eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kamińsk › Część 01: Sukcesywne dostarczanie przez okres 6 miesięcy : A/ konserwy mięsnej w ilości 2.500 kg. - kod CPV – 15131000 – 5 - gramatura...


OGŁOSZENIE O ZAWARCIU UMOWY NUMER
OZU/2007/04/18-1305562


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Zakład Karny w Kamińsku
Adres: XXX -lecia 1, 11-227 Kamińsk

Województwo: warmińsko-mazurskie

Telefon: 0897617574
Fax: 0897617444
e-mail: dkw_kaminsk@sw.gov.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Bogdan Szostak


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:

Część 01:
Sukcesywne dostarczanie przez okres 6 miesięcy :

A/ konserwy mięsnej w ilości 2.500 kg. - kod CPV – 15131000 – 5
- gramatura puszki 300 gram
- puszka wyposażona uchwyt do otwierania
- mielonka wieprzowa, familijna, przysmak śniadaniowy, tyrolska
- niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
- konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
- konsystencja farszu konserw jednolita bez zgrupowań tłuszczu na bokach lub wieczkach
- powyższy przedmiot zamówienia musi być bez zgnieceń, bombarzu i innych uszkodzeń.

B/ pasztetu konserwowego w ilości 1.750 kg. - kod CPV – 15131000 – 5
- gramatura puszki 300 gram
- puszka wyposażona uchwyt do otwierania
- drobiowy, wieprzowy
- niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
- konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
- konsystencja farszu konserw jednolita bez zgrupowań tłuszczu na bokach lub wieczkach
- powyższy przedmiot zamówienia musi być bez zgnieceń, bombarzu i innych uszkodzeń
Część 02 :
Sukcesywne dostarczanie przez okres 6 miesięcy :

A/ konserwy rybnej w oleju w ilości 1.500 kg. - kod CPV – 1540000 - 2
- gramatura puszki 300 gram
- puszka wyposażona uchwyt do otwierania
- masa ryby powyżej 50 % zawartości
- niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
- konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
- konsystencja farszu konserw jednolita
- powyższy przedmiot zamówienia musi być bez zgnieceń, bombarzu i innych uszkodzeń.
B/ konserwy rybnej w pomidorach ilości 1.500 kg. - kod CPV – 1540000 – 2
- gramatura puszki 300 gram
- puszka wyposażona uchwyt do otwierania
- masa ryby powyżej 50 % zawartości
- niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
- konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
- konsystencja farszu konserw jednolita
- powyższy przedmiot zamówienia musi być bez zgnieceń, bombarzu i innych uszkodzeń.

C/ paprykarzu konserwowego w ilości 2.000 kg. - kod CPV – 1540000 - 2
- gramatura puszki 300 gram
- puszka wyposażona uchwyt do otwierania
- masa ryby minimum 40 % zawartości .
- niska zawartość tłuszczy, nie więcej niż 30 %;
- konserwy muszą być dobrej jakości, o dobrych walorach smakowych;
- konsystencja farszu konserw jednolita
- powyższy przedmiot zamówienia musi być bez zgnieceń, bombarzu i innych uszkodzeń.


UZASADNIENIE WYBORU WYKONAWCY(ÓW)

Najniższa cena .


NAZWA I ADRES WYKONAWCY 1

Nazwa: "AUTO DEMS "
Adres: ul. Wojska Polskiego 56, 11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
Telefon: 0(89)7412311
Fax: 0(89)7412311

NAZWA I ADRES WYKONAWCY 2

Nazwa: "ABER" Sp. z o.o.
Adres: ul. Sprzętowa 3 , 10-467 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
Telefon: 0(89)5344562
Fax: 0(89)5332849

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.