu konserw jednolita
- powyższy przedmiot zamówienia musi być bez zgnieceń, bombarzu i innych uszkodzeń.
B/ konserwy rybnej w pomidorach ilości 1.500 kg. - kod CPV – 1540000 – 2
- gramatura puszki 300 gram
- puszka wyposażona uchwyt do otwierania
- masa ryby powyżej 50 % zawartości
- niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
- konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
- konsystencja farszu konserw jednolita
- powyższy przedmiot zamówienia musi być bez zgnieceń, bombarzu i innych uszkodzeń.
C/ paprykarzu konserwowego w ilości 2.000 kg. - kod CPV – 1540000 - 2
- gramatura puszki 300 gram
- puszka wyposażona uchwyt do otwierania
- masa ryby minimum 40 % zawartości .
- niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
- konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
- konsystencja farszu konserw jednolita
- powyższy przedmiot zamówienia musi być bez zgnieceń, bombarzu i innych uszkodzeń.
Najniższa cena .
Nazwa: "AUTO DEMS "
Adres: ul. Wojska Polskiego 56, 11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
Telefon: 0(89)7412311
Fax: 0(89)7412311
Nazwa: "ABER" Sp. z o.o.
Adres: ul. Sprzętowa 3 , 10-467 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
Telefon: 0(89)5344562
Fax: 0(89)5332849
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »